keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ajojahtia pitkin nettiä

Etenkin viimeaikoina on tuntunut, että ihmiset on innostunut internetissä "puolustelemaan" Tunkkia. Harvoilla on pokkaa suoraan puolustaa Tunkin tekemisiä, mutta sellaiset "tuntuu kuin Johannaan kohdistuisi ilkeä ajojahti" henkiset kommentit aina ajoittain lisääntyy. Sinäänsä ymmärrän kyllä mistä tuo juontaa juurensa, eikä se ihan aiheetonta ole. Ihmiset on kohtuullisen kärkkäästi kommentoinnut Tunkin tekemisiä. Ehkä parempi kysymys kuitenkin olisi "onko siihen aihetta".

Ihmisillä on varmaan vaihteleva käsitys siitä, mitä Johanna Tukiainen on ja mitä se on puuhastellut pitkin vuosia. Uskoisin, että suurella osalla ihmisistä ei ole mitään käsitystä mitä Tunkki on vuosien saatossa ihan oikeasti touhunnut. Välillä tuntuu, että pidempäänkin Tuksua seuranneet vähän menee siihen vipuun, että Tunkki joskus on ollut glamouri jossain mittakaavassa. Tosiasiassahan Tunkki ei ole koskaan ollut oikeen mitään ja nuo sen suuruudenhullut kuvitelmat itsestään on ollut voimissaan jo kauan ennen kuin se tajusi vaihtaa Ilkka Kanervan ministeriuran omaan paskajulkkiksenpestiinsä.

Ei Johanna Tukiainen ole muuttunut mulkeroksi viimesen kahden vuoden aikana, vaikka silkan sikailun volyymi onkin lisääntynyt hurjasti. Ei Johannan narsisteille tyypilliset omien saavutusten liioittelut, suuruudenhullut kuvitelmat ja häpeilemätön itsensä kehuskelu ole mikään uusi ilmiö. Video on oletettavasti vuodelta 2003 ja siinä esiintyy Tunkki, joka todellisuudessa ei ollut saanut yhtään mitään aikaiseksi. Silloin pyöritettiin ei-kenenkään-tuntemaa "tanssiryhmää" ja jo silloin tanssiminen oli... no sellainen hyvin suurpiirteinen käsite.

Tunkille tutut maneerit oli jo tuolloin varsin selkeästi tunnistettavissa. Ihan samaa paskaa se jauhoi jo silloin. Otteita tuosta ylläolevasta videosta, monet varmaan ymmärtää huumoriarvon, kun ottaa huomioon miten samanlaisia sekopäisiä kuvitelmia sillä edelleen on itsestään. Ihan lärvit oltiin tietty tossakin haastattelussa.
"Mä oon ite hyvin  taiteellinen, tällänen luova luonne"
Johanna on myös hyvin musikaalinen, soittanut pianoa erittäin onnellisesta lapsuudesta lähtien. Osa porukasta kuitenkin kuumeisesti miettii minkä takia tätä fantastista pianistia ei koskaan kuulla pimputtelemassa edes ukko nooaa. Niin se vaan aina päätyy lavalle tuhannen tiltissä ja tuskin muistaa edes apinamiehen sanoja. Silti tuokin pianistitausta mainitaan säännöllisesti. Tuleeko kenellekään mieleen mitä taiteellista tai luovaa Tunkki on koskaan saanut aikaiseksi?

Koreografioita on tasan yksi ja sitäkin voi hyvällä omallatunnolla kutsua enemmän koomiseksi, kuin taiteelliseksi. Samat muuvsit toistuu aina, oli sitten kyseessä siskoshow, Hawai-teema tai ihan vaan perus saatanan-kännissä-räkälässä-teema. Siellä se teemasta huolimatta sukii tukkaansa, "moppaa" sillä pehkolla baarinlattiaa, kiipeää jonkun uhrinsa reisille ja hoippuu jurrissa pitkin lavaa. Varsinaisesti mitään edes etäisesti tanssimiseksi tunnistettavaa noissa esityksissä harvemmin nähdään.
"mä varmaan tota voin parhaiten kertoo täst, ku mä oon lähteny tätä ryhmää johtamaan, niin tota mä sain tän idean Lontoolaisesta tälläsest chippendales, äääm naispuolisesta ryhmästä. Mä uskon, et suomalaisel naisel ois potentiaalia tähän. Mmmm Tokios mä uskon, et me pärjätään kaikkein parhaiten"
Niin. Tokiossa mäkin uskon, että pärjättäis. Onhan se nyt ihan realistista, että kun kerää kasaan neljä junttia hieromaan tissiä risteilyllä, niin ensimäiseksi kannattaa asettaa tähtäin Tokioon. Ihan samaa skeidaa on jauhettu sujuvasti kohta kymmenen vuotta. Ihan omalla tavallaan vetää naaman hymyyn, kun tajuaa, että Tunkilla on ollu jalat tukevasti maassa kautta aikain.
"Suomessa on euroopan unioin maista kaikkein korkeimmat verot ja alhasimmat palkat. Tää on ihan fakta! Mä uskon, et monet ihmiset on tätä mieltä "
Ihan samalla fiilispohjalla se kommentoi edelleenkin. Jostain jäänny päähän, että täällä meillä on kovat verot ja joissain maissa on kovemmat palkat, niin mitä sitä turhaan säästelemään. Suomessa on suoraan vittumainen verotus ja meikkipussiinkin putoilee ihan tosi hintsusti paalua. Ja kun mä tälläsen lausunnon tähän kerran kännissä päätin pokalla naamalla pudotella, niin pakko vielä paaluttaa, että kyse on faktasta. Et siis tosi monet ihmiset muuten aattelee tälleen. Mieleen tulee se Meksikosta löydetty diabetes-shamaani, jonka piti pistää Jullen katoottinen geeneistä tullut sokeritauti kondikseen ihan tosta vaan. Tai ne kymmenet muut vammaset lausunnot, mitä Tunkki suustaan on päästellyt ihan faktana vuosien saatossa.
"Erittäin tyylikkäita kauniita naisia kaikki. Kaikilla mun mielestä erittäin hyvä, hyvä tasokas, trendikäs kansainvälinen tyyli. Siis me ollaan valmiitä tälläseen räväkkään showhun. Mä tiedän mitä ulkomailla haetaan. Elikkä me ei haeta sellasta linjaa, et ollaan niin rohkeit ku mahdollista, vaan me haetaan tasokasta ja ammattitaitosta linjaa."
Ja sitten kun korkeatasosta ohjelmistoa kattoo, niin ihan samaa spedeilyä se on tolloinkin ollut. Dildot ja liukkari peliin, niin oltas kiinni todella kansainvälisessä linjassa. Nyttenhän ne vaan huoju, hinkkas persettä, kielet vatkas ja erittäin tyylikkäät ja tasokkaat suomalaiset naiset kopeloi toisiaan. Tanssimista nähtiin ihan saman verran, kuin vuoden 2013 dollskiertueellakin.

Ihan samaa skeidaa on tosiaan jauhettu 10-vuotta. Ihan sama käsittämätön pölötys kansaivälisistä tyyleistä, ihan samaa roskaa jauhettiin tulevaisuudesta. Ihan samalla tavalla Tunkki tuns jo tuolloin kansainvälisen viihdeskenen. Ja todellisuudessa jo tuolloin kyseessä on ollut lähinnä itsensä aivopesseen pölvästin mauton toiminimiharrastelu.

Tietenkin tahti on tosta vaan kiihtynyt, eikä tuolloin ollut ihan niin itsestäänselvää, että toi sekoilu johtaa vankilaan. Pointti tässä kuitenkin on se, että ei Tunkki ole ollut täyspäinen tuolloinkaan. Enkä nyt tarkoita, etteikö sais uskoa huomiseen ja pikkusen mainostaa bisneksiään. Tätä kun katsoo nyt, niin on helppo huomata miten reippaasti kujalla se on itseasiassa ollut jo pidemmän aikaa. Jo silloin 2003 tuolla "haastattelulla" on toki ollut reipas huumoriarvo, mutta näin 10-vuoden viiveellä nuo lässytykset antaa kivasti käsitystä siitä miten tähän on tultu. Näistä tismalleen samoista unelmista se pitää edelleen ihan yhtä tukevasti kiinni ja tätä roskaa se höpöttelee yhä vain. Tasokas tissishow Tokiossa on vaan vaihtunut kansainväliseen hitti/rakkausbiisiin, jonka se ite joutui lataamaan Youtubesta, että se voi sitä keikalla "laulaa", eli aukoa suutaan ihan soseessa.

Tästä päästäänkin takaisin siihen varsinaiseen "jutun juoneen", eli siihen, että ei Tunkki ole itseasiassa koskaan saannut yhtään mitään aikaiseksi. Tunkin suurin saavutus takuulla on tuo sen uskomaton silmänkääntötemppu. Se on onnistunut lässyttämään tuota glamour sitä, kansainvälinen tätä, tasokas tuota roskaansa niin kauan, että ihmisille on muodostunut harha jostain urasta, jonka laskukiitoa tässä nyt katsellaan. Todellisuudessahan sen uran kansainvälisyys tiivistyy siihen maahantuotuun liukkaripurkkiin, joka sen työpisteellä odotti pornokaupan privaattiesityksissä.

En epäile, etteikö Johanna olisi joskus nähnyt ja tehnyt ihan "makeita" juttuja. Kyllä se on air-vaginalla lentänyt pitkin poikin ja päässyt vähän maistamaan skumppaa uima-altaan reunalla. Mutta mitä sitten? Ei se ole tuolla mitään uraa tehnyt. Ei se ole mikään ura, että loisii jonkun toisen amexilla ja keulittelee pitkin internettiä kansainvälisistä tunnelmista, kun on vähän saannut passiin leimoja. Moni täyspäinen ihminen pitäisi tuota lähinnä villina nuoruutena ja saattais satunnaisesti muistella makeita maisemia.

Eihän se oikeasti tosiaan ole saannut perinteisessä mielessä mitään muuta aikaiseksi, kun nimensä julkisuuteen ja aina, ihan aina ja poikkeuksetta vähintäänkin epäilyttävissä asiayhteyksissä. Tunkki on tehnyt uran pölvästinä. Se on ollut valmis häpeilemättä tarjoamaan ihmisille satuja, sekoilua ja väkivaltaa. Todellisuudessahan Johanna Tukiainen on suorastaan säälittäviin mittasuhteisiin paisunut lähiökuppilan epätoivoinen päihteiden ongelmakäyttäjä. Eikä tämä ole liioittelua. Ei sen kantapaikka ole mikään laaturavintola, eikä sitä ikipäivänä päästettäs mihinkään oikeisiin seurapiiritapahtumiin. Kapteenin kajuutassa se lokittelee ilmaista viinaa paikallisilta juopoilta. Varastelee muiden juomia, taksikuskit ei huoli kyytiin, vaatteita ei pestä VUOSIIN, tukka vaikuttaa muodostavan ihan oman ekosysteeminsä ja se ihan oikeasti haisee pahalle.

Nyt kun sitä sitten vainotaan internetissä ja ihmiset hyökkää sen kimppuun, niin mistä se sitten johtuu? Tuskin sitä nyt sillä tavalla vihataan, kuin se itse haluaa antaa ymmärtää. Eiköhän Johanna ole ihan itse aiheuttanut reaktiot, joita se nyt saa kestää. Kun luo tuollaisen brändin, niin kyllä ihmiset ihan mielellään sitä kommentoi. Ei Suomessa ole toista staraa, jolta otetaan koirat huostaan ja kun se saa ne takaisin, niin ensimäisen kerran se kännissä juoksee niiden perässä pitkin pihaa ensimäisenä iltana. Alta viikon sisään jäädään kiinni uran toisesta törkeästä rattijuopumuksesta ja taas otetaan koirat huostaan. Ei täältä löydy toista viihdyttäjää, joka parin viikon sisään onnistuu tehtailemaan kaksi törkeä-etuliitteellä olevaa rikosta.

Mitä ihmisten sitten kuuluisi ajatella ja miten kuuluisi reagoida, kun tuollainen sekakäyttäjä tyrkyttää ajatuksiaan ruodittavaksi ja ihan pokkana syyttää kaikkia muita ongelmistaan. Ei tuossa minusta ole mitään ihmeellistä. Jos aloittaa dialogin tekemisistään julkisuudessa, niin olisi varmaan aiheellista varautua siihen, että suuri yleisö ei ihan purematta niele väitettä "en ole mitenkään väkivaltainen". Tilanteessa, jossa selittäjä on tuomittu vuoden 2009 jälkeen 3(2 x ex-ukko ja joku nainen) + 1(tapaus pizzeriassa) + 1(juhannuksena pullolla päähän, tämä ei vielä lainvoimainen) = 5 pahoinpitelystä ja oikeudenkäyntiä/syytteen nostamista odottaa ainakin seitsemän pahoinpitelyä ja nämä vain tapauksia, joista tiedän, että on päätetty syyttää tai poliisilla tutkinta käynnissä. Muita huippukohtia CV:ssä on kaksi törkeää rattijuopumusta, kaksi haitantekoa virkamiehelle, virkamiehen vastustaminen, väärän henkilötiedon antaminen ja nyt uusimpia aluevaltauksia tosiaan törkeä varkaus.

Miten oletetaan, että ihmiset reagoi, jos kerta toisensa jälkeen annetaan julkisuuteen lausuntoa pikkusen uhrin roolissa, että en minä edes osaa lyödä, en minä ole väkivaltainen, kyseessä on ajojahti, minusta yritetään tehdä väkivaltaista, vaikka en ole sitä? Samalla statistiikat kuitenkin on neljän vuoden ajalta viisi tuomiota ja seitsemän joko tutkinnassa/syyteharkinnassa tai oikeudenkäyntiä odottamassa olevaa pahoinpitelyä. Tuohon päälle tietenkin ne tapaukset, kun on tiedossa mitä Tunkki on puuhannut, mutta uhri ei uskalla viedä asiaa eteenpäin. Miten oletetaan, että ihmiset reagoi, kun esiinnytään oikeudessa härskisti saastaisen näköisenä ja samalla selitetään, että olen näyttävä nainen ja työni vuoksi ulkonäköni on erittäin tärkeä asia? Minulla on maailman kalleimmat great lenghtsit ja näyttäviä vaatteita ja blaa blaa blaa?

Ei Tunkki saa julkisuudessa mitenkään aiheettomasti skeidaa niskaansa. Päin vastoin, se ei saa edes todellisuutta vastaavaa määrää rynkytystä. Eikä kyse ole siitä, että ihmiset vaan hyökkää ressukan kimppuun, kun sillä menee nyt vähän huonosti. Ei Tunkin asioita kukaan mistään supon arkistoista kaivele ja paljastele. Itse se häiriintyneistä tekemisistään tiedottaa ihan solkenaan FC:ssä. Ihan itse se julkaisee esim tälläisiä videoita Seiskan Livessä:On ainoastaan typerää odottaa yhtään mitään muuta, kuin sitä mitä tulee. Sitä paitsi ei tämä edes ole koko tarina. Ei Johanna ainoastaan julkaise itseään halventavaa sekoilua videolla, se käy ihan säännöllisesti dialogia "näätien" kanssa. Se tyrii ja sekoilee ja sitten näädät kuittaa takaisin. Kun se kokee, että nyt se taas sai jonkun erävoiton, niin se ihan tarkoituksella ilmestyy taas internettiin hieromaan sitä "voittoaan" näätien naamaan. Siltä lähti koirat ja ihmiset ihan aiheesta veti kotikatsomoissa aaltoa. Joku antoi kännissä ne sille takaisin, niin Johanna julkaisee tavoilleen uskollisesti ihan mieletöntä sontaa siitä, miten taas oli kehuttu miten hienosti se hoitaa koiriaan. Ihme, että tällä kertaa ei ollut eläinlääkäri hävennyt, kun oma koira ei voi ollenkaan niin hyvin kuin Tunkin vuosia kaltoinkohdellut piskit, jotka edelleenkin paskoo ja kusee pitkin kämppää, kun niitä ei kukaan ulkoiluta. Mitenkäs tämä erävoitto sitten lopulta meni? No näin siinä sitten kävi.

Tästä se lähti:
Johanna Mia Mari Tukiainen
Seuraavan kerran kun tulemme rakas Julia tapaamaan on Taaivaan Isän Kodissa, sinne ei valitetteavasti koiramme pääse, mutts inakin ns-näädäy joutuvat sinne kuumaan pätsiin, jossa ei todellakaan mitkään koivunvihdat auta!!!!!! 
Julia Tukiainen
Johanna lopeta se dokaaminen, viina piru on jarkyttava pahan olon aiheuttaja, mulla on alkoholin kanssa ongelma mutta olo on taysin eri kun ei dokaa. En halua menettaa sua ja et sulla rajahtaa maksa ja haima.
Ja seuraavana päivänä oli jo hyvä vauhti päällä:
Johanna Mia Mari Tukiainen Kuten kirjoitin, vaikka kaikki muu multa vietäisiinkin, niin onneksi mulla on mun pinkki huulipuna ja otan kohta uuden hiustenpidennyksen. Julia tuo mulle Miamista makeita IPhone kuoria, pikkukoirien vaatteita, ja Beben ja Victoria's Secretin vaatteita, juhuuuu!!!!! 
Johanna Mia Mari Tukiainen Pelastakaa Tuksun koirat NYT ry. Kuulun mm. Amnesty Internatonalin jäseneksi, Punaisee ristiin, syöpäsaiden lasten tukijaksi jne. Joten TEHKÄÄ TE NYT JOTAIN JOTTA saan omat hyvinhoidetut koirani takaisin!!!!!!!!!0 

Johanna Mia Mari Tukiainen En ole tehnyt mitään sellaista joka oikeuttaisi omien perheenjäseneni huostaanoton!!!!! Minä rakastan ja henmottelen hei!!!!!! 

Xxxxxxx Xxxxxxx minkä takia ne on viety? 

Johanna Mia Mari Tukiainen Perättömien ilmiantojen ja kiusanteon takia . 


Johanna Mia Mari Tukiainen Olen ajojahdin kohteena. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Eläinsuojelu viranomaisen Exxx Vxxxxxxn takia koiria ei palauteta, hän määräsi kaikki 3 koiraani lopetettavaksi jos sijoitusperheitä ei löydy. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Eipä tässä ole enää mitään syitä elää. Kiitos teille kaikille herjaamiseni! Toivottavasti olette nyt tyytyisiä ja voitte nukkua rauhasta! 

Johanna Mia Mari Tukiainen Sillä ihmisen henki on paljon tärkeämpäää kuin eläimen. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Koirani ovat terveitä ja hyvinvoivia. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Juristini puuttui nyt asiaan. Naipuolinen ja tosi tehokas. 
Ja nyt kun upeasti peräti kolme viikkoa raittiina ollut sisko on Miamissa, niin tottahan siltäkin irtoaa sitä ihan normaalia kannustusta. Aistiharhat on Tukiasten perheessä yhteisiä:
Julia Tukiainen Juristit ja akkia kehiin. !!!!!! Ihan mielisairasta toimintaa, poliisi asia, mene poliiseille nyt heti. Ei ne saa hakea koiria ilman viranomaisten lupaa. What the fuck?????????????????????? Koirat rakastavat sinua, aina jos lahdet kotoa ne itkevat peraasi ja mehan ulkoilutetaan yhdessa niita. Ja onhan meilla hitto takapiha pissausta varten. Gourmet ruokaa ja luita ja ihguja possun korvia.
Iltaan mennessä panokset kovenee ja laskutavasta riippuen kolmas tai neljäs itsemurhailulupaus kahden päivän sisään on ajankohtainen.
Johanna Mia Mari Tukiainen Isänikin on sitä mieltä, että henki vaan pois. Ainakin multa koska olen perheemme "narri". 
Johanna Mia Mari Tukiainen
No nyt on parveke josta voin hypätä alas!!!!! 
Tunkkia ei ainakaan voi syyttää siitä, että siltä jää lavashow kesken, meno jatkuu hyvällä maulla:
Julia Tukiainen NYT LOPPUI TAA PELLEILY 

Johanna Mia Mari Tukiainen Kyllö 

Johanna Mia Mari Tukiainen Koska teen. Itsemurha 'n 
Jos on ihan perverssiä, että Tunkin itsemurhat peruuntuu, koska se lähtee shoppailemaan. Ne pannaan tauolle siksi aikaa, että esikoiskoiran synttärit on pidetty tai se, että kansainvälisesti Tunkilta voi viedä ihan kaiken, mutta silti sillä on pinkki huulipuna, kunnes taas iltaan menessä on löydetty parveke, mistä voi hypätä. Jos tuo on... ihan uniikkia draamaa, niin ei se Jullekaan kauas jää. Mitä sanotaan siskolle, joka on koko päivän tilittänyt aikeistaan tappaa itsensä ja miten siihen suhtaudutaan... Ihan silleen kuin ennenkin. Upea kuva ja silleen.
Julia Tukiainen WOOOOOW!!!!! Mielettoman upea kuva, olet kuin filmi tahti, Johanna ja olet edelleen karismaattinen kaunotar, saat viela upean elaman, trust me on this one, I got a feeling 
Ja kenenkäs vika? No vesimyllymedian tietty... voi vuitton mitä settiä. Onneksi sentään ympäri mantereita rukoillaan, nunnia ja luostareitä myöden. Luulis, että ainakin näätienä henkivaltoja vastaan on riittävät suojat, kun ihan kansainväisesti tulee rohkeusvoimaa luostareista.
Julia Tukiainen Johanna ei pakene nyt yhtaan mihinkaan paitsi jos hyvin kay muuttaa ulkomaille. Ma vihaan sairasta hullua vesimylly mediaa, joka aiheuttaa mun siskolle hulluja ajatuksia. Samoin kaikki jumalattomat naadat, jotka piruilevat ja huom yrittavat kayttaa henkivaltoja siskoani vastaan. JOHANNA< SULLA EI OLE HATAA. Sun puolesta rukoillaan ympari mantereita. Lukuun otetaan myos luostarit ja nunnat. Sa selviit, USKO: RUKOILE< OTA HERRAN KASIIN Johanna Mia Mari Tukiainen 
Ei kenenkään tarvitse Tunkkia vihata, että voi hyvällä omallatunnolla sitä solvata, kun se ihan itse osallistuu tuohon leikkiin. Ihan itse se kaivaa verta nenästään. Ihan itse se spedeilee mittakaavassa, joka hakee vertaistaan kansainvälisestikin. Ihan itse se suoltaa mitä ihmeellisempää roskaa naamavärkistään. Ei tilanne todellakaan ole sellainen, että Johanna vaan elelee omaa elämäänsä ja sitten kun vähän mokaillaan, niin heti on joku koulukiusaaja kimpussa.

On aika vaikea suhteuttaa Tunkin puuhastelua, kun sille on ihan alkupaloja puhua itsemurhasta, ihan kuin kyseessä olisi pikkusen pieleen mennyt permis. Nämä elämäntuskan kärjistymät sitten peruuntuu tosiaan shoppailun, koiran synttäreiden tai vaaleanpunaisen huulipunan tähden. Se tulee säännöllisesti raiskatuksi, ihan kuin se olisi vain pikkusen nihkee juttu ja Juristit tietty tutkii niitä. Aika monelle ihmiselle tuollaiset asiat saattaa koskettaa hyvinkin henkilökohtaisella tasolla ja kyllä minä ainakin ymmärrän, että jollain "fanilla" pikkusen tekee mieli solvata pölvästiä, joka vetelee noita juttuja hatustaan heti kun tulee pahamieli tai tulee kännissä sekoiltua jotain ja pitää keksiä joku ihan tosi hurja juttu, että huomio kiinnittyisi muualle. Ylipäätään jos ura on ihan pelkkää perseilyä, niin pikkusen pitää olla päässä vikaa, jos kuvittelee, että palaute ei koskisi sitä samaista uraa.

26 kommenttia:

 1. Ai, että! Mä niiiiiiin komppaan sua taas kerran! Erittäin hyvä kirjoitus jälleen ja niin totta!

  -Minni-

  VastaaPoista
 2. Tää blogi on niin parhautta!

  VastaaPoista
 3. Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa, mutta olen viihdyttävän blogisi pitkäaikainen seuraaja. Fiilikset vaihtelevat säälistä huvittuneisuuteen. Kova on syöksykierre alaspäin molemmilla, ja jos sitä ei saada pysäytettyä uskon että tässä oikeasti käy vielä huonosti. Molemmilla naisilla on vakavia elämänhallintaongelmia, päihde- ja mielenterveysongelmia. Yksikään vastuullinen ravintoloitsija ei edes vitsin verukkeella saisi ottaa heitä esiintymään. Johanna päätynee jossain vaiheessa vankilaan, ja toivottavasti siellä saisi hoitoa päihdeongelmaansa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan edellistä.

   En osaa sanoa, onko kyse varsinaisesti säälistä.
   Luulen, että porukat ovat vihdoin todella tiedostaneet sen tosiasian, että nämä ihmiset ovat sekä henkisellä, että fyysisellä tasolla todella sairaita...
   Sen luulisi hieman painavan vaa´assa, kun esim. seiska hankkii pillerialkoholisteille viinaa, niistä "ystävistä" puhumattakaan.
   Peräänkuuluttaisin pakkohoidon aloittamista, mahdollisesti vankeustuomiota kärsittäväksi psykiatrisen hoidon alaisena.

   Johanna on itse vetänyt ne sukset jalkaansa, mutta media, yleisön ohella, toimii liukasteena...

   Poista
 4. Veikkaan, että tuo pianon pimputus ei onnistu kameroiden edessä tai muutenkaan koska se vaatii säännöllistä ja jatkuvaa harjoittelua. Minä osasin soitella yhtä sun toistakin mutta muutaman vuoden kosketinsoitittomuuden jälkeen siitä ei tule enää mitään. Vaatisi muutaman viikon treenit.

  VastaaPoista
 5. Oman juttunsa aihe olisi heikosti photoshopatut naamakuvat joita auliisti somessa esittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellani juurikin naista photoshoppailuista johtuen alkoi Tuksun seuraaminen.

   Poista
 6. Tuksulla on ihku-faneja, jotka tosissaan uskovat Johannan joutuneen ajojahdin kohteeksi ja koulukiusaajien raatelemaksi glamour-tähdeksi.
  Tuksu osaa manipuloida ja saa polvilleen fanaattisia, itkeviä Johannaa palvovia faneja, jotka vielä uinuvat.
  Tuksu antoi netin kautta hyväksyntänsä rottapostille ja piti siä oikeutettuna. Tuossa kohtaa mielestäni Tuksu kylvi siemenen itämään ja antoi kannustavan signaalin.

  VastaaPoista
 7. Joe. Peset kirkkaasti asiallisuudella ja järkiperäisellä huumorilla mennen-tullen nämä Tuksupalstan kilvan intoilijat. Havaittu ollaan, että muutamalla vakikeskustelijalla on mopo
  karannut totaalisesti käsistä. Aiheuttaen jo pientä myötähäpeää asiattomuuksillaan.
  Tärkeintä heillä on keulia täydellä kaasulla käyttämättä harkintakykyä, kunnes asiasisältö menettää tarkoituksensa häviää lopullisesti.
  Vinkkaisitko esimerkillisenä idolina meille ja muillekin pientä harkintaa, ettei Tuksun
  keskustelupalstasta kehittyisi täysin irvailupalstaa.

  VastaaPoista
 8. Narsismia on vaikea diagnosoida ja on olemassa häiriöitä ja sairauksia, jotka voivat oireilla samalla tavalla keskenään. Pelkkä huono itsetunto ja pullo viinaa saa itsekehun haisemaan. Yleensäkin sairas ihminen n hyvin itsekeskenen (vrt Tero) . Toisaalta Tuksun jutut kuulostavat amerikkalaisilta ja tuollainen firmansa esittely on siellä ihan normaalia.

  Niin paljon kuin tästä blogista pidän, niin tässä merkinnässä häritsee tuo asenne, jonka mukaan ulkomaanmatkoista ei saisi olla ylpeä, koska ne on joku muu maksanut. Saako vain maksaja siis ylpeillä matkalla? Ja mitä pahaa yleensä ylpeilyssä ja kehuskelussa on?

  Olen asunut Jenkeissä 12 vuotta ja kuvailusi perusteella kaikki siellä ovat narsisteja, kun taas Suomessa jotenkin henkisesti alistettuja. Pidetään se kynttilä siellä vakan alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, mutta arvelen, että sinä et ymmärtänyt mitä tarkoitin. Tuksun jutut ei kuulosta amerikkalaiselta yhtään kenenkään korvaan ja jos kuulostaa, niin melko nopeasti se amerikkalaisuus on sitten Tunkkiin tarttunut, kun se ei itse ole siellä koskaan asunut. Päivääkään.

   Ei kyse ole siitä, etteikö säisi olla ylpeä matkustelustaan. Tietenkin saa ja varmaan jopa kannataakin jos siitä(matkustelusta) itse pitää. Joskus 20-luvulla oli oikeasti ihan iso juttu, jos matkusteli erilaisiin maihin ja se oli oikeasti "juttu" ja harvojen herkkua, Ei 2013 ole mitenkään WOW jos pyörähtää turistimatkalla kanarialla. Ei se Tunkkia häiritse pätkääkään. Ihan samalla tavalla se edelleenkin liekittelee sitä matkusteluaan, kun kaikille muille kyse on enemmän siitä, että ei ole aikaa lähteä ulkomaille. En oikeen jaksa uskoa, että jenkeissäkään on uskottavaa vetää kännissä tissit paljaaksi 150 henkilön baarissa ja seuraavana päivänä tilittää, että keikka meni hienosti, minulla on kansainvälinen tyyli. Eiköhän mauton ole mautonta antarktiksellakin.

   Ylipäätään tuossa videolla Tunkki on nuori tyttö ja noihin aikoihin/ tuon ikäisenä varmaan olisi itse kukin ollut vähän villisti liekeissä, kun näkee suurta maailmaa. Mutta ei kai se edelleenkään tarkoita, että olet kansainvälisten ymryröiden ekspertti tai jotenkin erityisen ammattitaitoinen show bisneksessä, jos olet muutaman kuukauden loisinut poikaystäväsi amexilla? Pitääkö tollasta reissua oikeasti liioitella niin, että OLEN ASUNUT AMERIKASSA, kun oikeasti se on siellä ollut turistiviisumilla ja ukko pääsi Tunkista eroon hakemalla lähestymiskiellon? Kuinka monta vuotta tollasta reissua kannattaa mainostaa? Meneekö se pikkusen yli jos siitä puhuu 10 vuotta?

   Eikä siinäkään ole lähtökohtaisesti mitään väärää, että joku muu maksaa. Mutta jos aina kaiken maksaa joku muu ja silti ne jutut myydään välittömästi FC:ssä tai Seiskan livessä, jonainain glamourina, niin eikö enemmän kuitenkin ole kyse siitä, että annetaan pillua jollekin "sauna-arabille" ja vastineeksi nämä samaiset setämiehet sitten maksaa matkaliput? Onko siinä jotain glamouria, että vaihdetaan pillua lentolippuihin? Eikä tämä ole mikään teoreettinen kysymys. Näin se Tunkki matkojaan on maksellut. Mieleeni tuleekin tapaus, kun Tunkki hehkutti olevansa matkalla huikeeseen lomakohteeseen herrasmiesten kanssa. Lopulta se itse puhui niistä maksajista sauna-arabeina, kertoi, että tussulla tässä taas lennetään ja reissu jäi tekemättä, kun näädät FC:ssä tilitti noita juttuja niille maksajille. Pikantti yksityiskohta oli vielä sellainen, että Julle kerkesi jo mainostamaan omassa FC:ssä kuinka se on altaalla ottamassa aurinkoa, samalla kun omassa Facessaan Tunkki tilitti, että vitut me mihinkään ulkomaaseen päästiin.

   Tunkki ei ole narsisti tuon tai minkään muunkaan videon perusteella. Tunkki on narsisti, koska se vaatii jatkuvaa ihailua, sillä on hankaluuksia erottaa mikä on omaa, mikä toisten, sillä on edelleen rajaton luottamus itseensä, se paisuttelee saavutuksiaan(olen käynyt kaikissa muissa maissa paitsi Australiassa ja Uudessa-seelannissa), vainoaa ihmisiä vuosikausia "eron" jälkeenkin (ihan kuin omistaisi nämä ihmiset), se käyttäytyy ihan kuin ei pystyisi tuntemaan myötätuntoa, se tilittää jatkuvasti olevansa kaunis ja monta monta muuta juttua. Tämä video voisi olla kuka tahansa parikymppinen nainen pienessä maistissa. Mutta jos sama nainen on ollut parikymppinen höpsö 20-vuotta, niin kyllä siitä jotain voi päätellä.

   Poista
 9. Terve Joe!

  Tämä analyyttinen blogisi on ihan parhautta. Tulee ihan muistoja mieleen tuosta ekasta videosta. Kun näin sen ekan kerran en ollut uskoa näkemääni todeksi. Olisiko joku ihan aikuisten oikeasti noin suuruudenhullu ilman minkäänlaista osaamista vai olisiko tämä hyvin kehitelty hahmo, joka sitten joskus paljastuu. Noh, nyt kaikki tiedämme surullisen totuuden.

  Toivon, että saamme lukea lupaamaasi tarinaa viimeisimmästä oikeudenkäynnistä mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
 10. Tämä oli hyvä kirjoitus. Johanna Tukiaisen elämässä, ainakaan siinä mitä julkisuudessa tulee ilmi, ei ole enää hetkeen ollut mitään uutta (tosin ei enempää pidä tullakaan, silloin oltaisiin todella syvissa vesissä), järjetöntä se on ollut aina ja viime aikojen tempaukset ei ole enää edes huvittaneet. Itse odotan milloin se häkki viimein heilahtaa ja millaisia seurauksia sillä on, toivottavasti positiivisia!

  VastaaPoista
 11. Oli kyllä hyvä kirjoitus! :)

  VastaaPoista
 12. Joe, sinulle on postia antamassasi sähköisen kirjeenvaihdon laatikossa og.joe.pasko@gmail.com.

  VastaaPoista
 13. Ilmaantuiko se tunkki perjantaina niihin oikeudenkäynteihin, ja mikä oli tuomio?

  VastaaPoista
 14. Mielestäni Julia osoitti tuossa "wow, loistava kuva" -kommentissaan jonkinlaista empaattista ymmärrystä itsesäälissä kieriskelevää isosiskoa kohtaan. Pisteet siitä Julialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julia on Julia ja onhan se ihan suorastaan loikkaus, että Julle ylipäätään tajuaa muutakin, kuin oman sijaintinsa 10km tarkkuudella.

   Poista
  2. Julia mitä ilmeisemmin osaa vedellä oikeista naruista. Eihän isosiskoon tehoa muu kuin ylenpalttinen imartelu, tämä kortti siis vedettiin kehiin depistilanteessa, ja hyvä niin.

   Muutoin tuo pikkusisko-isosisko -syndrooma on melko kieroutunut. Johanna todella vaikuttaa tarvitsevan alistettavan parin päteäkseen, ja Julia on rooliin suostunut. Miten mahtaa käydä, jos Julia oikeasti raitistuisikin ja saisi oman tahdon.

   Olen kauhulla seurannut näitä isosiskon antamia mansikka-kirsikka-antabus -cocktail -sekoituksia. Ei varmaankaan ole tarkoitus tappaa, mutta pääseepähän iso Queen valokeilaan suurella huolellaan. Ei ole tavatonta, että esimerkiksi äidit vahingoittavat lapsiaan saadakseen huomiota, ja kenties sankariäidin marttyyritittelin. Tästä on ollut juttua televisiossa, kun eräs lasten sairaala briteissä laittoi valvontakamerat lastensänkyä kuvaamaan. No Se on toinen juttu jo se.

   Poista
 15. Onko tuksulla siis nyt ne koirat vai ei? Eikö ne viety, mutta palautettiin? Mikä siis uusin juonikäänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vietiin. Sitten se sain ne takaisin. Ne karkaili pitkin päivää, esim alkossa. Legendan mukaan ne pasko sinne alkoon ja vartija otti niitä kiinni. Sitten ne karkaili pihallakin ja Tunkki jurrissa juoksi niiden perässä. Sitten Tunkki ajeli jurrissa rättärillä ja jossain yhteydessä ne huostaanotettiin uudestaan.

   Poista
 16. Nyt tulee aaltoja ja täysillä. NIIN asiaa!!!!

  VastaaPoista
 17. Eikös tartu mikkiin juontaja sami hintsanen ole myös viihdyttäjä.? Hänellä on minun käsittääkseni kaksi rattijuopumusta...samalta päivältä :-)

  VastaaPoista
 18. Tuohon toiseen huostaanottoasiaan (including Rättäri) olisi kyllä kiva saada mahdollisia kuvia ja tarkempaa doksia. Onko näätiä osunut silminnäkijöiksi? Ottiko se oikeasti koirat Alkoon? Törkynen ratti tuli joka tapauksessa, se on fakta!

  VastaaPoista
 19. Olipa loistavasti ja viihdyttävästi kirjoitettu viiltävä analyysi. Kiitos ja kumarrus! :)

  VastaaPoista