keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

UristiNI hoitaa asioitaNI 24/7

Aikaisemmin väitin, että Julle olis päässyt sairaaloista ja oli jo tukevasti kännissä iltaan mennessä. Vihjailin myös ihmisten saaneen puheluita Tunkin uristilta keskellä yötä, tekstartitkin laulanu huolella kateellisten roikkuvanaamaisten Ursuloiden puhelimiin. Tunkki jakanu katoottista elämäntuskaa hyvässä hengessä. Samanmielisille komppaajille on taas tarjolla "vuittoilua oikein tuelta ripauksella ensikäden tietoa". En luultavasti vieläkään saa oikeita lukijoita, mutta parhaani teen, että edes joku lukisi mielenhäiriöisiä kirjoituksiaNI sivu tolkulla.

Uristi soitteli siis Julian prepäidistä. Tunkki sitten selvensi tilannetta tekstiviesteillä.

Jo satoja viikkoja sitten Tunkki veti hihastaan ässän ja paljasti lakitiiminsä sisällöstä tähtipelaajan:
"Seuraavaksi tapaamme oikeudessa. Ja minä olen asianomistajana. Myös Urban tulee sekaantumaan tähän juttuun! Johanna"
Vastaus:
"Sehän on kiva! Oliko putkassa hyvä aamupala? ;) aika hurjat ruhjeet sait Juhalle aikaiseksi."
Johanna kärppänä takaisin:
"En ollut putkassa, mut päästettiin yöllä ulos. Poliisit päättivät että mut pahoinpideltiin ja varastettiin."
Sitten vähän radiohiljaisuutta. Tunkilla on kuitenkin ollut kohtaaminen Timon kanssa terassilla ja pitäähän sen häiriköidä muitakin ihmisiä. Sitten alkaa taas tulemaan doksia:
"Kuules noita, et edes tiedä mistä puhut! Ja muuten teidän luokse on tulossa pari vierasta"
Vastaus:
"No kiva! Keitetään kaffit ;) sä et taida keretä niitten mukaan, kun joudut aina putkaan :/"
Tunkki laittaa tiiserin tulevista vaatimuksistaan:
"Koko perheemme tulemme vetämään sut, >nimi sensuroitu< tuotantoyhtiö ja kirjan kommentoijat oikeuteen. Meillä on juristina euroopan ihmisoikeusjuristi Markku. Vaadimme vähintään 100000e vahingonkorvauksia ja ehdotonta vankeutta varsinkin sulle TÖRKEÄSTÄ KUNNIANLOUKKAUKSESTA, ansionmenetyksistämme, kirjan valeista yms. varsinkin sulle emmekä suostu sovitteluun."
Taas hiljaisuutta ja sitten tulee yhteydenotto uristilta klo 4:47, 5:16 ja 5:23, jonka jälkeen päästäänkin tämän päivän saldoon. Kysely eurooppalaisen ihmisoikeusjuristiNI Markun mieltä painaneista kysymyksistä:
 "Sun asianajaja yritti tavoitella yöllä, mitähän asiaa sillä oli. Kun minusta juristit toimii vain virka-aikana?"
 Markulla on vastaanotto auki ympäri vuorokauden:
"Juristit toimii 24/7 jos tarvetta"
Öiset puhelut katoottisen palikan prepaidistä kirvoittaa luovaan ilmaisuun:
"Ai niin, sä maksat perseellä ja syötät pameja"
Tunki ei jää kakkoseksi, vaan tykittää takasin napakasti ja paljastaa ihmisoikeusuristien ammattietiikasta:
"Kuules sairas noita, suosittelen että haet apua Niuvanniemestä tai Kellokoskelta! Kellon ajoilla ei ole väliä jos juristilla on tärkeää asiaa. Yritä päästä pakkomielteistäsi eroon. Tiedät itsekin syyllistyneesi törkeään kunnianloukkaukseen joka on vakava rikos."
Kun Tunkki aloittaa, niin doksia tulee tilaamattakin ja asiat puidaan kattavasti. Välittömästi tulee jatkoa edelliseen:
"Mun oma kirja tulee kohta julkaisuun jonka myötävaikuttajana on ollut mm. Urban Dover>loppunimi sensuroitu< ja monia muita johtajia joiden kanssa olen ollut parisuhteessa :) Kirjassa tullaan myös kertomaan paljon susta myös, saat melkein kunniapaikan ;)"
 Ja kun alotetaan, niin pakkohan se on jankuttamalla jankuttaa, että viesti menee perille:
"Me tapaamme seuraavaksi oikeudessa. Ja sä tulet olemaan syytettynä Henkan yms. muiden lisäksi. Artohan jo jäikin kiinni useista ryöstöistä ja talouspetoksista"
Jos joku nyt miettii ihan Leewi von Leavingsinä, että tässä sitä nyt kitistään kun soitellaan, eikä kukaan tee mitään, vaan kalastellaan ihan pokkana juttuja internetistä, niin Tunkin sekoiluista, uhkailuista ja solvauksista on toki tehty rikosilmoitus. Useampikin. Sieltä tulloo syyttäjältä doksia postilaattikkoon, että eihän me kato tällästä juttua läheta käräjäsalissa puimaan. Pistä vaan Leksa treffipostilaatikkooni tulemaan sellanen kaavake, jolla Tunkin hassutteluihin joku viranomainen ottaa kantaa, niin välitän mielelläni eteenpäin. Tiedän heti suoraan yhden toisenkin reippaasti glamourisesta häiriköinnistä nauttivan henkilön, joka innostuisi, kun sekin sai samaa doksia sähköshokkilaitteita käyttäviltä koulukiusaajilta. Voit toki käydä kattelemassa wikipeediosta minkä rikoksen tunnusmerkit milloinkin täyttyy ja laittaa Osmona linkkiä tulemaan, mutta ei se mitään tietenkään auta jos virastojen sedät ei katso aiheelliseksi tehdä asialle mitään.

Välillä noi sen sekoilut naurattaa, välillä vituttaa. Ei tässä kukaan ole katoottisessa tilassa, kun taas haukuttiin noidaksi, mutta tuskin kukaan työssäkäyvä ihminen haluaa saada iPhouniinsa viiden aikaan aamusta puheluita Pentti The Magic Uristilta.

20 kommenttia:

 1. Onks tää Pentti ihan suihinottopalkalla?

  VastaaPoista
 2. Kuule jos syyttäjä ei ota noita Tuksun häiriköintejä asiakseen niin ne voi itsekkin viedä oikeuteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai voi vai? Suoraan luulin, että toi on mahdollsita vaan elokuvissa. Mitäpä jos vähän googlettasit ja palaat sitten asiaan. Pikku tipsi aloittelevalle Uristille: "minkälaisissa asioissa itse viedään asioitaNI oikeuteen ja mitä siellä oikeudessa päätetään". Voihan ton asian viedä myös saunantaakse ja ihan keskenään toimia sekä tuomarina, että tuomion täytäntöönpaneskelijana. Vinkkisi oli suoraan Takilatieltä, arvostan.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Liekö "euroopan ihmisoikeusjuristi Markku" mm. narsismikirjastaan ja ihmisoikeustyöstään tunnettu Markku Salo. Markullahan on nyt aikaa kun meni viime vuonna kuolemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mä en kestä arhh

   Poista
 5. Ihmisoikeus-uristi Markku? http://www.fredman-mansson.fi/fi/henkilosto/markku-fredman

  VastaaPoista
 6. Tai isääääähhhhh?

  VastaaPoista
 7. tää ei nyt liity aiheeseen, mutta ootko nähnyt tunkin ja jullen uutta videota minkä ne on tehnyt insestiin liittyen ? julle hinkkaa tuksun tissiä ja ne oikeestaan sivuttaa koko asian kommentoimisen kokonaan. kannattaa kattoa !

  VastaaPoista
 8. Nämä on niin parasta =D

  VastaaPoista
 9. Hesus: löydettyäni blogisi, olen lukenut jokaisen kirjoituksen. Kommentoin tuolla aiemmin liittyen siihen "tapon yritykseen" yms.

  Suomessa myös asianomistaja voi viedä jutun itse eteenpäin, mutta ensisijainen kanneoikeus on aina syyttäjällä. Ja pakko kyllä ihan rehellisesti ihmetellä, että jos poliisi on esim. tehnyt esitutkinnan lopettamis-/rajoittamispäätöksen tai saanut esitutkinnan ihan syyteharkintaan asti ja syyttäjä tekee syyttämättä jättämispäätöksen, niin mitkä on menestymismahdollisuudet esim. siviilioikeudellisessa jutussa? Ei ihan hirveen hyvät. Tulee kallis keikka jossulle, kun joutuu maksamaan myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut...

  VastaaPoista
 10. Kuulehan Hesus!
  Se on niin, että mulle on jopa rautalangasta yritetty vääntää monet kerrat kaikenmaailman juttuja, enkä siitä huolimatta ymmärrä. Alan vakavasti uskomaan, että vain neljän ällän ylioppilaat ymmärtää tuon metallin tulkitsemisen, mutta en tiiä, tartteeko mun edes ymmärtää. Vaikka Tuksu kuinka väittäisi, että olen hänelle kateellinen, niin en ole. Ihan ilolla myönnän, että kadehdin Hesuksen verbaalisia taitoja. Mikäli minulle olisi suotu nuo lahjat, harkitsisin vakavasti jatkoa Helen Rannan tuotokselle. Kiitos ja kumarrus sekä tapahtumarikasta viikonloppua.

  VastaaPoista
 11. http://tutkinta.blogspot.fi/2013/07/tiedotus.html

  VastaaPoista
 12. Please please, ota yhteyttä Urbaniin ja kysy, että miksi hän on vetämässä sua oikeuteen. Palan halusta kuulla tämän ruotsin sankarin mielipiteen koko asiaan, kun Tunkki viljelee sitä ympäriinsä, milloin saa apuja ja milloin ohjeita.

  Kiitos paljon blogistasi, tämä on näistä Tuksunaksuttelijoista paras ja minun puolestani voisit kirjoitella tätä joka päivä. Peace!

  VastaaPoista
 13. Mä olen törmännyt sun blogiisi vähän aikaa sitten, ja se onkin kesälomalla mitä parhainta luettavaa! On draamaa, on glamouria ja juonenkäänteitä! Ihan jää aina jännittämään, että mitä sitä seuraavaks glamourmaailmassa tapahtuu.
   
  Ja lisäksi olen vielä huomannut sellaisenkin pikkupointin, että mussa ja Tuksussahan on jotain samaa: nimittäin mullakin on uristiNI ja psykologiNI. Uristin oon hankkinu samalla tavalla kuin Tuksukin, eli sängyn kautta, mutta erottava tekijä on se, että jouduin uristiNI kanssa naimisiin, enkä ole löytänyt hänelle toistaiseksi muuta käyttöä. Sama vähän koskee psykologiaNI, tosin hänelle en ole antanut pillua, mutta eihän sitä ikinä tiedä, milloin alkaa lesboilu yllättäen kiinnostaa.  Ai niin, on mulla vielä ihan oma lääkäriNI myöskin, tosin sukulaisuuden kautta sekin. Kun kateellisella persaukisella ei ole varaa palkata omaa hovia, pitää hankkia se muuta kautta.
   
  Mutta asiaan: mua on perverssisti alkanut kiinnostaa tuo suurta ja huikeaa suitsutusta saanut kirja (olisiko jopa tuleva Finlandia -ehdokas??) ja pohdinkin, vieläkö paskaan kirjakerhoon pääsisi? Sehän olisi mulla toi kirjan lukeminen vähän niin kuin itsetutkiskelua: voisin tehdä selvityksen samalla, josko meitä Tuksun kanssa yhdistäisi muutkin seikat. On meillä ainakin C:n ... eikun neljän L:n ylioppilaspaperit.
   
  T: Tuksu  II (ko?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sait sitten sanottua, että siippasi on oikein juristi ja sukulaisesi Lääkäri ja sä itse olet selvästi hieno, ironian tajuinen hauska ihminen.

   Poista
 14. Siis onko tämä Urban olemassa muuallakin kuin Tunkin mielikuvituksessa? Jos on, kyseessä on satavarmasti joku osa-aikainen piridiileri tai varastettujen autojen myyjä. Mutta yrittäjiähän ne nekin tietysti on...

  VastaaPoista
 15. Mihin katosi nallekarhumainen tanskalainen kukkamiljardööri?

  VastaaPoista
 16. Tää on ihan parasta tekstii :D

  VastaaPoista