keskiviikko 7. elokuuta 2013

Positiivista Tukiaisista

Ajatus tähän kirjoitukseen lähti blogiNI kommenttiosiosta. Lyhyt dialogi "Koo" nimimerkin kanssa sytytti lampun. Olin jo vastaamassa kommentteihin, mutta huomasin, että olen kirjoittamassa pitkästi ja näkökulma tuntui mielenkiintoiselta. Siis Koon näkökulma. Tämä ei siis ole mitenkään sarkastinen kirjoitus, vaan ihan aidosti kiinnostuin käsittelemään asiaa tästä vinkkelistä. Eikä tämä ole tarkoitettu Koo:lle, vaan ihan yleistä jorinaa vaan. Ihan kivakin on, että annoit aihetta ajatella ja käsitellä asiaa "uudella" tavalla. Kiitoksia sinulle :)

Tässä keskustelu: • Poistin nuo kommenttini, kun niitä lukiessa tuntui, että niistä saa vähän vääränlaisen viestin :D

  Mä tuossa siis mietin, voisiko olla mahdollista, että siskoksista nuorempi olisi ollut asialla, kun käsiala näytti samanlaiselta kuin tauluissa, mutta bloggaaja tiesi kertoa, ettei ko. ihminen ole maisemissa.

  Hyvä niin.

  Mua on pitkään harmittanut tyyli, jolla siskoksista kirjoitetaan.
  Aina ja kaikkialla negatiivista. Ei mitään hyvää.
  Nytkin on joka paikka täys mitä karmeinta tekstiä, ja hommassa alkaa olla ajojahdin makua...
  Ei sillä, etteikö Tukiainen olisi antanut käytöksellään aihetta kirjoitteluun, mutta mikä siinä on, että kaikki, mitä kirjoitetaan otetaan 100% totuutena ja rivien välistä luetaan vielä lisää?
  Poista
 • Tämä on ihan mielenkiintoinen aihe. Olisiko sinulla jokin ehdotus mitä siitä voisi kirjoittaa positiivisessa sävyssä? Minkälaisia asioita sinä haluaisit lukea, mitä ne kirjoitukset käsittelisi?
  Poista
 • Kun en näitä siskoksia tunne, niin ei.
  Mutta ihan varmasti heistä löytyy jotain hyvääkin?
  Ei ihminen voi olla niin läpeensä paha...

  Julkisuuteen nyt vaan tuntuu tulevan kaikki negatiivinen, ja se sitten leimaa ihmisen loppuelämäkseen.

  Eikä tämä nyt ole mikään puolustuspuhe kenenkään puolesta.

 • Ymmärän ihan hyvin, miksi esimerkiksi tämän blogin lukeminen voi tuntua iljettävältä ja kovin yksipuoliselta. On ihan totta, että täältä on vaikea löytää mitään positiivista Tunkin touhuista. Tarkoitus ei kuitenkaan erityisesti ole olla vittumainen tai kaivamalla kaivaa ilkeitä asioita Tunkista tai sen siskosta. Ihan oikeasti kehtaan väittää, että en ole kuullut sen saanneen mitään muuta aikaiseksi. Eikä tämä ole siis sarkasmia missään määrin. Lähtökohtaisesti ihan mielelläni dokumentoisin tähän kyllä positiivisiakin aikaansaannoksia, mutta kun tiedossani ei ole mitä dokumentoida.

  Ihan tolleen saavutusten puitteissa Johanna Tukiaisen positiiviset uutiset loppuu siihen, kun se kirjoitti ylioppilaaksi. Vähän ehkä ironista, että siitäkin se on valehdellut. Ei riittänyt, että se kirjoitti yhden magnan ja kolme eximiaa, joka on ihan kiva suoritus. Ne piti vuosien saatossa muuttaa neljäksi laudaatturiksi ja neljäksi laudaatturiksi, jotka muutettiin eximioiksi.

  Mitäs se sen jälkeen on sitten tehnyt? Kun Tukiaiselta on kysytty mikä sen ammatti on, niin ihan itse se on kertonut olevansa meikkaaja. Ei varmaan tarvitset laittaa tähän esimerkkejä sen rohkeista show-meikeistä. Mitä siitä sitten voi sanoa? Hienosti se Johanna Tukiainen suuntautui nuorempana kosmetiikka-alalle? Saako joku muu julkisuudenhenkilö tälläistä kohtelua, yhtään missään? Onko se uutinen, että suorittaa parin kuukauden kurssin, eikä silti osaa yhtään meikata? Voisi se toki olla uutinen, mutta eihän tuotakaan ole ääneen sanottu. Siis sitä, että sen käsittelyssä somakin nainen näyttää maalipurkki kädessä seinää päin juosseelta. Väittäisin, että Johanna on suorastaan poikkeuksellisen hienovaraisesta kohtelusta nauttiva julkisuudenhenkilö.

  Mistä Tukiainen tunnetaan? No siitähän se tunnetaan, että ahneuksissaan ja julkisuudenhimossa myi Ilkka Kanervan kanssa käymänsä tekstiviestikirjeenvaihdon Hymylle. Sen jälkeen on valehdellut, että ne varastettiin siltä ja sanonut monet kerrat, ettei olisi halunnut Ikelle mitään harmia. Kuitenkin polttareissaan täräytti, että sen kuuluis saada verohelpotuksia, kun se sentään järkkäs uuden ministerin. Toki asia on niin, että ihan itse Kanerva niitä viestejä lähetteli ja joku vois sanoa, että oli jopa suomalaisten etu, että saatiin tietää mitä se Ike puuhastelee. Mutta kertooko se silti jotain myös Johannasta? Onko se "hyvä" asia, että myydään yksityisiksi tarkoitetut viestit?

  No mistä se oikeasti tunnetaan? Eihän se ole päivääkään harjoittanut ammattiaan. Ei Suomessa ole niin rohkeita naisia, että ne antautuisi Tukiaisen meikattavaksi. Se tunnetaan yö-työläisenä, eli se vetää tätä dollsdancersiään. Tai no ei sitä siitä tunneta, mutta sanotaanko, että sitä se oikeasti on työkseen tehnyt. Mites se on mennyt? No ensinäkin kyseessä on ihan arkisesti toiminimi. Flaska jonka perustaakseen tarttee täyttää yksi kaavake. Kenestä tahansa tulee "toiminimiyrittäjä" ihan muutaman kymmenen euron panostuksella. Ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Johanna olisi sujuvasti tituleerannut itseään CEO:ksi, eli toimitusjohtajaksi. No mites taloudellisesti? Ihan samassa hengessä tietenkin. Toiminimi lähti ennakonperintärekisteristä, kun jäi verot hoitamatta. Mites se käsiteltiin? No Johanna lanseerasi ihan uudenlaisen saavutuksen yritystoiminnassa. Se julisti blogissaan maksaneensa verorästit ennätysajassa.

  Mites ne muut yrityskuviot? No silloin kun oma flaska oli jäähyllä, niin Johanna laskutteli entisen miehensä Arto Länsmanin toiminimellä keikkojaan. Noooo, se parisuhdehan meni niin kuin julkisuudessa on saatu lukea, eli Johanna hakkasi Arton sairaalakuntoon useammankin kerran ja tätä parisuhdeonnea käsitelläänkin ensikuussa oikeudessa. Arto kielsi Johannaa käyttämästä toiminimeään, niin Johannahan osoitti taas kerrassaan hienoa aloitteellisuutta. Kirjoitti edelleen laskuja Artsin flaskan nimissä, mutta laittoi oman henkilökohtaisen tilinumeronsa laskuun.

  Nooooo, sattuuhan noita, jos yrittäminen olisi varma juttu, niin sitä kutsuttaisi onnistumiseksi, eli kyllähän noita sattuu ja tapahtuu. Mitä Johanna ja Dollsdancerssit sitten myy? Mitä se varsinainen liiketoiminta oikeen on? Tästä onneksi ei tarvitse tyytyä pelkästään ankean bloggaajan naksutuksiin, vaan youtubesta löytyy kyllä ihan videomatskua näistä eroottisista esityksistä. Tästä tulisi kalevalan mittainen jos alkaisin käymään läpi sitä sen keikkailua tarkemmin, mutta pistetään tähän nyt esimerkki tuoreesta keikasta, josta Johanna itse on sanonut, että meni hienosti. Jos itse arvioi, että keikka meni hienosti, niin lähtökohtaisesti voi kai ajatella, että ainakin artisti itse on ollut tyytyväinen:


  No miltäs sellainen loistavasti mennyt keikka sitten näyttää ihan videolta? No tältä se näyttää:


  Tuleeko kenellekään mieleen artistia, joka voisi vetää videoissa näkyvän performanssin, pitää sitä loistavana keikkana ja silti siitä tietää... ei kukaan? Jos Chisu vetäs samalla tavalla loungehenkisesti, niin kirjoitettaisiko siitä mahdollisesti jossain mediassa? Yhtyisikö "kansa" tähän näkemykseen?

  Vitsi ei edes ole siinä, että Tesomalla oltiin vähän kännissä ja keikkamyyjä solvas ex-ukkoaan. Vitsi on siinä, että keikka meni ihan oikeasti tosi hyvin. Tuota sinne juuri tultiin katsomaan, ihmiset sai koko viidellä eurolla Johanna Tukiaista. Ei tämä ole mikään poikkeuksellinen keikka. Ehkä monessa mielessä pliisu. Sillon kun Johanna oikeen "onnistuu", niin paikalla käy ainakin poliisi, usein myös ambulanssi. Erotiikkakin oli hyvin maltillista, ei Jossulla taaskaan ollut pikkuhousuja, mutta tälläkertaa ei sentään siskosten kesken suudeltu tai hierottu tissejä. Jos mietitään Johannan julkisuuskuvaa ihan oikeasti, niin eihän ihmiset, siis suuri yleisö todellakaan tiedä mitä tarkoittaa, kun Tunkki tulee kaupunkiin ja vetää salit täyteen. Ei näistä missään oikeasti kirjoiteta. Jos s-marketissä kysyt "millainen on Johanna Tukiaisen keikka", niin suurin osa kysyy kuka se on? tai mikä ihmeen keikka? Ja sitten löytyy toki niitäkin, jotka on ihan itse käynyt näkemässä, netissä naureskellut tai kuullut kavereiltaan. Takuu varmaa on kuitenkin se, että Suomesta ei löydy yhtäkään ihmistä, jonka mielestä Tunkin keikka tarjoaa musiikillisesti hyvää sisältöä. Eihän se osaa laulaa, siis yhtään.

  Ei Johannaa edes oikeasti tunneta sen duuneista, vaan siitä, että se on todella ihan käsittämättömässä mittakaavassa sekoillut. Sen miehet hakee sille lähestymiskieltoja (Mika, Udi, Immonen), sen miehet kohtaa hämmentävässä mittakaavassa väkivaltaa (Mika, Udi, Arto, Immonen). Johannahan on ihan oikeasti tuomittu useammastakin pahoinpitelystä ja lisää odottaa käsittelyä. Eikä nämä ole ainoita asioita, miten Johanna hoitaa parisuhteitaan. Klassikko vuosien varrelta:  Tämän kesän saldo: Ensin se tuomittiin pullolla päähänlyömisestä 60pv ehdottomaan vankeuteen. Noin kuukauden sisällä tuomion kuulemisesta, se kerkes sentään suorittamaan eri asteisia pahoinpitelyitä viisi kappaletta. Näin nopeasti laskettuna siitä on tämän kesän aikana tehty 17, siis kyllä seitsemäntoista rikosilmoitusta. En tarkoita, että 17 ihmistä on käynnyt tekemässä 17 eri ilmoitusta, vaan yhteenlaskettuna, kun monessa ilmoituksessa on useampia kohtia. Pahoinpitelyitä, varkauksia, lisää pahoinpitelyitä, kotirauhanrikkomisia, kunnianloukkauksia ja silleen. Lähestymiskieltoa tänä kesänä on hakenut yksi, jä lisää haetaan. Tuossa ei edes ole kaikki rikosilmoitukset, tuossa on vaan ne mitä muistin nopeasti tältä kesältä. Tossa ei ole vielä ensimäistäkään karkkilan kenkärallista poikinutta tutkintaa.

  Tänä kesänä Johanna Tukiainen on haastettu käräjäoikeuteen kolmeen eri istuntoon ja jokaisessa käsitellään sen suorittamia pahoinpitelyitä ja päälle vielä se perjantainen lähestymiskieltoa koskeva istunto Immosen kanssa. Muut aktiviteetit tältä kesältä sisältää esimerkiksi koirien huostaanoton, lennetään ulos baarista, kun on käyty asiakkaaseen kiinni. Kaupitellaan rihkamakoruja, että saadaan lisää viinaa. Lista olisi loputon. Mistä näistä on luettu? Tietääko "kansa" millaisen brändin Johanna Tukiainen on itselleen luonut? Miksi ei tiedä?

  No minkälainen se on ihan ihmisenä, siis miten sen kanssa tulee toimeen ja minkälaista sen ulosanti sitten on? Jos Johannalle toivottaa hyvää syntymäpäivää, niin voiko sen vastauksesta päätellä mitään?

  No mites se yksityiselämä sitten? Ilmiselvä kysymys on tietenkin, mikä vitun yksityiselämä...


  Tämä kesän ensimäinen itsemurhauhkaus, Johannan uralla neljäs tai viides. Ensimäinenhän peruuntui Johannan blogikirjoituksen mukaan, koska lähimäisenrakkaus ja shoppailu pelasti". Edellisin itsemurhatiedote on noi viikon kaksi vanha ja se luvattiin suorittaa, kunhan esikoiskoiraNI nassun synttärit on vietetty. Eli siis 35-vuotias nainen vietää koiransa syntymäpäiviä. Mites ne kemut meni? Eikös juuri näiltä kekkereiltä hävinnyt koira tai kaksi?

  Kun siitä julkisuuskuvasta nyt puhutaan, niin eikö ole kerrassaan erikoista, että Johannalla on nimenomaan kuvatun kaltainen brändi? Johannahan on siis Seiskalla Töissä. Mikään ei estä raportoimasta ihan jokaista yksityiskohtaa ja kohokohtaa. Eli jos jostain löytyy sitä positiivistä kerrottavaa, niin Seiskan sivuilta sitä pitäisi löytyä runsain mitoin. Myös Johannan postaukset Facebookiin leviää normaalisti kymmenessä minuutissa ainakin kahdelle foorumille. Johannahan on siinä mielessä vähän etuoikeutettu, että sen ei tarvitse edes myydä tai tyrkyttää juttuja, kun sillä on kanavia mihin suoltaa niin paljon, kuin ikinä vaan mieleen tulee. No mitä on tullut mieleen? Aloitetaan Facebookista:
  Noo, mites siellä Seiskan Livessä sitten? Löytyykö sieltä jotain erityisesti mainitsemisen arvoista? Sellaista mitä voidaan pitää perinteisessä mielessä positiivisenä ja kuitenkin kiinnostavana?
  Hatusta vetäsen, että  90% Johannan postaamasta sisällöstä on joko jonkun hakkumista, kuvia maitopurkeista, kuvia vuodelta 2009-2011, kuvia sen koirista, kuvia vessoista, kuvia hisseistä, videoita joissa se on ihan sekasin tai muuten vaan... en keksi mitään sanaa. Häiriintynyt kai on lähimpänä. Minkälainen julkisuuskuva sillä sitten rakentuu? Mistä ne positiiviset asiat pitäisi kaivamalla kaivaa?

  Olettaisin, että Johannallakin on omat faninsa ja vaikka en uskokaan siihen, että Seiska sensuroi kaikki positiiviset kommentit Johannan Liveprofiilista, niin oletan, että kyllä tänne muutama fanikin mahtuu. Ihan aidosti toivoisin, että joku laittaa niitä positiivisiakin asioita jos jotain mieleen tulee. Kommentteihin vaan tulemaan, niin otan ihan asiakseni niistä mainita. Tuleehan siinä kontrastia kaikelle tälle muulle. Eikä tämä siis ole sarkasmia tai vittuilua. Ihan oikeasti, jos jotain tulee mieleen, niin kommentteihin vaan doksia. Lupaan, että kirjoitan niistäkin, jos vaan aihetta joku keksii.

  48 kommenttia:

  1. Kiitos tästä :)
   Tätä oli kyllä äärettömän mielenkiintoista lukea!
   Mullahan on mennyt ohi vaikka mitä mielenkiintoista...
   Kieltämättä menee kyllä överiksi.

   Tiedostan minäkin, että ko. henkilö vastaa pitkälti omasta julkisuuskuvastaan, mutta kuinka paljon siihen vaikuttaa sairaus, ja mikä ja millainen on se ihminen sairauden takana :)
   Se olisi kiva tietää.

   VastaaPoista
  2. Mä olen 38-vuotias ja muistan kissaani sen syntymäpäivänä, usein myös leivon ihmisille jotain hyvää silloin. Et mun mielestä koiran synttäreiden juhlinta ei tee ihmisestä vielä pahaa tai outoa.

   Mutta en keksi kovasti hyvää Johannasta.

   crazy catlady

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Ei se susta hullua tee. Ihan kiva, kun muistat kissaasi ja hemmottelet sitä. Ehkä se olennainen kysymys onkin se, että kuinka monta itsemurhaa olet perunut sen tähden? Monestiko se synttärisankari on kadonnut kemuista? Onko sun kissasi synttäreillä pääosissa pillereiden vetäminen nenään ja armoton sekoilu? Onko koiran syntymäpäivät erityisen glamouria, asia jolla rakennetaan julkisuuskuvaa?

    Toivottavasti jatkossakin juhlitte niitä synttäreitä :)

    Poista
  3. Onneksi Arto on päässy tuostä HIRVIÖSTÄ! eroon!
   Kiitos taas!

   VastaaPoista
  4. AMEN! Täyttä asiaa oli tämä(kin) blogiteksti.

   VastaaPoista
  5. Arvoisa herra Pasko. Haluamme julkituoda pettymyksemme siitä, että veitte, ellette suorastaan varastanut, juuri mielessämme pyörineen kirjoitusidean. Eli siis vihdoin positiivisen kirjoituksen the Suuresta. Yllä olevan kirjoituksen, joka oli tyhjentävä tästä aiheesta, jälkeen aloitamme uuden aiheen kehittelyn.

   ter. tutkiva ryhmä

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Nyt loppu tollanen negatiivinen suhtautuminen. Kisataan kumpi onnistuu kirjoittamaan Tunkista positiivisemman kirjoituksen. Säännöt on tietty, että ei saa mennä mauttomaks. Eihän se osaa laulaa, tanssia, meikata ja välillä käveleminenkin on haastavaa. Häviäjä tarjoo voittajalle kaljan. Eli kun häviän, niin juon molemmat kaljat, mutta mietin teitä toisen kohdalla. Haaste on heitetty, oletan tietty, että ootte mukana... voi tietty olla niinkin, että ootte pelkureita... tai siis vähän sellasta huhua kuulin karkkilassa, kun kuulustelin Jonnelta kuka laittoi kengän jalkaaNI.

    Poista
   2. Ja siis nää Tunkkiksen avoimet alkaa kun otatte haasteen vastaan. Molemmat kirjottaa uuden setin ja sit verrataan peniksia, et kummalla riitti pokka pidemmälle ilman, että tekee mieli viiltää ranteet auki häpeästä.

    Poista
  6. Kiitos jälleen ansiokkaasta kirjoituksesta!

   Kun aihe nousi taas esille, olisin kiinnostunut tietämään mitkä tarkalleen olivat Johannan ylioppilasarvosanat eli mistä aineista nämä eximiat ja magna saatiin ja kirjoittiko hän vain 4 ainetta vai olivatko loput arvosanat huonompia. Onkohan tätä tietoa koskaan julkaistu missään?

   Ei mulla muuta.

   VastaaPoista
  7. Mitä jos Johanna (tai joku muu sen uran aikana lähipiirissä pyörinyt) olisi tajunnut brändäämisen/imagon rakentamisen päälle JA Johanna ei olisi alkanut juomaan?

   En osaa kuvitella, millainen ura sillä olisi ollut kivana naapurintyttönä baareissa vähän niinkuin tanssahtelemassa.

   Ei säälitä, mutta olisiko paremmalla bisnesälyllä ja streetsmarttailulla voinut edes päästä käsiksi kunnon rahoihin. Tai ehkä se on vielä edessäpäin. Keikkaileehan Nykänenkin selvinpäin ja kai tienaa ihan ok.

   VastaaPoista
  8. Missä viipyy koirien huostaanotto postaus? Ja nytkö sille sekopäälle on annettu ne takasin???

   Mä keksin ainakin pari positiivista asiaa Tunkista. Se ei ihmisiä kusettaessa syrji ketään vaan viilaa linssiin ihan tasapuolisesti, olit sitten kehitysvammainen, mielenvikainen tai ihan tavallinen kaduntallaaja. Eli suvaisevainen on selvästi.
   Häntä voitaisiin kutsua myös itsevarmaksi. Jos mulla vilkkuis 6 japanin lippua kesämekossa, niin mä kuolisin häpeään (ihan jo yhdestä), mutta Tunkki vaan viipottaa helmat hulmuten. Myös mikäli mun pärstäkerroin muistuttais tommosta Ursula with levälisäke, tai mulla olis yhtä paljon massaa niin piiloutuisin kotiin enkä tulis ulos enää ikinä, mutta Tuksu se vaan postaa kuvia ja kehuu itseään ja vetää biksut rinsikoiden kerä pitki Tallinnaa.

   VastaaPoista
  9. Kiitos mahtavasta blogista, vaikka jutut on välillä vähintäänkin surullisia eikä Tunkki enää oikein käy edes huonosta vitsistä - jossain vaiheessa se oli sellainen "harmiton hullu" mutta tätä nykyä se on jo kaikkea muuta paitsi harmiton.

   PS. Minäkin muuten vietän kissojen, koirien ja jopa jyrsijöiden syntymäpäiviä. Kaikille on spesiaaliherkkuja tarjolla silloin, koiralle viimeksi naudan filepihviä (itse kun olen kasvissyöjä ;-))

   VastaaPoista
  10. Mutta miten on, Joe-setä, sanotko sinä "ei" kuudelle ja puolelle desille?

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Oon niin puutteessa, että riittäs kolmekin desiä.

    Poista
   2. tääl olis tarjolla pari kourallista :D

    Poista
   3. Tääkin vois vilauttaa nopeesti toista. Huomaatko Joe, kyllä niitä tissejä olis oikein valittavaksi asti, mutta oot vaan kranttu.

    Poista
   4. Ketjun aloittajana olen hämmästynyt. Juurihan Joe sinulta vietiin speedotkin uimahallissa, joten kyllä sinulle vientiä riittää. Tietysti siellä (oletettavasti) miesten pukuhuoneessa on kyllä vähemmän noita silikonitissejä, mutta ei aleta krantuiksi.

    Poista
   5. Niin tässä on tietysti se vaikeus kun ei voi tuota desimäärää oikein millään mitalla arvioida, kun sisältö ei ole silikonia. Että onko se tissi sitten minkä vetoinen. Pitäisiköhän se törkätä tuohon litran keittiömittaan ja katsoa minkä desin kohdalle asettuu?

    Poista
  11. Hyvä idea tuo haaste positiivisimmasta kirjoituksesta! :D Rajaton itseluottamus on se ominaisuus, jota minäkin ihailen...

   VastaaPoista
  12. minusta tuksu muistuttaa pahasti mustalaista.ei ihme et jartsun kans tulee hyvin toimeen!

   VastaaPoista
  13. Taas kerran täyttä asiaa,kiitos :)

   VastaaPoista
  14. Eikös Tuksu nää vaan hyviä puolia rakkaistaan esim Juliasta. Ainahan se kirjottaa kauniista ja upeasti laihtuneesta siskostaan...

   VastaaPoista
  15. Aikanaan seurasin Johannan "uraa", koska ajattelin, että kellään muulla ei ole tuollaista pokkaa. Se oli niin täysin omassa maailmassaan. Nykyään on selvää, että Johannalla ei vaan ole kaikki inkkarit kanootissa ja "uran" seuraaminenkin on muuttanut luonnettaan. Ennen mä vähän säälin Johannaa ja toivoin että se tsemppais, mutta nykyään säälin Johannan sukulaisia ja ystäviä, on siinä varmasti kestämistä.

   Johanna osaa aika hienosti valehdella itselleen, että elämä on glamouria vaikka todellisuudessa se on sekakäyttäjän arkea.

   VastaaPoista
  16. Hei, Anonyymi. Rakasparas-hehkutuksen päälle postataan pari kuvaa sammuneesta Hjuuliasta. Tai kerrotaan siskon paskantaneen taksin takapenkille. Tai jotain muuta yhtä viehkeää. Reilu systeri.

   VastaaPoista
  17. Hyvä kirjoitus jälleen!Johannalla olisi varmaan jossain vaiheessa ollutkin mahdollisuus nuorempana vähän parempaan julkisuuskuvaan - mutta totuushan on se että mihinkäs strippari tavoistaan pääsisi..nättikin oli mutta rehellisyyden nimissä ei ole koskaan osannut tanssia saati laulaa.Helppoa rahaahan Johanna tienasi vuosikausia privaattistripparina ja ns. skumapn kaatajana ja taisi olla stripparinakin ihan perustavis.Ja olihan Johannalla sihteeriopiston sivuilla vuosia ilmoituskin palveluistaan.Jos ei tiedä mitä edellämainitut asiat pitävätsisällään niin voipi googlettaa vapaasti.

   Vuodet vierii ja kauneus on katoavaista - kun nykyistä 7-livessä kuvattuja pätkiä katsoo ei voi kun ihmetellä teevadin kokoisia pupilleja,olemattomaksi kuluneita hampaita ja pöhöttynyttä,sekavaa olemusta.Voi jokainen itse päätellä riittääkö yksin viina tuohon,jokainen varmasti löytää itsekin kuvauksia erilaisista huumaavista aineista ja täytyy sanoa että Tunkin käytösen sääliminen ja ihmettely loppui kuin seinään lukiessaa amfetamiinin käyttäjien oireyhtymän kuvausta,Jullehan sujuvasti onkin vasikoinut siskosten kaman käytöstä..

   Ihan perus sekaseksityöläiseltä Johanna vaikuttaa, nyt mennään alamäkeä ja lujaa eikä kukaan tiedä missä mennään ja kuinka vanhoja postaukset "livessä" ovat.Mutta eihän kukaan voi parhaalla tahdollakaan väittää että naikkosen touhu olisi millään tavalla hallinnassa, eikä Johanna välitä itsekään.Mun sympatiat loppui jo kauan aikaa sitten eka näihin koirakohteluihin ja nyt tuohon kuolleiden eläinten postittamiseen,joskin asialla voi olla myös joku Tukiaisen ja managerin värväämä onneton perseennuolija joka on heille palveluksen velkaa.
   Tuksu elää ihan omassa maailmassaan jossa ainoa tarkoitus on hyödyn maksimointi ja toisten yläpuolelle asettuminen.Jotkut jää pysyvästi amfetamiinipsykoosiin pyörimään omassa harhamaailmassaan ja sitähän tuo Tunkin glamour on - jos katsoo viimeistä keikkavideota niin ihan omissa maailmoissaanhan tuo on, näkee,kuulee jauskoo itsestään mitä haluaa,Tunkin todellisuudentaju on tainnut mennä jo vuosia sitten ja Jollaksesta poistutaan nykyisin ulkomaailmaan sekoilemaan vain kun on pakko.Ja siinä välillä vedetään viinaa ja nappeja kaiken muun lisäksi kaksin käsin.
   Sitä ihmettelen, mikseivät Johannan vanhemmat hommaa lapselleen M1-lähetettä kuten Jarnan äiti teki tyttärelleen mutta toisaalta jos ja kun Jarna saipuhtaat paperit niin miten lie Tunkin laita..joo.Hyvä Blogi!T.Hiili

   VastaaPoista
  18. yks positiivinen tuli mieleen. ihana johanna ei tupakoi.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Tätä tupakoimattomuutta minäkin meinasin ensin ehdottaa, mutta pamien, lääkkeiden, pirin ja huumeiden vetäminen vesittää tämänkin positiivisen puolen.

    Poista
   2. On nähty sätkä kädessä milloin missäkin että se siitä.

    Poista
  19. Rattijuoppo ja eläinten kaltoinkohtelija. Olkoon se kuka vaan,joka nämä "meriitit" kantaa,saa samalla mun halveksunnan. Molemmat ilmiöt kuvottavinta,mitä tiedän.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Rattijuoppus ja eläinten kaltoinkohtelu kuvottavinta? Oikeesti hei? Astu jo ihmispolo tähän maailmaan sieltä pumpulipussistas.

    Poista
  20. Tietoteknisinä neroina emme saaneet vastaustamme ainakaan erään yritysjohtaja/miljonäärin lahjoittamalla luxuspuhelimella tuonne haasteen alle, minne se ilman muuta olisi siis kuulunut. Mutta vastaamme siis tänne. Haaste on vastaanotettu ja löydetty erilaisia pienjyrsijöitä sisältävän muun postin seasta. Ja ai niin, haaste on myös hyväksytty.

   Koska joudumme kuitenkin porukalla istumaan Siwan kassalla saadaksemme mm. tämän pikku paheemme ja vedonlyönneissä hävityt kaljat maksetuksi, ehdotamme että määräaika positiivisen kirjoituksen julkaisulle umpeutuu vaikkapa sunnuntaina klo 24.00 am/pm/mc/ja mitä niitä kaikkia nyt onkaan. Aikaisemminkin toki saa tulla, mutta siitä ei partneri yleensä ole tykännyt.

   Veitset on teroitettu, sillä ihan pikaisesti ajateltuna itse aihe on sen verran etova, että jos siitä lausetta enemmän saa kirjoitetuksi, ranteet saattavat olla kovilla....

   Tutkivat

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Asia selvä. Tulen nöyryyttämään itseäni. Alea iacta est.

    Sen verran kyllä pitää näitä Tunkkisen avoimen sääntöjä sorvata, että meidänhän pitää sopia koska se kilpailuteos postataan... muuten tässä käy niin, että odottelen teidän performanssia, lisään siihen omat yhdyssanavirheeni ja putsaan pöydän. Sovitaanko, että doksi mätkähtää ruutuun klo 21:00 (9:00PM) sunnuntaina?

    Pistän samantien Some dayt soimaan ja mietin pystyykö tällästä tekemään selvinpäin.

    Poista
  21. Kello yhdeksän on hyvä. Urea iacta ees sun taas. Ja selvinpäin tähän ei pysty. Olemme jo korkanneet. Johannaa lainataksemme: "I'll Be Waiting" On muuten mahtava kesähitti! (vähän treeniä....)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. http://tutkinta.blogspot.fi/

    Olemme jo hävinneet...... Postissa on tulossa olutta niin,m että kirjekuoret pullistevat.

    Poista
  22. Olen nainen, heteroseksuaali!, ja sanon EI Tuksun silareille. Tuleekohan tämä nyt järkytyksenä?

   VastaaPoista
  23. Johanna OLI tosiaan joskus kaunis - nykyisin surkea irvikuva siitä mitä joskus oli. Itse ei vaan sitä tajua ja nuoleskelijat pahentavat tilannetta. Vasta kun itse tilanteensa tajuaa ja myöntää on mahdollista muuttaa suuntaa parempaan. Johanna tuskin ikinä sitä tulee tekemään.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Totta - miten voi myöntää sellaista mitä ei itse tiedosta?Tuksu elää 24/7 sitä omaa glamouriaan,niitä parhaita päiviään,joskin todellisuuden myöntäminen on syy miksi Tuksu sitä kaikin keinoin pakenee.Todellisuuden kieltäminen,päihdeongelman karkaaminen jne.
    Tuksun omakuva, kehonkuva ja kuinka Tuksu näkee itsensä osana elinympäristöään on aika naiivi ja pumpulimainen.Syytän osaksi uskontoa, jonka kanssa Tuksun sanat ja teot ovat täysin ristiriidassa.

    Lahkoissahan aivopestään minkä keretään ja noita hihhhuleita lähipiirissä katsoneena Tunkin ylemmyydentunto ja lakien ja käyttäytymissääntöjen yläpuolelle asettuminen on juuri osaksi tuota lahkojen aivopesua.Voin tehdä mitä vaan, Jeesus antaa syntini ja syntiinlankeemukseni anteeksi,huh hah hei ja taas mennään!Eihän kukaan uskova ole täydellinen, vain Jumala on jne.

    Mutta on Tuksulla kaikki muumit vintillä sekaisin,jo yksin tuo persoonallisuus ja päihteet,eikä ammattia aikuisiällä,mitään normaaleja ihmissuhteita tai arkirutiinia.Kaikki tietää että pää sanoo POKS jos karusellia mennään 24/7 kymmenisenkin vuotta.

    Nyt Julian toivoisi pysyvän hanipöönsä kanssa ja muuttavan pois Jollashovista kokonaan,Julialla tuo usko voi pelastaa kun ei oikein mikään muu tuskin pelasta..

    Johanna on nyt todella yksin - perheeksi luetaan vain lemmikit, ihmisten korvikkeiksi ja vaikka ne itsellänikin perheenjäseniä ovat ihminen tarvitsee ihmissuhteita elääkseen ja eläimet oman laumansa ja lajitoverinsa jos nyt niitä useampia sattuu olemaan.

    Huomista odottaen..

    Poista
  24. No mutta onhan Johannassa todella jotain mistä kaikki voisivat ottaa vähän (tosin paino sanalla vähän) mallia, nimittäin se mahtava itseluottamus ja lannistumattomuus! Ihminen on nolannut itsensä niin monta kertaa ja silti se vaan mennä touhottaa, ja ilmeisesti uskoo kovasti siihen mitä tekee. Suurin osa suomalaisista vähättelee itseään kaikessa, mutta Jolene uskoo kaikesta paskuudestaan huolimatta olevansa mm. valtavan taitava tanssija, meikkaaja ja äidinkielen ylioppilaskirjoituksissa pärjääjä.

   VastaaPoista
  25. Jotenkin mulle on tullut sellainen kuva, ettei Jossulla oikeasti ole kauheen hyvä itsetunto, kun sen pitää jatkuvasti pönkittää sitä näillä "Johanna on kaunis ja nukkemainen"-lausunnoillaaNI.

   Positiivista Jossussa on kuitenkin musta sen pukeutumistyyli. Anteeksi kauheasti, mutta minä tykkään osasta sen vaatevalinnoista. En siis kaikista ja liian usein sillä on vääränkokoiset vaatteet päällä. Mutta se on ihan totta, että monet (huom! ei kaikki missään nimessä) suomalaiset niin miehet kuin naisetkin on melko arkoja pukeutumisen suhteen. Minun perääNI on huudeltu kaduilla kun oon niin oudosti pukeutunut, röyhelöhameita ja essuja. Tykkään siitä Jossun keltaisesta kanarian uima-allas- mekosta, joskin olen kyllä samaa mieltä monien kanssa siitä, että liian pieni se oli ja ei ehkä kaikkein laadukkainta materiaalia. Mutta minusta silti kauheen kiva, että Jossu uskaltaa pukeutua röyhelöihin, vaikka sitä aikuisella naisella paheksutaan.

   T. Paheksuntaa herättävä 666

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. No mutta itsetunto ja itseluottamushan ovat eri asioita. Itseluottamus on uskoa omiin kykyihin ja selviytymiseen, ja sitä Tuksulla minusta on. Itsetunto taas liittyy enemmän itsekunnioitukseen ja käsitykseen itsestä, sillä saralla puksuttimella voi ollakin vähän petrattavaa..

    Poista
   2. Joskus ajattelin että jos Tuksuttimella eiolisi päihdeongelmaa ja hänen luoteensa olisi täysin erilainen,hän voisi olla piristävä väriläikkä!Ei ainakaan yritystä tekemiselle puutu. Mutta - aina se sössii - nyt katsotaan mitä Karkkilan viikonloppu tuokin tullessaan..

    Poista
   3. Voi hyvänen aika!

    Nyt on löytynyt minullekin se blogi, jota on pakko seurata :) Oon katsastellut tuksujen edesottamuksia jo vuosia johannan blogeista ja youtubesta ja ihmetellyt, että mihin kaikki johtaa. Pohjois-Pohjanmaalta asioita seuraavana minulla ei ole minkäänlaisia ensikäden tietoja enkä kuulu edes vasepuukkiin. Tänä kesänä mulla oli tosi vähän lomaa ja löysin tämän sivuston heinäkuun lopulla, aarre!!

    Oon tämän viikonlopun kuntoutuksessa ja yleensä näillä reissuilla olen iltaisin joko laulamassa karaokea tai muuten vain tanssaamassa. Nyt olen viettänyt sen ajan (muka epäsososiaalisesti) lukemalla tätä hurmaavaa tekstiä ja olen saanut kesän parhaita nauruja :D Olen teksteissä vasta maaliskuun puolivälissä menossa, joten vielä on hienoja hetkiä odotettavissa! Eli suosittelen kaikille, ei kun kuulottimet päähän ja groove tai muu viihdekanava korviin (tai ihan omat musat teille, joilla on joku potifai) ja mahtavan postauksen pariin :) Tanssia voi itsekseenkin, kun hyvä biisi tulee, ja palata sitten laatuviihteen pariin, kiitos siitä :D

    T: Minni

    Poista
  26. Ehdottomasti positiivisin teko Johanna Tukiaiselta on Alexander Stubbin hankkiminen ulkoministeriksemme.

   VastaaPoista
  27. Mä taas laskisin Stubbin Tuksun synniksi... Mutta positiivista Tuksusta:
   - Tuksulla on oikeasti hauskoja vaatteita, jos unohdetaan se, että ne on likaisia, rikkinäisiä ja liian pieniä nykyään. Mutta noin lähtökohtaisesti. Tuksussa on sellaista naisellista blingblingiä, josta ei voi olla pitämättä omalla tavallaan.
   - Tuksu puhuu ihan sujuvaa englantia.
   - Tuksulla on suhteellisen sujuvaa ilmaisua poislukien nämä nykyiset mongerrukset. On kuitenkin verbaalinen, löytää sanat ja osasi aiemmin puhua vakuuttavasti.

   VastaaPoista
  28. Asiaa, Pasko, asiaa! Ja erityisesti Koolle isot kiitokset. Jokin aika sitten hivenen tympääntyneenä kritisoin Paskon stooreja ja uskoin tämän pystyvän parempaankin. En jaksanut tällöin enää esittää niitä parannusehdotuksia, mutta Koota säestän. Tukiaisten ajojahti on kuitenkin alkanut tuntua jo jollain tavalla vaivaannuttavalta ja tylsältä, sairaan ihmisen potkimiselta, ja terveet kuvittelevat olevansa hyvinkin terveitä huolimatta siitä, että lähtevät samaan soopaan mukaan. No jaa, syytön toki en ole minäkään.

   Niitä hyviä puolia! Tosiaan, suomi ja enkku luontuu. Johannasta tulisi sujuvasanainen juontaja, jos olisi selvin päin. Ihailen hänen tapaansa käyttää täytesanoja yllättävän vähän, ei mitään tota noin -puhetta edes krapulassa.

   Kaunis Johanna on, kun vaan meikki on normaali. Asiaa, Pasko, asiaa! Ja erityisesti Koolle isot kiitokset. Jokin aika sitten hivenen tympääntyneenä kritisoin Paskon stooreja ja uskoin tämän pystyvän parempaankin. En jaksanut tällöin enää esittää niitä parannusehdotuksia, mutta Koota säestän. Tukiaisten ajojahti on kuitenkin alkanut tuntua jo jollain tavalla vaivaannuttavalta ja tylsältä, sairaan ihmisen potkimiselta, ja terveet kuvittelevat olevansa hyvinkin terveitä huolimatta siitä, että lähtevät samaan soopaan mukaan. No jaa, syytön toki en ole minäkään.

   Niitä hyviä puolia! Tosiaan, suomi ja enkku luontuu. Johannasta tulisi sujuvasanainen juontaja, jos olisi selvin päin. Ihailen hänen tapaansa käyttää täytesanoja yllättävän vähän, ei mitään tota noin -puhetta edes krapulassa.

   Kaunis Johanna on, kun vaan meikki on normaali.

   Mitäs sitten vielä... No, olen ollut Johannan keikalla ja mielessä kyllä kävi, että tämä nainen vetää koko Suomea 6-0 ja on älykkäämpi kuin antaa ymmärtää. En tiedä siitä, mutta harvassa ovat silti ne, jotka pystyvät tarjoamaan ihmisille ihan roskaa ja ihmiset tyytyväisinä maksavat siitä. Olen monesti miettinyt, kuinka paljon Johanna mahtaakaan nauraa meille urpoille, jotka vaivaudumme käymään hänen keikoillaan ja ylipäänsä seuraamaan hänen elämäänsä.

   Kokonaisuutena nainen vaikuttaa aika hyväntahtoiselta ja herttaiselta, JOS vain olisi selvin päin ja hoitaisi mielenterveysongelmat alta pois tai ainakin parempaan kuosiin.

   Ärsyttää suunnattomasti ihmisten vimmainen ja sokea halu tehdä hänestä liki pitäen maailman rumin otus, vaikka kotona puolisona olisi 120-kiloinen maatuska. Johkin kohdalla tämä on ollut tätä häiriintynyttä liioittelua aina: nyt kun katsoo Kanervan aikaisiakin kuvia, niin ihmetyttää vielä enemmän, mistä ne kommentit tulivat jo silloin. Teoriani on, että Johki oli edellä aikaansa: pidennykset ja vaalennukset ovat yleistyneet huomattavasti niiden aikojen jälkeen.

   Mitäs sitten vielä... No, olen ollut Johannan keikalla ja mielessä kyllä kävi, että tämä nainen vetää koko Suomea 6-0 ja on älykkäämpi kuin antaa ymmärtää. En tiedä siitä, mutta harvassa ovat silti ne, jotka pystyvät tarjoamaan ihmisille ihan roskaa ja ihmiset tyytyväisinä maksavat siitä. Olen monesti miettinyt, kuinka paljon Johanna mahtaakaan nauraa meille urpoille, jotka vaivaudumme käymään hänen keikoillaan ja ylipäänsä seuraamaan hänen elämäänsä.

   Kokonaisuutena nainen vaikuttaa aika hyväntahtoiselta ja herttaiselta, JOS vain olisi selvin päin ja hoitaisi mielenterveysongelmat alta pois tai ainakin parempaan kuosiin.

   Mutta, en halua väittää tietäväni kys. ihmisestä paskaakaan.

   VastaaPoista
  29. Jaha, Tuksu-tyyliin jäi vielä tuplakommentteja, joten editoida saa...

   VastaaPoista