perjantai 30. elokuuta 2013

Pikkusen paremmat häät

Jos Tunkin elämä olisi vuoristorata, niin huippukohdissa kiskot kiertäisi noin 2.5 metriä merenpinnan yläpuolella ja notkahduksissa sukellettaisi maankuoren sisään tukevasti useita kilometrejä. Kyyti olisi taattu menestys ja jokainen uskalias yrjöäisi takuu varmasti. Tunkilla on kyllä suorastaan ihailtava kyky ponnahtaa pohjalta uuteen nousukiitoon. Ei kuitenkaan Suomen kovin optimisti, sillä Julia lähtee suljetultaosastolta Varkauteen ostamaan mutsin karismalla kirpparilta rytkyjä ja jos joku vielä keittää aamupuuron, niin sen elämä on taas pelkkää aurinkoa. Ei se silti huonosti ole, jos asuntomurron, koirien menettämisen, rattijuopumuksen, rättärin huostaanototon ja koirien toisen huostaanototon jälkeen jaksaa vielä innostua elämästä. Etenkin, kun Arto ei vieläkään ole vankilassa (vaikka on Arto), joku Särmäkari vaeltaa vapaana edelleen ja itsemurhatkin tuntuu vaan konstaapelin kiveksissä ja Tunkin meikkipussissa.

Joku toinen olis ihan, että vittu mun elämä muuten on ihan paskaa. Miten niiden melkein laudaattureiden jälkeen voikin olla asiat näin päin persettä. Persekin on noin tuplat lukioajoista ja kun vedän ne samat m-koon vaatteet niskaan, niin ihmiset vaan nauraa. Miljonääri ex-juutalaisen jälkeen tuli mentyä naimisiin Arton kanssa ja hetki tuli yritettyä lasta homon kanssa Seiskan bileristeilyllä. Joku toinen varais kalenteriinsa aikaa pienelle itsetutkiskelulle, enkä nyt tarkoita peseytymistä, vaikka kyllä silleenkin uusia asioita voisi tässä tapauksessa löytää.

Tunkki on kuitenkin show-bisneksien ja muidenkin bisneksien karaisema konserttipianisti. Tunkin kuppi ei koskaan ole puoliksi tyhjä, ei ainakaan niin kauan, kun tiskillä jollain muulla on juotavaa. Tunkki löytää lähipiiristään aihetta iloon ja sitähän on, kun manageri on menossa naimisiin ja Tunkistahan tulee tietenkin morsiusneito, kaaso, häiden järjestäjä ja muutenkin isorintainen blondi.
Johanna Mia Mari Tukiainen Aivan mahtavaa, minut on kutsuttu hääjärjestelijäksi ja morsiusneidoksi, sekä kaasoksi tuleviin häihin!!!!!! JEEEEE, JARNA JA VILLE MENEVÄT KIRKOSSA NAIMISIIN, PASTORI SIUNAA HEIDÄN LIITTONSA KAIKKIEN VAIKEUKSIEN JÄLKEEN ja minä järjestän upeat häät heille!!!!!!! 
Onhan tuo tietenkin hienoa uutinen, pakko myöntää. On suuren juhlan tuntua ilmassa, kun Jarna ja Ville vihdoinkin sai selvitettyä vaikeutensa. Huhujen mukaan häät meinasi kokonaan peruuntua, kun sopua kaukosäätimen huoltajuudesta ei millään meinannut tulla. Viittaan tietenkin Jarnan viestiin Tunkin flaskan keikkakalenterissa: "Sitten pojan isälle, miksi olit käynyt varastamassa lasten televion? Todella törkeää lapsia kohtaan, kun se on kerran annettu lapsille ja voisit maksaa velkasi.". 

Tuosta pastorin siunaamisesta tulee kyllä kylmiä väreitä... Tunkin oma hampaaton lappalainen liikemies sentään sanoi tahdon pastorin ja Annikki Länsmanin edessä ja silti Tunkin piti liipasta sulhasta naamariin jo hääyönä. Toisaalta tässäkin asiassa vastakohdat täydentää toisiaan. Kun Tunkin ja Artsin pyhä, isän valvonnassa täytääntöönpantu liitto vastoin kaikkia odotuksia päättyi, niin omaisuudenjako oli hyvin mutkaton.  Artsi ei lähtenyt taistelemaan Tunkin kengistä ja Tunkki ei halunnut Arton ikeniä. Jarna taas on Villensä kanssa ratkaissut lasten telkkarin kohtalon jo etukäteen flaskan keikkakalenterissa.

Mietin tietenkin aluksi, että noista kemuista tulee ihan hirveetä paskoa taas vaihteeksi. Tunkki ei pysty järjetämään itseään edes keikkapaikalle, puhumattakaan muista haasteista, joita sen elämänhallinnassa satuinnaisesti esiintyy. Sitten aloin miettimään, että kyllähän häistä pitää tulla pariskunnan näköiset. Kukapa paremmin pystyy Jarnalle järjestämään häät, kuin Tunkki? Niistähän tulee juuri sellaiset, kun Jarna on aina halunnut. Siinä ei paljon tarvitse morsiammelta mielipiteitä kysellä, kun morsiusneidon kanssa on yhdessä lähetelty rottia, murtauduttu samaan kämppään kaksi kertaa, oltu "kaverin kanssa putkassa" yhdessä ja jossain vaiheessa jopa deittailtiin veljeksiä. Kyllähän näiden sankareiden aivokäyrät on suoraan synkronoitu jo valmiiksi siten, että ihan spontaanisti tulee täydennettyä toistensa lauseet.

Näistä häistä tietenkin tulee strictly private kekkerit, joihin kutsutaan vaan lähisuku ja yhteiskunnan kerma. Tunkin paikallaolo sinäänsä kutkuttelee viranomaisia monellakin taholla ja tavalla, eikä ole vaikea ennustaa, että jotain raportoitavaa paskalehtiin irtoaa ihan sillä, että odottelee parkkipaikalla, kun Tunkki tulee esittelemään kenkäänsä, juotuaan kaksi lasillista viiniä teltassa.

Kurjasti näihin Tunkin masinoimiin "dress code ihan sama" kemuihin ei varmaan näätiä kutsuta. Tunkki tietenkin tarvitsee sinnekin kyydin, eli jollekin onnekkaalle aukeaa mahdollisuus sivusilmällä tarkastella pukujen loistoa ja puheensorinaa parkkipaikalta käsin. Jaa miten niin parkkipaikalta käsin? No tarvitseehan Tunkin jollain päästä sieltä kekkereistä poiskin. Ja ei, Jollaksessa näitä häitä ei tulla viettämään, sillä Jollaksen upea noin kahden miljoonan euron ja 150 neliön residenssi on varattu vähän kovatasosemmille gaalaillallisille.

On tietenkin täysin mahdollista, että oman maan kansalla käy oikein hyvä tuuri ja joku häävieras kadottaa kenkänsä tai väittää laittaneensa sen Jarnan jalkaan. Siinä vaiheessa vihelletään pastori paitsioon ja hoidetaan kuulustelut Facebookissa.Taas teipataan joku Jonne rättärin konepeltiin ja pidetään huolta, että asiat selviää tässä ja nyt.

Kateelliset tietenkin pohdiskelee minkälaiset näistä unelmahäistä sitten tulee, kun Tunkki paneutuu oikein tosissaan kaasuilemaan tai siis kaasoilemaan. Tunkki on siinä mielessä hirmu kivasti ennakoitavissa, että sillä tunnetusti elämä kiertää samaa rataa uskollisesti vuodesta toiseen. Eiköhän Tunkki hoida Jarnalle samanlaiset unelmahäät kuin itselleen.

Aloitetaan tietenkin polttareista. Dresscode on luonnollisesti hyvällä maulla "au natural" ja vain pikaisesti ajeltu:


Alkuillasta vähän keilataan, eli seksikäs pyllistys ja tähtäys suoraan keskipisteeseen. Kommandona tietenkin siltä varalta, että keilapallo ei osukaan keskipisteeseen. Pitäähän yleisöllä olla joku piste mitä katella, kun pyllistetään.


Keilailun jälkeen onkin hyvä aika puhalluttaa morsian. Sitten katellaankin miten paljon mekko on venynyt tai siis paljonko kolme vuotta jatkuneet gravitaatiohoidot on poistanu ihraa ruhosta. Polttarit tietenkin tuo mieleen muistoja ja mikäs sen parempi paikka on lähettää exälle terkkuja. Eli Mika, aina sua rakastin, siis täydestä sydämestä. Nyt kun rakastamisista puhutaan ja oon menossa toisen ukon kanssa naimisiin, niin on varmaan hyvä mainita, että tuun aina rakastamaan. Siis for reals, kaikista miehistä mitä mulla on tähän asti ollut, sua rakastin kummiski eniten.  YMMÄRRÄ SE, OKEI?? Pikkusen petin, jos oisit antanu anteeks, niin me voitas olla ikuisesti yhdessä. Virheen teit, kun päästit menemään.

Kymmenen snapsin jälkeen vielä pikkunen veropoliittinen kannanotto, et Ike on tietty hyvä jätkä, mut pikkusen vois oman maan naiselle laittaa tekstiviestihelpostusta veroprosenttiin... ei nää prepaidit mitään ilmasia ole kummiskaan. Loppuun sitten vielä yks salaisuus... sukupuolesta huolimatta kelpaa ihan kaikki, kummiski ammattistrippari.

Painoahan me pudotetaan tietenkin gravitaatiolla ja jumppaamalla


Häistä tulee luonnollisesti suuri menestys ja jos vanhalla kaavalla vedetään, niin kolme morsiusneitoa jättää tulematta ja Julia lähtee taas katkasuhoitoon:
Oma rakas siskoni ei pääse häihini, sillä hänen lääkärinsä on kieltänyt kaikki juhlat, joissa tarjoillaan alkoholia. Julia pääsee erittäin tasokkaaseen hoitoon tämän viikon keskiviikkona, hän on pahoillaan ettei pääse häihini.
Eikä tollaset oharit tietenkään pelkästään huono asia ole, kyllä Tunkki vastaa helposti kolmea kaasoa ja ainakin viittä morsiusneitoa. Tarpeenvaatiessa paikkaa sulhastakin, kummiskin ammattistrippari ja edelleen rakastaa eniten Mikaa. Ohareita tekevät saa tietenkin potkut, samalla kun restauroidaan koko Johanna ja esitellään 7kk päässä muhineet, maailman parhaat hiustenpidennykset.Varsinaista hääseremonia tuskin vedetään jääkirkossa, mutta eiköhän toi porukka jonkun luostarin saa varattua. Munkki sorvaa eteisessä jaderistejä häävieraille ja Jullelle tuliaiseksi. Diabeetikko tietty tarttee Santamarian kirouksia vastaan muutakin kuin puuroa. Sormukset Tunkki hoitaa taas kanikonttorista, mutta muistaa mainita, että timantteja piisaa. Ei tietty aitoja, mutta oikeessa valossa kimaltelee hienosti.

Näihinkin häihin luultavasti myydään lippuja, joita menee kaupaksi tälläkin kertaa tasan ei yhtäkään. Jarna ja Ville tallustaa alttarille telkkari kainalossa ja vihdoinkin sanoo tahdon pastorin edessä. Pastori  tietenkin vilkuilee autonsa ratti kainalossaan ympärilleen, mustalaisten ja romanien puukkoja peläten.

Häämatkalle tuskin päästään ihan karibialle saakka, mutta tällä kertaa saattas pariskunta lähteä jopa samaan aikaan. Kun pikkusen ponnistelee, niin ei tartte sitten Seiskan videolla tilittää, että toinen katos kesken reissun. Olettaen tietty, että Jarna ei ime vieraan miehen kikkeliä kesken kuherruskuukauden, niin kuin Tunkki teki.

Itse kyllä odottelen näitä pirskeitä hyvinkin innokkaana. Jarna on ehdottomasti paras dolls-tanssija ikinä. Nyt kun Tunkilla on jo yhdet häät plakkarissa, niin näistä seuraavista se taikoo puhtaasti talkoohengessä ihan mielettömät partyt. Ei tee edes tiukkaa, olettaen tietenkin, että Facebookista järjestyy kyyti ja kemut järjestetään Tunkin palkkapäivän aikoihin.
Johanna Mia Mari Tukiainen
Tarvitsen kyydin n.tunnin päästä Helsingin Rautatieasemalta Jollakseen, ilmoittautukaa pikaisesti kuskit! Mulla on kaikki isot tyllimekot ja kauhea kasa pusseja mukana, myös muiden tyttöjen tavaroita kun mun! Maksan tietty kyydistä!

Johanna Mia Mari Tukiainen
Ei ole nyt rahaa taksiin, olen p a ennen palkkapäivää. 
Muistakaahan lukasta myös Tutkivien journalistien mainio kirjoitus törkeistä kunnianloukkauksista. Juuri niistä, mistä saa kuusi vuotta vankilaa ja ainakin satatonnia fyrkkaa meikkipussiin.

3 kommenttia:

 1. Jos et tunne historiaa, et voi arvostella nykypäivää. Joku viisas on joskus sanonut näin.

  Kiitos Joe aivan jäätävästä historiapläjäyksestä, ihan rehellisesti sanottuna osa noista totuuksista, joita Jollaksen Jättiläinen noissa videoklipeissä julkitoi, oli jo päässyt unohtumaan!

  Nyt suuntaamme kohti Kaarinaa, jossa The Tukainen Show on pääesiintyjänä. Ja jos Tuksua tai Koomaa lavalla näy, tulemme äänekkäästi vaatimaan 35 euron pääsylippukuluja takaisin!

  VastaaPoista
 2. Arvoisa Joe Pasko
  sä olet ihan huippu..
  Ainakun Luen riipustuksiasi Suomen kuningattaresta ja hovineidoistaan muistan miksi en suomenlomalle puolisoani saa (näki yhden tunkin hinkutus videon ja se oli suomi siinä)

  kiitos ja kumarrus

  VastaaPoista
 3. Maksan tietty kyydistä. Ei oo rahaa, kun oon PA ennen palkkapäivää......voisko joku kertoo, että miten maksaa kyydistä, jos ei oo rahaa. Tietysti sillä nahkamastercardilla, mutta jos se jtetään pois, niin miten tuo oikein menee. Tajuaakohan se it....joo antaa olla. Eihän se mitään tajua.

  VastaaPoista