keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kiitos palautteesta

"Voi helvetti mitä tyhjänpäivästä sekavaa sontaa sinäkin blogin kirjoittaja jaksat päästäs pinnistää. Useempia lukaisin ajassa taakse päin ja yhdestäkään ei ota selvää puhutko itsestäs vai kehitätkö omaa satuasi inspiroituneena Tukiaisten elämästä. Joten jos oikeita lukijoita meinaat saada ja uskottavuutta, niin pyri tekemään tekstistäsi lyhyt ja ytimekäs, ilman omaa satuilua joka ei avaudu lukijalle, herjaa ja halveeraa vähemmän ihmisiä joista puhut. Kukaan ei jaksa lukea sivutolkulla mielenhäiriöistä satuilua."

Tähän mennessä saamastani palautteesta ehdottomasti suosikkini. Vinkki poikineen, kiitos.

19 kommenttia:

 1. Hänkin tulee vielä kiittämään itkien.

  VastaaPoista
 2. Täysin samaa mieltä.

  Onko tarkoituksena olla jonkinlainen parodia Tukiaisen ajatuksenvirrasta?

  Näätiä on näköjään helppo miellyttää ja hauskuttaa; riittää kun antaa kieli poskella tulla vuittoilua oikein tuelta ripauksella ensikäden tietoa. Iva ja pilkka on ehkä maailman helpoin tyylilaji, sillä saa puolelleen ja lukijoiksi samanmielisiä komppaajia. Mutta ehkä se sulle riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole tarkoitus olla parodia yhtään mistään. On tääkin, kaikkes teet, vuodatat sieluasi ihan Tommy Tabermannina ja heti on kriitikko näppäimistönsä edessä latomassa kovat faktat tiskiin. Tolleen kun prässätään, niin herkkä kaveri masentuu.

   Isäni on myös täysin samaa mieltä ja yhdessä iloittiin miten hauskasti 49 minuutin sisään postauksesta kerkesit kommentoimaan. Kiva kun kaltaisesi vähän akateemisemmatkin ihmiset kiireiltään kerkeää palautetta antamaan. Sinullakin on paikka sydämessäni, jokainen lukija on minulle tärkeä, vaikka näätiä kyllä on huomattavasti helpompi miellyttää. Puolelle saamisesta puhumattakaan. Eihän yksi mies ristiretkeä voi tehdä.

   Eikä todellakaan riitä mitkään samanmieliset komppaajat! Haluan sinut rakas kommentoijaNI! Nyt kerrot välittömästi miten meistä tulee kaverit tai ainakin samanmieliset!

   Poista
 3. Harva jaksaa näätiä noin perusteellisesti, meikäläinen erittäin akateeminen ihminen ihailee. Kerran olen tavaratalossa nähnyt Joe Blasco-konsulentin, totaalinen repeäminen oli lähellä.

  VastaaPoista
 4. "Kukaan ei jaksa lukea sivutolkulla mielenhäiriöistä satuilua."

  Puhuttiinko nyt Jolenen vai Paskon blogista?

  VastaaPoista
 5. sulla on oma näätä ja isäNI on samaa mieltä. samoin varkauden poliisi, sillä tuo kirjoittelu täyttää törkeän kunnianloukkauksen tunnusmerkit. olen kuitenkin hyvin pettynyt Juhaan, hovikampaajaani vaikka upeasti laihtunut siskoni on sairaalassa. kirjoituksen jälkeen aion muuttaa pornotähdeksi jenkkeihin, sillä täällä ei saa seksiä vaikka tekee upeita kesähitteja

  VastaaPoista
 6. Siis mitä, eikö kukaan ole vielä vetässyt ässää hihastaan, eli kateus-korttia? Tällaisen Joe Paskoa herjaavat ihmiset (kutsuttakoon heitä jatkossa vaikka skunkeiksi) ovat ilmiselvästi vain kateellisia anonyymille kyttääjälle. T. Antti Kristos ps. Oikeasti olen tietty nainen. Kateellinen näätä nro 1 ja jos en olisi naimisissa kosisin herra Paskoa!

  VastaaPoista
 7. Ihmeellistä nillitystä, ei tätäkään shaibaa ole pakko lukea.

  VastaaPoista
 8. Äh, mussa ei ole mitään haastetta Paskolle, helppo kun hänen on näillä teksteillä näätyliä miellyttää. Olen itse asiassa jopa niin helppo, että voisin varmaan saman tien suoaraan kävellä kotiovellenSA hame korvissa ilman jarruraitaisia stringejä. Vaan kun miehet kaipaavat sitä haastetta ja metsästysviettiä, käsittääkseNI. Kriittiset palautteenantajat saavat sen objektiivin kovaksi, ei me polkkatukkaiset fanit, mokomat tuulipukusuhaajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet väärässä. Jos ilman stringejä oot ovelleNI tulossa, niin tervetuloa! Haasteista viis, edes polkkatukkakaan ei haittaa jos visa elektroonissa vaan puheaikaa piisaa.

   Poista
  2. Puutarha pitäisi ensin kyllä kunnostaa. :D ElectronissaNI on katetta ja tiedän, mikä on puhelinlasku.

   Poista
  3. No ni, polkkatutkka taskuun ja tänne sieltä tiliotteen kanssa niin ku olis jo. Tässä mitään puutarhanhoiteluita aleta odottamaan, kun näin lempi leimahti.

   Poista
 9. Kun näet pehmeät muotoni, niin välittömästi spermat räjähtävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Objektiivi pystyssä odottelen kuvamateriaalia flaskani mailiin.

   Poista
  2. Hamraana näätänä olen ujo linssin edessä, toisin kuin objektiivin. ;) Ei ole mahkuja glamourmalliksi. 2.2:set toki veisivät kyllä estot (ja tajun).

   Poista
  3. Vähänkö Tuksua ketuttaisi, jos joku Siwan kassa saisi sitä kuuluisaa ex-rouvan facessa huutelemaa munaa hänen kustannuksellaan. :D Tuli vaan mieleen. Kateellinen kun olen.

   Poista
  4. Tajuton rakastaja on just paras. Ihan Tauskina purisin sua jalkaan jos ottasit teltassa pari lasia viintä. Et nyt pilaa tätä. Treffipyyntöä tiliotteen kera flaskani mailiin, hopi hopi.

   Poista
  5. Tämä Tuksua vain vähän nuorempi sinkku-näätä purkaa patoumiaan nyt jäätelöpuikkoon (oraaliliuoksena, sen verran ehti sulaa kauppakassissa) paremman puutteessa. Etteivät vain pehmeät muotoni kapenisi. :D

   Kateelliset Siwan kassat kyllä välillä muistavat kehua kysymällä henkilöpapereita, mikäli ei-väärinkäsitettyä sidukkaa eksyy atrioisten einesten joukkoon.

   Näätyli nukahtaa tänään kuvitellen, miten saisi hekuman huipulle tultaessa kuulla suoraa paskoa ja doksia korvaan hönkäiltynä. Nyt lopetan spämmäyksen ja siirryn vuoteen vähitellen vuoteen puolelle.

   Poista