sunnuntai 11. elokuuta 2013

Nassu tässä moi

Kuulustelin Karkkilassa Kupilaisen Jaria, eli vein siltä kengät ja kännykän. Litteroin tähän nyt Kupsun vastaajasta löytyneitä viestejä.
"Moro Jari, Nassu tässä taas, olisitko kiinnostunut julkasemaan mun päiväkirjaa siellä sun sivuillas? Pannaan Bonzon piikkiin, niin saa sekin kurttunaama välillä osansa arjen rakkaudesta"

"Moro Kupsu, Nassu täällä taas. Miks sä et julkase niitä mun tekstejä tai vastaa? Kuulitkin varmaan, että karkasin synttäreiltäni, kun SE, jonka nimeä me ei täällä mainita, veti pillereitä nenäänsä. Ollaan Esmen kanssa lepolomalla. Ihan uskomaton fiilis, kun ei tartte omassa paskassa pyöriä ja se nymfo ei kyttää kun Bonzo nylkyttää Esmeä"

"Hei Jari, Nassu tässä taas moi! Et oo vastannut mun maileihin, ootko sä kertonu SILLE missä me ollaan?"

"Whadup Kupsu, Nassu täällä taas, vastaa." 
"Vitun jätkä. SE tuli jonkun juntin kanssa hakemaan meidät pois. Kerroitko sille missä me oltiin? Miks et vastaa. -Nassu"
Laitoin noi päiväkirjan sivut myös http://tutkinta.blogspot.fi/ jätkille ja kahden viikon viikon päästä sunnuntainaNI molemmat julkasee otteita. Päiväkirjan sivut julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Tunkki sai vihiä hankkeesta ja Nassu pelkää kahta Tunkin asioita hoitavaa eri UristiaNI ja nyt selvitellään missä brändissä flaskat julkaisee sivuja.

Katkerana tappiosta edellisessä verisessä sanojen taistossa, haastoin moukat uuteen battle royaleen. En halua nimiä mainita tai muutenkaan osotella sormella, mutta koska vähän tuntuu, että osa porukasta ei ymmärrä vaikka kuinka jankuttamalla jankutin ja painotin nimenomaan, että ei vedetä suoraan överiksi, niin tällä kertaa ei tollasia turhia sääntöjä ole. Kaikki menee, kunhan siteerataan vaan sitä alkuperäistä lähdettä, eli Nassun päiväkirjaa.

9 kommenttia:

 1. Kuka päätti edellisen skaban voittajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä. Nauratti se Tutkivien urinalistien kirjoitus niin paljon, että tunsin tappion sydämessäni. Ei klassiset herrasmiehet tarvitse suihkuun kameramiestä jos karvanen selkä pitää kuvata tai tuomaria kilpailuihin. Kyllä nää jutut ratkeaa ihan suoraan uskovaisen naisen puhelulla.

   Hieno setti oli, vaikka ne mulkvistit luki säännöt neljän laudaatturin äidinkielelläNI.

   Poista
 2. Olen vähän väsynyt, mutta viikko tuntui kuluneen todella nopeasti...

  VastaaPoista
 3. Asiasta kolmanteen, olitko siellä oikeudenkäynnissä kurkkimassa ja oliskos tulossa jossainvaiheessa litteroitua doksia? Kiinnostaisi kovasti lukea se Tuksun mainostama hieno puhe.

  VastaaPoista
 4. Tuksulla näyttää taas olevan ryyppy kunnolla päällä.

  VastaaPoista
 5. Mitä nyt luen iltasaduksi kun Myhyn sivut eivät aukea??? Onko Aalto-SetäläNI sulkenut kilpailevan flaskan näädylisivut? Sekö parhaiten nauraa, joka demonisimmin nauraa vai? Kysyy epätietoinen Haikki. Joe, ai lav juu ;) Uutta doksia kehiin, tai sateinen kesäloman nysäni menee vallan kuralle ja koiranikin kohta dognapataan! Toinen ReinoNI on jo hukassa..:(

  VastaaPoista
 6. Olisko Nassulla kommentoitavaa nykyisestä olinpaikastaan? Videolla sekavan oloinen sähköiskun saanut setämies kertoo, että haluaa Johannan saavan koirat takasin. http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Johannan-uusi-hovikampaaja-Joel/1012483
  Eli vaikutatko tällä hetkellä Jollashovissa vai edelleen valtion kustantamalla lepolomalla (toivottavasti pysyvällä sellaisella) Viikissä?

  VastaaPoista
 7. Nyt alkaa Jesus oleen taas liekeissä! Muutama kirjoitus oli vähän so&so (kaikella kunnioituksella), mut nyt taitaa kynä olla taas terässä ;)
  Innolla odotan batlen tuotoksia!

  VastaaPoista