sunnuntai 11. elokuuta 2013

Tunkkiksen avoimet 2013

Positiivinen kirjoitelma Johanna Tukiaisesta. Oma yritykseni, jo tässä vaiheessa olen melko varma, että Tutkivat urinalistit positiiviseeraa huomattavasti enemmän, paremmnin, kovempaa ja hianommin. Jotenkin... limasta kirjoittaa tai edes yrittää kirjoittaa Tunkista positiivinen kirjoitus, kun eihän se oikeen ole mitään saannut aikaiseksi, eikä se ei oikeen osaa mitään... edes käyttäytyä. Eniveis... pakko ainakin yrittää, kun kerran henkselit paukutellen haastoin urinalistit miälettömään kisaan.

Haastavaa isosti, kun toisen kirjoitukseni kommenteissa ihmiset on puristanut itsestään ulos erilaisia pukeutumiseen, savuttomuuteen jne liittyviä positiivisia asioita. Mutta miten tuollaisesta kirjoittaa positiivista? Ei kai kenestäkään tule julkkista, koska se ei polta röökiä tai välillä hehkuttaa siskoaan CV:ssä tai FC:ssä? Joka tavallaan oli koko jutun pointti. Kyllä kai kenestä tahansa pystyy keksimään paljonkin positiivista, mutta kun mediaa (oikeammin median kuluttajia, niitä ihmisiä, jotka ostelee lehtiä) harvemmin kai kiinnostaa onko Martti röökimiehiä tai Jaana siskonsa paras kaveri.

Tuolta löytyy 21:00 kilpailun toinen teos: http://tutkinta.blogspot.fi/
Johanna Tukiainen
Johanna Tukiaista voi hyvällä omallatunnolla tituleerata Suomen ensimäiseksi BB-julkkikseksi, vaikka Johanna ei koskaan BB:ssä ole kilpaillut. Tuksu lempinimen saannut viihteen tuottaja ja kuluttaja Tukiainen on tuotteistanut yksityiselämänsä mittakaavassa, jota tuskin koskaan tullaan Suomessa ylittämään. Hämmästyisin jos joku pääsee edes lähelle. Vaatimattomasta koulutuspohjasta huolimatta Tukiainen on ollut runsaan mediatarjonnan lähde vuosikaudet.

Tukiainen on onnistunut pysymään julkisuudessa vuosikaudet, monen mielestä ilman varsinaisia meriittejä. On jopa epäselvää mitä Johanna on. Tuksu on Seiskan palkkalistoilla ja myy oman yrityksensä nimissä ravintoloillle vähintäänkin persoonallisia esityksiä, joissa yhdistyy tanssi, laulanta ja viihteelliset juonnot. Uransa varrella Tukiainen on erilaisten yhteistyökumppaneidensa kanssa aikaansaannut musiikkia sekä suomeksi, että englanniksi. 
Johannan suurin vahvuus lieneekin juuri lannistumattomuus ja kova usko huomiseen, oli sitten kyseessä rakkauselämä tai ura. Johanna jaksaa julkisuudessa uskoa unelmiensa prinssiin ja niihin seuraaviin uusiin kesähitteihin ja monesti tuntuu, kuin  usein äänekkääksikin yltyvä kritiikki ei haittaisi Tukiaista ollenkaan. Poikkeuksetta Tuksulla on oma näkemyksensä tapahtumien kulusta, eikä sitä jätetä kertomatta.

"Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta" väite tiivistyy Tukiasen kohdalla tavalla, johon on vaikea löytää verrokkia. Palstamillimetrejä kertyy pienistäkin asioista, kun Johanna käy tarmokkaasti taistoa näädiksi kutsumiensa anti-fanien kanssa pitkin internettiä. Lopulta samat "näädät" kuitenkin seuraa vuodesta toiseen Johannan elämänvaiheita ja käy ravintoloissa seuraamassa dolls-keikkoja. Johannan ympärillä pyörii mittava kansalaisjournalisminkoneisto, joka ruotii päivittäin aikaisempia tapahtumia, sattumuksia ja kommentteja, eikä vanhatkaan edesottamukset pääse unohtumaan. Tämä mekanismi pitää Tukiaisen ihmisten tietoisuudessa, vaikka ajoittain media ei rapotoinnin aihetta löytäisikään.
Ton positiivisemmaksi en pystynyt heittäytymään. Ei vaan pysty. Saannöt oli, että ei saa mauttomaksi heittäytyä ja niin positiivista näkökulmaa kehiin, kuin kestää ilman, että tekee mieli vetää ranteet auki. Voi tietenkin olla epäselvää mikä tuossa on positiivista. Positiivista kai on se, että Tunkkailu on Tunkin ura, tolla se elää ja tossa se on oikeasti hyvä mittakaavassa, joka on perverssiä. Ei ole, eikä tule toista Tuksua. En usko, että kukaan edes haluaa elämästään sellasta skeidaa, jota Tunkki huokuu ihan konkreettisestikin. Paska haisee ja balalaikka soi.

Toisaalta eletään herramme vuotta 2013 ja kuukausittain vaihtuvat ikipissikset tunkee lehtiin ilman ilmeisiä ansioita. Toiset yrittää ankeeta uraa musiikkibisneksessä, toiset ponnahtaa BB:stä tai jostain muusta pöljästä kisasta kommentoimaan kaikkia mahdollisia kissanristiäisiä. Olen melko varma, että tuolla kytee ikäluokka, joka pitää "julkista" ihan varteenotettavana uravalintana.

Tuota taustaa vasten on vaikea tälläisen harmaan ja ankean nahjuksen arvioida mikä lopulta on positiivista. Jos valitsee tai haluaa olla julkkis, niin kai julkkiksena oleminen sitten on positiivinen asia itseisarvona. Ainakin joissain piireissä näin tuntuu olevan. Jos se on positiivista, niin sitten Tunkin aikaansaannokset lienee jollain tavalla positiivisia, koska se todella on julkkis upeasti laihtuneella M-koon fontilla ja katoottisesti kursivoituna. Vaikka sen elämä viheliäistä onkin, sen olemassaolo tuntuu ohimoissa pitkin Suomea ja Ruotsia, niin se todella on julkkis, vaika se ei mitään muuta osaakkaan. Se on ja pysyy, sikailussa otetaan harppauksia, joita ei tavallinen ihminen pysty ymmärtämään. Omassa skenessään Tunkki on suunilleen kierroksen edellä kaikkia muita turhia julkimoita.

Tuokin kirjoitus olisi kuitenkin lapsellisen helppo näätiä. Eihän Tunki todellakaan ole muuta kuin omissa sfääreissään elävä puliveivari. Diagnoosi narsismista irtois jo terveyskeskuksen aulassa. Eihän sillä hissi vedä ylös asti. Kyse on siitä, että Tunkki näkee itsensä ihanan pehmeänä tissinaisena, jonka utareet saa spermat räjähtämään, vaikka katsoja itse kuvittelisi olevansa homo. Kyllähän Tunkin suurin vahvuus on jykevä mielenterveysongelma, tuhti omatoiminen lääkkeillä turruttaminen ja vuosia iskostettu vaaleanpunainen käsitys omista saavutuksistaa. Ei vaadita paljon luonteenlujuutta kestää kritiikkiä jos itse näkee, että kaikki muut puhuu paskaa, on kateellisia, ilkeitä ja näätiä.

KYLLÄ MINÄ TIEDÄN; ETTÄ MINULLA ON OIKEITAKIN FANEJA... Seiska vaan sensuroi KAIKKI positiiviset kommentit. KYLLÄ MINÄ TIEDÄN, ETTÄ OLEN M-KOKOINEN, vaikka ne m-koon vaatteet on lähinnä ihmisoikeusrikos sen niskassa. KYLLÄ MINÄ TIEDÄN, ETTÄ OLEN TYYLIKÄS, vaikka paska ja menkkaveret loistaa perseosastolta, vaatteista joita ei ole pesty vuosiin. KYLLÄ MINÄ TIEDÄN, ETTÄ OLEN KAUNIS, vaikka tätä ei kukaan muu ymmättäkään, kun naama on ruvella, tukkaa ole pesty viikkoihin, herpeksen voi bongata avaruudesta asti ja vatsamakkarat korostuu ihan käsittämättömällä tavalla... just niistä m-koon vaatteista. KYLLÄ MINÄ TIEDÄN, ETTÄ OLEN ÄLYKÄS, vaikka sama neropatti parhaimillaan jää kiinni typeristä kusetuksistaan... olemalla ristiriitainen itsensä kanssa saman päivän aikana.

Härski Tuksu on ja pystyy siihen, koska se tuskin tuntee perinteisessä mielessä myötätuntoa. En oikein jaksa uskoa, että sen aivot rekisteröi huonoa omaatuntoa, en ihan jaksa uskoa, että se päänsä sisällä oikeasti tuntee tehneensä väärin. Koskaan.

Luultavasti joudun lähettämään minigrip-pussukallisen keskikaljaa Tukeville journalisteille, mutta joskus käy näin. Karvas tappio tietenkin vituttaa, mutta mitä sitten. Some day käy tälleen.

Edit: http://tutkinta.blogspot.fi/2013/08/se-viimeinen-blogikirjoitus.html Tuolla se kilpaileva teos on. Ihan suoraan täytyy sanoa, että jätkät keulitteli ohi ihan huolella. Nauratti kovasti. Ottakaa yhteyttä og.joe.pasko@gmail.com niin sovitaan miten tää palkintojenjakoseremonia hoidetaan. Hieno oli teksti, täydet 5/5.

16 kommenttia:

  1. iLoistavaa Mr. Pasko. Oikeasti.

    kateelliset urinistit

    VastaaPoista
  2. Kyllä tämä on parempi.. toinen satu, tämä todellisuus.

    VastaaPoista
  3. Löysin nämä blogit kolme päivää sitten. Olen tahkonut ne läpi työpäivien tiimellyksessä ja huutonauranut asiakkaiden läsnäollessa tiskin toisella puolella niin paljon, että kahvit näppiksellä on aivan liian mieto ilmaisu.
    En ole ikinä ollut kiinnostunut Tuksusta tai sen elämä(ttömyyde)stä joten monet teidän elämäntapanäätien insidejutuista menee lentämällä pääNI yli. Mutta se mikä molempien blogeista tekee äärettömän viihdyttäviä on "tuksusmien" nerokas viljely eikä niiden alkuperäistä tekstiä ole pakko tunteakaan voidakseen nauraa m-kokoiset mahamakkarat hyllyen. Yritän pidättäytyä nukkepäiväkirjan lukemiselta jatkossakin, mutta epäilen sen olevan vaikeaa kun näihinkin näin koukutuin.

    NÖYRÄ KIITOS HERRA PASKO JA JOURNALISTIT! (En jaksa kopypastettaa tätä jourinalisteille. Terkut varmaan menee perille).

    terkuin
    Mikkelin UusTuksut ry.

    VastaaPoista
  4. Anteeksi Pasko, en edes kerennyt lukea vielä kirjoitustasi kunjuoksin tänne salamana kertomaan; EN PÄÄSE HYMYN KESKUSTELUPALSTALLE!!!! JA MONI MUUKAAN EI PÄÄSE,luin suolesta! Kuinka meidän kunnon NÄÄTIEN nyt käy?!?! Mitä tämä nyt on? , ! auta Pasko AUTA,!

    P.s Suoli24 on ollut mustalaisten valloittamaan jo päiviä

    VastaaPoista
  5. Ens hätään: http://www.tuksula.com/index.php

    VastaaPoista
  6. nyt kyllä hävisit ja pahemman kerran. tutkivat panosti kybällä.

    VastaaPoista
  7. Kyllä tää oli parempi, vaikka tuo toinen viihdyttävämpi. Mut jos mittarina on viillot ranteissa, niin täällä roiskumisen ihan pystyy haistamaan rivien välistä.

    VastaaPoista
  8. Samaa mieltä. Tää sopi paremmin kisan sääntöihin ja täten on voittaja-ainesta, kun taas tutkijat oli harvinaista kyllä viihdyttävämpiä.

    VastaaPoista
  9. Olin ilahtunut että kerrankin tutkijoillakin tosiaan oli miellyttävästi luettavaa tekstiä ja lukisin mielellänikin jatkossa heiltä tuon tyylistä. paskoahan ei kukaan voi oikeasti voittaa, ja vaikkakin Paskolle on erityisen vastenmielistä kehua Tuksua millään tavalla niin noudatti kuitenkin kilpailun sääntöjä, joka on tärkeää. Mielestäni voisitte seuraaviin kirjoitus skaboihinne tarkentaa sääntöjä esim. Että molempien tulisi kirjoittaa yhtä pitkät kirjoitukset. Ja tosiaan sitten molemmat voisi myös noudattaa sääntöjä! :)

    VastaaPoista
  10. mun mielestä sun teksti on parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että ajattelet niin. Journalistit pisti kuitenkin ihan super huikeeta settiä. Omasta mielestäni niiden paras kirjoitus tähän mennessä. Suoraan naureskelin isäni kanssa ja oli kovasti viihdyttävää matskua. Ihan sama miten ne säännöt meni. Oli se ihan oikeasti hupsu teksti ja hienoa luettavaa kenelle tahansa tunkkifanille. "Kilpailu" kantoi paljon enemmän hedelmää, kuin olin edes ajatellut. Ihmiset sai naureskeltavaa.

      Poista
  11. Kaipaisin laupista mukaan skabaan ... itse en kyllä pystyisi - jotain rajaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laupea Lahnahan on se alkuperäinen herjaaja. Se on mainittu jopa flaskan päikyssä. Ihan sama silleen mitä "me muut" kirjotellaan, kun Lahnaksi on sentään epäilty esim Hymyn päätoimittajaa. Lahna solvas Tunkkia silloin, kun me muut vasta mietittiin onkohan se (Tunkki) oikeesti ihan tosissaan. Mitä Tunkki-skeneen tulee, niin onhan Lahna ihan omassa sarjassaan. Kirjoittaa hienosti, vaikka henk. koht. huumoriini ei silleen kolahdakkaan. Omat höpötyseni on lähinnä höpötyksiä jos niitä vertaa Lahnan teksteihin, siis jos ihan vaan kielenkäytöstä puhutaan.

      Poista
  12. Myös Rourke ruotii tuksua pitäisi saada mukaan kisaamaan! Muhunkaan ei Lahnan huumori uppoa, mutta Rourke aina aika ajoin naurattaa.

    VastaaPoista
  13. tama on parempi . valheen kirjoitelma ei vastaa annettya tehtavaa.

    VastaaPoista