perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ball's grabbers diary 12.7.2013

Aikaisemmat Ball's grabbers diaryt:

http://joepasko.blogspot.fi/2013/03/balls-grabbers-diary.html
http://joepasko.blogspot.fi/2013/04/balls-grabbers-diary-842013.html

KEIKKOJA RIITTÄÄ, SAMOIN KUIN HERJAAMINEN SAA LOPPUA

Suomi on ilmeisesti ihan täysin Jalmari ja Jorma Avustusta vastaan, kyseessä on juristini mukaan osittain huonosta julkisuuskuvastani johtuva ajojahti. Hei haloo, näytänkö minä joltain Osama Bindeen terroristiltä ilman partaani? En olisi uskonut, että oikeudessakin kateus ilmeisesti voi vaikuttaa tuomioon mutta Jorma sanoi mielestäni hyvin ex-vaimostani Armista "sen hampaattoman torakan olisi pitänyt saada diabetes" ja hei haloo ARMI ON PARITTAJA!!!!!!! ja toi venäläisiä naisia suomeen ja ryösti kahden miehen kanssa entiseltä työnantajaltaan 200000€ ja SILTI OIKEUDESSA OLI TÄYSIN VÄÄRÄT IHMISET SYYTETTYNÄ!!!!! Tulemme valittamaan upeasti laihtuneen veljeni Jorma Avustuksen kanssa täysin väärästä tuomiosta ja saan sydänkohtauksen jos joudun edes päiväksi vankilaan, mutta sitähän ihmiset ilmeisesti toivoo, vaikka olen ymmärtänyt, että yhdyskuntapalvelun voi suorittaa myös yöllä.

Eräässä kirjassa luki, että Jumala ei anna kenenkään kestettäväksi enempää kuin jaksaa kestää, mutta ilmeisesti minä olen tässäkin asiassa poikkeus. Suomalaiset saatte kohta mitä halusitte jos minä tai Jorma kuolemme nuorena. Vika ei ole perheeni, vaan täysin persläpi disneyn elokuvista tutun Ursulan ja Metrotuotannon täysin herjaavan salakuunteluohjelman, joka myytiin TV5:lle ilman lupaani. Hei haloo, ei kukaan toinen voi myydä ohjelmaa toisen puolesta!!!!

Nyt meistä on ilmeisesti julkaistu ilman Isämme Martti Avustuksen lupaa tehty "paljastuskirja" (oikeasti törkeä kunnianloukkauskirja, joka voidaan rinnastaa raiskaukseen, vaikka suomessa ei tuomitakkaan henkisestä väkivallasta). Kirja on 99% täyttä valetta ja herjaamista. Sain kuitenkin ruotsalaiselta yritysjohtajalata Ulrikalta hyvät ohjeet, mitä tehdä:
1) ota yhteyttä juristeihin 2) haasta ne oikeuteen törkeästä kunninaloukkauksesta, josta voi saada jenkeissä yli 20 vuotta vankeutta 3) vaadi 100000€ korvauksia 4) tee oma kirja, jossa kerrot totuuden matkoistasi, Armista ja Metrotuotannosta. 5) älä kommentoi kirjaa mitenkään

Oma kirjani valmistuu hyvin nopeasti ja olen sannut mukaan ammattikirjailijan, joka kirjoittaa totuuden elämästäni. Olen jo tehnyt juristilleni tutkintapyynnön ja kuulin poliisilta, että koko flaska on myös varkaudessa raskaassa rikostutkinnassa. Tiedän myös Hymyn päätoimittajan hämäräbisneksistä sellaista, mitä ei kukaan tiedä. hmm hmm hmm, on se ihme, että mediaa ei saada millään kuriin, vaan herjaamisemme ja täysi valehtelu vaan jatkuu.

Minä fyysisesti oksensin, kun luin kirjaa ja Jorma muuttui tiettämäni kattoottisesti valkoiseksi. Koko perheemme on täysin raivoissaan koko kirjasta. Omassa kirjassani tulen kertomaan totuuden kaikista asioista, mutta oikaisen tässä muutaman pahimmista "virheistä". ARMI MITEN KEHTAAT PUHUA MIEHESTÄSI KOKO MEDIAN EDESSÄ TÄLLÄISTÄ. PÄÄSIT KANSSANI ILMAISEKSI NAIMISIIN JA SANOIT ANNIKKI ASSMANIN JA PASTORIN EDESSÄ TAHDON... hmm hmm, ilmeisesti et välitä kenestäkään muusta kuin itsestäsi. Niinkuin narsistit yleensä tekee, mutta tuo on vielä pahempaa psykopatiaa, josta ei voi edes parantua.

1) en osaa nuolla pillua!?!?!?!?! Armi ei koskaan halunut sitä sängyssä, miten kehtaat sanoa tällästä! OSAAN KAIKKI ASENNOT JA HUOHOTUKSET. Muuta vittuun helsingistä sinne lapin erämaahan raiskaamaan ja parittamaan!!!!!! Kehtaatkin vielä pyytää mielestäsi puuttuvia keikkapalkkioita, vaikka itse et saannut ostettua meille asuntoa, et maksanut Isälleni vuokraa, et tehnyt yhtään mitään. 2) Exäsi ja lapsesi mukaan pisin suhde, jossa olet ollut, oli 4 vuotta ja mistähän sekin kertoo?!?!?!?! 3) Olen muka huono sängyssä, vaikka et edes halunnut seksiä avioliitossamme. 4) Väität vielä, että minä myin seksiä avioliittomme aikana, vaikka varsin hyvin tiedät, että ei kukaan pysty olemaan kahta viikkoa ilman seksiä, MIKSI KATOSIT AINA KALLIOON???

Kerron loput tulevassa kirjassani, jonka kirjoitan täysin itse ja siinä kerron paljastuksia entisistä vaimoistani (kuten teki Tommy Taberman, Lindsey Lohan ja monet muut maailmantähdet), ruodin Armin perheen porsaareiät, se tulee sisältämään kauniita kuvia matkoiltamme ja vertaan myös kaikkien rakastajieni vaginat, kuten teki myös Henry Saari Hjallis Harkimon leijonan luola ohjelmassa. Sinne ei todellakaan tule mitään "kuvia isäni karvaisesta selästä"! Kerron myös totuuden siitä, kuka valitsi Suomen presidentin ja miten tekstiviestiskandaali oikeasti meni!

Nyt tarvitsisin Poliisien numeron. Sain jo aikaisemmin hätäkeskuksen numeron, mutta ilmeisesti numerot hävisi, kun puhelimeni on tällä hetkellä varastettu. Voisiko joku lähettää vaikka anonyymisti puolellani olevan numeron, eikä minua vastaan? Tarvitsen numeroa, koska lähipiirissäni Jorman jälkeen paras kaverimme osoittautuikin täysin psykopaatiksi ja sukkasillaan tanssien paljasti minulle "vammansa". Olen ihan shokissa, löydettyäni keltamustan poppers pullon (suomessa laillinen, käytämme sitä joskus bilettäessä) ja matkalaukullisen Isäni vaatteita tämän Lesbokampaajamme Jaanan (joka alkoi muuttamaan itseään täysin näköisekseni) kulmakaapista, jonne vahingossa katsoin. Kateissa on edelleen Isäni läppäri, Jorman 6kk etsimä iso risti, arvokkaita Tarina Tarantinon koruja ja patterit Jorman verensokerimittarista. Poliisi sanoi meille, että Jaanan asunnosta ei löytynyt omaisuuksiamme, mutta ilmeisesti hän on ne jo kerennyt myymään. Pahuus on ilmeisesti taistelua lihaa ja verta vastaan, mutta Jeesus kuitenkin voitti jo kaikki taistelut taivaanportilla.

Onneksi keikat myy hyvin ja olen kiireinen, mutta minulla on kaikki arkipäivät ja viikonloput vapaana  vuoteen 2015 saakka. Ajattelin elokuussa lähteä 2 viikoksi lomamatkalle mökillemme. ARMI ET TULE PÄÄSEMAAN JENKKEIHIN MINKÄÄN HEIKKI KALUNAISEN KANSSA. Otan sille aikaa keikkoja vastaan lähistöltä. Vaikka ravintoloitsija väittää, että meillä ei ole sovittuna keikkaa, menen ilmeisesti paikalle ilman Jormaa, joka on nyt niin huonossa kunnossa, ettei pysty esiintymään. Hän joutui katoottiseen koomaan ja kuljetettiin sairaalaan. Hän on nyt psykoottisessa hoidossa osastolla, että kiitos vaan SUOMI. Myös Sikajuhlat on sovittu ja meillä on hyvä ymmärrys järjestäjien kanssa. Lahnabileissä olimme ajoissa ja täysin selvinpäin. Puhuin juuri puhelimessa Tauskin kanssa, joka epäili antaneensa minulle vahingossa tyrmäystippoja.

Menen nyt nukkumaan karvaisen ystäväni kanssa, joka kuorsaa vieressäni, kun Jorma on sairaalassa. Rukoilkaa voimia meille kaikki Jorma ja Jalmari Avustuksen fanit ja kannattajat. Tarvitsemme nyt saatananvoimia vastaan kaikki aseet mitä pystytte tarjoamaan.

treffipyynnöt ja keikkatarjoukset osoitteeseen jalmari@ballsgrabbers.fi

37 kommenttia:

 1. Kiitos hervottomasta perjantai nauratuksesta (liekkö pitäis kirjoittaa yhteen vai erikseen, voihan äikkämaikka sentään)Illanjatkoja =)
  -Minni-

  VastaaPoista
 2. "Kateissa on edelleen -- patterit Jorman verensokerimittarista." Heeheehee :D
  Viihdyttävää tekstiä. Eiku takas kesäloman parhaan "paljastuskirjan" pariin.

  Kiitos postauksesta!
  Terveisin lesbokampaaja Jaana

  VastaaPoista
 3. Jäbältä sitten taas kerran irtosi. Aiheutti huolella repeilyä. Kiitän ja kumarran taas -Koodari

  VastaaPoista
 4. Ai saakeli että nauroin niin että kuset oli lirahtaa housuun... Tänk jyy veri myts! terv. Juaruakka.

  VastaaPoista
 5. Toi J:n "omaisuuksiamme" on kyllä ihan ykkönen kenen kirjoittamana vain hyvänsä :D "J:n ja meidän omaisuudet" - muovielämää. Mutta JoePasko, kiitos terävästä kynästä amerriikan englanniksi: Dänks all in all :) t. anonyymiJ

  VastaaPoista
 6. Anteeksi, mutta mitä vit...tua sinä oikein selität näissä blogikirjoituksissa?! :D Ei päätä eikä häntää. Päässeet skitsofrenialääkkeet loppumaan ja sen seurauksena suollat tällaista tarinaa?
  -IituskaMaatuska

  VastaaPoista
 7. :'''DDD voihan äitimme karvaise sääret ;)

  VastaaPoista
 8. Tosi torkeaa!! Yritan noudattaa kauniisti laihtuneen rakasparassiskoni kuuluisaa ja hyvaksi todettua pitsa-sidukka -dieettia laihduttaakseni takaisin vanhoihin mittoihiNI, joista lihoin masennuksen ja miessotkujen vuoksi, vaikka olenkin todella hyva kroppainen enka tosiaan mikaan laski!!!!!!! Tekstisi sai pistan ja sidukat naytolleni, kaytan amerikkalaista maccia, se on jenkeissa tosi suosittu!! Jollaksen ekonommisti ystava sanoi, etta tallaisia koneita saa vaan jenkeista ja ne maksavat ainakin 10000€ euroa!!!!!! Haluan sopon tyttomaisen pinkin ja niita ei todellakaan saa mistaan hamraasta neuvostosuomesta!!! UristiNI ottaa yhteytta taman herjaavan blogin pitajaan, vaadin korvauksia ainakin uuden maccin ja sidukkasiksin verran!!!!! ISaNI on aivan samaa mielta!!! Puhuin asken ruotsalaisen yritysjohtajan kanssa, joka on tosi komea nallekarhu, mutta hieman vaativa luonne aivan kuin ex-juutalaiseni UDi, johon minulla oli suhde jenkeissa pari vuotta ja sen seurauksena elamani rakkaus paattyi suomalaisen miehen kanssa jonka kanssa seurustelin kuitenkin viela vuosia tapahtuneen jalkeen ja han rakasti minua niin paljon, etta sponsoroi ihanan söpön pikku luksuskampan Helsingin kalleimmalta alueelta!!!! Urban sanoi, etta mun pitaa tehda viisi asiaa: 1) ota yhteyttä juristeihin 2) haasta tama blogi oikeuteen torkeasta herjauksesta ja siita aiheutuneesa naurunremakasta ja koneen rikkoutumisesta, mika on jenkeissa tosi torkea rikos ja sitapaitsi toisen omaisuuden rikkominnen on TORKEAA!! 3) vaadi 100000€ korvauksia

  Ihanaa kesaa kaikille paitsi mun vihaajille!! U sukc!!!!!!!!

  VastaaPoista
 9. Voi apua miten sai nauraa niin blogia kuin tuota yhtä kommentoijaakin :D
  Täytyy kai minunkin pyytää korvausta menetetystä ajastani, kun jäin kiinni tähän blogiin. Kysyn vielä juristiltani ja isältäni.

  VastaaPoista
 10. Eikä!!!! Kiitos ja pyllistys! Ihan järjetöntä läppää.

  VastaaPoista
 11. Tiedustelisin Paskolta, olitko Tuksun Raja-Tupa keikalla 13.7. niin innolla odotan raporttiaSI keikalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en olluna, mutta oli siällä näätiä. Myhyn voorumilla asiaa on puitu, kuvia laitettu jakoon ja lupailtu suoraan glamouria keikkavideotakin.
   http://aijaa.com/5Kb8iQ
   http://aijaa.com/6qifgn
   http://aijaa.com/B5GsQu
   http://aijaa.com/ROlrQ7

   Satunnainen Kulkija nimimerkillä naksutteleva näätä näin kertoili http://www.hymy.fi/keskustelu/t1018,2725#m295969 :

   Satunnainen heräsi vasta nyt yöunilta, taisi eilinen keikka olla raskaampi kuin kuvittelinkaan.
   Prinsessa saapui paikalle valkoisella taksilla ja kuskiNI sanoi että pieni koira hihnassa oli ollut mukana.Itse en tuoppiNi takaa asiaa ehtinyt huomata. Keikalla koirulaista ei kuitenkaan näkynyt joten oli sitten varmaan keittiössä odottelemassa emäntäänsä.

   Alkuun siis hawaiiteemalla mentiin ja simpukankuoria hetkuteltiin. Mukana oli Orkidea tummahiukinen tyttö ja Iso Bella vaaleahiuksinen tyttö. Kunhan kuskiNi herää niin laitamme videota tulemaan, kyllä siellä ihan showta oli kyllikseen. Satunnainen tunnustaa istuneensa paaaaaljon ulkona terassilla ettei yöunet häiriinnyt moneksi viikoksi.

   Sylitanssit ja tissien nuolemiset jäi siis näkemättä mutta kuskiNI on jotakin pätkää siitäkin kai saanut. Iso Bella tanssi pöydällä ja raahasi sen myös keskelle lavaa ja yritti Tuksua saada myös sinne sekoilemaa, mutta yllättäin Tuksu ei mennyt vaan lauloi ihan vaan lattiatasosta.

   Yhteenvetona voisin sanoa että tällä kertaa Tuksu hoiti keikkansa tasoonsa nähden hyvin ja antoi Iso Bellan hoitaa sekoilut. Täytyy toivoa että pari näätää olisi päässyt soluttautumaan jatkoille ja sitämyöten pääsisimme kurkistamaan glamouelämän jatkoaikaa.

   videot:

   http://www.youtube.com/watch?v=qDESBGfehOM
   http://www.youtube.com/watch?v=Evp_5HPNpc0

   Kiitokset viitseliäälle näädälle.

   Poista
 12. http://markkurourke.blogspot.fi/2013/02/tuksu-klassikko-kylla-irtoaa.html

  Hahaha. Kieliopillisesti näyttäs Tuhnun kirjoittelulta...Eihän tytöt oo kuite ikkää itteään myyny, vaan vähän eroottisesti dänssäilly (vaimitesoli). Saat varmaan hyvän jutun tästäkin kehiteltyä, huippua tekstiä muuten pukkaat! :)

  VastaaPoista
 13. kuolen nauruun,lisää näitä!

  VastaaPoista
 14. Nyt äKKIÄ uutta kirjoitustaNI kehiin ettei tarvitse tuikata isoa kasaa eurolavoja tuleen :)

  Uutta plökiäsi ja kaveripyynnön hyväksymistä fc;ssa odottaen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketä olet mahtanut pyytää kamuksi? Käsittääkseni Henkalla ei ole profiilia FB:ssä. Kerro kernaasti jos tilanne on muuttunut, niin minäkin tikkana heittäydyn jonottamaan hyväksyntää.

   Poista
 15. tämä blogi on pitkien ja loputtomien yövuorojen pelastus..... pelkään että nukkuvat potilaat heräävät kun nauran yksinäni ääneen kansliassa. loistavaa kirjoitusta!
  t. (diabetes nro 1:sen hoitoon erikoistunut) sairaanhoitaja

  VastaaPoista
 16. Ymmärrän hyvin, että keskittyminen ei saa herpaantua numeroista, merkeistä ja kirjaimista, mutta vienosti tiedustelen, että alkaisiko se toinen proggis olla kohta valmis, niin että tännekkin riittäisi välillä niitä kirjaimia kiihkeästi odottavalle lukijakunnalle?

  VastaaPoista
 17. Rakas Joe, palaa takaisin luoksemme. Elämäni on ollut niin hiljaista koko viikon, eikä ruokakaan oikein ole maistunut kun olen odottanut uutta postaustasi. Vai onko sielläkin (k)rapu(la)juhlat suunnitteilla muka? Terveisin pujopartainen (naisilla se on vain merkki korkeasta glamourtasosta) ihailijasi Haikki <3

  VastaaPoista
 18. Miekin käyn päivittäin tsekkaamassa et, joko :D

  VastaaPoista
 19. Samoilla asioilla. Ja syyttämässä tätä blogia siitä, että nykyään puhun facebookista fc:na... Se vaan lipsahtaa.

  VastaaPoista
 20. Ovatkos Avustuksen pojat ja Hesus saaneet kutsun vuoden rapujuhliin?

  VastaaPoista
 21. Missä olet? Vuoden glamourimmat juhlani ovat käynnissä, onko raporttia?

  VastaaPoista
 22. Tule jo takaisin! Palan haklusta tietää rapujuhlien tapahtumista. Oi Joe, jumalani, mihin olet minut hylännyt?

  VastaaPoista
 23. Raporttia rapujuhlista odotetaan kuumeisesti!
  Yllätyksiä odotellessa luen vanhempia juttuja.

  VastaaPoista
 24. Alkaa tulla 2 viikkoa täyteen. Joe on Kylmätty! Mielenkiintoista oli katsoa googlen avulla Vanhempien- ja nuorimman Tukiaisen siskosten tappelua. Nuorinkin tosin näyttää jo aika muoviselta. Geenivirhe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotatko sitä tammikuista juttua, vaiko jotain uudempaa?

   Poista
 25. Räytyykö tehdä katoamisilmoitus? Henkirikos tehtynä ja Joe uhrina? Missä oot???? http://www.youtube.com/watch?v=FANusYuecaI&feature=player_embedded

  VastaaPoista
 26. JOE! Missä olet?!? Löysikö moottoripyöräilevä tuksu sinut ja kuolit aromeihin!?!

  VastaaPoista
 27. Käyn joka päivä katsomassa, oliko uutta "spermat räjäyttävää" tarinaa tullut, mutta odotteluksi vielä menee...

  VastaaPoista
 28. Hei, pliis, plokipäivityksiä, kiitos! T. vieroitusoireista kärsivä faniSI

  VastaaPoista
 29. Veikkaanpa et hiljaiselo on strateginen veto Hra Paskolta. Saadaan sivunlataukset laskuun ja Demonisen Kalenterikilpailun arvonnan ja kalenterin julkaisun pääsee suorittamaan samana päivänä kun Tuksun omaelämänkertakirja julkaistaan. Suosio on taattu.

  VastaaPoista
 30. Missä uusin blogi? Et kai vaan ole hylännyt meitä uskollisia ystäviäsi? Johan tässä on taas tapahtunut vaikka mitä, ulkomaita myöten kuuluisat rapujuhlat on pidetty. Taukin rakkauslaulut tunkerolle ja sokerina pohjalla tunkero ei ole pahoinpidellyt ketään ainakaan viikkoon.
  Lopeta se lomailusi pirskatti! Kaikella rakkaudella:
  Vanha munan putteessa elelevä

  VastaaPoista
 31. Nyt Joe! Missä olet? Olen huolissani. Ymmärräthän, että et todnäk fyysisesti pysty VÄKISIN pidättelemään hysteerisen hupaisia blogipläjäyksiä sisälläsi väkipakolla, ajattele jos se p.aska räjähtää sisälläsi?? Se on yhtää tappavaa kuin malaria feispalmi ja voi johtaa katoottiseen tilaan!! Minun on ikävä sinua, terveisin ihailijasi Haikki <3

  VastaaPoista
 32. Tuksulla on näemmä synttärinsä kunniaksi vauhti päällä ja mittari näyttää kahtasataa.

  VastaaPoista