keskiviikko 14. elokuuta 2013

KoiraNI ja autoNI huostaanotettiin luvattomasti

Kupsu yksinoikeudella taas raportoi, kuinka Johanna Tukianen on ollut viimeisen 4 vuotta harmillisessa tilanteessa. 
- Rättärini varastettiin. Tämä tapahtui Riihimäen ja Hyvinkään suunnalla, Johanna Tukiainen sanoo.

Johanna Tukiainen hankki muutamilla tuhansilla euroilla vanhan rättikattositikan viime talvena. Hän on osittain käynyt keikoilla omaperäisellä autollaan, mutta nyt Tukiaisen mukaan auto on varastettu.

- Auto on varastettu. Tässä on kyseessä auton luvaton huostaanotto. Avaimet olivat eräällä tutullani, joka ajoi autoa. Avaimet jäivät autoon ja sitä kautta autoni on poissa, Johanna Tukiainen kertoo.

Hän kertomansa mukaan soitti asiasta hätäkeskukseen.

- Minulle sanottiin, että ei riitä, että soitan hätäkeskukseen, vaan pitää ilmoitaa poliisille. Myös isäni kärsii tästä, sillä auto on isälleni todella tärkeä.
Viimeisen parin viikon aikana Johanna huostaanotti kenkävarkaan sängyn ja sammui murtokeikalla nautittuaan pari lasillista viiniä. Sammumisen jälkeen Tunkki ja keikkamyyjä huostaanotti asunnosta läppärin. Sen jälkeen keikkamyyjänsä kanssa ne huostaanotti Karkkilassa epäillyn puhelin/kenkävarkaan kuulusteluita varten ja samalla kuulusteli toista epäiltyä FC:ssä. Sitä ennen tai samaan aikaan poliisi kävi huostaanottamassa Tunkin rakkaudessa ja tissivaossa marinoidun koiran. Saatuaan koirat takaisin huostaansa, Tunkki juoksi niiden perässä pitkin pihoja jo ensimäisenä päivänä, tukevasti jurrissa tietenkin. Oikeuteen tultiin myöhässä, koska poliisi huostaanotti Tunkin epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja ilkeät eläinten hyvinvoinnista mitään ymmärtämättömät viranomaiset huostaanotti Tunkin koirat jälleen kerran.

On siinä otettu huostaan yhdelle maailmantähdelle, mutta eihän se riitä, kun Tunkista puhutaan, sillä nyt "eräs tuttuni huostaanotti rättisitikan ja isänikin kärsii asiasta, koska auto on todella tärkeä! Kuukauden sisään rättäri on nyt toistamiseen varastettu. Varastettu tietenkin tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että Tunkki hylkäsi vaihdekeppivikaisen rättärinsä Riihimäkeen ja siellä se luultavasti edelleenkin odottaa noutamista sakkolappuja ikkunat täynnä tai sitten joku on huostaanottanut auton hinurilla, kun siirtokehotukset on mennyt suoraan meikkipussiin ja autoa on siirretty omistajan toimesta samassa aikataulussa kuin uusia kalentereita ja dolls-kondoomeja on lanseerattu.. Onglemallisen tilanteesta tekee ainoastaan se, että Tunkkihan ei pääse itsekseen Kapteenin kajuuttaa pidemmälle ja nyt kun poliisi huostaanotti Tunkin ajokortin jälleen kerran ja keikkamyyjä/autokuski on lataamossa/ulkomailla, niin sitä saastaisia rytkyjä täyteenladattua autoa ei saada siirrettyä Jollakseen ikiparkkiin.Nyt kun tätä kautta autoni on varastettu, niin täytyy toivoa, että sille ei tapahdu mitään. Jos kojelautaan ilmestyy 666, Tunkki ja risti väärinpäin, niin auton luvaton huostaanotto muuttuu saumattomasti vihan vallassa tehdyksi Shitikan häpäisyksi ja seuraava uutinen mitä Kupsu sivuilleen nakuttelee, koskee Arton epäiltyä osallisuutta asiaan. Arto on parittaja, Arto varasti niitä rahoja lapissa hmm hmmm hmmm nyt autoNI on häpäisty. Käsialasta päätellen kyseessä on nainen tai kääpiö, eikä Arto osaa numeroita, mutta näädät sitä tai tätä ja epäilen, että asiat liittyvät toisiinsa. Ei siis siihen, että ajoin kaatokännissä autoaNI jälleen kerran ja muutenkin minulla on pinkkiä huulipunaa, joka pelastaa itsemurhalta jos pamit ei auta.

Eiköhän tässä ole kysymys Johannalle tyypillisestä asiat-eskaloitui-paskamyrskyksi-koska-olen-Johanna-Mia-Mari-Tukianen-to-the-MAX. Näinhän tätä "erään tuttavani" ja Tunkin välistä romanssia on käyty viimepäivinä:

Ensin annettiin valheellinen lausunto sekä poliisille, että iltamakasiinille:
- Sanoin olevani syyllinen asiaan, jota en kuitenkaan ollut tehnyt, Johanna Tukiainen toteaa.

Johanna Tukiaisen viikonloppu oli jälleen tapahtumia täynnä. Hänen mukaansa poliisille antamansa lausunto oli virheellinen. Tapausta hän ei sunnuntaina halunnut tarkemmin kertoa.

- Annoin poliisille valheellisen lausunnon. Sanoin olevani syyllinen asiaan, jota en ole tehnyt, Johanna Tukiainen sanoo.

- En uskalla kertoa tarkemmin. Tämä kaduttaa. Tämä tapahtui viikonloppuna. Tilanteeseen sekaantui useita ihmisiä. Minua uhkailtiin, joten sen jouduin tekemään. Minulla on muutenkin syytteitä ihan tarpeeksi ilman tätäkin.

Johanna oli keikalla Karkkilassa, joka puolestaan meni hänen mukaansa oikein hyvin.

- Julia on tällä hetkellä Miamissa. Ystäväni kutsui hänet sinne. Hänellä alkaa kohta kosmetologikoulu.
Seuraavaksi Jarna lähti tiivistämään tyhmyyttä Jollakseen:


Ja paluumatkalla hullujen määrä oli 2/2:


Eletään jännittäviä aikoja. Kuka tai mitä seuraavaksi otetaan huostaan? Miten reippaaksi meno yltyy, kun Jarna tulee lataamosta/ulkomailta ja Tukiaisten tiimiin liittyy upeasti laihtunut diabeetikko? Huulipuna pelasti eiliseltä itsemurhalta, mutta tuleeko tänään jo uusi tilanne, kun eilen isäni piti "narrina" ja tänään kärsitään, kun Tunkki hylkäsi kännissä rättärin avainten kera Riihimäkeen? Koska seuraavan kerran valehdellaan poliisille ja Iltamakasiinille?

Onneksi neuvostoliitolamme on kuitenkin vielä toivoa. Tunkki itsekin ymmärtää, että FC:ssä nariseminen on yhtä tehokasta, kuin rikosilmoituksen tekeminen firman keikkakalenterissa. Tunkki eduskuntaan on todellakin se mitä tässä tarttetaan. Jos Tunkki asettuu ehdolle, niin todellakin äänestän sitä. Eihän se tietenkään paikalle pääsis, ellei täysistuntoja ymmärrettävästi aleta pitämään yötyöläisen aikataulussa, mutta politiikan viihteellisyys lisääntyisi noin 8000%.
Johanna Mia Mari Tukiainen Mitä tehdä kun kaikki rakkaimmat on julmasti riistetty....????? Klikatkaa kyllä jos teidän mielestänne SUOMI EI OLE OIKEUSVALTIO. Tässä maassa tapahtuu kokoajan oikeusmurhia, luvattomia huostaanottoja jne. Mun pitäisi ryhtyä poliitikoksi!!!!!!! 

37 kommenttia:

 1. Kuvien ottajana voin vinkata että auto on Uranuksenkadulla ja sen voi julkaistakin niin menee pohja varas syytöksiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja, että hinausauto huostaanottaa vihreän peltikompostin pikaisesti. Hienot kuvat olet ottanut, Tunkin uraa suurella sydämellä seuraavat varmasti arvostaa panostusta. Joko tuon pyörillä kulkevan UFF-keräyslaatikon ikkunaan on lätkästy lisää noita siirtokehotuksia vai vieläkö saldo on kaksi?

   Poista
  2. Rättärini varastettiin... auto on isälleni tärkeä...?? Siis kuka sen oikein omistaa??

   Poista
  3. AutoNI on papereiden mukaan iskän omistuksessa, haltijana Tunkki. Jollaksessa tietenkin kaikki on yhteistä, paitsi Tunkin pillerit, eli varmuutta tuskin koskaan saadaan miten, kuka, miksi ja silleen.

   Poista
  4. Jotenkin sopii kuin kakka stringeihin että auto on Uranuksenkadulla.

   Poista
  5. Tohon rättäriin sopis ältsin kivasti sellaset pinkit glitterhuulet maalattuna konepeltiin ja ovissa pitäs kyl lukee pinkillä tyylitellyllä kaunokirjotuksella Tuksu. Kaikilla misseilläkin lukee. Sit se ois tosi klamuuri kulkupeli.

   Pakko mainita näitä Jossun edesottamuksia pitempään seurailtuaan, että mä pidin aikanaan Martinaa turhana julkkiksena ja aika mitättömänä friiduna. Jossun ansiosta oon kuitenkin nykyisin Martina-fani. Martsahan osaa jopa tanssia, sillä on selkärankaa, tyylitajua ja munaa sen lisäks, että näyttää hyvältä. Martsa on valmis tekemään töitä ja on selvästi nainen, joka ei sössi asioitaan joka käänteessä. Ei ehkä mikään huippu laulajana, mutta Jossuun verrattuna Whitney Houston. Hyvä Martsa!

   Poista
 2. Viimeisin lukema taitaa olla 4 sakkolappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, Tunkki tekee siirtokehotuksissa ennätyksen. Jykevää näyttöä taas yötyöläiseltä.

   Poista
  2. Tämä on tietenkin irstas ja sopimaton ehdotus, mutta olisiko millään mahdollista, että illanhämärissä hiippailet objektiivi pystyssä ottamaan uuden kuvan huostaanotetusta rättäristä?

   Poista
 3. Ooksä soittamalla asentanut Jarnan, Jullen ja Tuksun iPhoneen vakoiluohjelman?http://www.mspy.com/

  Ois jännä nähdä mitä poliitikot ja pankkiirit tsättäilee. Oiskohan niillekin vastaava blogi-sivu jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunkki ja Jarna on immuuneja tuollaiselle. Tunkin supersalainen firman prepaid on... no ei kenenkään tiedossa ja Jarnalla taas ei ole oma prepaid päällä, koska sen ex-ukko soittelee sille. Jarnan tietty tavoittaa Tunkin prepaidistä. Jullelle tollasta on turha asentaa, kun se tuskin osaa oamtoimisesti valita numeroa ja soittaa.

   Poista
 4. Huvittavaa sinänsä että koko hamraa Näätälandia on tiennyt siken sijsinnin jo päiviä.. loistava meno. Hih jeij!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopa Markku on tietoinen missä Shitikka homehtuu.

   Poista
  2. Itseasiassa Iltamakasiini on luultavasti ainoa flaska, jolla ei ole hajua missä huostaanotettu rättäri odottaa noutoaan.

   Poista
 5. Montako tykkäystä tunkki sai? Harmi etten asu pk-seudulla, olisin todella hyvä näätä seuraamaan sen typeryyksiä livenä, ja raportoimaan eteenpäin. T. Nuori Näätä

  VastaaPoista
 6. Tunkin koirat karkas riksun alkossa ja pyys vartijaa ottaan ne kii kun ei ite halunnu..koirat oli lisäks paskonu sinne

  VastaaPoista
 7. Tämä blogihan käsittelee Tukiaisia, mutta en voi olla vinkkaamatta Johannan viimeisintä videopostausta Seiskalivessä, jossa Lady esittelee uuden hovikampaajansa Joel Tokoin.

  Pätkä on aivan hulvaton, jos selviätte ilman huutonaurua sen katsomisesta, en pelaa pokeria kanssanne koskaan.

  VastaaPoista
 8. Tuore kuva laitettu, tiedät mistä sen löytää.

  VastaaPoista
 9. Kiitos blogeista! Joe, jos haluaisin postittaa sinulle glamourisesta Amerikkasesta itse piirretyn näätälandian vaakunan (desing: J. Turmion näätäkartta Oy, toteutus: TV:stä tuttu Myyrä) niin mihin sen voisi osoittaa? Kulkeeko posti maailman toiselta puolelta, jos en laita osoitetta enkä postimerkkiä vaan kirjoitan kuoreen vain "Joe Pasko"?

  Terv. Kaipaava Myyrä

  VastaaPoista
 10. Olen lomalla, ja vettä on tullut enemmän, kun pas...aa Tunkin suusta. Vitsi,vitsi ei todellakaan... Kävin viime viikolla Varkaudessa, jossa Tunkin glamour huvila sijaitsee.Poikkesin baarissa, josta Tunkki lähti rattiin, huonoin seurauksin. Kortti läks. Jututin tarjoilijaa Tunkki aiheesta: Onks Tukiaista näkyny? "Onneks ei,ja toivottavasti ei näykkään. Soitin viimeks poliisit, kun täältä läks perseet olalla ja suoraan rattiin. Jättää juomat maksamatta jne... En edes yllättynyt. Harmitti etten nähnyt Tunkkia siellä, olis ollu sielläkin kylällä jotain elämää... Suuri kiitos Joe Paskolle monista nauruista, joita olen saanut näinä sateisina päivinä. Älä vaan jätä meitä!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 11. Missä uudet kirjoitukset luuraa?!

  VastaaPoista
 12. Nää on niin nähty nämä kirjotukset!!!! Luettu jo sata kertaa!!!!! Milloin tulee uutta Arvon Pasko????? :)

  VastaaPoista
 13. Joe-setä: lähditkö etsimään varastettuja speedojasi vai miksi vaikenit, oi Tunkki-tiedon Aurajoki?

  VastaaPoista
 14. Auton huostaanotto ja ilmoitus HÄKEEN?!?!? I rest my case.

  VastaaPoista
 15. Joe... Ma tiedan Albertinkadun kampasta ja ex-siasta... Haluaisin kertoo sulle...

  VastaaPoista
 16. Miten suhun saa yhteytta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. flaskan treffipostilaatikosta tavoittaa og.joe.pasko@gmail.com

   Poista
 17. Great Joe... Ma laitan sulle treffipostilaatikkoon postia... Lupaatko vastata itkien ja kiittäen kirjeestäni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tietenkin. Kouluni rehtori soittaa sulle jos kirjoituksesi aiheena on kateus.

   Poista
 18. Hei, mahdoitko olla Rallissa ja mahtoiko kukaan näätä löytää Sinua? Jossain vaiheessa siellä useampi meinaan sinua metsästi, ja olisi ollut halukas tarjoamaan Sinulle baaritiskin antimia kiitoksena kirjallisesta tuotoksestasi. :)

  VastaaPoista
 19. Kauankos se Julle oli siellä "miamissa", kun jo Rallissa oli lavalla?

  Tosin ei kyllä mitenkään kauheasti oli ruskettunut muutenkaan.

  VastaaPoista
 20. Eikö tänään pitänyt tulla uutta tekstiä?

  VastaaPoista
 21. Miten Julle oli kuvan mukaan niin kalpea upean Miamin -matkan jälkeen? Naamakirjassaan hän kertoi ottaneensa aurinkoa jo Varkaudessa, ja sieltä hän läksi Miamiin. Olisiko Julle ollut kuitenkin vain Sollentunassa? Jullen koulu on jo alkanut, mutta on taas juorujen mukaan Meilahden luksusosastolla.

  VastaaPoista
 22. Koska uutta tekstiä syntyy?kovasti innokkaana odottelen :)

  VastaaPoista
 23. Hesus. Tunkki etsii haamukirjoittajaa muisteloilleen, jossa kerrotaan todenmukaisesti ihanasta lapsuudesta ja useista, klamöörisistä matkoista ympäri maailmaan. Ilmoittaudutaanko? Kirjoitetaan ne kimpassa. Heh....

  VastaaPoista