keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Vierailimella toisten blogiin!

Nauratti kovasti kun lueskelin http://tutkinta.blogspot.fi/2013/07/glamourshow.html . Silleen tihihihihihi. Suosittelen iltalukemiseksi kaikille. Hopi hopi, sinne nyt kaek! Ote tekstistä, joka sai tirskumaan kuin karvainen mies:

Sen sijaan alkoholinkäytöstä ja kännissä ja/tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena esiintymisestä olimme tiukkoja. Kerroimme rehellisesti tarjouspyynnössämme, että olemme saaneet tietoomme, että Glamourshown ® esiintyjät ovat olleet useissa keikkasessioissa aivan totaalisen sekaisin. Joskus jopa niin paljon, että sovittu keikka on jäänyt tekemättä. Vastaus oli kuitenkin valmiina:
”Olen hyvin luotettava työntekijä ja moraalini on korkealla, minusta on vain media pyrkinyt luomaan täysin erilaisen kuvan kuin mitä oikeasti olen. Alkoholiin minulla on sellainen suhtautuminen, että esiintyjät voivat juoda myös ennen keikkaa mutta hyvin kohtuullisesti (esitys, varsinkin topless tanssi) menee huomattavasti paremmin jos esiintyjä on hieman ottanut alkoholia. Itselläni toleranssi on hyvin korkealla, olen ollut niin kauan viihdealalla. Sen sijaan suosittelen että siskolleni Julialle annetaan esim. vain yksi siideri ennen keikkaa ja keikan jälkeen hän voi sitten ottaa enemmän.

Sitä en tietenkään hyväksy, että esiintyjä on lavalla kaatokännissä, sellainen ei ole
ammattitaitoista.  Meillä on joskus harvoin tapahtunut niin, että esim. Julia on ollut
hyvin humalassa lavalla, mutta kyseinen ravintola teki myyntiennätyksensä
keikallamme ja siksi he maksoivat kuitenkin täyden palkan meille.”
Että näin. Tilaavan ravintolan pitäisi siis vielä irrottaa yksi henkilö seuraamaan kuinka paljon Julia juo. Onneksi joku ravintola teki kuitenkin myyntiennätyksensä, mutta mietimme lähinnä sitä, että tekikö se sen takia, että Julia veti perseet? Vai sen takia, ettei Glamoushowta ® jaksanut kukaan kuunnella/seurata selvin päin? 

Ja kun kerran vaatimuksiin päästiin, käydään nyt läpi vielä raiderikin, eli mitä taiteilijat varsinaisen palkkionsa lisäksi haluavat/ovat tottuneet saamaan. Noihin edellä mainittuihin esiintymispalkkioihin pitää vielä muuten lisätä matka- ja majoituskulut, ja tämän lisäksi raideri sisältää seuraavaa:
”Hotellihuoneeseen koiranruokaa sekä koiranluita, sekä kynttilöitä. Backstagelle vaaleanpunaisia ruusuja, valko-ja punaviiniä, shampanjaa tai kuohuviiniä, siidereitä ja lonkeroa, coca-cola zerota ja energiajuomia, sekä voileipiä ja hedelmiä (varsinkin jos siskoni tulee mukaan koska hänellä on diabetes joten jatkuvat syöminen on tärkeää.) Lisäksi ennen keikkaa lämmin illallinen 2 hengelle. Tuomme yleensä vähintään 2 pikkukoiraa mukanamme.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti