tiistai 6. elokuuta 2013

Posti kulkee

Ihan alkuun sanottava, että olen sillä tavalla eläinrakas, että tästä kirjoituksesta tuskin tulee mikään höpötysteni kimalteleva kruununjalokivi. Tämä koskee ihan oikeaa ystävääni, ei mitään facebooktuttua tai hyvänpäivän tuttavaa.

Mitä on olla Suomen tunnetuin julkkis, Seiska Liven suoraan seuratuin ja mahtavin oivaltaja. IBM sopivasti M-koossa ja älykkyysosamääräkin huikea 180. Näihin kysymyksiin saa jokainen vastauksen ihan tuotapikaa. Eikä jää mitään epäselvää, yhtään kenellekään.

Hakataan ihmisiä, laiminlyödään omat koirat, paritetaan siskoa, myydään omaa pillua, varastellaan ja jos aikaa riittää, niin käydään sukimassa tukkaa Tesomalla. Uusin aluevaltaus oli tietenkin tämä reipas asuntomurto, mutta itse sanoisin kyllä, että nyt on tietynlainen huippukohta saavutettu.

Viime aikoina on foorumeilla pohdiskeltu olisiko Tunkki oikeasti ollut niin kaheli, että laitto naapurinsa postilaatikkoon kuolleen rotan poikasineen kirjekuoressa. Itse sanoin toverilleni muistaakseni jotenkin näin: "Tunkistahan kiertaa milloin mitäkin juttuja, mutta eihän tollanen olis mitenkään mahdotonta, onhan Tunkki ihan hullu". Asia jäi siihen, enkä miettinyt sitä sen enempää, meni vähän sellasena vitsinä ohi. Tunkilta on tottunut näkemään monenlaisia edesottamuksia, niin ei niihin silleen osaa enää tervepäisesti suhtautua.. No, nyt ei tarvitse asiaa enempää pohdiskella, sillä Ex-keikkamyyjä sai kesäisiä terveisiä Tunkkistyle.

Itse en noita kuvia pystynyt katsomaan. Teki pahaa, kuvotti. En olis uskonut ikinä sanovani tälläistä, mutta herkkähermoisen varmaan kannattaa henkisesti varautua. Nyt liikutaan jo sellasilla leveysasteilla, että mitään tarvetta ei ole kartottaa Tunkin mielenterveydentilaa. Jos joku vielä miettii onko se hullu, niin se on just niin hullu, että lähettää kuolleen rotan, rotan poikasen ja linnunpoikasen sydämillä koristellussa kirjekuoressa toisen työpaikalle.Tämän lähetyksen vastaanottaja on kohtuu tuntuvasti shokissa. Järkyttynyt ja reippaasti jännittää tulevaa. Ihan aidosti on mielenpäällä mihin vihreä rattisitikka suuntaa seuraavaksi. Jotenkin on käsittämätöntä miten Johanna Tukiainen onnistuu joka kerta ylittämään itsensä. Siis ei vaan ole mitään sellasta, minkä jälkeen voisi olla varma, että nyt on nähty pohjakosketus.

Jotenkin ihan käsittämätöntä miten se turvonnut sosiopaatti kehtaa narista FC:ssä, kun siltä lähti vuosien kaltoinkohtelun jälkeen koirat. Tälläisinä hetkinä sitä miettii itse kukin mielessään mitä kaikkea ne sen eläimet on joutunut elämässään kohtaamaan. Ihan normaali ihminen ei edes pysty lähettämään kuolleita eläimiä yhtään minnekään. Tappamisesta puhumattakaan. Tämä ei vaan ole mikään pikkusen kännissä overiksi mennyt kepponen. Ei vaan ole mitään, millä tätä toimintaa voi selittää. Tai on tietenkin, Johanna Tukiainen on päästään sairas ihmisen irvikuva. Toivottavasti se saa koiransa takaisin mahdollisimman pikaisesti, onhan Johanna ihan ilmiselvästi eläinrakas tyyppi. Suorastaan fantastinen kaveri. Ei ollenkaan hullu, edes silleen kristillisesti.

No, ei kai tässä, jännityksellä odotellaan mitä seuraavaksi. Oma mielikuvitukseni ei riitä, mutta jotenkin yllättyisin jos vielä yllättyisin joistain Tukiaisten oivalluksista.

Tiedän, että tietyissä piireissä, facebooksisa taas pohdiskellaan, että itsekukin vaan hakee huomiota ja varmaan on taas luvassa ihan konkreettisia vinkkejä mitä pitäs tehdä. En epäile, etteikö osa oivaltajista jo tiedä, että ihan aiheesta sai postia, mitä oli Tunkin kanssa tekemisissä ja blaa blaa blaa. Ihan suoraan terkkuja teille. Haistakaa vittu.

29 kommenttia:

 1. Tämä vetää sanattomaksi. Ihan sairasta touhua. Hyi helvetti.

  VastaaPoista
 2. vaihteeksi vakavaa asiaa. Blogisi on kyllä hauska mutta en minä ainakaan pelkästään hauskuuden takia näitä juttuja seuraa. Hyvä vain, että totuus tulee ilmi.

  Puolustuskyvyttömiin eläimiin kohdistuva julmuus on aivan eri tasolla kuin toisen aikuisen ihmisen kanssa tappeleminen. Eläinten tappaminen huvin vuoksi (enkä nyt puhu metsästyksestä tai kalastuksesta) ei ole terve merkki ja indikoi vielä kauheampia tekoja (lähde: CSI-televisiosarja).

  Voimia sun kaverille, ite en uskaltaisi enää koskaan avata postia tullaisen jälkeen :( Joe, kiva että olet palannut kesälaitumilta

  Terveisin nimim. Kaipaava Myyrä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aikoinaan python lemmikkinä.Hain sille ruokaa itäkeskuksen Faunattaresta (eläinkauppa).Ruokana oli pakaste rotat. Ne tulee sinne vakuumipakattuna ja pakastettuna jenkeistä, jossa ne kasvatetaan steriilisti vain ruoaksi.Samannäköisiä valkoisia olivat, ällöä se oli mut minkäs teit, ruokittava oli käärmekin.Oiskohan Tuksu hakenut niitä sieltä, tuskin itse tappanut.

   Poista
 3. Hyi saatana.
  Jos mä olisin joskus ollut Suurimman kanssa tekemisissä, niin nyt pelottais ja aika paljon...
  Kun ihminen on niin sairas, että lähettelee kuolleita jyrsijöitä sydänpusseissa, niin ei koskaan tiedä mihin pitäisi varautua seuraavaksi.
  Voi oksennus...

  VastaaPoista
 4. Tässä huomataan mikä on tulos kun kaksi yhtä hullua kohtaavat.
  Todella sairasta pitää olla sosiopaatti tehdäkseen moista!

  VastaaPoista
 5. Tuskin näitä on sentään itse tapettu. Eiköhän nuo ole eläinkaupasta pakasteena ostettu, siellä myydään esimerkiksi rottia ja tipuja käärmeiden ruuaksi. Sen vähän mitä ilkesin kuvia katsoa, tuo rotta ainakaan ei ole mikään villieläin, se on kesyrotta. Eipä silti, ei se tee tommosen "postin" lähettämistä yhtään vähemmän sairaaksi. Huh huh.

  VastaaPoista
 6. Tällaisille tempuille ei löydy myötätuntoa mistään suunnalta.
  Nyt sais ne Tunkin fanit kyllä kanssa katsoa peiliin ja kysyä missä joukoissa seisovat.

  Etoo, ällöttää niin sairaasti etten osaa tunnetta edes sanoihin pukea.

  VastaaPoista
 7. Joo mutta kuka normaali ihminen lähettää kuolleita elämiä postissa, oli ne sitten pakastettuja tai ei. Siis niin sairasta touhua ettei tätä normaalilla järjellä voi tajuta. Luojan kiitos että koirat on otettu huostaan.

  VastaaPoista
 8. Kirjekuoressa olevat sydämmet on samoja mitä kooma on liimaillut niihin tauluihin glämöörihengessä. TUKSUN juttuhan tämä on selkeesti.

  VastaaPoista
 9. Ei se niitä ole tappanut, vaan ostanut lemmikkieläinkaupasta kuolleena (mateljoille tarkoitettuja). Mutta minulla on toive. En saa selvää noista Tukiaisen harakanvarpaista eli viitsisitkö kirjoittaa auki mitä tuossa kuoressa lukee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuoressa lukee:

   "Mia *sutattu*
   hotelli(?)*sutattu*
   Halsua, Pohjanmaa
   Fanipostia <3"

   ja sit

   "Upean kirjan kirjoitit
   tuli vihdoin totuus Tunkista
   Mia rulaa
   Tunkki on kamala"

   Ja sit tos lapussa kuolleen linnun alla sinisellä
   "Ihana Mia,
   menit ylpeytesi yli kirjoittamalla kirjan!
   Teit mokan & pahan(???villi veikkaus)

   ja lisäksi lukee yläkulmassa

   "ihguu!!!" ja alempana "Jeesus tulee kostaa"

   Ei helvetti.

   Poista
 10. Näyttää ihan tuksun käsialalta

  VastaaPoista
 11. Siis ihan oikeesti. Toihan kuuluis mielisairaalaan suljetulle osastolle loppuelämäkseen eikä mihinkään vankilaan. Pian jotain tapahtuu toi nainenhan onku tikittävä aikapommi. Ennen vaan naureskelin ja säälin sitä mut huhhuh nää jutut on jo menny niin sairaaks!

  VastaaPoista
 12. Voiko tuosta jotenkin varmistua et on varmasti Tunkin tekosia? Kyllä tässä maassa riittää hulluja, jotka on saaneet tuosta naapuriuutisesta idean ja kopioineet sen Tunkin nimissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tota samaa mietin itsekin... vaikka se nainen on sekasin,en kuitenkaan usko hänen olevan noin kujalla..sen käsiala on helppo kopioida,ihan huvikseni kokeilin äsken ja huomasin. tuo on pimeintä mitä koskaan olen kenenkään kuullut tehneen ja kaikkea pa**aa on tullut nähtyä/koettua...

   Poista
  2. No jos unohdetaan, että joidenkin huhujen mukaan naapurit sai rottapostia jo aikaisemmin. Unohdetaan myös se, että lähetyksen vastaanottajalle tiedotettiin jo etukäteen, että Tunkki oli möykännyt lähettävänsä kuolleen rotan. Unohdetaan se, että Tunkki on itse ja tuttaviensa edesauttamana häiriköinnyt kuukausia tätä vastaanottajaa. Unohdetaan se, että kuoreen oli kirjoitettu "fani henkisesti" tekstiä, ikään kuin kannustettu avaamaan kirje ja sisällä olevassa kirjekuoressa oltiin kuitenkin hmm... ärsyyntyneitä kirjasta. Jos nuo unohdetaan ja ajatellaan, että on tosiaan ihan mahdollista, että lähettäjä oli joku ihan muu. Kerrassaan Tunkki on syytön, eihän se nyt niin hullu ole. Niin eikö jostain tuntemattomasta lähettäjästä tule vielä hullumpi? Lähettää Tunkkina kuolleita eläimiä pitkin Suomea lavastaakseen Tunkin? Kuinka hullu sellainen ihminen sitten on ja miten se on todennäköisempää, kuin se, että Tunkki on itseasiassa osoittanut monellakin eri tavalla olevansa vallankin pystyvä "hulluihin" tempauksiin? Esim lähtee keikkamyyjänsä kanssa Karkkilaan kahden päivän ristiretkelle noutamaan kadonnutta kenkää ja matkalla murtaudutaan toisen asuntoon?

   Jos kyseessä ei ollut Tunkki, niin miksi se ei ole edes kiistänyt lähettäneensä niitä? Onko ihan suoraan Johanna Tukiaismaista olla ihan hissuksiin, kun sitä syytetään jostain? Olisiko se siis jotenkin erityisen todennäköistä?

   Poista
 13. Eiköhän postimerkistä saa DNA:n =)

  VastaaPoista
 14. Mä veikkaan, että syy laitetaan tämän Jarnan niskoille...sehän on sen naisrikollisjärjestön perustaja..toki voi olla, että siltäkin on jonkinverran näitä ideoita tullut.

  VastaaPoista
 15. voi vittu miten sairas paska tuksu on!Täysi narkomaani ja käyttäytyminen sen mukaista!Mätäne helvetissä Tuksu!

  VastaaPoista
 16. tiedä sitten onko tuksun kirjoittama, mutta käsialaa voi verrata tuksun kirjoittamaan löytötavarailmoitukseen:
  http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Tuksun-tavarat-taas-hukassa-katso-hauska-ilmoitus/1006616

  VastaaPoista
 17. Mut kuka ne rotat ja linnunpojat olis ostanu? Tuskin Tuksu itse kuitenkaan...eihän se itse osta ikinä mitään saati että pääsis johku eläinkauppaan. Jollekin muulle se on ton delegoinu.

  VastaaPoista
 18. Ja pieni huvitus tässä asiassa,minkä Tuhkis on laittanu osoitteeksi.Hotelli sijaitsee naapurikunnassa.Pitäishän sen tietää kun on siellä keikkaillut vai onko ollut silloin(kin)niin sekaisin ettei tiedä missä on ollut.

  VastaaPoista
 19. ...kumpa joku jaksaisi nyt vaikka soittaa sinne Hki:: faunatariin, Helsingin muihinkin eläinkauppoihin ja vähän kysellä onko sattumalta asioimassa käynyt Tuksu....Sen näköistä asiakasta ei hevillä unohda!

  VastaaPoista
 20. Onko kenellekkaan tullut mieleen, etta ehka tama blondi haluaakin saada itselleen hullun leiman ja nain ollen valttaa vankeus tuomion...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. On paljon fiksumpaa ja jännittävämpää PÄÄSTÄ alentuneesti syyntakeisena pakkohoitoon määräämättömäksi ajaksi, kuin lusia pari kuukautta :O Pää pois aunuksesta mayn !

   Poista
  2. ...korjaan syyntakeettomana. Alentunut syyntakeisuus olisi Tunkkaselle suorastaan lottovoitto, sillä tulevasta tuomiosta leikattaisiin neljäsosa pois.

   Poista
 21. Jos tällainen tulisi mulle, pyytäisin poliisia tutkimaan, onko rikosta tapahtunut (tutkintapyyntö).

  VastaaPoista
 22. Käsialatutkimusta harrastaneena sanoisin, että varsinkin kaunon puolelta löytyy paljon yhteistä ja erityisesti taipumus kaunokirjoitukseen, mutta virallista lausuntoa en lähde tällaisesta hullutuksesta antamaan... (Oli yllättävän häiritsevää tehdä käsiala-analyysia kuolleiden eläinten seasta.)

  VastaaPoista