torstai 1. elokuuta 2013

Mc Keikkamyyjä ja kadonneen kalossin metsästys

Tunkin uusi lukihäiriöinen keikkamyyjä on liittynyt Cock Size Investigations Jollakseen. Heti kärkeen selvitetään kuka varasti yhden Johanna Tukiaisen yli ainakin kolmestatuhannesta kengästä, suurin osa tietenkin aitoja. Viimepäivinä Tunkki on kiitänyt vaihdekeppivikaisella rättisitikallaan pelastamassa ihan omaa syytään putkaan joutunutta Nassukoiraansa ja samaan syssyyn tosiaan lähdettiin sitten Karkkilaan hakemaan sitä kalossia. CSI-henkisesti tämä dramaattinen näytelmä selvitetään faneille FC:ssä. Peli aukesi Seiskan livessä ja lopulta Suomen ainoan polkupyöräjengin perustanut Jarna tilittää kaiken olennaisen tiedon tyysijassa, eli FC:ssä.

Tämä vuosikymmenen rikossarja ei aukea ilman oikeaa tunnelmaa, eli musat soimaan ennen kuin jatkat lukemista . Ilman musaa ei kannata lukea, tämä keissi pitää kokea kaikilla aistella. Parhaaseen 5D tunnelmaan pääset jos simuloit Tukiaisen läsnäolon teippaamalla hikisen sukan naamaasiJarna on saannut yhden tekijän satimeen ja tältä sitten kiskotaan faktaa samalla kun kuulustellaan kenkävarasta FC:ssä:
Jarna Lahdenvuo Nyt on puhelin ja kengät löydetty, vieressä istuu kyseinen varas ja kertoo juuri tapahtumisesta.... 

Jarna Lahdenvuo olipaha yö... 

H**** L**** Miksi se ne vei? 

Jarna Lahdenvuo en tiiä 
No mites sen koiran kanssa, löytyikö sitä?
J**** T******* Löytyx koirakin? 

T** K******* H******* no koiraa me ei kyllä olla viety. toivottavasti sekin jostain löytyy! 

T** K******* H******* ja ne kengätkin otin vahingossa, koska olin niin päissäni... mut senhän mä kerroin jarnalle jo yksityisviestilläki.. toivottavasti kaikki on nyt jo ok? 
Niin niin, mutta mitäs sä oot menny laittaa kengät mun jalkaan ja omas laukkuun hä? Kato turha pyristellä, Jonne kertoo ihan kaiken tai lättylätisee! Mahdoton tässä vaiheessa sanoa mitä siellä on tapahtunut, kun Jarnan mukaan Jonne väittää, että jossain vaiheessa tossurosmo laittoi jotkut kengät Jarnan jalkaan. Jalkoja tapaukseen liittyy jokatapauksessa runsaasti.
Jarna Lahdenvuo aah Jonne sanoo että laitoit kengät mun jalkaan, ja omat laukkuun. Jonne kertoo täällä nyt kaiken. 

T** K******* H******* no en mä muista kuinka se tarkalleen meni. mutta pääasia että kaikki nyt saatu takasin 

Jarna Lahdenvuo sun kengät laukkuun... 
No kato Jonne tietää myös, että sä oot kenkienhäpäisijä tiennyt myös puhelimen varastamisesta, vaikka ite väitit nähnees puhelimen. Mitäs sä siihen sitten sanot hä?
Jarna Lahdenvuo T**, jonne sanoo tässä että tiesit heti kun puhelin varastettiin. Vaikka sanoit että näit puhelimen 

H**** L**** Kuinka päissään pitää olla, että varastaa toiselta kengät? 

Jarna Lahdenvuo vasta kun tulitte tallinasta. Miks valehdella 
Jonne on maksanut korkoineen touhunsa, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. Mut mites sen koirana kanssa, jota lähdettiin hakemaa rättäri hälytysajossa? Molemmat etupenkkiläiset tietty ihan naamat ja Tunkki lussuttaa poskiaan, silmät osottaa välillä kaikkiin ilmansuuntiin ja naaman pakkoliikkeet vois ihan sellasenaan näyttää kiasmassa ilman sen kummempia järjestelyitä.Jarna Lahdenvuo Jonne on nyt maksanut korkoineen touhunsa.... 

J**** T******* Eniten kiinnostaa sen koiran kohtalo... 

H**** L**** Eikö nassukka ollut viikissä? Joko Johanna haki sen sieltä pois? 

I*** L******* mä oon pudonnu jo hetki sit kärryilt 
Tuntuu, että kaikkein vähiten kärryillä on konstaapeli Jarna Lähdevuo, mutta saaga jatkuu. Kalossirosvo paljastaa Jonnen vienneen jotain, mahdollisesti kännykän. Ei ole Jonne ihan pikkutekijä, sillä Jonne yritti myös saada kalossirosvon hävittämään Tunkin tohvelit! Mein gott! Mutta millainen ihminen vie toisen kotoa jotain, yleisöstä varsin aiheellisesti kysytään:
T** K******* H******* en mä edes tienny heti että jonne sitä oli vienym, se oikeesti sen mulle näytti myöhemmin vasta. ja joo, mä olin helvetin päissäni ja en muistanu sitäkään, että olin kengät ottanu. jonne mulle sano että mun pitäis hävittää ne kengät johki, muta sanoin että kyl mä kerron että ne mulla on. 

J**** T******* Minkälainen ihminen vie toisen kotoa jotain...? 
Kokemuksesta tiedän, että jos Tunkin luonna käy kylässä, niin ennen lähtöä kannattaa tarkastaa kaakaopurkki siltä varalta, että oma kännykkä on sattumalta päätynyt sinne. Tossurosmo ei kuitenkaan ollut näin tehnyt ja nyt on sitten luuri hukassa.
T** K******* H******* mutta se mun puhelin on edelleen kadoksissa. jäi johannalle tiistaina, enkä löytäny.. 
Jurrissa Tunkin töppöset joko Jarnan jalkaan tai omaan laukkuunsa laittanut criminal mastermind miettii, josko se riittäis, että Jarna ja Tunkki oli käynny vetämässä asunnosta ikkunat paskaksi. 
T** K******* H*******
ja eikö seki nyt ollu jo tarpeeks, että rikoitte mun asunnon ikkunan ja siitä tulee mulle vitun kallis lasku... 

T** K******* H******* enä mä jaksa riidellä enää mistään kengistä ja koko tästä jutusta...
Miten niin et jaksa? Tää keissi katsotaan loppuun asti. Jonne saa waterboardingiä siihen asti, että koko homma selviää. Ennen kun kengät, kännykkä ja mahdollisesti yksi kadonneista koirista on rättisitikan kyydissä, yhtään keikkaa ei myydä ja tapahtumien kulku selvitetään vaikka väkisin. 
I*** L******* isot ihmiset lopettakaa jo.vaivaatte liikaa omaa päätänne, on täällä maailmassa muutakin tekemistä ku riidellä.

J**** T******* Mitä jos T** nostat syytteen, ni ei tarvii sitä itse maksaa.

T** K******* H******* nii, no sinne asuntoon en nyt saa enää edes ite mennä, poliisit sanoi näin..
Niin, Team Tunkki ottaa nää kenkäasiat vähän vakavammin. Ois kannattanu miettiä, ennen kun laitoit ne laukkuus tai Jarnan jalkaan. Nyt on sitten Jonne saannu ansionsa mukaan, päätekijän asunnosta rikottu ikkuna ja ilmeisesti ajettu rättärillä koko kenkäkoplan perässä pitkin Karkkilaa. En tietenkään sano, että olis CSI Jollas ollut tukevasti aineissa tai muutenkaan livenny lapasesta toi touhu, mutta tuli ainakin selvitettyä. Tällä kertaa ei tarttenu kysellä numerotiedustelusta bandidoksien numeroakaan. Keikkamyyjä rattiin ja tossut palautu alta vuorokaudessa. Onneks tää sama voittaja myy jatkossa myös Tauskin keikkaa. Jos samalla innokkuudella hoidetaan, niin ennen joulua Tauski vetää coverina metallicaa Japanissa täysille stadioneille.

Jotenkin on sellanen aavistus, että tää keissi ei oo ihan loppuun puitu vieläkään.... näillä jutuilla on tapana vähän... no glamorisoitua ja kypsyä kun aikaa kuluu.

Ettei jäis mitään epäselväksi, niin en todellakaan usko, että kenkärosvo on mitään kusisia sandaaleja varastanut. Ihan henk. koht. nähnyt miten aidsissa jalkineissa Tunkki lyllertää. Niihin ei 100% varmuudella halua kukaan selvinpäin koskea, saati viedä yhtään minnekään. Ihan jo hajun takia on melkoinen harakiri kuskata Tunkin super aitoja jalkineta muualle kuin ongelmajätelaitokseen poltettavaksi. Jonne, kuka ikinä oletkaan, I feel for you bro. 

Edit:

Voisko joku vaikka anonyymisti laittaa mulle ton Jarnan mun puolella, eikä mua vastaan olevan numeron? Multa meinaa varastettiin uimahallissa speedot. Yhtä Jonnea vähän kuristin ja se sano, että näki kun Arto laittoi ikenet hulmuten ne mun jalkaani. Voin ladata rättärin puhkiporatun bensakanisterin täyteen, että saadaan uikkarit oikealle omistajalleen. 

17 kommenttia:

 1. voi kiesus... hahaa tässä on kyllä niin uusi Thelma ja Louis, että alkuperäisetkin jää varjoon----

  VastaaPoista
 2. Noissa glamourpiireissä ei päivää ilman rikosta.

  VastaaPoista
 3. " Keikkamyyjä rattiin ja tossut palautu alta vuorokaudessa. Onneks tää sama voittaja myy jatkossa myös Tauskin keikkaa. Jos samalla innokkuudella hoidetaan, niin ennen joulua Tauski vetää coverina metallicaa Japanissa täysille stadioneille."

  Ei helvetti :D :D

  VastaaPoista
 4. Joe, olet tähteNI ja seksisymboliNI. Otan osaa speedojeSI puolesta, jotka joku hampaaton ruutana on täysin suaraan vienyt uimahallistaSI. Onko niistä housuista olemassa tuntomerkkejä? Valkoiset, tiukat ja hiukan pornot, hyvällä maulla tietenkin?

  VastaaPoista
 5. Aivan liian mahtavaa tykitystä!!! Vatsalihastreenin saa jättää väliin, sen verran kippurassa saa nauraa! :D :D :D

  VastaaPoista
 6. Aivan huikeeta settiä!

  VastaaPoista
 7. Parhautta!
  Liki korkkasin, sain hillittyä onnettoman ruutana narsissi itseni ja jään odottelemaan mahti-ilo-iso-upeaa-klamuurista-suur-kviini-uutista, siis sitä isointa uutista, sitä uutista joka ei upeasti ole laihtunut vaan suorastaan nallekarhumaisen isosti isontuu tulevan viikon perjantaina.

  ps. pinkki pullo jo jäätymässä

  ps.ps. Joe, odotan henkeäni pidätellen milloin tulee uutta hamraata tekstiä sulta, -tosin en usko että pääsen smurffiksi asti- kviini pitää siitä huolen.

  VastaaPoista
 8. Voi hyvä luoja että nauran täällä.
  "Ennen kun kengät, kännykkä ja mahdollisesti yksi kadonneista koirista on rättisitikan kyydissä, yhtään keikkaa ei myydä ja tapahtumien kulku selvitetään vaikka väkisin."
  Tuossa kohtaa hajosin ja siitä asti hihittänyt glamourpissi pöksyssä.

  Kiitos Joe!

  VastaaPoista
 9. Kyllä kuluu aika mukavasti näitä lukiessa, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Kuinka vanha tuo Jarnaki oikeen on! ?

  VastaaPoista
 11. Joe, olet sankariNI, pelastajaNI ja saat mut aina hyvälle tuulelleNI, joten kiitos tuhannesti että kirjoitat tätä blogia. Näätiminen ei olisi puoliksikaan yhtä hauskaa ilman huikeaa verbaalista lahjakuuttasi. Olet paras ja isäNI on samaa mieltä!

  VastaaPoista
 12. Koirat viety?

  Ei voi olla.

  Vastahan eläinsuojelutarkastajat itkien kiittivät, että missään eivät ole nähneet koirista pidettävän niin hyvää huolta kuin J-hovissa.

  VastaaPoista
 13. Ihan näin off the record, teit siitä Jullen sakkojenmaksunrahankerjäysjohannaesittäähyvääihmistä -videosta kivan koosteen Johannan naamavärkin ilmeistä, tässä on mielestäni ainesta samanlaisen koosteen rakentamiseen: http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Jarna-ja-Johanna-rattisitikallani-pelastamassa-yorkkisni/1010982

  Työniloa!

  VastaaPoista
 14. No koska se tunkki pistetään oikeesti sinne vankilaan, kun tuomion jälkeen tullut jo vaikka kuinka monta pahoinpitelysyytettä ja nyt vielä tää murtokeikka...

  VastaaPoista
 15. http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Uus-juomapullo/1010471 <----- TEA

  VastaaPoista
 16. kiitos.eksyin tuksulandiaan viime syksynä.myöhemmin löysin nämä blogisi vahingossa,ja kiitän.tän parempaa viihdettä ei ole.jää kaikki komediat toiseksi.raskaiden työpäivien jälkeen tälläiseen liisa ihmemaassa maailmaan on ihana laskeutua.toivokaamme ettei tuksu kuole,kuten epäilen,pian.se saattaa oikeasti tehdä itselleen viimeisen tempun,enkelit tappaa sen tai mannet.tuksulle pitkää ikää ja sulle kirjoittamisen iloa.

  VastaaPoista