perjantai 30. elokuuta 2013

Alkuilta ravintola windsorissa

Tunkki, Jarna ja Ville vs Immonen, eräs Salolainen nuori mies ja eräs huulten huoltoon erikoistunut nainen. Tässä onnistuneen alkuillan resepti. En tiedä missä järjestyksessä baariin on saavuttu. Tuliko Team Dolls paikalle ennen Team Immosta on siis epäselvää, mutta kähinät käynnistyi siitä huolimatta.

Kiihottuneessa tilassa on mekastettu ja riehaannuttu. Saldona poliisit paikalle, henkilövahingoilta käsittääkseni vältyttiin, koska Tukiaiset (Tunkki + kolmas sisko Jarna) ja Ville jäi Windsoriin jatkamaan iltaa. Tuoppeja mennyt rikki, mikä nyt ei Helsingin yössä ylitä yhtään mitään uutiskynnystä. Itseasiassa yhtään sen enempää kuin tämä kirjoituskaan. Hupsuna yksityiskohtana mainittakoon kuitenkin se, että Ville yritti huonolla menestyksellä  päästä poliisia karkuun. 

Hymyn keskustelupalstalla spekuloitiin, että Immonen olisi lähtenyt Meilahteen paikattavaksi. On ihan mahdollista, että on oma-aloitteisesti tilanteen jälkeen päättänyt lähteä sairaalaan, mutta suoraan tilanteesta ketään ei ole lähetetty yhtään minnekään vammojaan paikkaamaan. Nyt on joku sankari saannut läheisen Hotelli Pasilan tienoolla naamansa kipeäksi, epäselvää liittyykö tilanteeseen mitenkään. Enteilee silti hyvää perus perjantaita, kun kahdeksaan mennessä on jo virkavaltaa tarvittu. Peukut pystyssä, Tunkin edellisestä putkareissusta on kuitenkin jo viikkoja.

Edit klo 20:45: Tunkki edelleen Windsorissa, uusi koira kainalossa. Sisäsiistiä tästäkään koirasta tuskin tulee, mutta koulutus show-bisnekseen on jo hyvällä mallilla

23 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on kuulkaas pitkä aika show-bisneksessä. Tossa ajassa Tunkki kerkee normaalisti erota rakastamastaan miehestä tai sabotoida yleisestiottaen ihan minkä tahansa kuvion, johon se on onnistunut soluttautumaan.

   Poista
 2. Viime viikon torstaina (?) se kyllä oli ollut kuulemma putkassa kun oli sammunut jonkun Helsinkiläisen ravintolan avajaisissa pöytään eikä henkilökunta uskaltanut herättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiesin, että jotain unohdin. Tosin jos Tunkki vetää keikan juoppoputkassa, niin ei sitä lasketa. Tunkki on urallaan jo siirtynyt törkeä-etuliitteellä syytettäviin rikoksiin. Joku "imin saukin partyissä ilmasta viina ja sammuin verkkareissa pöytään", on käytännössä onnistunut ilta, ei tarttenu edes kysellä kyytiä FC:ssä.

   Poista
 3. todellakin voi koira raukkaa!!!!!!!! voisko ketään hesasta päin tehdä jotain esim.ilmoituksen!! ravintolassa pulijengin seassa pieni hauveli :'(

  VastaaPoista
 4. Silminnäkijä voi soittaa hätäkeskukseen koirasta, poliisit hakevat sen sitten turvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira oli mukana jo silloin, kun poliisit kävi rauhoittamassa tilanteen.

   Poista
  2. Siis eikö poliisit pelastaneet koiraa? Mä en ymmärrä, ettei Johanna saada kuriin.

   Poista
  3. Ei perkeleeeee, mitä sen ämmän päässä liikkuu ?????

   Poista
 5. wau. Joe hemmottelee meitä jo ihan realiaikaisellakin raportoinnilla. Jesh!

  VastaaPoista
 6. Nyt pitäs mennä hakemaan koira pois ja toimittaa yliopiston eläinsairaalaan tms. Lähtisin itse, jos joku lähtee mukaani.

  VastaaPoista
 7. Läheltä liippaa 666666, mitä lupasitkaan?

  VastaaPoista
 8. Mesta huokuu glamouria http://goo.gl/maps/rQGD1

  VastaaPoista
 9. Ei me poliisit yleensä ihmisten koiria noin vaan viedä...ellei kyse ole jostain törkeästä/vakavasta rikoksesta/tilanteesta. Kyllä eläinsuojeluasiat ovat lähtökohtaisesti eläinsuojeluviranomaisten hoidossa. Ei meillä ole tiloja, missä koiria pitää tai kalustoa, millä kuljettaa (kuitenkin pääasiassa ihmisiä kyydissä, niin tulee hygienia- ja turvallisuuskysymykset vastaan). Ja yleisestä luulosta huolimatta myöskään löytökoira-asiat eivät meille kuulu (vain niissä tapauksissa, joissa eläin aiheuttaa vakavaa vaaraa toisten hengelle/terveydelle tai liikenteelle, oikea instanssi hätäkeskus ja poliisi). Mutta toki saa aina ilmoittaa, ei siitä mitään yleensä ole koiran kannalta kyllä hyötyä..suosittelen kääntymään eläinsuojelun puoleen suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Paikallistason eläinsuojeluvalvonta kuuluu kunnan- tai kaupungineläinlääkärille. He voivat puuttua eläimen huonoon kohteluun eläinsuojelulain ja -asetuksen suomin keinoin. Kiireellisissä tapauksissa myös poliisilla on oikeus toimia eläinsuojelulain valvojana. Monissa kunnissa myös terveystarkastajat hoitavat eläinsuojeluvalvontaa. Paikallistason yläpuolella ovat läänineläinlääkärit.

   Poista
 10. En ymmärrä, miten eläimiä saa viedä sisälle/terassille ravintolassa?

  VastaaPoista
 11. Paikallisen poliisilaitoksen edustajaa suoraan lainaten: "Turha sitä on meille tulla itkemään."

  VastaaPoista
 12. Nimenomaan kiireellisissä..tarkoittaa vakavaa laiminlyöntiä/koiran kaltoinkohtelua: "vakavissa laiminlyöntitapauksissa päädytään useimmiten kiireelliseen haltuunottoon", eli haltuunotto ei suinkaan ole mikään itsestäänselvyys, vaikka laiminlyönti olisi suhteellisen vakavaakin. Eläinsuojeluviranomaisille ja/tai poliisille voi toki tehdä tutkintapyynnön eläinsuojelurikostapauksissa, mutta häken kautta hälytetyllä partiolla on kyllä todella vähän toimintamahdollisuuksia, jos laiminlyönti/kaltoinkohtelu ei ole vakavaa - poliisi ei todellakaan ole mikään ensisijainen eläinsuojeluviranomainen, vaikka joutuukin vakavien tapausten osalta eläinsuojeluasioihin puuttumaan.

  VastaaPoista
 13. Lisäyksenä vielä, ettei näitä haltuunotettuja viedä Yliopistolliseen Eläinsairaalaan, vaan löytöeläinkotiin, ellei tarvetta hätäensiavulle ole - mikä sinänsä on mielenkiintoista ottaen huomioon että Tuksu on uhitellut kirjoituksissaan räjäyttelyllä ja eläinten vapauttelulla nimen omaan eläinsairaalaa...

  VastaaPoista
 14. miten ravintolat sallii eläimiä sisälle?? vaikka olisikin käsilaukussa niin se on kiellettyä yleensä ja voi koira parkaa kun sen akan käsittelyssä on juopporemmin kera! lieneekö saa edes ruokaa baari illan aikana ja ulkoilua!

  VastaaPoista
 15. Nykyään ravintolat saavat sallia koirat sisällä. On ihan ravintolasta kiinni saavatko tulla sisälle vai ei.

  VastaaPoista
 16. Lopettakaa se typerä ajojahti. Ei ihme että ihminen ahdistuu ja sekoaa kun on lauma hyeenoja kimpussa.

  VastaaPoista