tiistai 30. heinäkuuta 2013

Itsemurha numero 2-8

Suomen tunnetuin narsistimagneetti on taas kokenut kovia median ja osittain huonosta julkisuudesta johtuvan ajojahdin uhrina. Tuo osittain huono julkisuuskuva on itsessään jo käsittämätön paradoksi. Mitä se toinen osa sitten on? Kuvia maitopurkista tai koiranruokapaketista Seiskan Livessä ja sitä paljon puhuttua onnellista lapsuutta? Tästä äärimäisen onnellisesta ja runsaasti markkinoidusta lapsuudesta tiedetään ihan tasan tarkkaan ton verran. Se oli mielettömän onnellista ja silleen se meni. Sillon osasin soittaa pianoa ihan niinku Linda Lampenius ja nykyään tuottaa jo kaatumatta käveleminenkin vaikeuksia. Menetin neitsyyteni 21-vuotiaana, vaikka lukiokaverit muistaa Tunkin lähinnä helppona panona, jota ei ilman dolls-kondoomia köyriny kuin rohkeimmat.

No, what evöööööööör. Raskasta on tosiaan ollut kaikilla elämän osa-alueilla. Kunnianloukkauskirjan vahingonkorvausvaatimukset on noussut jo 200000 euroon. Isänikin on sitä mieltä, että kirjaa on kirjoitettu vihanvallassa. Vaikka Tunkki ei tietenkään ketään tuomitsi, niin taas ihmiset joutaa helvettiin ja Tunkki pelastuu, koska Jeesus, risti ja muutenkin Iskä sano silleen. Ihan tarkkaan en tietty muista koska IBM on maltillinen ja AÖ huitelee 180 hujakoissa. Edelleen Tunkki tunnistaa narsisteja ympärillään tuttuun tapaan ja Julle on paska jätkä, kun toivotti mökiltä hyviä synttäreitä. Pikkusen kyseltiin FC:ssä mahtaakohan Suomessa joutua vankilaan jos lyö kukkaruukulla toista päähän vai joutuuko tässä maassa vankilaan vaan jos on Johanna Tukiainen. Tällä tietenkin viitattiin siihen, kun upeasti laihtunut sisko täräytti Tunkkia ruukulla tauluun, ennen kuin joutui suljetulleosastolle pikkusen lataamaan verensokerimittarin pattereita.

Jonkunlainen iskelmäpiirejä järisyttävä yllätys kai on se, että mahdollisesti Tunkin raiskannut (edelleen kyseessä on vaan kylpemisestä järkyttyneen Tunkin vahva epäilys, mutta asia varmistuu, kun jostain löytyy tarpeeksi rohkea eläin- tai muu lääkäri tarkastamaan Jossun vaginankäytön statistiikat) Tauski on taas hyvä jätkä. Itseasiassa välit on sen verran lämpöset, että itsemurha-ajatuksista luontevasti deiteille sinkoavan artistin mukaan Tauski on jopa mahdollinen sulhas kandidaatti. Miksiko? No lähinnä siksi koska Tunkki ei osaa keittää perunoita.

Rupujuhlat oli Tunkin puheiden mukaan suoranainen menestys. Siis mahdollisesti parhaat kekkerit evers. Olihan ne hyvät kekkerit siinä mielessä, että Takilatiellä ei tarttettu poliisia, eikä ambulanssia. Siinä mielessä tietty ankeet bileet, että isot kamerat katos nurkista sopivasti ennen kesähitin ja rakkauslaulun esitystä ja erotiikkakin oli vähissä. Onni ja Toivo siis pysyi pysyi visusti piilossa, eli Johannan itsekurissa on tapahtunut huimaa kehitystä. Epäilen tosin, että ne oli valjastettu nakymättömien miljonäärivieraiden kutsuvierasnäytökseen ja ymmärtäähän sen, kun Tunkkihan turvautuu erotiikkaan vaan kun lähistöllä on joku sukulainen. Mieluusti tietty sisko, mutta pahimpiin kouristuksiin riittää kyllä Iskähhh yleisössä pamppu kovana. Tällä kertaa upeasti laihtunut sisko oli lataamossa (lasken Varkauden upeasti räjähtäneen mökin tähän kategoriaan) ja Isukin kultakellossa on ihan eri aikavyöhyke. Itseasiassa koko suku tuntuu välttelevän Albertinkadun sähkönsäästäjää innokkaasti.

Kovimmissa rapubileissä missä Tauski on koskaan ollut  Turpaansa sai vaan kaksi ihmistä, eikä ilmeisesti yhtään ihmistä Tunkin toimesta. Vaikka Johanna ei kerennyt kähinöihin mukaan, niin lakia jaettiin tälläkin kertaa miehen näköisen naisen tai naisen oloisen miehen toimesta. Joku Transun alle jäännyt ukko siis levytti paskan tahrimilla parketeilla ja seuraavaksi joku ihan soossissa röhnöttävä (mahdollisesti miljonääri) nainen sai toisen kierroksen timanttista kostoa... ihan vaan, koska oli mulkku. Toisenkierroksen uhri onneksi oli sen verran lärvit, että lähinnä ihmetteli miksi sen ympärillä ämmät  keuhkoaa.

Varmaksi on mahdoton sanoa minkä seksuaalisenvähemmistön edustajiin tämä tällä kertaa kekkereissä kiihottunut valio yksilö kuuluu, mutta pimeessä lyömisestä olis saatettu virheellisesti epäillä Tunkkia. Sen verran karismaattisia mieh... nais... viihdetaiteilijoita sekä lyöjä, että solakka M-koon artisti. Sodomaa ja gomoraa oli siis kuitenkin taas jaossa, vaikka Puksutin keskittyikin lähinnä... no en tiedä mitä se oli, mutta siis röhnäs keskenään, ei keskustellut juuri kenenkään kanssa ja keskittyi lähinnä nestemäiseen diettiin. Hei haloo, kyllähän Jossu nyt dokaa jos se ei ole duunissa... tun idiootit. Kaikki meistä hinkkais pikkusen kiusaantuneen oloista Tauskia vatsamakkarallaan, samalla kun Seiska kuvaa livenä koko session ja koostaa kovaa journalismiä paperiversioon. Ihan turha arvostella, harkintakyky on päivän sana.

Tunkin osalta perus menoa. Tinttas simaa, ihan just silleen kun Takilatien ammattimuusikolta voi odottaa tilanteessa, jossa maksaja on joku muu. Kemut alkoi tietenkin pari tuntia myöhässä, koska Johanna Tukiainen suomen tunnetuimpana yötyöläisenä heräs klo 19 mennäkseen kampaajalle. Tämä operaatio tunnetaan kampaamopiireissä Tiimarin sponsoroimana synteettisen eläimen elvyttämisenä. Tunkin päänahalla asusteleva tautisimulaattori elvytettiin taas kisakuntoon ja Seiskan mukaan torso verhoiltiin sensuellisti  "Diorin"-mekkoon. Aito tietty, ihan niinku 75% Tukiasen ruhostakin. Sanoisin, että suorastaan oli tsempattu, kun niskaan ei sentään vedetty perseestä sävy sävyyn terveyssiteen kanssa olevaa mekkoa.

Dress code oli sen verran hyvin iskostunut vieraisiin, että yhdellä samassa kohdassa 4 tuntia seisseellä miehellä oli tosiaan valkosta päällä ja Tunkilla kukkamekko to the max. Ihan hieno saavutus, kun huomioi, että arviolta puolet juhlakansasta oli paikanpäällä palkattuna. Dj, Tauski ja ainakin kolme seiskan toimittajaa muodosti bileiden kovan ytimen. Loput olikin sitten Diamond Vein tms joku kärttynen transu, lapsensa mahdollisesti kadottanut Mc Stupid Females järjestön perustaja Jarna ja sekalainen valikoima keski-ikäisiä taviksia. Jos joku miettii miksi Puksutin vuodesta toiseen lätkyttelee ihmisiä naamariin ilman seurauksia, niin pikku vinkkinä mainittakoon, että sormilleen saannut huultenehostaja Gärdströmkin oli baardeissa. Pakko tosin mainita, että virallisten lähteiden mukaan Takilatien kartanossa kyllä oli miljonäärejä, mutta kuten Tunkin elämässä muutenkin, niiden osalta täytyy luottaa ihan näinä päivinä ilmestyvään omaan omalemänkertakirjaan.

Tunkkaamisessa(Johannan brändin kehityksen seuraaminen) pitkään mukana olleet tietäänkin Spermiksen. Tämä romanttinen kaveri kalliosta, mies joka on vuorotellen Arton ja Jossun bestis, välillä molempia. No Spermishän tilattiin tietty siivoamaan Jollaksen komposti bilekondikseen ja tuliaisena se vei sekalaisen määrän eläimiä kotiinsa holhottavaksi. Kiitoksena tietty tuli "paskat kukat, paska kortti, en ala seurustelemaan vajukin kanssa" henkistä palautetta. Ei titenkään tarkoita, etteikö Spermis ois taas virantoimituksessa, kun Jossu seuraavan kerran tarttee jonkun siivoamaan, hoitamaan elukoitaan, ostamaan joululahjoja Tunkin perheenjäsenille tai noutamaan laivaterminaalilta. Tuollaista pitkäjänteisyyttä on kyllä pakko ihailla. Toiset vaan on parempia kavereita ihan luonnostaan.

Rapujuhlien afterpartyjä on nyt elelty monta päivää ja jälkikin on sen mukaista. Tunkki on monet kerrat uhannut/luvannut/vihjaillut tappavansa ittensä ihan näinä päivinä. Syy on epäselvä, mutta tänään on käsittääkseni jonkinlainen deadline tuolle sakramentille. Nassun synttärit Johanna lupasi hoitaa ja sitten se on (taas) menoa. Ei tietenkään mitenkään huomionhakuisesti tota skeidaa jauha. Eihän se ole lääkäreiden mukaan kuin osittain masentunut.

Juliakin on taas voimissaan. Siellä se käy Varkaudessa äiskän kanssa kirpparilla (äiti maksaa) ja hehkuttelee kuinka 8pv pitäs nähdä rehtori. Miamiseenkin se on kovaa vauhtia menossa. Millä rahalla on tietenkin ihan yhtä suuri mysteeri kuin ennenkin, mutta ei nyt anneta sen haitata, kun sillä sentään on japanialainen kouluasustekin hankittuna. Eli käytännössä opinnot on melkeenpä suoritettu ja oman flaskanhan se perustaa. Mikä tietty on vähän hupsua, kun eihän Julia mitään flaskoja voi perustaa, kun sillä on jo ollut toiminimi ja sitäkin johdettiin Pentti Hamsterin opeilla, eli verovelkaa pitäs ensin maksella ennätysvauhtia.

Eletään jännittävia aikoja. Kuka menee Miamiseen, mennäänkö sinne muutenkin kuin FC-seinällä, tappaako Johanna taas itsensä, kenet Tauski seuraavaksi raiskaa, kenet ylipäätään seuraavaksi raiskataan ja miten upeasti uudelleen kosmetologiopistoon päässeen upeasti laihtuneen idiootin opinnot etenee.

Muistakaahan näädät lueskella http://tutkinta.blogspot.fi/ ,joka onkin mielestäni paskoimpia (positiivinen arvio) Tunkkiaiheisia blogeja interneteissäNI.

12 kommenttia:

 1. Aah uuh ihanaa pasko!
  Olo on kuin olisi saanut pitkästä aikaa päivittäisen talkkiviivan nenään imaistua. Pitäisikö huolestua?

  t. (sinkku) näädyli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ainakin olen huolissani. Tosin miamissa on paremmat talkit, ehkä sun kantsuu kysyä josko Julle tois tuliaisina ;)

   Poista
 2. Moi, onko noihin lukiokavereiden muisteloihin mitään linkkiä, tai mistä nuo tiedot ovat? En ole koskaan kuullut Tuksun koulukavereiden ajatuksia niin kiinnostaisi kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oraalisesti entinen koulukaveri siirsi suoraan mun korvaaNI doksia. Tunkki on ollu Tunkki tosi pitkään. Pääsääntösesti kaikki jotka sen on koskaan tavannu, muistaa sen kyllä.

   Poista
  2. Mussa on sama vika, mut muistetaan aina. Joskin ilmeisen positiivisessa mielessä.

   Loistosuoritus.

   -Ainoa kaveriSI

   Poista
 3. Kylläpä oli mukava lukea, kiitokset.

  VastaaPoista
 4. Hitsi, että näitä on tosi mukava lukea, nämä osuu ja uppoaa niin ytimeen :D :D ! Todellisia arkistojen aarteita, joten toivottovasti nämä säilyy tulevillekin sukupolville.
  Oikein mukavaa päivänjatkoa ja tätä samaa ihanan soljuvaa tekstiluritusta paaljon lisäääää!!!
  Kiitos <3

  VastaaPoista
 5. Ihanoo Paskoo, hilijoo ja kovvoo! Oli ikävä <3 Haikki

  VastaaPoista
 6. Ihanasti osaat kertoa glamöörielämästä!
  Kiitos jälleen! :D

  VastaaPoista
 7. Ihana kirjoitus, kiitos Paskolle palaamisesta. Ja tiedoksesi, että tällä hetkellä Myhyn palstalla velloo kirjoituksiasi puolustava keskustelu. Terkuin ja lisää tällaista, toivoo fretti.

  VastaaPoista
 8. Hää heräs kuolleista ja on totistava sieltä eläville ja kuolleille, (sekä niille, jotka mahdollisesti tämän rajan hämärärajalla ovat) Suomen Suurimman Viihdeartistin painavia syntejä sekä synnittä oloja!! Hurray Joe Pasko!

  VastaaPoista