maanantai 8. heinäkuuta 2013

Demoninen kalenterikilpailu

Julistan taas uuden paskomaisen viikinkiaiheisen kilpailun avatuksi.

Kun sivunlatauksia tulee 666666, niin lottokone pyörähtää edellisen visailuni hengessä ja joku onnekas saa omakseen uniikin Ballsgrabbers kalenterin: http://www.ifolor.fi/kuvakalenterit Kalenteri on autenttisesti tukiaisittain vuodelle 2013, eli käytännössä vanha, kun se vihdoin saadaan painosta. Kalentereita painetaan kovan kysynnän takia tuhansia, mutta kaikki muut paitsi yksi tai kaksi häviää samalla kun Immonen varastaa matkalaukkullisen äitini vaatteita. Kalenteri alkaa toukokuusta 2013, koska sitä perustellusti voidaan pitää yö-yhdyskuntapalvelun lanseeraamisen aattona.

Kilpailu on sekä yhdistetty arvonta, että valokuvakilpailu. Kalenterin itselleen haluavat laittakoon mailia treffipostiin og.joe.pasko@gmail.com otsikolla "Onneksi Mika opetti mut pikalukijaksi", "kyseessä on itse belsebuub" tai "Olen varas, varastelen muiden ihmisten kännyköitä jne". Perustelut sitten vapaalla kädellä, odottelen innolla.

Valokuvakilpailuun voi osallistua ottamallaan Tukiaisaiheisella valokuvalla. 12kpl kuvia kalenteriin tulee, itselläni on tokikin kattava arkisto Tuksuja luonnollisessa ympäristössään, mutta jos joku haluaa oman otoksensa ikuisiksi ajoiksi jonkun näädän seinälle roikkumaan, niin nyt on mahdollisuus maineeseen ja mammonaan. Kuvia voi laittaa maililla tulemaan, niin postailen niitä sitten blogiiNI. Lukijat saa äänestää ainakin kahta kuvaa. Itse valitsen ainakin kaksi kilpailukuvaa. Olettaen tietenkin, että mitään kuvia ylipäätään tulee. Ainakin kaksi kuvan lähettänyttä saa kalenterin omakseen.

EDIT: Julistan vielä kolmannen divisioonan demoniseen kalenterikilpailuuNI. Laitan jokaiselle kuukaudelle yhden mietelauseen. Eli siis näitä Tunkin kuolemattomia one linereita, kuten "Spermat rajahtaa hetkessa kun taman naisen kuvan edes nakee". Kaikki kumman tahansa Tukiaisen suusta tulleet oivallukset kelpuutetaan arvontaaNI.
Ehdotuksia tulemaan maililla treffipostiini og.joe.pasko@gmail.com otsikolla: "Johannan pehmeät muodot". Osallistujien kesken arvotaan yksi kalenteri.

Laitan edellisen kilpailun voittajille kirjat huomenna postiin. Pahoittelen viivästymistäNI.

12 kommenttia:

  1. Tuo edellisen merkinnän kadulla istumiskuva on ainakin saatava, tiivistää hienosti glamourin syvimmän olemuksen ja muovitukkakin on upeasti edustettuna. Myös eräs kuva junalaiturilta voisi tulla kyseeseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis onhan noita klassikoita. VR:n sponsoroimahan me tehdään tosta kalenterista heti suoraan. Street-glamourikin on ihan hyvä idea, ainoa ongelma vaan on, että tuo kuva on suoraan paskalaatunen, joka toki on Tunkin omissa kuvissa suoraan vaatimus, ainakin mitä Urbanin kanssa oon jutellu. Kristilliseroottista tissinhieromista tai siis keikkamatskuakin kalenteriin tulee.

      Vähän särähti korvaan tuo muovitukka, kun puhutaan kuitenkin Tunkin leijonanharjasta.

      Poista
  2. Ja muuten, tuohon kadulla istumiskuvaanhan ehdottomasti kuvatekstiksi: "Olen ns. street-smart, mikä on paljon parempi kuin ns. kouluäly."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D ainakin tuo kuva todella on nyt pakko laittaa kalenteriiNI. Niin tiesin, että tästä tulee reipas visailuhenkinen oivallus.

      Poista
  3. Laitappa
    yksi kalenteri menemään myös itse pääkuningattarelle, ettei hänen
    tarvitse aina esitellä sitä ikivanhaa dolls-kalenteriaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paris Hilton on taas tulossa Suomeen lähiaikoina, myös hänelle pitää ehdottomasti kalenteri antaa, jos hän tällä kertaa suostuisi ottamaan sen vastaan.

      http://www.stara.fi/2008/04/04/paris-hilton-ei-halunnut-johanna-tukiaisen-kalenteria/

      "This is finis version of you and my father agrees with that."

      Poista
  4. Mietelause-ehdotus:"Nytpä iskin jalkaNI paskaan". Ei ole niin väliä, vaikken kalenteria saisikaan. Olen katsonut niin paljon kuvia jo, että olen lähhes sokea. :)

    VastaaPoista
  5. Hahaa :D Varmaan pakko osallistua kuvalla :D

    VastaaPoista
  6. Melkein minkä tahansa kuvan alle sopii: ”Kaikella on rajansa. Meillä oli aiemmin nää topless-jutut, mut me asetetaan nyt itsekin uskon takia tiukemmat rajat.”

    VastaaPoista
  7. Tuksu-pinssi Hampurissa

    http://aijaa.com/0006210265493
    http://aijaa.com/0072410265494

    VastaaPoista
  8. Saako tämän tekeleen suoaraan tilata, kun arpaonni ei osallistumatonta suosi. Jos et veikkaa, et voi voittaa. Ilahduttaisin läheistäNI tuolla ja lisäisin molempien harmaiden hiusten lukumäärää pelkällä "ei helevetti" -päänpudisteluilla, kun sovittaisiin yhteisiä menoja.

    PS. Painetaanhan se paksulle, kiiltävälle paperille? Kanteen ehdottaisin vanhaa siskokset polvillaan Jollashovin puutarhassa puutarhaletkun kanssa kuvaa. Niin sensuellia, eroottista ja herkkää. Jopa niin herkkää, että voipi siideritölkki kädessä kyynel vierähtää poskelle, kun muistelee vanhoja hyviä aikoja ja glamouria. Ylämäki-alamäki-ylämäki-alamki yhdessä kulkien... Lauloi jo Leevi.

    VastaaPoista
  9. Tässä vielä kuumaakin kuumempi miss kesä -kuva sistersseistä. Yhtä kiihottavaa kuin boakäärme letkun tilalla.

    http://2.bp.blogspot.com/_KOo7HznCCw8/R-DQScpC65I/AAAAAAAAAfw/8_kVJEDEspM/s400/JohannaJulia007.jpg

    VastaaPoista