maanantai 8. heinäkuuta 2013

Patterit finaalissa ja heikottaa

19.6.2013 kirjoituksessaNI "where wings take dream" naksuttelin Julian edellistä kohtaamista JumalaNI kanssa. Silloin Julle oli "just" päässyt kahden viikon verensokerimittauskurssilta sairaalasta. Tunnelma oli taas katossa ja kosmetologi oli täynnä energioita. FC täyttyi taas miälettömistä oivalluksista. Show business oli ihan over, alkoakaan ei pitänyt kiskoa. Koulutkin oli taas alkamassa..
Julia Tukiainen
13. kesäkuuta
KOTONA!!!!! Takana äärimmäisen kohtalokkaat kaksi viikkoa, jos voitan lotossa sijoitan 30 % lääketieteeseen. Tapasin mahtavia selviytyjä potilaita, jotka taistelivat äärirajoilla. Kiitos lääkäreille ja henkilökunnalle. Olen sanaton jälleen kerran kiitos fantastisien tohtoreiden ja hoitsujen. Vaikka olo oli todella vaikea ja vakava olin kokoajan turvallisin mielin ja positiivinen. Punkaharju edessä, elämä voittaa. Kiitos 
A****** M**** J****** L*******
Pääsitkö jo kotiin? häh?

A****** M**** J****** L*******
Justhan olit tosi huonossa kunnossa?! Mutta mutta, se rukoilu auttoi ihanaa

Julia Tukiainen
Rukoilin sairaalassa kaiken aikaa, ja kun tein yhden vakaan päätöksen, oli kuin Jumala olisi vastannut, taivaalla salamoi Kiitos ihana Anniina ja kaikki ketkä rakastavat minua. En olisi mitään ilman teidän voimaanne jaksaa taistella mun kanssa. Kiitos Herralle
Julia Tukiainen14. kesäkuutaSairaala rytmissä ollaan, herätys aina klo 6 :DDD Nukkumaan klo 8 ihanaa olla kotona, kohta omaan ihanaan suihkuun ja ahhhh, Body Shoppia kuontaloon. Bonzo on ihan innoissaan kun mamma on kotona, seuraa kuin hai laivaa, hih. SO CUTE. 
Julia TukiainenTää mamma tekee nyt tai ei koskaan parannuksen ja uusi elämän sivu aukeaa 
Julia TukiainenLuotan koko sydämestäni Herran plääniin jokaisen kohdalla. Olemme nyt erityisen kiinteässä kontaktissa, koettelemusten kautta voittoon ja sit...päivä, hetki kerrallansa. Aamen
Julia Tukiainen14. kesäkuutaOlen päättänyt nyt vakaasti luopua keikoista, liikaa viinaa niissä tapahtumissa. Aion alkaa treenaa ja saada henkistä ja sisäistä voimaa sitä kautta, aloitan jonkun siistin itsepuolustus lajin. COOL.hih. Kiitos Herralle, että olen voimissani, upea elämä yhdessä ja koen kun täytän 30, että aika muuttaa elämä. Show business is over.
Julia Tukiainen16.kesäkuutahalkean innosta, alan treenaa salilla ihanan kamun kanssa ja harrastaa taekwondoa, tappava olympia laji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Äsken tehtiin Marian kanssa kolmen kilsan lenkki, BABY STEPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sitten kokattiin mieletön fetasalaatti, paljon ruohosipulia. Olen elämäni fiilareissa, kiitos. 
Julia Tukiainen16 kesäkuutaWHAT A PERFECT DAY!!!!!!!!!! Uusia pläänejä, aurinkoinen luontolenkki, herkku ruokaa, upeaa oli kirkossa ja sain voimaa jatkaa, sauna ja nyt rentoutumista ja auringon laskun odottelua. Jumala on ihmeellinen, tunnen hänet hyvin voimakkaasti. Maailma on niin kaunis. Rattoisaa ja leppoisaa iltaa ystävät ja herran käteen tämä ilta ja tuleva yö. 
J*** F****
muista vetää viivat ja stobet päälle 
Julia TukiainenHyvä J*** F****, en tiedä mikä on ongelmasi, mutta sinuna katsoisin peiliin. Kukaan meistä ei ole täydellinen ja ihmisellä on aina oikeus muuttua paremmaksi ja uudistua. Pelkäätkö Jumalaa, kannattaakin, hahahah 
Päätin kirjoitukseni näin:
"Ei siinä mitään, jännityksellä odotellaan mitä seuraavaksi. Saas nähdä kuinka kauan tällä kertaa pysytään näissä päätöksissa, ennen kuin taas tarttetaan suoraa linjaa taivaanisälleNI. Oma veikkaukseni tosiaan oli toi kuukausi, mutta se on hyvin riippuvainen siitä, miten kauan Julle pystyy välttelemään Tunkkia."
Tutulla kaavalla vedettiin tämäkin kierros. Heti kun Johanna sai Julian glamouristi käsiinsä, niin alko tapahtumaan. 5.7.2013 ihan lärvit raportoidaan keikasta, josta ravintoloitsija ei tiedä yhtään mitään:
Julia Tukiainen 12 tuntia sitten TÄNÄÄN VARKAUDEN NIZZAN AVAJAISET hUIKEA sHow tuLOSSA JA AION OTTAA hissuN KISSAn alCON KANssa!!!! Luvassa mieltön show, olen ihan innoissni. Piikit mukaan, se on ihan ykkös asia. SISTER SHOW WITH BEAUTIFUL JOHKI we will rock it
Että se siitä show bisneksien lopettamisesta ja ihan hyväkin on ottaa hissun kissan alcon kanssa, jos jo ennen keikkaa irtoaa tollasta settiä. Ihan ei kuukautta tarttenut odottaa, että paljumakasiini uutisoi uusista käänteistä:
Johanna Tukiainen kertoo, että ensihoitajat mittaavat parhaillaan verensokeriarvoja.

Julia Tukiainen on joutunut useaan otteeseen sairaalaan diabeteksen vuoksi. Maanantaina iltapäivällä ambulanssi oli Tukiaisen kodin edustalla Jollaksessa.

- Julialla ei mikään pysy sisällä. Hän on oksentanut eilisestä saakka. Sama tilanne on ollut aikaisemminkin, joten häneltä mitataan verensokeriarvot. Julian mittarista on patterit lopussa.

- Diabetes on vakava. Mikään ei pysy sisällä. Tilanne ei ole mitenkään tavallinen. Hän on vitivalkoinen, Johanna Tukiainen toteaa.

IM-JARI KUPIAINEN
Jo viime yönä Tunkki kyllä muisti tilittää Jullen katoottisesta tilasta, mutta apua se toki ei tilannut paikalle, kun kaikki olennainen muutenkin tuli tehtyä. Eli siis raportoitiin asia FC:ssä. Kun iskä oli karvasen aarteensa kanssa Jollaksessa kytiksellä, oli Tunkki ulkoruokinnassa. Välittömästi kun Ishhhhkä lähti hatkoihin, Tunkki sujahti takaisin sähköistettyyn Jollaksen kotiin ja loppu onkin historiaa. Ensin mentiin kurittamaan Immosta siskon kanssa ja sitä ennen ja jälkeen on oltu ihan naamat. Huhujen mukaan Tampio Tukiainen kerkes jo viikonloppuna piipahtamaan sairaalassa. ja tosiaan nyt ollaan taas ilmeisesti menossa. Onneksi Johannalla on tällä hetkellä varastetussa puhelimessaNI Kupsutin pikavalinnassa, että saadaan kovat doksit jakoon. Ei oo tietenkään kyse siitä, että persaukinen Johanna laskeskeli, että kun sisko nykii valkosena ilman pattereita, niin kyllä siitä nyt muutamaksi illaks Ruskat irtoo jos pikkusen antaa raporttia paljumakasiinille.

Diabetes on ihan saatanan vakava asia. Siis avocadotonnikalasalaattiakin vakavampi. Julle muuttuu taas nyt tai ei koskaan. Ei se ole kenenkään vika, että kumpikaan vajukki ei saa hankittua pattereita Jullen glamourmittariin. Onkohan taas pistetty mansikoita tai antabusta posket täyteen, vai riittikö palikalle reilu viikon dokausputki?

Ei, ei se opi tästäkään yhtään mitään. Oma veikkaukseni on, että Tampio kärrätään taas sairaalaan lokitelemaan tippapullokourassa röökiä. Sillä aikaa Tunkki riehuu Jullen tunnareilla FC:ssä ja kun taas tulee JumalaltaNI tekstiviesti, niin Julle palaa Jollakseen ja taas alkaa uusi kuukauden laskuri seuraavaan kierrokseen. Se on kato baby steps.

Jos joku miettii, että miten Johanna tätä peliä pelaa, niin ei sitä onneksi tartte FC:tä kauempaa etsiskellä:
"Johanna Mia Mari Tukiainen julkaisi kuvan käyttäjän Julia Tukiainen aikajanalla. Koita kestää kaunotar diabeten kanssa, sillä komealla rocktähdellä Brett Michaelilla on juuri sama vakavampi diabeteksen muoto kuten sulla ja sen kanssa voi ihan hyvin elää!!!! Brett juo alkoholiakin. Tässä ihanan kuva, samanlainen uia-allas valoineen jossa uimme Miamin Hilton hotellissa ? ensi syksynä sitten vaan takaisin! ? Tykkää · · Jaa · 39 minuuttia sitten" 
Komeesti se Tunkki taas ennakoi :) Siiiiitten kun pääset sairaalasta, niin jatketaan siitä mihin jäätiin. Kai sä nyt Miamiin haluat ensi syksynä, silleen ku ennenkin? Julle tietty ihan.. .no dolls-tanssijana on täysillä mukana ja kumpikaan ei tajua mistään mitään. Ihan loputtomasti Julia ei tule kestämään tätä patteritonta arkea. Oma veikkaukseni on, että Dollsdancers esiintyy hautajaisissa alle vuoden sisään jos:

- Jullea ei oteta huostaan kennelliitto löydä vastuullista kasvattajaa, joka huolehtii, että Jullella on aina kipossa tuoretta vettä
- Jullea ei pakoteta johonkin laitokseen
- Johanna ei päädy vankilaan ennen kun duracel toimittaa paketillisen pattereita Takilatielle.

Se ei autaa mitään, että Jullelle hankittas joku romanttinen yksiö, missä se voi keskenään tissutella. Siinä ei mene viikkoakaan, kun Johanna tunkee ovelle jätesäkki täynnä paskasia keikkakuteita ja ilmoittaa, että tulee vaan kolmen parhaan kaverin kanssa sinne loisimaan kamapäissään. Jos Jullella olis jotain omaa, niin Johannahan tulis hulluksi kateudesta. Mitä siitä tulis, että 29-vuotiaalla diabeetikolla on oma luukku mitä sisustaa, kun Johanna ite loisii entisen ukkonsa omistamassa matosessa kompostissa Albertinkadulla?

Melko varmasti joku taas miättii, että miks tässä nauretaan diabeetteksille ja voi voi sitä Jullea. Tässä nauretaan ihan suoraan Urbanin ohjeilla Julialle ja Johannalle. Ei tossa ole mitään epäselvää. Kaks idioottia hoitaa toisen diabeettestä ja Johanna lähinnä laskeskelee miten kätsää se sitten on, ku "Julle" voi haukkua Tauskia ja Artoa suoraan arkusta. Niin perslävit, menkää ite hoitoon, taidatte vähän pelätä Jumalaa hahahaha!.

12 kommenttia:

 1. Huh huh, täyttä asiaa taas kerran. Oma arvaukseni on että Julle imuttaa viimeisen kerran ruskaa 6kk sisällä. Voi tietysti olla että hurahataa jesukseen tai joutuu pysyvästi sairaalan glamourosastolle, josta on merinäköala jota Johannakin on jo ihaillut.

  Jännä nähdä, jos Julle olisi edes hitusen mukavampi tapaus voisi jopa säälittää, mutta taitaa olla sairaanhoidon saamisen ja yleisen yhteiskuntarauhan säilymisen kannalta parempi että lopettaa maallisen ruskaretkensä. Isommalle reissu venyy vielä jokusen vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama veikkaus, paitsi ettei Julle kestä edes puolta vuotta. Jos ei tämä reissu vielä, niin seuraavasta nirri pois. Ikävä kyllä :(

   Poista
  2. Korjaan tuota omaa ennustustani, jos kerran sairaalareissun jälkeen heti tartutaan RuskaLestiin niin tuo 6 kk alkaa olla yliarvioitu... jos mikään ei muutu niin tämä taitaa olla Jullen viimeinen GlaMourkesä eli syksyn tullen on multaa pääle heitetty.

   Poista
  3. Osuitte kyllä niin oikeaan...

   Poista
 2. Ei Julle enää joudu sairaalaan. Ottaa vaan tippapussin mukaan kotiin, ja makaa vuoden loppuun sängyssään. Tippaletkusta valuu rauhoittavat, kipulääkkeet ja alkoholi tasaisesti laskimoon. Mitään ei tarvitse tehdä.

  VastaaPoista
 3. Glamourin joutsenlaulu.

  Tämä homma alkaa oikeasti olemaan surullista.

  VastaaPoista
 4. Ehtiiköhän Julia edes viettää kolmikymppisiään :/.

  VastaaPoista
 5. Oikeesti vetäis sitten oikein niin maan kunnolla viinaa ja pillereitä, että loppuis tuo ainainen kitinä kerta laakista. Minä kieltäydyn kohta verojen maksusta.

  Ja mitä tulee raitistumisyrityksiin. Niitä ei ole ollut vuosiin. Nuo facebookpäivitykset on äitiä varten (ja vähän typeriä näätiäkin) ja todellisuudessa korkki aukeaa jo matkalla sairaalasta kotiin. Viimeistään seuraavana päivänä on jo koomat. Noin syvältä ei ilman sairaalavieroitusta nousta ja Julian tapauksessa tuskin sairaalavieroituksellakaan.

  No ei maailma paljon menetä.

  VastaaPoista
 6. Huojuvien herjaustaisto on alkanut! Penna ei pese hampaitaan ja käy vain kerran viikossa suihkussa.

  VastaaPoista
 7. Hymyn ja Suoli24:n palstalle on postailtu FB-kommentteja siitä, että Tuksu on Santa Fé -ravintolan terassilla yrittänyt maksattaa laskua Mikko Alatalolla. Mikko ei ollut maksanut, mutta joku muu hyväsydäminen oli. Aikamoista...

  VastaaPoista
 8. Mikko Alatalo on liittynyt itkeviin kiittäjiin.

  VastaaPoista
 9. Tuksu kirjan kirjoittaja on PASKO ITSE. Tuksu paljasti asian tänään FB:ssä

  Johanna Tukiainen 9.7 Facebookissa:

  ”Myynnissä oleva "paljastuskirjan" on kirjoittanut Metrotuotannon mielisairas valokuvaaja: Xxxxxx Xxxxxxxxxx, joka käyttää salanimeä "Helen." Kyseinen partapää antoi haastattelun ala-arvoiselle Hymylle, että olin "muka uhannut tappaa hänet" ja rikkonut hänen 2500e järjestelmäkameransa. Ensinnäkin:

  1. OLEN SAANUT IHAN TARPEEKSENI MEDIAN JÄRKYTTÄVÄSTÄ KIUSAAMISESTA JA LOANHEITOSTA!!!!! KUKAAN IHMINEN EI ANSAITSE TÄLLAISTA.

  2. MEDIA VALEHTELEE JATKUVASTI JOTTA SAAVAT RAHAA.

  3. MINÄ EN MITÄÄN KAMERAA HAJOITTANUT, VAAN JOKU TUNTEMATON MIES KÄVELI DOBERMANNINSA KANSSA OHITSENI JA HUUSI, ETTÄ SE SALAKUVAAMINEN LOPPUI NYT TÄHÄN!!!! KYSEINEN MIES HEITTI KAMERAN JONNEKIN KORKEAN HEINIKON KESKELLE JA H. RÄMPI SIELLÄ SITTEN TUNTIKAUSIA ETSIEN SÄÄLITTÄVÄÄ KAMERAANSA, JOLLA TIENAA MORAALITTOMAN TYÖNSÄ!!!!!

  4. TULEMME VAATIMAAN PERHEEMME KANSSA AINAKIN 100 000e VAHINGONKORVAUKSIA KYSEISESTÄ "KIRJASTA", JOKA ON TÄYTTÄ TÖRKEÄÄ KUNNIANLOUKKAUSTA.

  5. KYLLÄ RAAPAISIN KYSEISTÄ KUVAAJAA, MUTTA NIIN HÄNKIN RAAPI MINUA.

  6. HÄN KUTSUI POLIISIT PAIKALLE, MUTTA HE SANOIVAT MINULLE, ETTÄ MENE OMAAN KOTIISI JA ANTOIVAT MUN MENNÄ.

  7. KIITOS Xxxx-Xxxxx Xxxxxxx HYMYSTÄ JOKA PILASIT ELÄMÄNI, PITKÄN PARISUHTEENI JA NYT JATKAT SAMALLA HERJAAVALLA LINJALLASI LEHDESSÄ JOKA ON SAATTANALLINEN!!!!!!!!!!

  8. JOS MINÄ TAI JULIA TEEMME ITSEMURHAN, NIIN SE MEDIAN, Xxxxx Xxxxxxxxxxx, KYSEISEN KUVAAJAN JA Mxx Xxxxxxx SYYTÄ.

  VastaaPoista