maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tunkki painii ihan eri skaalassa ja haastaa kaikki flaskat oikeuteen

Pikkusen on taas Ruska maistunut. Oletettavasti Kooma on taas tiputuksessa, koska "Julia" on innostunut FC:ssä jakamaan Sodomaa ja Gomoraa, hyvällä maulla tietenkin. En siis tiedä mittaako upeasti laihtunut diabeetikko taas sokereitaan koko joukkueen voimin, mutta viime aikainen trendi tuntuu olevan sellainen, että Julia kiihottuu eniten juuri sairaalassa laina iPhonellaan. Kun Julle on "todistettavasti" maailman parhaan mäkin äärellä ite kirjottelemassa, niin sillon pukkaa päivityksiä, joissa lähinnä hehkutellaan kirpparilöytöjä ja JEI JEJ JEIJ, koulut alkaa taas, musta tulee kosmetologi ja se on JumalaNI tahto. Sitten kun Jullen verensokerit joku mittaa selvinpäin ihan eri osoitteessa, niin se kiihottuu pelkästään Johannan kohtaamista vääryyksistä, tilittää kiimaan rinnastettavalla intensiteetillä ja oppii yllättäen myös käyttämään yhdyssanoja.

Tapaus pujopartainen oranssihaalaritoimittajakin on taas mielessä. Päivitys on... no monella tapaa perus Tukiaista. Fakta sekottuu fiktioon siinä määrin, että James Cameronin Avatar tuntuu ihan luontodokumentilta.
Julia Tukiainen
jOHANNA KIRJOITTAA ASIASTA:HTTP://WWW.DOLLSDANCERS.FI. Hän oli ottamassa aurinkoa Herttoniemen puistossa ja yhtäkkiä paikalle ryömi pusikoista Metrotuotannon ilkeä paparazzi oranssissa haalarissaan ja alkoi kuvaamaan salaa järjestelmkamerallaan. Johannan seurassa olleet 4 miestä hermostuvat kovasti ja ohikulkeva mies dopermanninsa kanssa heitti koko kameran menemään! Tässä rytäkässä kuvaaja solvasi Johannaa ja hän saapaisi kynnellä kaulaan, kuten teki myös kuvaaja johannalle!!!!!! Että se siitä "yksipuolisesta" jutusta!!!!!
Glamour Dolls
www.dollsdancers.fi 
Kukaan muu, kuin Johanna ei todellakaan väitä ottaneensa aurinkoa klo 22:30, jolloin tuo demoninen salakuvaus tapahtui. Eikä Tunkkikaan ottanut, vaikka poliiseillekin asiasta muisti mainita. Ensin se otti bikineissä ja vähän myöhemmin jo yläosattomissa. Tapahtumapaikka oli Herttoniemen Kartano, ei puisto ja puliremmi oli kokoontunut noin 30metrin päähän vilkkaasti liikennöidystä tiestä. Kyseessä oli kyllä ilkeä ja ruma mies, mutta mitään työsuhdetta Metrotuotantoon ei ole muualla kuin Johanna Tukiaisen omassa päässä. Oranssia tällä mielikuvituspaparazilla ei ollut kuin huppari. Salaakuvaaminen on aavistuksen liioiteltua, kun tämä ilkeä mies sentään käveli kohti ja sanoi: "Moro Tuksu, mikä fiilis". Järjestelmäkamera sentään pitää paikkansa, mikä onkin ihan kiva, niin ei sentään kokonaan ole mielikuvituksen tuotetta tuo raportti.

Ohikulkevalla koiranulkoiluttajalla oli Saksanpaimenkoira, ei dobermanni ja Johanna nokkelana tyttönä tunnusti poliisille itse ottaneensa kameran. Kuvaaja kyllä solvasi Johannaa, toki vasta sen jälkeen, kun kynsi oli viuhunut, eikä päästetty lähtemään, vaikka kuinka jankuttamalla jankutettiin, että mäpä tästä lähden ja Johanna kuuluvasti sanoo: "Ei, kun sä otit kuvia" ja kävi uudestaan kimppuun.

Johannan seurassa oli raportoidun neljän miehen sijaan kaksi miestä, joista yksikään ei hermostunut kuvien ottamisesta. Toinen pultsareista kyllä poltti kääminsä, mutta se tapahtui vasta sitten, kun Tunkki roikkui oranssin salakuvaajan hihassa ja huusi hätääntyneenä "Kattokaa mitä toi mies mulle tekee, tulkaa auttamaan" ja paparazzi huutaa "päästä nyt vittu irti". Siinä vaiheessa Tunkki onnistui rekrytoimaan toisen pultsareista mukaan kameranryöstöpuuhiin. Kuuluu vielä hirmu sulosesti nauhalta, kun rauhallisempi dena koittaa sanoa Tunkille "älä mene sinne" ja Tunkki vastaa: "eiku anna mä meen" ja sitten läks kamera, kun kerran tiimissä hoidettiin. Yks pultsari höyryää tappamisista, toinen deegu pitää siitä kiinni ja koittaa rauhotella, seuraavaksi äkäsempi viikingeistä huutaa Tunkille: "riko se kamera Johanna", Tunkki vanhana varkaana syyhki kameran ja hävis paikalta.

Tämä "kuvaaja raapi"-teoria esitettiin paikanpäällä jo poliisillekin. Tunkki näytteli kaulaansa ja sanoi, että oli raavittu, poliisi kysyi mitä on tapahtunut, Tunkki sanoo, että raapi, kuristi tai mitä nyt ikinä. Poliisi sanoo "ei tässä sellasia jälkiä kyllä näy" ja Tunkki vastaa: "No pakkohan siinä on näkyä, kun mä tunnen ne". Kaikki tämä on iloisesti nauhalla, kuuluu hirmu selvästi kaikkien vuorosanat, kenenkään ei tarvitse arpoa yhtään mitään, kun juttu aikanaan etenee oikeuteen. Olen ihan itse kuunnellut ja naureskellut tälle taltioinnille. Monet kerrat. Noita pienia asiavirheitä lukuunottamatta Jul... Tunkin versio kyllä pitää täysin paikkansa, miehellä todella oli järjestelmäkamera.

Koko viikko on taas saatu nauttia full contact glamourista ja tahti vaan kiihtyy. Juhahan sai tosiaan tuta kung-fu otteita, kun CSI-jollas ratkaisi pitkällisen tutkiskelun jälkeen mihin katosi 6kk etsitty risti, matkalaukullinen Tunkin mutsin vaatteita ja kulmakaapillinen muovirihkamaa, jota tosin käyttää kaikki Hollywoodin kovimmat tähdet.
Tämän naisen kuvaa kun katsoo, niin spermat räjähtää välittömästi

Seuraavaa onnekas sai maistaa nyrkkiä DTM:ssä, kun oli liian näätä Tunkin makuun. Jos joku väittää, että Tunkilla ei ole itsehillintää, niin katsokaa tuota kuvaa. Puksutin imeny taas koko illan keittoa ja silti ymmärsi, että ei itse ole keikalla. Kuvassa järkäleen kokoinen mies Urban-style-laseissaan jättää muille illanistujille sensuellisti vähän mielikuvituksen varaankin. Onni ja Toivo pysyy visusti rintsikoiden peitossa ja mitä niitä esittelemään, kun Jullekaan ei ole paikalla kourimassa.  Hetken päästä rauhallisuudestaan tunnettu yötyöläinen signeeras taas vähän kaulaa muovikynsillään ja lingottiin kuppilasta pihalle. Eikä se ihan huono asia ole, ainahan bileitä voi jatkaa sellasessa seurassa, josta eniten tykkää, eli itekseen:

Kaivan pikkusen laukkuani ja suunnittelen samalla dolls-kortsuja
Tunkero hillitsi varsin yllättäen itsensä monta päivää sen jälkeen, mutta palasi juurilleen ryminällä. Juha sai naamarinsa kipeeksi uudestaan. Lätty lätis taas huolella. Kalinaisen Henna Seiskan Livessä:
"Lupasin etten jatka tätä, mutta sain juuri äsken kuulla, että toi hullu Tukiainen oli sen jälkeen kun eilen Juhan kaa tultiin samaa matkaa kotiin kun asutaan vierekkäin niin tullut myöhemmin Juhan kotioven taakse huutelee (onneks sinne rappuun ei pääse sisään noin vaan) ja sitten myöhemmin joltain joka vuotaa tietoja (vaikea arvata kuka) niin saanut tietää Juhan olinpaikan ja löytänyt hänet ja piessyt ihan risaksi ja poliisit tullut paikalle ja sitten Johanna psykopaatti päässyt taas toiseen kotiinsa nukkumaan. Eli putkaan yöksi. "
Eli yö-yhdyskuntapalveluunsa valmistautuva Tunkki on ensin käynyt oventakana möykkäämässä ja sitten kun hello-kitty-kriminaali ei ole soidinkutsuun vastannut, lähtenyt homoseksuaalisafarille hyvien ilmiantojen turvin ja löytänyt Immosen. No kyllähän sen tietää mitä siinä käy, kun Tunkki ja kuka tahansa entisistä rakastajista on kilometrin säteellä toisistaan. Tunkki raiskataan, huumataan, siltä varastetaan kaikki sen omaisuudet, sitä kuristetaan ja se päätyy putkaan, koska ainoastaan toisella osapuolella on naamavärkissä palavan rakkauden merkkejä.

Ilmeisesti samana iltana on saannut huultenturvottaja Gärströmkin sormilleen. Hymy uutisoi asiasta:
Nyt Hymylle on kerrottu jälleen uudesta tapahtumasta: Tukiaisen väitetään vääntäneen julkisuudesta tutun ex-tangoprinsessan sormia pari päivää sitten.
...
Tämän jälkeen julkisuudessa on uutisoitu muistakin nahinoista. Tuksun hovikampaaja Juha kertoi sisarusten hyökänneen hänen kimppuunsa, pääosin kuitenkin tällä kertaa Julian. MTV3:n chat-ohjelmista tuttu T**** M***** taas kertoi Johannan raapineen häntä vähemmistöravintolassa.

Uusin tieto on tangoprinsessan tapaus viime torstain ja perjantain väliseltä yöltä. Hymy tavoitti naisen, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa mitenkään.

-Olen pahoillani mutta en halua kommentoida asiaa. Johannan mukanaan tuoma julkisuus on pääpiirteittäin negatiivista ja työni ja perheeni vuoksi en halua itseäni yhdistettävän moiseen, kaunisääninen laulajatar totesi nimettömänä Hymylle.
Suoraan putkasta päästyään Tunkki on taas vauhdissa ja lähestyy Herra I:tä tekstiviestitse, Julian prepaidistä tietenkin:

Tuo Tunkin mainitsema "rikosilmoitus" on siis Herra I:n Tunkista tekemä, kun Puksutin jurripäissään kävi Seiskan FC:ssä tilittämässä, että Herra I on rikollinen, naistenhakkaaja jne, ja käytti suoraan koko nimeä, ettei kenellekään jää epäselväksi kenestä puhutaan. On tietenkin mahdoton tietää kuinka paljon konstaapelia on Tunkkia kuulusteltaessa naurattanut, mutta kun Herra I oli omaa puoltaan asiasta kertomassa, niin konstaapelin suurin huoli oli se, kuinka Tunkkia on mahdoton tavoittaa, saati saada paikalle ja mainitsi, että kohta ei muita mahdollisuuksia ole, kuin laittaa haku päälle, niin se tuodaan kuulusteluihin kun seuraavaksi tavataan.


Tuosta biisistähän tosiaan tuli jo syyttämättäjättämispäätös ihan suoraan postilaatikkoon, mutta ei se tietenkään mitään haittaa noissa promilleissa. Kuten sanottua, Juha huumasi minut...
Sääli, että Tunkin uristit ei ole noissa oikeudenkäynneissä mukana, vaan hoitaa asiaa lähinnä FC:ssä ja tekstiviesteillä. Mutta tosiaan, kuten sanottua, hello-kitty-gangsteri teki Tauskit!
Semmottiinen päivitys tällä kertaa. Kuten huomata saattaa, Tunkki on hyvin edustettuna monen uristin toimesta, Immonen huumailee, varastelee ja raiskailee. Eli käytännössä Tunkki on samassa skaalassa kuin Paris Hiltoni ja Adam Lambert

16 kommenttia:

 1. Tuksu <3 Kirja oli parasta mitä koskaan olen lukenut!!!! :D Ja kiitokset miljoonannen kerran nauruista,nuo kuvat on niin super!!!! :D
  ~fanisi 4ever

  VastaaPoista
 2. Poikaystävän kommentti ekasta kuvasta ''miksi sillä on pelkät rintsikat, jotka ei mahdu mekkoon?''

  .DDD

  VastaaPoista
 3. Naurattaa, eikä edes hävetä! Mutta mutta, ottavatko kaikki raavittavat pataansa ilman mitään reagointia? Seistä toljottavat kun Tukeva raapii ja riehuu, vaikka onkin massava ilmestys, niin ei se nyt mikään force majure voi olla? Miksei kukaan tinttase Neiti Olmia takaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooooh, itse en kyllä Tunkkia löis muutaman naarmun tai mustelman takia. Tietty henkilökohtaisia valintojahan noi on, mutta oikeudessa on kivempi olla asianomistajana, kuin syytettynä, ehkä syytettynä tai syytettynä ja asianomistajana. Pujopartaisen miehenkin tapauksessa se kummiski valehteli kytille vaan:

   -kuka kameran varasti, eli vieritti syyn ohikulkijan niskoille (myöhemmin pikkusen vahingossa tunnusti ottaneensa)
   -että otti aurinkoa biksuissa ja yläosattomissa kun tilanne tapahtui
   -että ei tiennyt edes seuralaistensa etunimiä
   -vaikka ainoastaan pujopartaisella oranssilla miehellä oli jälkiä, se spontaanisti sanoi, että sitä on raavittu ja kun se ei menny läpi, niin heti vedettiin hatusta kuristaminen

   Se on ihan 100% varmuudella tiedossa, että Tunkki kertoo ihan dolls-brändättyä totuutta aina kun se on kyttien kanssa tekemisissä. Hirmu paljon kivempaa, kun ei oo vielä jotain jälkiäkin, mitä näytellä. Ite en liipasis ennen kun Tunkilla on jotain kättäpidempää, eli pullo tai fiskarssit.

   Poista
 4. Nyt on Tuksu saanut luettua paljastuskirjan loppuun ja merilaulu raikaa! Tänä aamuna on paukuteltu niin omilla kuin Jullen tunnareilla menemään. Jostain syystä eniten harmistusta on herättänyt se, että Tuksun sänkytaitoja on arvosteltu. Tuksu ite, Jullen tunnareilla, korjaa asian kertomalla, että "osaa kyllä kaikki asennot ja huohotukset". :D

  VastaaPoista
 5. Mun tuntemat miehet kommentoi Tuksua näin:"Hyi helvetti" tai irvailee sen sanomisille. Ja mä oon tositosi kateellinen <3 saanhan mä aina kehuja luontevuudestaNI ja luonnollisuudestaNI. Ja hei mä oon Tuksun kokoinen. Mut niin ne miehet kuulemma tykkää Tuksun näköisistä... Eiku.

  VastaaPoista
 6. Kuvasta; kohta spermat räjähtää...Coitus Int tarkoittaa suomeksi keskeytetty yhdyntä. Mutta mitä on latinaksi ; ei enää ikinä seiso saati lennä? t. Mari. H. Ana

  VastaaPoista
 7. Mitähän lakikirjaa Tunkki lukee? Varmaan jotain glamour-editionia. Kunnianloukkauksesta - jos joku sellaiseen olisi syyllistynyt - voi saada sakkoja tai enintään kuusi KUUKAUTTA vankeutta, törkeästä kunnianloukkauksesta puolestaan sakkoja tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Vankeuden ehdottomuudesta ei mainita.

  VastaaPoista
 8. Toi ensimmäinen kuva.... hyi helevetti

  VastaaPoista
 9. Ellei kyseessä olisi niin pohjattoman ilkeä systers-kaksikko, niin voisi hieman säälittää. Vaan ei. Narsissi-Tsykopatia malliin glamour puuttuu DSM IV:n tautiluokituksesta, joten ei diagnooseja.

  Nuo valokuvat ovat ihan parhainta kertomusta, samoin nauhoitteet tulevia kymmenen vuotta oikeuteen haastamisia -sessioita varten. On se vaan karua. Ihan deekiksellä. En kyllä pidä ex-kavereitakaan juuri parempina yhteiskunnan tukipilareina. Piiri pieni pyörii ja näädittävää onneksi riittää.

  Kiitokset siis doksistaSI. Iltasatu luettu ja nukkumaan.

  VastaaPoista
 10. Ompas Johanna sekaisin todella sekaisin.
  Ikävää ettei asiat mene kuten hänen "maailmassaan" menisi ilmeisesti. :o

  Kiitos jälleen loistavasta tekstistä ja viesteistä jotka avasivat paljon!

  VastaaPoista
 11. Tunkki vertaa itseään johonkin paris hiltoniin jota jopa anoppipuoli häpeää.
  Kohta on jollashovin teeaika mutta kamomillaa lipittaa lindsay lohan paris hilton ja johanna tukiainen..
  ei vttu

  VastaaPoista