maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäkisa viikinkijuhannuksen kunniaksi - arvonta

Arvonta suoritetaan tänään, heti kun lottokoneeNI on käyttökunnossa. Tänään ei välttämättä osu Tukiaanisesti ensi maanantaille, vaan tulosten julkistus voi tapahtua myös huomisen puolella. Prosessi kuitenkin vaatii optimaaliset olosuhteet arvonnan suorittamiselle, enkä rohkene ihan Tukiaisena kirjoittaa blogiini soossissa. Heti kun promillet putoaa näppäimistönkäytön mahdollistamalle tasolle, informoin voittajiaNI sähköpostillaNI ja julkaisen voittoon yltäneet perustelut blogissaNI. Päätöksestä voi valittaa 12.7.2013 asti. 

Osallistujia ei tullut viittäkymmentä, joten arvon vain yhden kirjan. Kirjoja on kaksi, joten luultavasti kännissä keksin jonkun toisen visailun. Ehkä yleisöäännestys tms, saatte itse päättää kenelle toinen kirja lähtee.


Riippuen kuinka selviän koffin sponsoroimasta arvonnasta, pyrin toimittamaan kirjan postiin saatuani voittajalta yhteystiedot. Hyvää kesää, rakastelkaa toisianne näädät.

3 kommenttia:

 1. Voi että nyt Tuksu saanut kilpailijan..http://www.hymy.fi/viihdeuutiset/onko-tassa-suomen-uusi-johanna-tukiainen
  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 2. Pliis Pasko kaada kaljaa nopeemmin kitaan että saadaan arvontakone käyntiin ja tiedän tarvitseeko minun jatkaa metrotuotannon, jolta tilasin kirjan juhannuksena, ahdistelua kun kirjaa ei kuulu ei näy vaikka myöhemmin tilanneet ovat jo omansa saaneet.

  Terveisin ÄitiSI 1

  p.s. Jos olet Henkka ja sait Tuksulta turpaan niin mulla olisi lähettää paluupostissa sulle hyvän psykoterapeutin yhteystiedot. Vaikka nyt saattaa tuntua ettet niitä tarvii niin olen varma että myöhemmin olet niistä kiitollinen. :)

  VastaaPoista
 3. Niin just Paskooooo! We wanna know!!

  VastaaPoista