torstai 1. elokuuta 2013

Keikkamyynti for dummies

Tiedossahan on, että Tunkin eroottissävytteiset showt on suositumpia kuin koskaan. Ravintolat tekee myyntiennätyksiä ja tuvat on aina ihan suoraan täynnä. Niin mielettömiä menestyksiä, että Tunkki onkin itseasiassa vetänyt melkeen kolme keikkaa kesän aikana. Keikkakalenterissa on tietty tilaa, kun alunperin oli tarkotus lähteä ImmoseNI kanssa etelään, mutta se kehveli varasta matkalaukullisen äitiNI vaatteita ja tanssi sukkasillaan demonisesti, niin ei sitten tullut lähdettyä matkoille. Synttärilahjaksi kerjättiin mieluiten käteistä, että syksyllä vois sitten lähteä jonnekin lomakohteeseen, mutta ilmeisesti käteen jäi vaan viinaa. Tietty sama kai se on matkustaako sähköttömältä Albertinkadun kentältä Air Koskenkorvalla vuoteen 2008 ja Miamin aurinkoon, vai ihan oikeesti lentskarilla kanarialle haukkumaan paikallinen baarinpitäjä pedofiiliksi.

Flaskani päiväkirjassa kyseltiin keikkitarjouksia, kun oli tarkotus olla Varkauden mökillämme, mutta ilmeisesti muut Tukiaiset ei halua upeasti M-kokoon laihtunutta artistia lähistölle, nyt kun upeasti osastolta päässyt Julia on taas hankkinut Japanihenkisen kouluasusteen ja valmistautuu vetämään vuoden viiveellä toisen kuukauden kosmetologian opintoja. Ärsyttää, kun ravintolat tekee suoraan parasta tulosta, Tunkin keikat myy paremmin kuin koskaan ja silti niitä ei kukaan varaa. Jonkinlainen kohokohta kai sekin, että Tunkki hehkuttaa menevänsä keikalle ravintolaan ja ravintoloitsija ite on johdonmukaisesti sitä mieltä, ettei oikeastaan halua Tunkkia mestoille. Sikajuhliinkin oli menossa ihan täysillä, vaikka järjestäjät on sitä mieltä, että periaatteessa parkkipaikalla on kyllä tilaa esitellä kenkää ja kaatua koiran päälle. Mikä siinä on, ettei keikkakalenteri täyty? Hmm hmm hmmm, ilmeisesti neuvostosuomessa ravintoloitsijat ei osittain huonon julkisuuskuvan takia ja kateuksissaan bookkaa karismaattista juoppoa vetämään jurrissa apinamiestä akustisesti.

Nyt kutienkin puhaltaa Takilatiellä uudet tuulet, enkä tarkoita sitä kun Tunkki vetää lääkkeitä nenäänsä ja kadottaa koiransa, vaan ihan puhtaasti bisnesuutisia. Alkaa taas keikkakalenteri täyttymään, kun homman ottaa hoitoonsa "Mc Kuulastalahot kamapäät" perustajiin kuuluva Jarna Leskelä. Narsistimagneettina Tunkki on korvannut sekalaisen määrän homoja eräänlaisella yhden naisen showlla. Jarnahan tosiaan tunnetaan Womens MC:n perustajana. Internetskun syövereistä löytyy esimerkiksi tällästä:
"Jarna Leskelä antoi vajaa vuosi sitten naamioituneena Alibille haastattelun, jossa hän kertoo johtamastaan naisten rikollisjärjestöstä Women´s MC:stä. Liigan toimintaan kuuluu muun muassa huumausainekauppa ja velkojenperintä."
MC, ei nyt siis viittaa mihinkään DJ-hommiin, vaan kyseessä on moottoripyöräilyn ja rötöstelyn yhdistävä kerhotoiminta. Tunkin kovaan sisäpiiriin kuuluvalta Jarnalta ei voi muuta odottaakaan. Suorastaan dolls-henkisesti tämän timanttisen organisaation yhdelläkään jäsenellä ei ollut moottoripyörää. Ei siis ihme, että noilla meriiteillä luonnollinen urakehityksen seuraava askel onkin Tunkin keikkamyyjäksi ryhtyminen. Jos artisti itse ei osaa laulaa eikä tanssia ja prepaidistäkin on karisma finaalissa, niin on suorastaan suloista, että keikkamyyjä on entinen moottoripyörätön prosenttijengiläinen. Hetken kun yhdessä brändätään molempien julkisuuskuvaa, niin Jarnakin varastaa matkalaukullisen Tunkin mutsin vaatteita ja huomataan narsistiksi.

Mistä sitten tietää, että Jarna on sopivan tyhmä Tunkin keikkamyyjäksi? Sanoisin, että ennusmerkit on hienosti luettavissa ilman Railin korttejakin. Tunkki kerkes jo hoitamaan tän uusimman valopään FC-tunnukset tauolle. Yhdessä illassa kävi tykittämässä Artsin ja kaikkien muidenkin seinät täyteen sodomaa ja gomoraa. Hyvä merkki. Show bisneksessä ja yöduuneissa muutenkin on just kaikkein tärkeintä, että osallistuu tiedottamiseen hyvällä maulla.

Tulee ihan tv-shop mieleen, mutta eikä tässäkään vielä kaikki. Uran alkumetreillä Jarnalle on annettu tunnukset flaskan keikkakalenteriin. Pitäähän managerilla olla pääsy päikkyyn, kun kerran yhdessä bisnestä aletaan tekemään ja samalla täytetään Tunkin meikkipussi uunituoreilla euroilla... Innokkaimmat Tunkkailijat tietty miettii, että mahtaakohan se Jarna osata kirjottaa dolls-hyväksyttyä matskua... fear not, todellakin osaa. Tässä sekopäässä meinaa yhdistyy Tunkin kusipäis... karismaattisuus ja Julian upeasti laihtunut kielenkäyttö. Suoraan houkuttelis sanoa, että kyseessä on kauan kadoksissa ollut kolmas siskomme ja isäni on täysin samaa mieltä. Sellanen missing link, että väkisinkin on iskän aarteesta lähtenyt. Behold, Jarnan ensimäinen päivitys flaskan päikkyyn.
"Nimi: Isabella/Jarna
31.07.13 5:01 pm
Doddii, yrittäkääs lukea tätä tekstiä , mulla on lukihäiriö joten.... Toivottavasti osaatte ymmärtäää...  . 
Johannasta sen verran että olen tuntenut Johannan pitkään, ja nyt taas ollaa monen vuoden jälkeen tekemisissä todella paljon. Johanna ja Julia on mun todella hyviä ystäviä, ja olisin halunnut ottaa kannanoton paljastuskirjaan mutta minuun ei otetttu yhteyttä....
Toimin Johannan Dollssien Juontajana ja en tanssi kun en osaa ) reps!  
Olen tuntenut tosi pitkään ja ollaan hyviä ystäviä... check. Menee käsikirjotuksen mukaan. Kaikki Tunkin löydöt on aina suoraan parhaita kavereita ja tunnettu satoja tunteja viikonlopussa. Vaikuttaa hyvältä heti kärkeen. Tungen lavalle kännissä, vaikka en osaa tanssia tai laulaa yhtään enempää kuin Mansikkikaan, mutta tykkään olla ihan naamat, eli juontaja-ainesta. Toivottavasti et kuitenkaan kerro itsestäsi tai yksityisiä kohtia elämästäsi...
No niin mä kerron nyt tässä muutamia yksityisiä kohtia elämästäni.  
Ex-mieheni Juha Leskelä ( Voin kirjoittaa hänen nimensä koska hän on ollut julkisuudessa). Oli minun ensimmäinen aviomieheni, ja hän sai minut sekaantumaan sellaisiin asioihin mitä koskaan ei tulisi ollut tehdä. Silloin kuin menin naimisiin hänen kanssaan niin vajaa vuosi siitä tuli kuulutelut asianomistajana!! Juhasta, sain tietää että Juhalla oli toinen aviovaimo Eestissä, sain avioeron ilman harkinta-aikaa ja se oli siinä, meille kuitenkin syntyi 2008 loppuvuonna yhteinen lapsi ja lain mukaan se on aviolapsi vaikka Juhalla oli toinen vaimo. Tämä ensimmäinen vaimo nosti syytteen ja käytiin oikeutta Aviopetoksesta, sekä rekisterimerkintä rikoksesta...
Jaahas, selkeesti Joe Blasco konsulenttiainesta, koska tämänkin paviaanin elämästä löytyy elämäNI Arto, jonka hämärähommat pitää Flaskan diaryssä raportoida. Pikkusen tuli tuntemattomalta uskovaiselta naiselta tekstiviestiä taas... tämänkin inhimillisen tragedian taustalla on ollut kukas muukaan, kuin JUHA. Geeneissä noi sekopäät kulkee, ihan niinkuin diabeteskin... sattumia ei ole olemassakaan. Tukiaisia vaan koetellaan enemmän kuin muita oman maan naisia. Olen täysin varma, että IsäNI on sujauttanut siittiönsä Jarnan äidin munasoluun. Ei tota matskua kukaan pysty käsikirjottamaan, suoraan tulee taivaasta tää draama.

Sitä paitsi miten Mc Smart like a Camelin perustaja osaa käyttää lakitermejäkin suoraan Tukiaisittain jos noi ei ole sukua toisilleen? Nosti syytteen ja käytiin oikeutta Aviopetoksesta.... Just saying... DNA-testejä ei tartteta jos Jarnakin alkaa lussuttamaan poskiaan kamapäissään.
Loppujen lopuksi hain lähestymiskiellon hänellä, ja sain sen. Nykyäänhän sellainen on todella vaikea saada, haen tällä hetkellä taas lähestymiskieltoa. 
Lisäksi hänelle on määrätty lähestymiskielto 2 muun naisen lisäksi.
Tälläistä totuutta sitten. Miksi haen nyt uudelleen on se , että hän soittaa jatkuvasti minun numeroon ja en saa olla rauhassa, 4 uoden huoltajuus kiistan jälkeen mun mielenterveys alkoi horjua ja olin Lepolomalla 2 kertaa. En vain jaksanut enää valheita, olen käynyt 4 vuoden aikana jaksoittan huumetesteissä ja siellä ei ole näkynyt mitään huumehommia, huoltajuuskiistat on vakavia, ja mä toivon kun Juha luet tämän että muista että lapsella on ÄITI sekä ISÄ, miksi et ole vienyt minun sairaala-aikana katsomaan perhettäni, pidät lapsea jossain mökíssä ja olet jättänyt 4 viimeisen asunnon vuokrat maksamatta!!! Miksi, ei aikuinen ihminen toimi noin eikä lapsi ole mitään omaisuutta. Lapsella pitää olla molemmat vanhemmat!! Muistutan että meillä on yhteishuoltajuus!! Huoltajuutta ei ole purettu. Lisäksi minulla on yksinhuoltajuus nuoremmasta lapsesta.
Tuntus höpsöltä takertua katoottisiin kirjotusvirheisiin, kun kyseessä kuitenkin on keikkamyyjä/juontaja ja siis mitäs noista. Ihan Jullena pudottelee doksia flaskan päikkyyn ja me fanit sitten koitetaan kääntää suomeksi. Monenlaista on Jarnankin elämässä tapahtunut. Ihan Julia Tukiaisena on käyty vähän osastolla lataamassa verensokerimittarin pattereita, kun narsisti Art..Juha vaan valehtelee ja vainoaa. Välillä on muiden naisten lisäksi haettu lähestymiskieltoa. Pikkusen samalla tavalla kuin Johannallekin on ollut tapana suhteen päätyttyä toimittaa ihan virallinen "pysy nyt vittu kaukana siitä ukostas" tyyppinen lausunto kateelliselta tuomarilta. Ja itseasiassa taas haetaan. Johannan ikioma entinen hovikampaaja asialla.

Kun nyt kerrankin pääsee Tunkin firman päikkyyn rapsaa kirjottamaan, niin totta helvetissä siinä pistetään vähän kysymystä Juhallekin. Siis ex-ukot ympäri suomeahan tarkkailee just dollsdancerssien päiväkirjaa siltä varalta, että exällä on asiaa... Ihan tulee nostalginen olo ja hyvin ollaan "avoin kirje ex miehelleni Mika Kehälle" fiiliksissä... Kannattaa myös huomata huutomerkkien käyttö. True Tukianen luukuttaa vähintään kolme huutomerkkiä. True Tukiaisen Artot jättää vuokrat maksamatta. True Tukiaisen exä ei käy sairaalassa malaria Facepalmiumin aikana tai muutenkaan kuskaile kakaroita vanhempien luokse. True Tukiaisittain joudutaan hoitoon, koska ex-mieheni. True Tukiainen sotkee "bisneksiin" kaikki, lähtien Annikki Länsmannista ja pastorista, jonka edessä kännissä sanoit tahdon... Esim just lapsensa. Sen verran pitää olla pelisilmää, että möykkää kamapäissään huoltajuusasioista internetissä ja toivoo, että ukko olis näätä ja lukis.
Ikävä lapsia on kova tämän jälkeen ja muistutan, että lapsella pitää olla molemmat vanhemmat, minulla on viimeviikomlopun äänitteet Odessan kohdalla missä lapsi itkee ja laitat käden lapsen suulle ettei hän voi huutaa minulle puhelimen takaa, lisäksi lapsi sanoo että ISILLÄ ei ole kiva olla ja hän haluu olla äidiän kanssa. Lisäksi sanot äänitteessä että kukaan ei sua usko vaikka puhuisit mitä!!! Kerrankin näiden vuosien jälkeen mulla on jotain konkreettista todistusta. 
Minä taas haluaisin muistuttaa, että ikävä kyllä lapsilla toisinaan on molemmat vanhemmat, eikä tämän maan presidentti Sauli Niinistö ole vielä antanut lapselle oikeutta abortoida äitiään. Jarnan tapauksessa tosin pikkusen tuo lohtua tieto siitä, että välillä se tosiaan ihan Tuksuna hukkaa kakaransa ja päättää lähteä Tunkin keikalle. Vähän kuin Tunkki hukkaa koiransa ja toteaa, että Nassun vika, mitäs ei osaa seurata. Edelleen.. ei tällästä kukaan voi käsikirjottaa. Jarnakin on puhelimessa ollut ihan CSI-helsinkinä ja kuullu miten lapseni itki ja sanoi silleen... Nyt on sellasta matskua meikkipussissani, että joudut Juha kuudeksi vuodeksi vankilaan ja aviopetoksesta tuomitaan 200000€ sakkoa. Todisteet on niin konkreettiset, että samalla aineistolla ratkaistaan myös Jollaksenhäpäisy ja pyttyssä uitetun passin arvoitus.
Sitten pojan isälle, miksi olit käynyt varastamassa lasten televion?
Todella törkeää lapsia kohtaan, kun se on kerran annettu lapsille ja voisit maksaa velkasi.
Rapujuhlista sen verran , että olisin halunnut olla mukana, mutta olin sairaalassa. Olisin halunnut tavata Tauskin ja kuulla hänen laulujaan, harmillista. Mutta kuitenkin juttelin eilen Tauskin kanssa ja alan myymään myös hänelle keikkaa niinkuin Johannalle. Yhteiskeikkaa sekä erikseen..  
Niin... siis Juha varasti lasten telkkarin... Nuff said, lähtikö Juhan matkaan myös Julian 6kk etsimä iso risti? Tanssiko juha konkreettisella nauhalla sukkasillaan ja paljasti vammansa? Siis hetkinen, onko kyseessä mahdollisesti sama homoseksuaalista bi-seksuaalin kautta bileristeilyllä heteroutensa ymmärtänyt ja takasin homoksi muuttunut Immonen, vai miten tuntuu, että olen lukenut nämä tilitykset ennenkin... satoja kertoja. Onneks sentään Tauskia ei tartte mainita... tai siis, todellakin. Jarnahan alkaa vuoden äitinä hoitamaan myös teltassa tyrmäävän raiskarin keikkamyyntiä... ei vuitton. Mitä tohon voi sanoa? Tauskilta varmaan tulee seuraavaks runsaalla kaiulla varustettu kesähitti Jewtubeen.

Edit: Kyseessä onkin ollut joku toinen klassinen herrasmies Jarnan elämässä. Juhan sijaan Ville on käynyt telkkarivarkaissa. Sopii kyllä hyvin, sillä Tukiaisittan varastelua, narsismia ja psykopatiaa tapahtuu ihan jatkuvalla syötöllä. Kaikki exät on kaikkein pahimpia ja kerta toisensa jälkeen sattuu ja tapahtuu, vaikka itse olet rauhallinen uskovainen nainen, etkä mikään parraton Osama Bin Laden. Oisit jopa valmis suorittamaan yhdyskuntapalvelut yötyönä.
Viime yönä tapahtunut varkauksia mutta siitä en sen enempää puhu koska ne tulemaan lehteen.
Puhelimen pidän kiinni koska en halua sen minun ex-mieheni häiriö, joten Johannan numerosta tai sähköpostista saa kiinni. Kauheeta kun puhelinki pitää olla kiinni jonkun häiriköinnin takia. Kuitenkin sain niin paljon voimavaraa kun olin lepolomalla.  
Mä toivotan kaikille sellaisille ihmisille voimaa, jotka käy samaa kamppailua kuin minä lasten osalta. "
Niin, yötyö pitkälti perustuu just lehteen tuleviin juttuihin ja puhelinkin on kiinni, ettei tule ex-miehen häiriö linjalle. Johannan numerosta, siis siitä prepaidistä, jonka numeroa kukaan ei tiedä, tavoittaa kyllä jos jotain asiaa on. Onneksi sentään rohkeusvoimaa on lepolomalta saatu. Toivotaan nyt, että voimat riittää seuraavaankin diarypäivitykseen. Itse toivoisin, että seuraavaks käytäs läpi Jarnan Juhan ikenet. Jotenkin tuntuu, että sekin saa 5/10 ihan vaan kun hampaattomat nuolee pillua silleen kun jumala on tarkoittanut.

Mitäs tässä nyt sitten käy? No ihan samalla tavalla kuin Tunkin kaikissa suhteissa. Se kusettaa Jarnaa huolella, ihan niinkuin kaikkia muitakin. Jarna kilahtaa sille, jonka jälkeen Tunkki huomaa, että tämäkin paras kaveriNI varasti, on narsisit, oli osastolla, pisti mutsinsa auton paskas, hukkas kakaransa, varasti, yritti hyötyä, halus vaan julkisuutta, varasti, esitti ystävää, varasti, oli mukana hirveissa hämärähommissa ja voi voi miten ois taas kiva jos Johannalle rukoiltas voimia, kun ei kai tässä muuta voi tehdä, kuin muuttaa vittuun suomesta tai tappaa ittensä heti nassun synttäreiden jälkeen.

Odottakaa vaan... Tunkki tekee Tunkit, on vaan ajan kysymys milloin se tapahtuu. Tällä kertaa tosin rättisitikan ratissa on verraittain freesi tapaus. Suoraan sukulainen, jos ei ihan geeneissä, niin ainakin hengessä. Tällä kertaa saattaa Johannallakin lätty lätistä. Saattaa keikkamyyjä liipasta naamariin ja raportoida sikailut internetteihin. Ihan suorastaan hienoa, että tolleen sukulaissielut löytää toisensa ja alkaa tekemään yöduunia kaksistaan.

12 kommenttia:

  1. Asiavihre Joe.Se oli Ville joka sen telkkarin varasti.Katsos, kun niitä lapsia...on useampia, eikä kaikki ees omia, se vauvakaan jota ei ole vielä nähny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielikuvituslapset kuuluu elämään Tukiaisittain... Kiitos korjauksestaNI.

      Poista
  2. Vaikuttaa siltä, että ns. paljastuskirja julkaistiin liian aikaisin.
    Ehkä siihen tulee jatko-osa joka ilmestyy ennen Tuksun omaelämänkertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! rättisitikalla mennään alamäkeä ja lujaa. Ootellaas milloin JOhannalla ja Jarnalla menee sukset ristiin, ma luulen ettei hyvin pääty.

      Poista
  3. Siis mä kuolen nauruun :D :D :D ihan huippua!!Miten voikaan olla verbaalisesti noin best!!

    VastaaPoista
  4. Hahaha :D
    Näin upeasti laihtunutta kielenkäyttöäNI lainatakseni: Kiitos ihanan karismaattinen nallekarhu. Jäniksenpaska toisessa ja hevosenkenkä toisessa kädessä pakotan munkit telepaattisesti rukoilemaan, ettei penaaliasi enää koskaan varasteta.

    VastaaPoista
  5. Käsittääkseni mopoklubin nimen oikea kirjoitusasu oli Woman's MC.

    VastaaPoista
  6. Ai että sua olikin jo ikävä! Nyt kun MC on mukana kuvioissa, niin tarvitaan todellista kielenkääntäjien aatelia noiden kirjoituksia ja ajatuksenjuoksua tulkkaamaan luettavampaan muotoon. T. stringitön faniSI

    VastaaPoista
  7. Hei! Saanko kysyä, mikä ihme tää MC-juttu on? Ja tää Jarna?

    VastaaPoista
  8. Ei kyllä taas tiiä itkekö vai nauraa, jos Terokin on oikeasti maksanu jollekkin liigalle 50e sen "facebookprofiilin turvaamisesta". Sisällä ennen, ens viikolla tuksu esitelee medialle uuden miehensä.

    VastaaPoista
  9. Oh, rakastan kielellisiä kykyjäsi.

    VastaaPoista
  10. Jarna on hullu pilleripää jonka jutuista ei ota selkoa erkkikään,kantsii vältellä. Elelee nurmijärvellä missä tunkkikin ilmeisesti siipeillyt, kaupungin vuokra-asunnossa. Läävässä sellaisessa.

    VastaaPoista