maanantai 1. heinäkuuta 2013

En ole Osama Bin Laden ja haluan lisää aikaa valittaa

30.5.2013 oli synkkä päivä suomalaisen glamourin historiassa. Brunette tuomari tuomitsi täysin väärin perustein, täysin väärän oman kansan naisen vankilaaNI. Tuomio tuli siitä huolimatta, että Tunkki suoraan tunnusti lyöneensä "Tumppua" päähän. Mitä hittoa se tuomari oikeen on miettinyt? Varmaan häpeää käytöstään edelleen. Salissahan ei ollut edes oikeita ihmisiä, vaan kyseessä on suoraan ajojahti, joka johtuu Johannan osittain huonosta julkisuuskuvasta.

Heti haukuttuaan salissa uhrinsa tumpuksi, Tunkki ilmoitti tyytymättömyytensä tuomioon. Kuukausi annettiin aikaa valittaa tästä demonisesta tuomiosta. Kuukausi tuli täyteen, joten otin yhteyttä kateelliseen oikeuslaitokseen. Konsultoin Urbania ja sain tietää, että Johanna Mia Mari Tukiainen on 26.6.2013 hakenut jatkoaikaa valituksen tekemiselle. Lisäaikaa rapsahti ja uusi päivä on 12.7.2013. Jatkoaikaa haki Tunkin "asiamies", eli joku uusi Saltevo luultavasti pääsee Takilatielle pelaamaan kynttilänvalossa totuutta vai tehtävää.

Glamourisen jatkoajan Tunkki todella ansaitsi. Olisihan se kurja jos luonteeltaan kaunis ja rauhallinen artisti vankilaan joutuisi. Median antama kuva kohukaunottaresta on täysin väärä, enkä suosittele, että kukaan tuomitsee yötyöläista, ennen kuin asia on käsitelty YK:n täysistunnossa. Oma arvioni on, että Puksutin saa hovista ruusuja ja bodyshopin rasvoja. Jos oikeusmurhaaminen jatkuu, niin vähintä mitä voidaan tehdä, on tuomita Hunksi vankilaan ja Tunkille yö-yhdyskuntapalvelua. Kuka tahansa voi nähdä, että Tunkki otti saamansa tuomion vakavasti ja muutti käytöstään.

Tuomion jälkeen, eli kuukauden sisään on vain kolme kertaa raavittu kurkkua. Herttoniemen kartanon pujopartainen mies sai kynttä ja pilasi näätien maineen ikuisiksi ajoiksi, Immonen sai kynttä (tosin on epäselvää oliko suorittajana sittenkin diabeettinen upeasti laihtunut siskoni, vai hello shitty korunsa Immosen kulmakaapista löytänyt Johanna) ja nyt viimeisin tapaus on muutaman päivän vanha. DTM:ssä sai joku setä kynttä soljuvien "näätä!" huutojen säestämänä.

Jos joku haluaa asiaa tiedustella, niin keissin diaarinumero on R12 11652. Informaatiota saapi käräjäoikeuteNI numerosta 029 564 4630.

5 kommenttia:

  1. Hienoa, Tunkilla on pari viikkoa aikaa antaa ihmisoikeusasianajansa väätämä sepustus.
    Tunkki on on nähtävästi löytänyt sellaisen juristin jolle kelpaa Nahkavisa, vaikka paljon vingutettukin sekä veltostunut.

    VastaaPoista
  2. Älkää jumalauta ( vaikka paljon vingutettukin sekä veltostunut) Yäk

    VastaaPoista
  3. Tärkeä kriteeriNI uutta juristiaNI valitessaNI: pinkki paita.

    VastaaPoista
  4. Jos Immonen itse on ilmoittanut, että Julia on hänet pahoinpidellyt, niin eiköhän se silloin näin ole. Mutta eipä sillä, ei Immonen mitään rikosilmoitusta aikaan saanut, niin on samanlainen kuin ex-kihlattunsa.

    VastaaPoista
  5. Törkee tuo Immonen, ettei sille riittäny se Jossun antama "Duck" -koru, joka itseasiassa poseerausten ja pusuttimien perusteella sopis molemmille erittäin hyvin :)

    VastaaPoista