torstai 29. elokuuta 2013

Katoottinen kesä

Tunkki ja sen munkkien kaupittelemilla risteillä kulkeva pikkusisko on puuhastellut pitkin kesää korkealla energiatasolla. Monestakin asiasta voisi sanoa... monella tavalla, mutta ajattelin vetästä pienen yhteenvedon. Tunkkihan on ammattitanssija, joka hyvällä maulla viihdyttää kansaa loungehenkisesti. Julle taas keskittyy hengittämiseen ja toimii kuin vene-auto-lentokone yhdistelmäajoneuvo, joka yrittää lentää vedessä, seilata tiellä ja ajaa ilmassa. Tahtoa riittää ja aina kun tämä Takilatien katoottinen diabeetikko vaihtaa moodia, FC täyttyy rohkeusvoimasta. Kouluunmenoa juhlistetaan kuukausia etukäteen, tutkinto on käytännössä suoritettu viimeistään siinä vaiheessa, kun Julle ilmoittaa hankkineensa uuden penaalin, kansion papereille, jotka aikaisemmin lojui lattialla ja tietenkin tärkeimpänä, uudet vaatteet.

Henkilökohtaisesti omaan otsaan kasvaa välittömästi sykkivä kyrpä, kun tämä hurskastelija on ollut kaksi päivää raittiina ja se tilittäminen alkaa. Kyse ei ole siitä, että toivoisin Jullen taas vetävän posket täyteen mansikoita, kun Tunkki tuikkaa salaa antabusta tampiolle tai Julle ihan itse kiskoo viikon keittoa ja laukeaa Takilatielle. Se "vituttaa" ihan universaalisti, kun joku todellisuudesta irrallaan elelevä pölvästi jauhaa sadannen kerran silkkaa paskaa. Ihan kiva olis, jos loppuisi toi keharin rääkkääminen ja Julle kerrassaan jopa tajuaisi, että ihan itse se vetää aineita niin, että kuula huutaa hoosiannaa. Ikäänkuin saavuttaisi mielessään sellasen feng tsuin, että se onkin vastoin kuvitelmiaan ihan itse vastuussa tekemisistään. Jumala ei varsinaisesti päivystäkään osastolla, että Diabeetikko ilmestyy sinne ottamaan yhteyttä.

Julle ei todellakaan ymmärrä, että sillä on päihdeongelmia. Ei sillä mitään ongelmia ole, kun ei täällä itse mitään päätöksiä tehdä, vaan Jumalalla on kaikkien varalle suunnitelmia. Joka kerta kun se on osastolla, se muistaa noin 20 minuuttia, että siellä sitä on taas viikon elvytetty, kun sokerimittarissa ei ole pattereita. Sitten se tulee himaan ja parhaimmillaan hakee juotavaa jo kotimatkalla. Selvinpäin sen aikaa, että kerkee kiittää jumalaa, erittäin osaavaa sairaalahenkilökuntaa ja muutenkin hehkuttaa miten ihanaa elämä on, kun aamulla raapii lautasellisen puuroa naamariin. Tässä vaiheessa näädät alkaa kellottamaan jo seuraavaa sairaalakierrosta.

Ihan selvää on, että suhteellisen pikaisesti joku noista sairaalareissuista on sen viimeinen tai johtaa johonkin tuntuvaan seuraamukseen. Jonkun sisäelimen liising-sopimus loppuu ja Julle elelee Jumalansa kanssa ihan tosi erilaista elämää. Ei toistuvat sairaalareissut sattumaa voi olla, eikä tarvita lääkärinpapereita, että voi laskeskella yks+yks=kooma. Tuo tahti vaan kiihtyy koko ajan. Dokausreissut on koko ajan lyhyempia ennen sairaalareissua ja osastovisiitit on pidempiä. Kesän grande finaalehan oli tämä, kun Julle jonkun keikan jälkeen liipas Tunkkia kukkaruukulla naamariin, lähti osastolle, löysi ihanan uuden nallekarhun ja otettiin väliaikaisesti huostaan Varkauden mökille. Kuukauden Julle pysyi selvänä, kun äidin karismalla tehtiin kirpparilöytöjä Varkaudessa ja kliimaksiksi saatiin vielä Miamin kaveri Johanna (huom. EI Tunkki) maksamaan matka JenkkeihiNI.

Miamissa meni kivasti, vaikka mausteet uniin tulikin:Julian tuntien Santeriasta tulee aamupuuron jälkeen saumattomasti Santamaria, eikä tee edes tiukkaa. Ihan samalla tavalla, kuin Seiska on Suomen suurin lehti, on Santamaria ja mustat magiat suoraan pääuskonto Miamissa. Santeria ei tietenkään ole mikään pääuskonto Miamissa. Virallisissa tilastoissa se on osa "muut" saraketta. Katollisia, juutalaisia ja muita kristittyjä ne siellä on. Onneksi se kuitenkin oli vain uni, niin kuin muutenkin valtaosa Jullen elämää ja magiat ei uhkaa hurskasta uskovaa.

Perus kaavalla tultiin takaisin ankeeseen Helsinkiin ja hehkuteltiin kaikkia ihania tuliaisia. Onneks ei ihan viikkoa tarttenu olla raittiina, kun taas viran puolesta piti lähteä viihdyttämään tanssikansaa. Ekan keikan kunniaksi Nallekarhu Ari jätti sen ja Julle tietty vertas Aria paskakasaan ja oli katkerana, kun Nalle ei suostunut siivoamaan toisten paskoja. Mikä tietenkin on varsin ymmärrettävää. Niin myötä, kuin vastoinkäymisissähän nää romanssit pitää vetää.

Jos morsian ja sen koira ei täysin hallitse sulkijalihastaan, niin kyllä kohteliasta ois siivota ainakin suurimmat roiskeet. Jullelle satunnaisesti annetaan hirmu myötämielistä palautetta sekoilustaan ja kynnys vierittää syy Tunkin niskoille, on hassun pieni. Todellisuudessa Julle on ihan samanlainen pölvästi, kuin Tunkkikin. Ihan samalla tavalla se tilittää exilleen netissä, ihan samalla tavalla se kroonisesti väärinkäsittää muiden tavarat, ihan samalla tavalla sen toimesta veri roiskuu. Julle on vaan sen verran yksinkertainen, että se pelaa Johannan ketjussa pakkina. On se silti ilkeä, välinpitämätön ja väkivaltainen sekakäyttäjä. Keskisormi pystyyn ja "En joudu vankilaan", niin ollaan suoraan asian ytimessä.

Niin, eli Julle, joka ei pysty mittaamaan verensokereitaan, kykene huolehtimaan koirastaan, elelee toimeentulotuen varassa äidin ja isän omistamassa asunnossa ja yrittää nyt 29-vuotiaana toista kertaa saavuttaa himoitun tutkinnon kosmetologina, on siis kasvatettu olemaan itsenäinen. Täysin loogista, ei mitään lisättävää. Sanoisin, että Ari ei ehdottomasti ollut Julian tasoinen mies ja olisi suoraan epäreilua miehiä kohtaan jos Julian kaltainen menestyjä noin harkitsemattomasti poistuisi kansainvälisiltä markkinoilta. Kyllä me Julle sulle vielä löydetään sopivan uskovainen mies, jolla on sopivasti fyrkkaa, just sellainen, joka tarjoaa älykkäitä keskusteluita kynttilänvalossa, keittää aamupuurot ja siivoaa paskat.

Pikantti lisä tuo, että taas on joku muu "liian" uskovainen. Tuttu maneeri molemmilta Tukiaisilta. Itse ne jakaa menolippuja helvettiin, lässyttää Jumalasta ja raamatusta 24/7, jopa tatuoinnin ottamista pohdiskellaan rankasti, kun Jumalahan ei tykkää sellasesta nahan häpäisemisestä. Sitten kun joku toinen on uskossa ja pikusen alkaa vituttamaan, niin se on välittömästi väärällä tavalla uskovainen. Suoraan pölvästi tyyppi, kun se uskoo muutakin, kuin että taivaaseen pääsee Facebookin kautta.

Tämä mieletön paluu glamouriin Jullen osalta meni melko hienosti kaikin puolin. Toisen keikan kunniaksi lähti tietenkin ambulanssilla Lahteen sairaalaan ja sieltä siirrettiin tuttuun ja turvalliseen Meikkuun, sinne missä on ne ihanat lääkärit ja laajakaistayhteys Jumalan inboxiin. 

Back to Tunkki, kesä 2013 on mahdollisesti ollut sen uran kohokohta. Keikkaa ei tietty ole myyty ja nekin mitä on myyty, on tullut hoidettua erittäin glamouristi.

Toukokuussa mentiin ei yhdenkään uristin kanssa piipahtamaan keikalla käräjäoikeudessa, saldona 2kk ehdotonta vankeutta, eli tavallaan sovittiin Sedun kanssa kiertue majoituksen kera. Lätty on lätissyt senkin jälkeen ja oikeudessa on piipahdeltu, edellisen kerran tultiin suoraan putkasta. Itsemurha numero ykköseen turvauduttiin pikaisesti sen jälkeen, kuin Tunkille tärähti 2kk istuttavaa


Dolls-itsemurha ei tietenkään onnistunut, vaan päätyi siihen, että Tunkki hukkasi vaattensa ja noin kaksi kännykkää. Poliisit tuli taas Jollakseen erikoistehtävälle ja poliisikoiran avustuksella löydettiin upea blondi piileskelemästä pallogrillin takaa. Illan saldo: Pikkusen nolo itsemurhauhkaus Seiskan Livessä, 860€ sakkoa ja konstaapeli sai nivusensa kipeäksi. Iltalehti uutisoi:
Helsingin syyttäjänviraston vahvistaman rangaistusmääräyksen mukaan Helsingin poliisilaitoksen partio sai 5. kesäkuuta myöhään aamuyöstä hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka sisällön perusteella poliisi katsoi aiheelliseksi käynnistää etsinnät poliisille entuudestaan tutun Johanna Tukiaisen löytämiseksi.

Partio suoritti etsintää Jollaksessa ja lähialueilla, kunnes partion mukana ollut poliisikoira paikallisti Tukiaisen Ruorimiehentiellä olevan talon pihan pusikosta.

Poliisipartion siirtäessä Tukiaista poliisiauton takaosaan, alkoi Tukiainen harata voimakkaasti vastaan.

- Partion saadessa Tukiaisen poliisiauton takaovelle, yritti Tukiainen potkaista vanhempaa konstaapelia jalkoväliin, osuen kuitenkin reiteen, rangaistusmääräyksen teonkuvauksessa sanotaan.

Partio otti voimakkaasti vastustelleen Tukiaisen hallintaotteeseen ja laittoi tälle käsiraudat. Tukiainen jatkoi vastustelua jaloillaan.
Tukiainen vastusteli jaloillaan, mikä onkin varsin ymmärrettävää, koska Tunkki ei osaa nyrkkilyöntiä. Kesän toiseen oikeudenkäyntiinhän Tunkki tulikin sopivasti parisen tuntia myöhässä ja suoraan putkasta. Edellisenä yönä oli toteutunut se, mitä jokainen näätä tiesi odottaa kuultuaan Tunkin uudesta menopelistä. Se ajoi rättäriä tukevassa jurrissa. Managerin kanssa oltiin taas liikenteessä ja molemmat doolsit pääty tosiaan yöksi putkaan.

Manageri manageroi oikeudessakin ja kuultuaan uhrin todistelua, päätti kuiskata Tunkille kesken istunnon, että aikoo hakata tämän naisen. Muutenkin esiintyminen oikeussalissa oli hyvinkin lukihäiriöistä. Parit kerrat hörähteli nauramaan ja toisella kertaa tuomari varoitti, että kerran vielä, niin heittää sen pihalle. Tunkin todistelun jälkeen Jarna lähtikin oman hanipöönsä kanssa salista pois. Palasi kuitenkin parinkymmenen minuutin sisään, mukanaan Tunkin uusi kihlattu. Ihan pokkana meni ja tuli, kukaan muu tuskin oivaltaisi, että silleenkin voi tehdä. Tosin pitihän Köpä hakea paikalle, sehan on selvä.

Nämä oikeudenkäynnithän on monella tavalla parasta Tukiaista. Ikäänkuin mahdollisuus tarkastella eläintä sen luontaisessa asuinympäristössään. Koska monet fanit ei pääse näitä stadionkeikkoja seuraamaan, niin ajattelin, että laitan nyt tähän pienen intron Tunkista oikeudessa. Sain noin parikyt minuuttia Tunkin sössötyksiä käsiini, joista leikkelin pienet makupalat tosifaneille.


Aikaisemmin mainittu rattijuopumuskeikkahan ei luonnollisestikaan ole ihan tosta vaan selvä kuvio. Ei tule kenellekään yllätyksenä, että vaikka mitä tapahtuisi, niin ensimmäisenä Takilatien Einstein ihan automaationa keksii montakin syytä miksi se ei itseasiassa ole tehnyt mitään ja vika on jonkun muun. Yleensä Arton. Näin tarina etenee: Ensin Seiska uutisoi 12.8.2013, että Tunkki on pyyhkinyt pitkin riihimäkeä tukevassa jurrissa:
Seiskan saamien tietojen mukaan Johanna Tukiainen on jälleen kerran syyllistynyt laittomuuksiin. Riihimäen poliisi vahvistaa napanneensa kohublondin kiinni viime viikon lopulla törkeästä rattijuopumuksesta epäiltynä.

–Pitää paikkaansa, että Johanna Tukiaista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hän puhalsi paikan päällä poliisin alkometriin 1,53 promillea. Esitutkinta on loppusuoralla, ja juttu lähtee pian syyttäjälle, tutkinnanjohtaja Ari Turunen kertoo Seiskalle.

Mikäli Tuksu todetaan syylliseksi törkeään rattijuopumukseen odottaa häntä vähintään 60 päiväsakon tai enintään kahden vuoden ehdoton vankeusrangaistus.
Näädille oli jo tuossa vaiheessa "tiedossa", että Tunkki oli puikotellut vaihdekeppivammasta rättäriään au natural, eli alasti. No Tunkki siis puikotti jurbaanossa rättärillä Jarnan kanssa, mitä sitten, se ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä. Miten se muutenkaan sitä ajais, kun ainahan se on tukevasti maistissa. Tässä vaiheessa tarina kerääkin vasta vauhtia.

Tuksumakasiinin Kupsu raportoikin ennakoivasti jo 11.8.2013, että Tunkki on taas ollut vakavassa tilanteessa ja tapaukseen liittyy saatanallisia juonenkäänteitä. Rehellisyydestään suorastaan kansainvälisesti tunnettu Tunkki oli joutunut valehtelemaan poliisille!:
- Sanoin olevani syyllinen asiaan, jota en kuitenkaan ollut tehnyt, Johanna Tukiainen toteaa.

Johanna Tukiaisen viikonloppu oli jälleen tapahtumia täynnä. Hänen mukaansa poliisille antamansa lausunto oli virheellinen. Tapausta hän ei sunnuntaina halunnut tarkemmin kertoa.

- Annoin poliisille valheellisen lausunnon. Sanoin olevani syyllinen asiaan, jota en ole tehnyt, Johanna Tukiainen sanoo.

- En uskalla kertoa tarkemmin. Tämä kaduttaa. Tämä tapahtui viikonloppuna. Tilanteeseen sekaantui useita ihmisiä. Minua uhkailtiin, joten sen jouduin tekemään. Minulla on muutenkin syytteitä ihan tarpeeksi ilman tätäkin.

Johanna oli keikalla Karkkilassa, joka puolestaan meni hänen mukaansa oikein hyvin.

- Julia on tällä hetkellä Miamissa. Ystäväni kutsui hänet sinne. Hänellä alkaa kohta kosmetologikoulu.
Tästä on nyt hankala sanoa mihin tapaukseen Tunkki viittaa salaperäisesti. Tunkki näet ajoi kännissä 8-9.8.2013. torstain ja perjantain välisenä yönä ja Kupsu rapsaa, että viikonloppuna on taas ollut vakavia tilanteita. Alla olevassa kuvassa Tunkki valmiina seuraavan päivän oikeudenkäyntiin. Puistokuosittelemassa koirien kanssa. Aah, mä niin rakastan satuelämää, ettekö ymmärrä, mä rakastan sitä vaikka paskat housussa!

Juoni tiivistyy ja 14.8.2013 Kupsu rapsaa, että harmiton glamouristi ajelu onkin eskaloitunut rättisitikan luvattomaksi huostaanotoksi:
- Rättärini varastettiin. Tämä tapahtui Riihimäen ja Hyvinkään suunnalla, Johanna Tukiainen sanoo.

Johanna Tukiainen hankki muutamilla tuhansilla euroilla vanhan rättikattositikan viime talvena. Hän on osittain käynyt keikoilla omaperäisellä autollaan, mutta nyt Tukiaisen mukaan auto on varastettu.

- Auto on varastettu. Tässä on kyseessä auton luvaton huostaanotto. Avaimet olivat eräällä tutullani, joka ajoi autoa. Avaimet jäivät autoon ja sitä kautta autoni on poissa, Johanna Tukiainen kertoo.

Hän kertomansa mukaan soitti asiasta hätäkeskukseen.

- Minulle sanottiin, että ei riitä, että soitan hätäkeskukseen, vaan pitää ilmoitaa poliisille. Myös isäni kärsii tästä, sillä auto on isälleni todella tärkeä.
Tunkkihan ei edes osaa valehdella, kuin pakotettuna, mutta rättisitikkaa ei tietenkään oltu varastettu. Tiesi itsekin mihin se oli hylätty. Se sen nelipyöräinen komposti keräsi sakkolappuja jonkun taloyhtiön pihassa. Ei tietenkään tarkoita, etteikö asiasta vois yhtä uutista kirjottaa.


Toinen lööppi tietenkin siitä, että kidnapattu rättäri hinattiin Jollakseen. Kupsu rapsaa 16.8.2013:
Johanna Tukiaisen mukaan avaimet yhä kateissa.

Johanna Tukiainen on kertonut julkisuudessa, että hänen rättisitikkansa on varastettu. Nyt hän tietää auton sijainnin, mutta se on hinattava takaisin kotiin Jollakseen.

- Se on Riihimäellä. Onneksi kaverini auttavat minua. Nyt he järjestävät hinausauton ja se hinataan kotiini. En voi ajaa, koska avaimet on viety.
Muutenhan toistamiseen törkeästä rattijuopumuksesta kiinni jäänyt Tunkki oliskin voinnut kortitta hurauttaa rättärillä himaansa, mutta kun mustalaiset piti avaimia panttina ja vaati IsältäNI Markulta 1500€. Noita lunnaita vaadittiin, koska Tunkkia oli kyyditty. Jokainen voi omassa päässään laskeskella mistä tollanen pyöreä summa olisi voinut oikeasti kertyä. En tietenkään halua vihjailla mitään, mutta jos ilman reseptiä haluaa valoa arkeen, niin lääkkeet maksaa enemmän kuin apteekissa.

Ihmisille on vaikea selittää miten tehokasta Tunkin tekemisten stalkkaaminen ihan oikeasti on. Jos ihmiset paneutuisi politiikkaan samalla innolla, niin aika monet aivopierut jäisi syntymättä ja Arkadianmäellä istuisi ihan tosi erilainen porukka päättämässä asioista. Jonkinlainen esimerkki tästä voisi olla vaikka alle tuntien viiveellä FC:ssä ilmestynyt kuva, kun tätä fat-mobiilia "hinattiin Jollakseen:


18.8.2013 Iltamakasiini raportoi mikä oli tämä salaperäinen tapaus, josta Tunkki oli suoraan joutunut poliisille valehtelemaan:
Johanna Tukiainen peruu lausuntonsa poliisille, että olisi ajanut autoa alkoholin vaikutuksen alaisena.

Johanna Tukiainen kertoi peruvansa lausunnon, että hän olisi ajanut autoa humalassa. Tapaus sattuu selkkaukseen, joka tapahtui Riihimäellä. Samoihin aikoihin hän on kertonut julkisuudessa autonsa varastetun. Myöhemmin hän on todennut autonsa löytyneen, mutta että se hinataan takaisin Jollakseen avainten katoamisen vuoksi.

- En ajanut autoa humalassa. Sanoin poliiseille väärin, koska pelkäsin uhkaavan tilanteen edessä.
Onneksi poliisi seuraa Iltamakasiiniä, eli nyt kun lausunto on virallisesti peruttu, niin asia on selvä ja Tuksulle palautetaan sen kultanen ajokortti pikaisesti. Nyt kun vaihdekeppivikanen, Tunkin mielikuvituksessa huostaanotettu rättäri on saatu turvallisesti Takilatielle, niin onkin aika tosiaan paneutua siihen, miten mustalaiset ja romanit puukolla pakotti valehtelemaan. Jätti Tunkille sentään ratin:Ihan soseessa, eli priima haastattelukondiksessa taas pudoteltu todellisia helmiä. Huulet kiinni mikissä Jollaksen kameli aloittaa ja paaluttaa heti kärkeen faktat tiskiin:
Tunkki:
No ensinäkin suurin osa noista rattijuopumussyytteistä ja kaiken maailman muista syytteistä ja kaikenmaailman, kaiken, kaikista perättömistä ilmiannoista, niin ne on vääriä!

Haastattelija:
Poliisi vahvisti tämän ämmm rättijuoppouden, et olit puhaltanu vähän enemmän kun laki sallii, niin mitä täs oli käynny?

Tunkki:
Siin oli romaanit ja mustalaiset, jotka oli puukolla pakottanut mut vahvistaa sen ja tota se oli väärä ilmianto. Elikkä siel oli ratissa tota mustalainen, joka oli humalassa, joka jätti mut yksin sen ratin kaa ja laitto mut sinne rattiin ja uhkas mua puukolla, et hän tappaa mut, et hän vetää niinku kurkun auki jos mä en niinku anna väärää todistusta. Ja sit siin oli niinku tottakai todistajii sitten niinku mitä olikaan jossain parvekkeilla heiluu niit ihmisii, et jee jee, et taas Johanna Tukiainen on kusessa. Mut niinku että että et sen jälkeen ku mä olin, mä olin, en mä missään vankilas, putkassa vähän aikaa, muutaman tunnin mun kaverin kaa. Seuraavana päivänä pääsin pois, nii tota mä annoin väärän todistuksen poliisille, sen takia, et mua uhattiin 
Niin... eli romaanit ja mustalaiset oli ajellu kännissä rättärillä, ihmiset tarkkaillu parvekkeiltaan, et jee jee, kohta lähtee Johanna Tukiaiselta puukolla kurkku auki, vaikka se ei edes ajanut autoa. Sit kaverin kanssa mietittiin, et Omena-hotelli tulee paljon kalliimmaksi, kuin putka, ni mehän lähetään Hämeenlinnaan muutamaks tunniks ihan lounge-henkisesti viettää iltaa. Seuraavana päivänä Tunkki edelleen muistaa miten ilkeä romani ja mustalainen oli uhannut suoraan tappaa jos en anna itsestäni väärää ilmiantoa. Pakkohan siinä oli sitten sanoa, että minä sain mannelta ratin ja ajelin ihan seipäässä. Niin kovasti pelotti vielä aamullakin sellanen uhkailu. Tuosta tulee taas oikeudenkäynti, jota pitää väkisinkin päästä seuraamaan. Siellä taas kerrotaan miten Tunkki ei edes osaa ajaa kännissä ja näytetään missä asennossa se kavala mustalainen ja romani anto sen ratin, että käsittääkseni ratti annetaan tässä asennossa ja koko vartalolla.

Yhtään ei tietty mene uskottavuus tosta pask... kertomuksesta, kun ensin pelätään puukkoa niin paljon, että seuraavana päivänä tehdään väärä ilmianto itsestään, mutta viikon kahden sisään jo tilitetään jurrissa Seiskalle MITÄ OIKEAST TAPAHTUI. Puuttuu ainoastaan se, että Tunkki näyttää käsillään näääääääääääin paljon pelotti!

Ei Tunkin kesä kuitenkaan pelkästään negatiivisissä merkeissä ole sujunut. Hymy raportoi, että Tunkilla on ulosotossa kuntosali Elixian maksuja, joka taas selittää miksi Tunkki hiihteli rullaportaita väärään suuntaan. Ei asioista tartte tehdä vaikeita väkisin. Jos vittumainen ja kateellinen kuntosali peruuttaa jäsenyyden, niin ei siitä masentua kannata, pistää korkkarit jalkaan jä lähtee Herttoniemeen kuntoilemaan:

Koko kansan kohublondi Johanna Tukiainen bongattiin viime viikolla Herttoniemen metroasemalta. Kahden miehen kanssa liikenteessä ollut Tuksu oli silminnäkijöiden mukaan nauttinut selkeästi muutakin kuin pelkkää kansalaisluottamusta.

–Tuksu puhui sekavia ja lähti juoksemaan rullaportaita väärään suuntaan, silminnäkijät kertovat.

Tuksun seurassa olleet mieshenkilöt aavistelivat tilanteen päättyvän ikävästi.

–Toi ei hyvin pääty, toinen miehistä kauhisteli portaiden alapäässä.

Silminnäkijöiden mukaan veret seisauttava tilanne sai kuitenkin onnellisen lopun.

–Tuksu pääsi lopulta kuin ihmeen kaupalla portaat ylös asti, Seiskalle raportoidaan.

Musiikkirintamallakin on ollut suoranaisia menestyksiä. Keikat on myynny ihan solkenaan, aina on oltu myöhässä, välillä vähän on vahingossa vedetty kurkusta alas ennakkona maksetut matkarahat ja ravintoloitsija on ihan ite joutunu noutamaan artistin keikalle, mutta ne on pikkuseikkoja.

Tesomalla 3.8.2013 The Artisti otti yleisönsä näin intensiivisesti:


Keikka oli luonnollisesti menestys ja näkeehän tosta heti, että Spearssit ja Gagat kattelee silmä kovana mallia koreografioista.

17.8.2013 oltiinkin Lempäälässä ravintola Villihanhessa. Meno oli taas takuuvarmaa glamouria. Tunkki kirjoitteli diaryynsä kaarinan keikalta seuraavaa:
Eilinen Kaarinan keikka meni loistavasti, rakastan varsinkin esittää kahta uutta englanninkielistä rakkausbiisiäni "I´ll be waiting" ja "4 EVER", ne koskettavat myös minua itseäni. Joku vanhempi mies purskahti itkuun, kun annoin hänelle nimmarin ja halasin häntä. Hän sanoi, ettei ole koskaan ihaillut ketään suomalaista naista yhtä paljon kuin minua, ja minulla on vielä hyvin paljon lämpöä ja rakkautta
Ihmiset tietenkin heti ajattelee, että Tunkki jauhaa taas paskoa... itse epäilen, että nuo itkuun purskahtamiset on hyvinkin yleisiä vanhempien ihmisten toimesta. Eri syystä tosin, kuin mitä Tunkki ajattelee. Joskus yksi kuva tosiaan selittää enemmän kuin tuhat sanaa. Kuva Lempäälästä:


Sanoisin, että kyllä tuollaisen kokemuksen jälkeen saattaa himassa spontaanisti tulla tarvetta avata raamattu ihan varmuuden vuoksi. Sen verran henkinen kokemus livenä, että saattaa ilmestyä uniinkin.

22.8.2013 Tunkki oli aistinut ilmasen viinan ja suunnisti Saulin kekkereihin:


23.8.2013 ravintola rallissa oli ihan mieletön suksee, siis suorastaan fantastinen esitys. Manageri oli poikkeuksellisesti porukasta eniten naamat ja ymmärsi ensimäistä kertaa dolls-koreografioiden kovan ytimen ja taiteelliset ulottuvuudet:24.8.2013 oltiinkin jo Artjärvellä:


Illan kohokohta oli tietenkin se, että Jullelle järjestettiin pienen tappelun jälkeen kuljetus Ambulanssilla.

Tuota Rallin videota on tätä kirjoittaessa katsottu 398055 kertaa. Hieno video, mutta ei sinäänsä mitään uutta. Oikeastaan tukee sitä, mitä olen jankuttamalla jankuttanut satoja vuosia. Ihmiset ei todellakaan tiedä ton puliremmin menemisistä yhtään mitään. Ei tuossa videossa ole mitään sellasta, mikä tulee yhdellekään näädälle yllätyksenä. Ihan perus dolls-koreografiat, kaikki on ihan seipäässä, pikkusen lesboillaan ja kaatuillaan. Tostahan puuttuu kokonaan nyt-hieron-siskon-utareita muuvsit. Kiva tietenkin, että tämä Takilatien korkeakultuuri leviää myös rahvaan tietoisuuteen, eikä jää vain vannoutuneiden fanien iloksi.

Esimerkkinä vaikka parin vuoden takainen keikka Kiimingistä:Samaa sekoilua tuo on ollut aina. Olen 100% varma, että millään perinteisellä mittarilla mitattuna Tunkilla ei ole ollut yhtään "onnistunutta" keikkaa. Ne on aina ihan karseeta sikailua ja kaikkia muita, kuin artisteja hävettää ihan huolella. Oikeastaan ainoa merkittävä muutos vuosien saatossa on ollut Tunkin ruhon paisuminen, joka invalidisoi sen hytkymään, tallustelemaan ja notkumaan. Aikasemmin sentään veti jotain vähän etäisesti tanssiaskeleita muistuttavia pakkoliikkeitä. Tosin silloinkin ihan sama koreografia ihan jokaiseen biisiin.

Eihän tästä nyt mitenkään erityisen kattava rapsa tullut. Puuttuu kokonaan katkera taistelu koirien puolesta, joka on saanut uuden käänteen ihan tänää/eilen. Tunkilla on taas uusi koira menetettyjä paikkaamaan. Rottapostit, monet pahoinpitelyt ja monet muut kitkerät kepposet kesän varrelta loistaa poissaolollaan.

Näissä tunnelmissa tällä kertaa. Nyt innolla odotellaan, että Tunkin kesän hat trick saa täyttymyksen. Mahdollisesti vuoden odotetuin tapahtuma 10.9.2013, kun Tunkki on taas munuaisaltaita uhmaten keikalla käräjäoikeudessa. Istuttavaa tulee, oma arvaukseni on vuosi ehdotonta. Vetoja otetaan vastaan kommenttiosiossa. Ehkä suurin mysteeri on muunnetaanko ehdollisia vieläkään, vai onko ne kuitenkin enemmän sellaisia "ihan sama" henkisiä tuomioita, jos tekijällä sattuu olemaan osittain negatiivinen julkisuuskuva.

Lämpimästi suosittelen jokaiselle Tunkkaajalle luettavaksi: Tutkivien urinalistien blogiNI. Siellä pohdiskellaan esimerkiksi brändäämistä ja väärää todistusta.

17 kommenttia:

 1. Kiitos taas suuresti, kun esität meille taas uusia kuvia/ videoita ja tietoja tästä niiin ihanasta klämöörielämästä! Kyllä taas kateutta pukkaa harmaalle tuulipukutytölle! Että ihan käsiraudoissa haarakosketusta etsien ja vielä komeiden virkapukuisten miesten kanssa! Joka tytön haave!
  Miten taitavasti tämä ammattitanssija, jo vuosien kokemuksella, on oppinut noin vaikeat koreografiat, ei tämmöinen tavallinen tallaajatyttö heti opikkaan!
  Ja se puheenlahja! Mikä taito kääntää asiat aina väärinpäin, jollei ihan päälaelleen, niin ainakin itselleen edulliseksi.
  Mahtava blogi ja mitä stalkkausta! Kiitos!!

  VastaaPoista
 2. Mä jo tein viikko sitten päätöksen lopettaa tanssinopettajan työni - en pysty oppilailleni opettamaan noita loistavia ja vaikeita liikesarjoja joita Tunkki viljelee niin runsaasti. Harkitsenkin emailin lähettämistä Tunkille josko hän ottaisi oppilaani hellään ja osaavaan huomaansa... Kiitos jälleen tästä loistavasta kirjoitelmasta ( TAAS näppis ja näyttö kahvipärskeissä)!! Lisää tätä tänk juu!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas loistavasta analyysistä. Olen sanaton.

  VastaaPoista
 4. Fanisi taas suoraan itkien kyynelehtien kiittää hyvästä neljän ällän arvoisesta analyysistä! Propsit oikeudenkäynnin videosta (odotan jatkoa syyskuulta), Jullen käytöksen kommenteista sekä vanhemmasta keikka(sekoilu)videosta. Samaa tuttuahan tuo on ollut meille pidempään seuranneille näädille.

  VastaaPoista
 5. Huomenna alkaa viikonloppu ja taas mennään. Tuksulle tosin jokapäivä on viikonlopun viettämistä.
  Ps. pääseekö eijulkkis tänään kouluun? Disney-bileet? Mansikka pöytäliinalla?

  VastaaPoista
 6. Kooma naisen tiellä pitää29. elokuuta 2013 klo 11.02

  Kiitos erityisesti Julle-osuudesta. Tuksun seikkailut on jo nähty ja se on niin räävittömässä kondiksessakin, että lähinnä ällöttää, mutta Julle on vaan niin häkellyttävän...urpo ja koomassa, että olen kehittänyt pienen addiktion sen toilailuihin.

  VastaaPoista
 7. Hyvin näkee Tunkin kehonkielestä oikeudenkäyntivideolla, kun puolustuksen Uristi kysyy ja Tunkki vastaa, niin kädet käy pään alueella jatkuvasti. Selvä valehtelijan merkki joka tulee alitajunnasta.

  VastaaPoista
 8. Olen vilpittömästi, mutta terveesti kateellinen...Että jollain leikkaa noin veitsen terävästi ja nauruhermoja kutkutellen. Säästin tuon blogisi lukemisen tähän aamuun kun tiesin olevan tulossa pas-ka päivä ja simsalabim, pas-ka tuuli haihtui ja olen yhtä hirnahtelevaa hymyä. Nyt eikun pinkkiä huulkkaria pusuttimiin ja kohti uusia juttuja..Ja niitähän aina piissaa..

  VastaaPoista
 9. Niin pahaa teki videoita katsoessa, että... en vaan löydä sanoja. Miksi edes katsoin. Sisintä ravistelee...

  VastaaPoista
 10. Siis ,tuosta oikeussali-videosta näkee kuinka kovia ammattilaisia Suomen oikeuslaitoksissa työskentelee. Aivan tosi, siis yksikään ei purskahtanut huutonauruun Tunkeron sekoiluja kuunnellessaan.
  Ei olis kyllä mulla pokka pitänyt edes ensimmäisiä minuutteja..
  Saatika sitten etteivät alkaneet pahoinvoimaan sen kuuluisan Tunkki-tuoksun leijuessa sieraimiin..
  Kiitos kovasti terävästi ja mukavin sanankääntein kirjoitetusta tekstistä, ei muuta kuin lisää vaan,Tunkkihan se antaa loputtomasti uutta materiaalia tarkasteltavaksi.

  VastaaPoista
 11. loistavaa luettavaa,kiitos,taas.oikeudessa tuksu haroi silmiensä väliä,katseli sinne sun tänne=valehtelija.tuo julia on käytännössä katsottuna jo zombie,odottaa vaan arkkuun laskua.mitä tulee veikkaukseen tuksun tuomiosta,saa puoli vuotta,istuu 3 kuukautta.voi sitä kärsimystä meille tosi näädille ! mitä me sitten seurataan kun julle on kuollu ja tuksu istuu posessa?? karseita aikoja odotellessa,yours fani.

  VastaaPoista
 12. Joe-setä: tarjosit vedonlyöntiä seuraavasta käräjäoikeuden keikasta. Veikkaan sydämellisen ja ihanan Johannan selviävän ehtoollisella (vaikka "selvitä" on Tunkin kohdalla aika kaksipiippuinen käsite). Mistä lyödään vetoa? Varastetuista SpeedoistaSI?

  VastaaPoista
 13. Pistäs palkinto tulemaan, soon 5kk ehdotonta. TuomariNI itkee itsenä illalla uneen miten pystyi olemaan niin julma gläämöötriä queeniä kohtaan, soittaa ääni väristen seuraavana päivänä itse suuruudelle ja pyytää anteeksiantoa..

  VastaaPoista
 14. Joe.... kollegiaalinen varoitus. Ala pakata kalsareita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tihihihi... tarkoitat tietenkin tulevia 6 vuoden vankilakeikkojamme. Oma juttuni luultavasti käsitellään Miamissa ja Tukholmaasessa, koska Johannahan säännöllisesti asuu molemmissa. Olen herjannut niin voimakkaasti, että luultavasti oma loppusijoituskohteeni on Guantanamo bay, eikä sinne saa tuoda omia kalsareita..

   Poista
 15. Joe - olet idolini! Mahtavaa tekstiä ja analyysiä jälleen kerran Nyt jään suurella jännityksellä odottamaan sitä maagista lukua: 666 666! Se on jo niiiiiiin lähellä enkä osaa mitenkään kuvitella mitä kaikkea tapahtuukaan kun tuo maaginen katsojamääräluku pamahtaa ruutuun! Argh! * tunkee nyrkin suuhun ja jää vapisevana hermorauniona odottamaan "the big bangiä"*

  VastaaPoista