tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vaietusta aiheesta nimelta aiheuttamani väkivalta, jota Suomessa ja kansainvälisesti on paljon

Nyt on Takilatieltä sellainen herkkupala tyrkyllä, että en millään malta olla kirjoitamatta. Niin ihanaa tekstiä, että melkein tekisi mieli säästää puolet huomiselle. Harvoin on Tukiaisen aistiharhat ja itsekritiikki saavuttanut tämän tasoista huippukohtaa. Ehkä se johtuu siitä, että on taas oma huulipainotteinen homoseksuaali tarjoamassa orgasmintäyteistä esileikkiä. Tiedä vaikka vaikka olis R-kioskilta haettu kindermuna ja kuin tuntemattoman uskovaisen naisen johdatuksesta, löydettiin vihdoin se kihalasormuskin. Kiitos Johanna jo etukäteen tästä. 

En tiedä varmasti onko tämänhetkiset  tuntemukseni rakkautta kansainvälisiä implanttejasi, muovitukkaasi, älykkyyttäsi ja keskustelutaitoasi kohtaan vai joku normaali-ihmisen tunneskaalan ulkopuolinen, toistaiseksi nimeämätön ilmiö. Palasin kuitenkin juuri lapsuuden jouluihin ja kiitos siitä kuuluu täysin sinulle. Olen absoluuttinen fanisi. Sinä et koskaan petä, et edes viikon kestäneen paskahalvauksen jälkeen. 

Jo etukäteen tiedän, että tästä tulee pitkä postaus. En vielä tiedä mitä kirjoitan mutta tiedän, että tämän olisi helposti voinnut jakaa useammalle päivälle. Vähän jopa mietin sitä mutta ajattelin, että nyt kun Johanna on vauhdissa, niin sitten jää joku seuraava kliimaksi kokonaan käsittelemättä. Googlehan maksaa minulle satasen per sivunlataus ja sopimuksessamme lukee, että Team-Saltevo soittaa yhden aikaan yöllä jos en käsittele kokonaisvaltaisesti Glamouria Hawaaaaiiilaisittain. JEI miettikää sitä näädät, mittasin juuri verensokerini, enkä enää koskaan joudu sairaalaan!!!!!
Vietin naistenpäivän aivan ihanissa merkeissä, eräs rakas naispuolinen ystäväni tuli hakemaan minut aviomiehensä valkoisella limusiinilla Turusta asti ja joimme pinkkiä shampanjaa ja ajoimme ympäri Helsinkiä, itseasiassa viihdyimme tosin itse limusiinissa paremmin kuin klubeissa (pidän tunnelmallisista lounge tyylisistä paikoista, sekä romanttisista ravintoloista, mutta en mistää hirveästä jyskeestä….) ja kuuntelimme hyvää musaa limusiinin sisällä. Ystävälläni on samanlainen ajatusmaailma kuin minulla, mitä tulee miehen ja naisen väliseen suhteeseen, tasa-arvoon jne.
Limousinessä oli naisenergiaa ja kyytiin olisi mahtunut lappalainen liikemieskin. Niin hauskaa oli, että tuli soiteltua Artsille ja Herra I:llekin. Molemmilta kiimankaltaisella intensiteetillä tingit paikalle tulemista. Artolle tarjosit täyteläisen vartalosi rakastelun ja palvonnan kohteeksi.  Tietenkin pidät tunnelmallisista Lounge-tyylisistä paikoista, kuten kapteenin kajuutta laajasalossa. Ihan jo siitäkin syystä, että häkellytävän suureen osaan Helsingin baareista sinulla onkin itseasiassa porttikielto. 
Tunnelma ennen Tukiaisen saapumista ei itseasiassa ole sinulle, eikä muille illanviettäjille kovinkaan merkittävä seikka. Osaathan nostattaa yleisössä aaltoa ihan vaan rantautumalla kehumaan itseäsi ja toisten drinkkejä varastelemaan. Jyskettä on liki mahdoton välttää jos kung-fu-ote-potku siskosi Julia sattuu mukaan.  Ensin lennätetään kaikkien huonekalujen yli, sitten erikseen vielä pöllytetään tuolien yli ja lopulta tullaan heittämään huorat päin naamaa. Sen jälkeen riittää ryskettä kun diabeetikon raivolla numero yksi käydään tukkaan kiinni.
Jos ystävälläsi on samanlainen ajatusmaailma ja ruumiinrakenne kuin sinulla, koko kateellinen Suomen kansa kiittää, että panostitte poikkeuksellisesti Lounge-tyyppisen illanviettoon. Ettekä esimerkiksi lähtenyt levittämään glamourin ilosanomaa isolla kädellä, ilman rakennekynsiä.
Noh…..hmmm…..ei ihmekään että hän ei ole suomalainen. Valitettavasti kauhean monet naiset hyökkäävät kimppuuni, jos olen perinteisten arvojen kannalla, että minusta miehen kuuluu tavallaan olla naisen yläpuolella, mutta positiivisessa ja suojelevassa mielessä. Tässä maassa vallitsee myös kaksinaismoralismi, kaikki sanomiseni tuomitaan, mutta kuitenkin vaikka kuinka monet naiset ovat kotiäitinä ja se on sitten ihan ok (kovaa työtä varmasti, mutta minusta on ihanteellista, jos nainen voi olla kotona lasten kanssa ja mies on se perheen pää, joka huolehtii taloudesta jne. Turvallisuushan on hirveän tärkeää.)
No ei todellakaan ole ihme, ettei tämä rakas-paras-miehensä-limousinella-hurruutteleva-ystäväsi ole Suomalainen. Noinkin kansainvälinen, pornoluukista ja keskustelutaidosta tunnettu tanssitaitelijahan löytää sielunkumppaneita lähes poikkeuksetta vain ulkomailta. Siellä ne tulee ihan jo kadulla kehumaan ja täysin käsittämättömästä syystä muistuttaa Miamiin muutosta. Ihanaa kuitenkin, että yksi näistä fantastisista hahmoista on eksynyt Urbaninkin mielestä Venäläiseen Helsinkiin.
No totta helvetissä miehen amexin kuuluu olla naisen käytössä. Tai siis, että positiivisessa ja suojelevassa mielessä, tasa-arvoisesti ollaan yhdessä. Saattaa Johanna tulla sinulle yllätyksenä mutta osa naisväestöstä hankkii omat rahansa esimerkiksi työtä tekemällä ja arvelisin, että valtaosa omasta kansastasi pitää sinua vähän loisen kaltaisena eliönä. Ihmiset ei ehkä ihan toivomallasi tavalla ymmärrä Feminismiä Tukiaisittain. Aika monet fanisi ihan aidosi ei  tajua miten et ymmärrä  miten pöljältä kuullostaa herramme vuonna 2013, kun joku juntti estottomasti kehuskelee satunnaisen panonsa omakotitalolla tai toisten maksamilla... no kaikella mahdollisella.
Loppuosan luin moneen kertaan, enkä silti ole ihan varma ymmärränkö sinua oikein, epäilen, että en. Sanot, että maassa vallitsee kaksinaismoralismi ja kaikki sanomisesi tuomitaan. Kuitenkin ihmiset on kotiäitinä ja se on ok. Sinustakin on ihanteellista jos nainen voi olla kotona lasten kanssa ja mies on se perheen pää. En ihan ymmärrä mikä yhteys on kotiäitien ja lapsettoman, toisten rahoilla surutta elävän ja siskonsa tissiä hierovan karaoketähden välillä. 
Sekö, että sinäkin itseasiassa olet joko vanhempiesi omistamassa asunnossa, sähköttömässä ex-miehesi omistamassa kompostissa Albertinkadulla tai baarissa ja mielelläsi menemisesi maksaa ihan kuka tahansa muu kuin sinä? Vai onko tässä joku sellainen oivallus, että itsekin kerran olit mielikuvitusraskaana steriloidulle miehelle ja homoseksuaalirakastajasi kanssa hartaudella työstetty rakkaudenhedelmä on käytännössä aktia vailla siitetty ja sehän tarkoittaa, että olet neljän lapsen yksinhuoltaja. Kunnes ylioppilaslautakunnasta kanonisoidaan laudaatturit unelmiksi? Käytännössä kotiäiti kun sinäkin viihdyt kotona ja lapsista on puhuttu kohta kymmenen vuotta. Olis vaan pitänyt hankkia se ex-juutalainen lapsi jo Miamissa.
Valitettavasti minulla ei ole ollut lähivuosina onnea rakkaudessa, eikä todellakaan tuon turvallisuuden suhteen. Ihmiset esimerkiksi jauhavat kokoajan jostain alkoholin lopettamisesta, vaikka haloo, tässä maassa alkoholismi on varmaan koko kansan SAIRAUS!!! Melkein kaikki juovat enemmän tai vähemmän, se missä se sitten menee, että mitä juodaan ja kuinka usein, on toinen juttu. Minulla mm. erot, turvattomat parisuhteet, sekä median loanheitto ja haukkuminen on lisännyt alkoholin kulutusta, mikä ei nyt sinällään ole mikään ihme!!! Jotkut ihmiset olisivat varmaan saamani pilkan jälkeen tehneet itsemurhan.
Ei ole ollut onnea lähivuosina, ei todellakaan ole. Taas tulee sellainen hämärä tarve puukottaa itseään silmään, kun huomaan, että olemme samoilla linjoilla lausuntosi kanssa.  Itseasiassa olen vakuuttunut, että lähivuosina epäonnea parisuhteistasi on jakaantunut hyvin toispuoleisesti uhreil... sydämesi valituille.
Vaikka Suomessa muitakin deekuja on, niin kannattaako tässäkin asiassa yrittää ennätyksiä samalla tavalla kuin verorästien maksussa? Ei se alko konkurssiin mene, vaikka vähän himmailisitkin keppanan suhteen. Olen melko varma, että joku varmaan onkin tappanut itsensä sinuun kohdistuneen loanheiton johdosta ja olihan se kerran sinullakin lähellä. Kaikkia ei lähimmäisen rakkaus ja shoppailu pelasta, silloin kun elämä näyttää keskisormea.
ITSEMURHAYRITYKSENI PERUUTETTU! SHOPPAILLU JA LÄHEISTEN RAKKAUS PELASTI MUT! 
Minulla oli vielä pari päivää sitten molemmat jalat ulkona 5krs Helsingin keskustan kerrostalaossa, josta ajattelin hypätä alas kadulle ja lopettaa elämäni. En vitsaillut asialla, en hakenut huomiota, yksinkertaisesti en jaksanut enää vain elää. Pelkää kuitenkin liikaa helvettiä ja ajattelin myös, etten voi aiheuttaa kamalaa kärsimystä lähimmäisilleni, joten vedin jalata takaisin sisään.Lisäksi ajattelin, etten halua antaa sitä tyydytystä vihaajilleni ja dissaajilleni, että tappaisin itseni, sillä sitähän juuri monet haluavat! 
Minä en aio tehdä sitä, olen Jumalan enkeleiden varjeluksen ja armon alla.
Tämä päivä piristi minua aivan tosi paljon, lähdin rakkaan siskoni Julian kanssa Helsingin keskustaan shoppailemaan ja löysimme aivan ihania aarteita! 
En tietenkään haluaisi lähteä arvostelemaan timantinkovaa logiikkaasi tai ylipäätään sotkea tosiasioita hyvään hetulanheittoon. Mutta koska elämäsi on niin kovin tapahtumarikasta, etkä blogeissasi usein kerkeä käsittelemään taustoja kovinkaan kattavasti, niin ajattelin, että tähän väliin, ihan faniesi tähden vähän käydään läpi näitä lähivuosiesi rakkaustarinoita. Et itsekään laske mitään satunnaisia deittejä mukaan, niin otetaan lähtokohdaksi julkaisemasi lista elämäsi suurista rakkaustarinoista:
Johanna Mia Mari Tukiainen 
Eilsen hääpäiväni kunniaksi listaan kaikki elämäni rakkaudet tähän aikajärjestyksessä: 1. Mika Nokian Diplomi-insinööri (ja vaikka ei Nokialla enää olisikaan niin DI silti.....) 193cm pitkä kalju mies, minua 12 v. vanhempi. 2. Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Minua 19 vuotta vanhempi mies, mutta ihan älyttömän karismaattinen, vaikutusvaltainen ja ööh......pelottava mutta seksikäs. 3. Arto, saamelainen minua 14 vuotta vanhempi mies, joka on umpi narsisti, mikä yleensä tarkoittaa hyviä puheenlahjoja ja hyvää valehtelun taitoa. Hän on ainoa jonka kanssa olen ollut naimisissa, kiitos tosin siitä ei kuulu kyseiselle juopolle. 4. Urban, erään tunnetun ruotsalaisen yrityksen johtaja, minua 17 v. vanhempi mies, älykäs ja keskustelutaitoinen, tosin liian hallitseva ja itserakas. 5. Juha, mun oma "angry bird", ihme kyllä 26 vuotias kundi, eli mua 8v nuorempi. Nyt puhun rakkauksistani, en siitä kuka mulle heistä parhaiten olisi sopinut jne. Siinä välissä oli myös tapailusuhde Tony Halmeen kanssa, sekä maailmanmestarin voimannostossa Niko Lääperin kanssa. Muita parin kuukauden suhteita en laske tähän mukaan.

1. Mika


Elämän suurin rakkaustarina, tuo hurmaava pitkä kaljupää, joka joskus oli Nokialla duunissa. Mies joka on varsin kattavasti edustettuna Dolls diaryssä ja kuolemattomia sitaatteja olisi vaikka kuinka paljon. Ikävä kyllä Johanna liikkuu yleensä isolla kaveriporukalla, eikä ikinä voi tietää kuka lukuisista 150-200 kiloisista henkivartijoista yritykseni päiväkirjaan kirjoittaa, niin aloitetaan nyt vaikka maailman suurimman tv-kanavan mtv3:n viihdeuutisten artikkelista:

Tukiaisen ex-mies oikeudessa: Johanna uhkasi tappaa

03.09.2010 14:54 
Tukiainen kuunteli hiljaa ja kavahti vasta siinä vaiheessa, kun ex-avomies kertoi hakevansa Tukiaista kohtaan lähestymiskieltoa. Tukiainen hermostui miehen toiveesta ja huudahti ihmettelevänsä lähestymiskiellon hakemista 10 avoliittovuoden jälkeen. Oikeuden puheenjohtaja joutuikin käskemään Tukiaista olemaan hiljaa.
Entinen avomies kertoi oikeudessa kesäkuun 1. päivän yöstä, jolloin Tukiainen oli tullut miehen omistamaan asuntoon omilla avaimilla. Tukiainen oli tullut makuuhuoneeseen vihannesveitsi kädessään ja huitaissut veitsellä eksäänsä.
Avomiehen mentyä keittiöön puhdistamaan haavaa oli Tukiainen tullut perässä ja huutanut tappavansa tämän. Johannan käsissä oli ollut keittiöveitsen lisäksi myös sakset. Ex-avomies oli paennut tilannetta makuuhuoneeseen, josta oli soittanut hätäkeskukseen.
Tukiainen kertoi oikeudessa, ettei hänellä ollut tilanteesta tarkkoja muistikuvia. Kohukaunotar kertoi käyttävänsä mielialalääkkeitä, joiden yhteiskäyttö alkoholin kanssa vie häneltä muistin.
Omituinen suhde eksän kanssa
Oikeudessa kuultiin myös Tukiaisen ja ex-avomiehen omituisesta suhteesta. Asunnon omistava ex-avomies kertoi pariskunnan eronneen jo heinäkuussa 2005, kun Tukiainen taas kertoi elävänsä normaalissa avoliitossa miehen kanssa tähän vuoteen saakka.
Tukiaisella on avaimet miehen asuntoon ja naisen virallinen osoite meneekin Helsingin keskustassa sijaitsevaan asuntoon. Tukiainen kertoi myös asunnon olevan täynnä hänen huonekalujaan.
Ex-avomies ei taas ole asunut omistamassaan asunnossa 15 kuukauteen, vaan asuu nykyisin vanhempiensa kesämökillä Helsingin läheisyydessä.
Pariskunnan väleihin ei saatu kunnon selvyyttä, sillä Tukiainen väitti suhteen olleen normaali avoliitto. Ex-avomies taas väitti kivenkovaan suhteen päättyneen jo viisi vuotta sitten, mutta ei osannut kertoa syytä siihen, miksei ollut häätänyt Tukiaista asunnosta pois.
Oikeus tuomitsi Tukiaisen lopulta neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta haitanteosta virkamiehille. Tukiainen otti tuomion vastaan rauhallisena.
Mikään ei kerro rakkaudesta samalla tavalla, kuin parisuhde, jossa osapuolien käsitys suhteen päättymisestä eroaa noin viidellä vuodella. Niin kovalla liekillä paloi tunteet vielä syyskuussa 2010, että Juliaakin nainnut, anaaliseksin ystävä ja entinen Nokialainen päätti hakea lähestymiskieltoa. On Amor ampunut sellasen nuolen, että tarvitaan käräjäoikeudelta vertaistukea. Muutenhan Mika rakastelisi Johannaa limousinen takapenkillä tälläkin hetkellä.

Koska oikeudessa ei koskaan tuomita parisuhdeväkivallasta, niin Johannan 150 kiloiset henkivartijat on kirjoittanut aiheesta dolls diaryyn merkinnän, 27.09.10 8:35, otsikolla: "AVOIN KIRJEENI 10-VUODEN AIKAISELLE EX-AVOMIEHELLENI SEKÄ KIHLATULLENI MIKA KEHÄLLE!", jossa tätä pientä mielipide eroa ero hetkestä on aukastu laajemmin. Johannahan tarkastaa deiteiltään luottotiedot ja muutenkin suosii pieniä testejä. Tällä kertaa ei soittanut uskovainen nainen vaan Mika mutta varsin sopivasti luuli, että linjan toisessa päässä onkin Julia:
Väität että erosit Johannasta vuonna 2005. Se on ihan täyttä paskaa Asuit hänen kanssaan sen jälkeen 5-vuotta, harrastit seksiä, asuitte yhdessä, söitte yhdessä ja olitte avoliitossa. Laitoit Johannan syyksi kaiken. Kolmen vuoden ajan syyllistit häntä joka ilta hänen suhteestaan Udiin. Käytit henkistä väkivaltaa sillä tavalla, että jouduin masennuslääkitykselle ja rauhoittaville.
En ole oikea ihminen arvioimaan promilleja ja mahdollisten muiden tajunnanlaajentajien määrää veressä kirjoitushetkellä mutta tykkään estottomasti tuosta miten lukijalle luodaan tunnelmaa. Alussa puhutaan ikään kuin kertojan, Julian näköulmasta, "asuitte yhdessä ja söitte yhdessä", "laitoit Johannan syyksi kaiken" ja sitten lopussa "jouduin masennuslääkitykselle". Tosin voihan Johanna tarkoittaa myös Juuliaa, koska Juuliahan henkilökohtaisesti reagoi voimakkaimmin juuri Johannan ja Mikan eroon ja sitä voidaan pitää ehkä suurimpana syynä Juliankin vuosia jatkuneelle masennukselle.

Rakkaudesta on kirjoitettu runoja, sonetteja, kirjoja ja siitä on tehty elokuvia mutta tuskin on kukaan tosi rakkautta kuvannut niin kuin se kristityllä ilmenee. Yön hämärässä on tunteet noussu niin kouriintuntuvasti pintaan, että keskellä yötä tulee huitastua vähän alkoholia ja parit rauhoittavat luukusta sisään. Pakattu sakset ja hedelmäveitsi Vuittonin pussukkaan ja lähdetty omilla avaimilla yllättämään kultsia. No Tuksu tietty tullut Jollaksesta saakka ja vituttaahan se jos ukko kuorsaa sängyssään, eikä ollut ollenkaan varautunut pullonpyöritykseen kynttilänvalossa. Tuksu ihan ymmärrettävästi oli miettinyt, että viipaloi siipalleen vähän porkkanaa iltapalaksi mutta kyllä se käsivarsikin käy kun haukkuhan huoraksikin. Itekin puukottasin tollasta kuorsaavaa kusipäätä.

On siinä varmaan ollut actionia kun 193cm kaljupää on saannu vähän puukosta ja lähteny ryntäilemään pitkin kämppää karkuun. 150cm Johanna tulee perässä Fiskarssin sponsoroimana. Sakset ja puukko kourassa  huutaa: pysähdy nyt ihmeessä rakas, niin tapan sut. Mikakin oli vähän raukka ja telkes ittensä makkariin ja soitti hätäkeskukseen.

Vakaville asioillehan ei tietenkään saa nauraa, etenkään kun puhutaan rakastavaisista mutta en kai voi olla ainoa, jota pikkusen huvittaa tietynlaiset yhtäläisyydet 10 vuoden avopuolison ja alle vuoden aviopuolison välillä. Artsi katos aina Kallioon, Mika muutti vanhempiensa kesämökille. Sitä se on kun rakastuu väkivaltaseen narsistiin, aina ne katoaa, vaikka kuinka koitat parhaasi mukaan tulla toimeen.

Johannalla kun on noita konsepteja ihan joka lähtöön, niin vähän harmittaa, että täydellisellä amerikan englannilla ei ole ihan tältä pohjalta laitettu Disneylle vinkkiä, että nehän vois Miamissa kuvata Kaunotar ja Hirviö klassikolle jatko-osan. Diplomi-insinööri ja hirviö, ihan tasa-arvon nimissä tietenkin.

2. Lukuisia kertoja melanoomaan kuollut ja toisen, ei niin tunnetun juutalaisen, eli täyden narsistin Jeesuksen tavoin henkiinherännyt ex-juutalainen miljonääri Udi.


Melkeen riittäis Udista ihan jo tuo Johannan introkin. 
Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Minua 19 vuotta vanhempi mies, mutta ihan älyttömän karismaattinen, vaikutusvaltainen ja ööh......pelottava mutta seksikäs.
Harvempi ihminen meinaa rakkauksiaan luetellessa noin luontevasti ja kompaktisti onnistuu luettelemaan nimen lisäksi uskonnon, sukupuolen, varallisuuden, asuntojen määrät ja sijainnit, ikäeron, luonteen (seksikäs), vaikutusvallan ja ikäeron.

Kun Johanna rakastaa, niin ero ei ole lopullinen ennen kuin lähestymiskielto on voimassa ja sitä roihuava rakkaus myös listan kakkosen kohdalla vaati. Tuo karismaattinen gansterin näköinen kukkakauppiaskin haki oikeudelta ihan virallisen paperin, että sulavalinjainen kaunotarkin ymmärsi missä mennään. Udi sentään ei joutunut muuttamaan kesämökille tai karkaamaan Kallioon, eli pääs lopulta aika helpolla. 

Johanna rehellisenä ja suorasanaisena ihmisenä ei myöskään mielellään tunteitaan salaile ja siksi Ballsgrabbers diarystä löytyy "Udi" 24 kertaa. Nyt jo vanhantestamentin mittoiihn venyneen doksini aisoissa pitämiseksi poimitaan vaan muutama kevyt rakkaudenosoitus:

08.03.2013 :On tietysti olemassa myös psykopaatti ja sosiopaatti, mutta en usko Arton olevan psykopaatti, narsisti hän kyllä on. Ex-mieheni Jenkeissä, juutalainen yritysjohtaja Udi oli psykopaatti.

14.03.2011: Julia on ollut oikeassa kaikissa miehissäni tähän asti. Juutalaisesta Udista (jonka tapasin muuten Julian kautta Karibian risteilyllä) hän sanoi, että todella komea ja karismaattinen mies, mutta pelottava eikä hänellä ole hyvä luonne. Ensimmäistä rakkauttani en nyt kommentoi, hän ei halua olla missään esillä.

7.11.2010: Onhan Artolla toki oma sydämellinen puolensa ja rakkauttaan minuun hän kauheasti hehkuttaa. Ei ole kuulemma koskaan eläessään nähnyt yhtä kaunista naista kuin minä, ja minussa ja Juliassa on kuulemma uskomatonta karismaa jollaista harvoin ihmisissä tapaa. Muistan kun Udi sanoi minulle ihan samat sanat. Sanotaanko näin rehellisesti, että yksi syy miksi Arto on jotenkin ihmeellisesti minua viehättänyt on se, että hän muistuttaa Udia rutiköyhässä muodossa vaan. Hän puhuukin minulle ihan samoja lauseita.

  Udi aina jauhoi, kuinka minussa on kuulemma järjetön karisma ja minulla on näteimmät kasvot, jotka hän on koskaan kenelläkään naisella eläessään nähnyt. Hän usein toisteli minulle, että "You look like million dollars..."
Tämä oli siis noin 4 vuotta sitten, jolloin olin tosin hoikemmassa kunnossa kuin nyt.

Kuten huomaatte, Urban ei todellakaa ole ensimmäinen Johannaa vuolaasti kehunut gentlemanni. Sitä on itseasiassa kehuttu vuosia, jopa silloin kun Johanna oli pikkusen hoikemmassa kunnossa.

30.10.2010: Kämp hotelli ei sinällään ole minulle mikään suuri uutinen, mm. ex-amerikkalainen mieheni Udi asui siellä sviitissä aina kun kävi Helsingissä. Elin hänen kanssaan Jet-set elämää, en minä ole mikään metsässä kasvanut idiootti.

30.9.2010: Mika on juottanut humalaan useita alaikäisiä naisia ja käyttänyt heitä seksuaalisesti hyväkseen. Meidän omassa kodissamme, silloin kun olin ulkomailla. Pahinta oli oma siskoni Julia, joka teki tämän teon. 8 vuotta ennenkuin rakastuin Miamissa juutalaiseen monimiljonääriin, jos olisin tiennyt tämän asian, olisi hankkinut Udin kanssa lapsen jonka hän halusi kanssani.

27.9,2010: Tein suuren virheen elämässäni kun rakastuin 26-vuotiaana juutalaiseen miljonääriin Udiin Miamissa. Udi kuitenkin aina ihmetteli sitä, miksi annoit minun matkustella ympäriinsä, miksi et laittanut mitään kuria minuun. Miksi laitoit puolestani Sihteeriopistoon ilmoituksen, että myyn privaattiesityksiä?

Jo vuonna 2010 on Johanna ollut tasa-arvon ja hellyyden puolestapuhuja, suoranainen pioneeri Suomessa. Vitun Mika kun et laittanut mua kuriin.

25.6.2010: Arton exän mukaan hän olisi pelottava ja agressiivinen ihminen, mitä nyt häntä tunnen kuukauden perusteella, niin ei hän minusta ole yhtään pelottava! Lähinnä säälittävä enemmänkin. Minulla on ollut yksi ainoa pelottava mies elämäni aikana tähän asti ja se oli israelilainen Udi jonka kanssa asuin Miamissa, häntä voi tituleerata pelottavaksi. Mutta hän sentään piti sanansa, järkkäsi aina lennot ajallaan jne. toisin kuin tämä lappalainen pohjanoteeraus.
7.3.2010: When I lived in Miami, I was together with a guy from Israel for almost two years. His name was Udi. He was really successfull business idea with his friend Danny that they will bring the worldwide famous restaurant consept called Buddha Bar to Miami. I was supposed to be the manager of the club as well as my sister Julia. Then we could have brought beautiful scandinavian dancers to the club to work as Coyote Ugly girls.
There are a lot of people in this world, who talk a lot of shit. Then there are people who actually do something.

Jos kielitaitoosi ei kuulu täydellinen amerikan englanti, niin Johannahan siis sanoo suunilleen seuraavaa:
Olin Miamissa asuessani yhdessä Israelista tulleen miehen kanssa. Hänen nimensä oli Udi. Hän oli erittäin onnistunut liikeidea kaverinsa Dannyn kanssa. Piti tuoda formaatti nimeltä Buddha Bar miamiin ja Jossun ja melkein lukutaitoisen kosmetologi siskoni Julian piti tätä konseptia Johtaa. Sitten olisimme voinnet tuoda kojootin rumia tyttöjä tanssimaan. Maailmassa on ihmisiä, jotka puhuu paljon paskaa. Sitten on ihmisiä jotka todella tekee jotain. Kaikki voi päätellä kumpaan kategoriaan työtön diabeetikko ja pakkopaidassa viihtyvä, kolme keikkaa kuussa heittävä Johanna kuuluu.

People who actually do something raportoi elänkertakirjan kirjoittamisen etenevän kovaa vauhtia ja elokuussa 2010 olikin valmiina luku lapsuudesta ja puolet nuoruusvuosista:
Täällä kesämökillämme aloin myös toteuttamaan monivuotista suunnitelmaani, eli aloin kirjoittamaan omaelämäkertakirjaani. Kirjoitan sitä kovalla vauhdilla, nyt olen kirjoittanut jo omat lukunsa lapsuudestani joka oli hyvin onnellinen, sekä olen kirjoittanut puolet nuoruudestani. Kirjasta tulee erittäin tapahtumarikas kuten elämäni on ollutkin, sekä siinä on henkilökohtaisia paljastuksia ja salaisuuksia, joita ei ole mediassa vielä julkaistu.
Kuinkahan paljon joudutaan kaatamaan sademetsää, että saadaan tästä romaanista edes suomenkielinen painos kauppoihin. Monivuotinen suunnitelma voi edelleen hyvin ja vasta on edetty kovaa vauhtia kolme vuotta.

En tiedä mitä näistä sitaateista oikeasti voi päätellä mutta ainakin Johannan rakkauden määrän ja uhrin tiliotteen välillä tuntuu vallitsevan jonkinlainen korrelaatio.

Nyt kun vasta on kirjoitettu sormusten herran verran vastinetta viiden rivin Tuksutteluun, niin mitä sitä turhaan lopettamaan. Johannan lihavat ja karvattomat henkivartijat kirjoittaa Johannan blogiin 29.4.2010:
Robin mm. kertoi minulle, että Udi (mun ex-poikaystävä siis) oli käyttänyt tosi pahaa henkistä ja fyysistä väkivaltaa häntä kohtaan. Hän kysyi minulta, löikö Udi koskaan minua. No kyllähän joo, sitä tapahtui aika paljon. Viime syksynähän olin Seiskan kannessa, jossa kerrottiin raiskauksista yms. 
Olen sellainen tyyppi, etten alistu. Kun ex-mieheni heitti punaviinilasin kasvoilleni, menin hänen luokseen ja teeskentelin että suutelen häntä. Otin hänen kielen suuhuni ja purin sen melkein poikki. 
Ei tällaista voimakastahtoista suomalaista naista noin vain alisteta! 
Niin, Mika sai huorittelusta maistaa voimakastahtoista Fiskarssia, Udi sai kokea  kielimuurin ihan uudessa merkityksessä. Street smart loukkaantunu, kun Udi kaatoi hyvät viinit hukkaan ja siitä suivaantuneena lavasti romanttisen suutelutuokion. Otti teollisuusimurin voimalla kielen poskeensa ja näytti miten hyvin Suomessa hammashoito pelaa. Ei parane alistaa jos ei halua ässä-vikaa.

Mikahan oli vaan pedofiili ja huorissa käyvä insinööri. Epäonni rakkaudessa on kuin vaihtaisi Citroeniin. Aina jää käteen entista paskempia kokemuksia. Maikkarin artikkeli aiheesta:
Kohublondi Johanna Tukiainen kertoo eläneensä pitkään väkivaltaisen miehen kanssa. Suhteessa myös raiskaukset olivat arkipäivää, kertoo 7 päivää -lehti.
Johanna Tukiainen myöntää, että väkivaltaisesta suhteesta jäi hänelle ikuiset arvet, joiden vuoksi hän on joutunut myös syömään masennuslääkkeitä. Mies oli huomattavasti Tukiaista vanhempi ja pari alkoi seurustella 2005.
– Exäni ei koskaan lyönyt minua suoraan nyrkillä kasvoihin, mutta hän heitteli minua, ravisteli, repi tukasta, tukehdutti tyynyllä, sylki päälleni, kuristi, raiskasi ja uhkaili. Olin usein todella pahasti mustelmilla, joita oli vaikea peittää, Tukiainen kertoo lehdessä.
Tukiaisen mukaan mies oli halutessaan hurmaava ja sulopuheinen ja erittäin hyvä seuramies. Kauheudet tapahtuivatkin vain suljettujen ovien takana.
Johanna paljastaa myös eläneensä samaan aikaan suhteessa myös toisen, kunnollisen miehen kanssa.
– Minulla oli samaan aikaan toinen mies, jota rakastin kovasti ja joka oli ensimmäinen mieheni. Väkivaltainen ex-mieheni puhui minut ympäri. Hän vakuutti, ettei tämä toinen suhde ollut minulle hyväksi. Menin lankaan ja jouduin keskelle draamaa. Elin kahdessa eri maailmassa, enkä olisi halunnut menettää kumpaakaan, Tukiainen tilittää.
Johanna tapasi matkallaan Michael-nimisen miehen, joka pyysi kohublondia jäämään Jenkkeihin, mutta Tuksulla on surutyö kesken edellisistä suhteistaan, joissa oli karujakin piirteitä, erityisesti suhteessa amerikkalaismieheen. 
…en pysty rakastumaan. Ainakin nayttaa silta, ettei kukaan ihminen kosketa minua. Ehka ajan kanssa pystyn henkisesti korjautumaan. Koen sen niin, etta exäni raiskasi mut henkisesti. Ja no joo, fyysisesti myos, monta kertaa. Musta on todella outoa, ettei kukaan ihminen ole koskaan ollut niin julma mua kohtaan kuin se mies ja silti mulla on joka ihme fiksaatio kyseisesta tyypista.
Tuksulle ei siis ole raiskaukset vieraita rakkaudessa, eikä arjessa. Ihan pahaa tekee kun elämän toiseksi suurin rakkaus, ihan hyvä tuloinen jätkä by the way, raiskas henkisesti ja fyysisesti monta kertaa ja sitten tulee vielä Arto ja näädät ja raiskaa Takilatien pyhän monumentin, tämän siskosrakkauden ja yksinhuoltajien rapujuhlistakin tutun pesäkolosen.

Eiköhän tässä ollut ihan tarpeeksi Ex-juutalaisesta. Perus kaava, Julia tiesi heti, että kaveri on täys mulkku, fyrkkaa oli reilusti, kämppiä pitkin Jenkkejä, seksikäs kuin Hasselhoff, poikkeuksellisesti hetero, kehu Tuksua aina kuin raiskaamiseltaan kerkesi.


3. Arto


Lukekaan Tunkin blogia ääliöt. Artsista kirjoitan joskus ihan oman saagan, ei kuitenkaan liene tarpeellista tässä yhteydessä tilittää pitkästi. Rakkaustarina alkoi pikaisesti ja Lapiin muodostui vääristymä aika-avaruudessa. Tunkki tutustui satoja tunteja viikonlopun aikana. Arto sai naamansa kipeäksi suunilleen viikottain, hää-yö mukaanlukien. Näistä romanttisista hellyydenosoituksista on edelleen oikeudenkäynti käymättä. Opaskoirani Julia tiesi myös Artosta, että kyseessä on paska jätkä.


4. Urban


Lukekaan Blogiani ääliöt

Urban tuplasi telia-soneran tekstiviestiansiot hehkuttelemalla Johannaa monia kertoja päivässä, vielä kuukausia eron jälkeenkin. Herra U vaati aina tapaamiseen ulkoilma-altaan ja piti huolta, ettei lähes anorektinen Johanna pääse vahingossakaan laihtumaan. Myös Urbanista Julia aavisti heti, että ainakin jannulla on vaikea luonne. Fyrkkaa oli ihan törkeesti ja asuntojakin pitkin maailmaa. Erosta Urbanin kanssa Johanna selvis yllättävän helpolla mutta se pääsääntöisesti johtui siitä, että Johanna ei vittumaista viinansäännöstelijää koskaan edes rakastanut.

Urban on ainoa rakkaus, joka ei sannut puukosta, saksista, pullosta, lasista, hampaasta, tunkista, nyrkistä, nassun kynsista tai julian tossusta. Tosin Johannahan säästää täydenkontaktin parittelun vain tosirakkauksilleen, eli Urbaniltä jäi vähän ikävästi kokematta Suomalainen nainen kaikessa loistossaan. Tyhmä jätkä kun lopetti pelin kesken, juuri kun olisi alkanut suhde syventymään.


5. Tuntemattoman hihhulin aistiharhojen mukaan homo-triosta kaikkein demonisin juonittelija - Kampaaja-siittäjä Immonen


Tästä jätkästä en ihan periaatteesta sano mitään. Julia tiesi muistaakseni myös Immosesta, että ei taida homolla olla ihan puhtaat jauhot pussissa. Kova poika laulamaan jos aletaan tinkimään aikatauluja panemiselle.

Ja sitten vallan yllättäen takaisin asiaan
Siskoni Julia ymmärtää minua hyvin, sillä yksi hänen existään käytti väkivaltaa mikä ei jättänyt merkkejä (tosin minulla on useitakin kuvia ja merkkejä kaulassani olevista jäljistä, rauhaset turposivat välillä jne. mutta niitä ei saanut valokuvaan mukaan.) 
Julian yksi exä, eräs nuori poika, heitteli ja retuutteli Juliaa pitkin huoneita ja seiniä, piti väkisin kylmässä suihkussa vaatteet päällä, piiskasi kovaa hänen pepulleen, runnoi eritavoin, mutta Juliassa oli harvoin mitään jälkiä. Se suhde kesti vuoden. Tosin mustelmilla hän välillä oli, kuten minäkin.
Olisin valmis sanomaan, että Julia itseasiassa on ainoa joka sinua ylipäätään ymmärtää. Rakas 25 kiloa laihtunut anna-mulle-kartonkia-liimaa-sakset-glitteriä-ja-tussi-niin-taion-sulle-skittiä siskosi on muuten ehkä onnettoman rakkauselämäsi puuttuva linkki. Ota Johanna diabeettestä sairastava opaskoirasi jatkoissa mukaan deiteille. Pyydät kohteliaasti, että samalla kun tarkastat luottotiedot, niin klassinen herrasemiehesi vetää kalsarit puolitankoon. Sitten annat Julian nuuskuttaa kaverin haarovälistä jo ekoilla treffeillä syväanalyysin. Näin vältät vittumaiset poromiehet, raiskarit, pedofiilit ja muuten vaan vaikeat luonteet. 
Olen jo aiemmin kirjoittanut, että tässä maassa naisten pitäisi asettua toistensa puolelle, lempisarjani on esim. “Sex and the City” kuinka mahtavasti naiset pitävät yhtä ja tukevat toisiaan niin myötä-kuin vastoinkäymisissä. Ei se ole mitään oikeaa ystävyyttä, että kaveerataan vain silloin kun toisella menee esim. hyvin. Ihmettelen myös paljon tämän Seiskan blogini kommentteja.Lähes kaikki niistä ovat negatiivisia, moderoija haloo, laittaisitte myös niitä positiivisia kommentteja julki, sillä tiedän, että minulla on paljon myös aitoja faneja tässä maassa.
Niin. Vetää taas sanattomaksi. Mutta sen verran on pakko sanoa, että kyllä minuakin vituttaa, ettei Suomalaiset naiset elä niin kuin lempi tv-sarjani hahmot. Heti tulee mieleen muutama saksalainen luontodokumentti, eikä toistaiseksi kukaan nainen ole suostunut kanssani samoihin asentoihin.

Kiitos Johanna kun paljastit minua jo vuosia vaivanneen asian. Olen näet monen muun kanssa ihmetellyt miten maailman suosituimman blogisi kommentit on käytännössä poikkeuksetta solvaamista ja haukkumista. Vaikka kuitenkin suomessa on tuhansien näätien lisäksi vankka, lähes hurmoksessa elävä fani-lauma. Kannattaiskohan nyt tässä vaiheessa selvittää tarkastaako Metropoli seiskan blogisi kommentit? En keksi muuta syytä tollaseen mauttomaan käytökseen, että pelkästään herjaajien kommentit julkastaan. Onneksi sinä kuitenkin tiedät, että Urban, äitisi, sinä Julian tunnuksilla ja lukuisat fanisi aidosti tykkää susta.
Mitä tulee Arton johonkin kynsimisjälkiin hänen kaulassaan, niin en edes olisi voinut niitä tehdä! Minulta on juuri poistettu usein käyttämäni rakennekynnet ja omat kynteni on leikattu ihan täysin lyhyeksi, ihoon asti ja ne ovat hauraat. Kokeilin erään miespuolisen kaverini kanssa tänään, että vedän kynsilläni hänen kurkkuaan. Se oli mahdotonta. Joten tämäpä vasta mielenkiintoista onkin, mista herra Länsman on jälkensä saanut.
En yhtään ihmettelisi, että hän olisi jopa pyytänyt jotain kaveriaan kynsimään itseään tai olisi itse tehnyt sen itselleen. En myöskään ollut koko ajan olohuoneessa, kävin muissa huoneissa ja täällä on 4 koiraa, joista ainakin yksi ei voi sietää Artoa, eli siis Nassu. Asunnossamme oli myös muuta porukkaa ja seuraavana päivänä huomasin, että joku oli vienyt lompakostani Visa Electron kortin. No onneksi se oli helppo kuolettaa samantien. 
Johannahan siis käyttää kymmenenkin vuotta samoja vaatteita ennen kuin näistä kansallis-aarteista ollaan valmiita luopumaan ja pitkällisen valinnan jälkeen lahjoitetaan joko siskolle tai Annikki Länsmannille, sellasena kädenojennuksena maailmantähdeltä tavikselle. Tämä on kuitenkin ihan uusi ja vallan yllättävä tieto. Myös rakennekynnet välillä poistetaan odottamaan uutta palvelukseenastumista. Ei ole ihmekään, että riittää fyrkat syödä hyvin ja ajella taksilla, kun noin taloudellista kauneudenhoitoa harjoitetaan. Saako Juulia ja kolmas siskosi Jasminekin lainata niitä vai omitko vintage kynnet kokonaan itsellesi?

En minäkään ihmettelisi, vaikka artolla olisi ollut valmiit reiät kaulassa, kun se sinne tuli. Artohan myös löi itseään pullolla päähän ja nauroi demonisesti. Tältä saatanan saamelaiselta ei mikään enää yllätä. En tiedä minkä väristä Amexia Visa electron vastaa mutta on kieltämättä hyvä, että kuoletit kortin, etkä Juuliaa.

Epäilen, että kurkkugatena tunnetuksi tullut keissi onkin nyt kattavasti selvitetty. Toivottavasti otit tutkmustulokset talteen, niin ei sitten tartte käräjillä ottaa ihan alusta saakka tätä juttua. Saltevohan nämä jutut tietenkin parhaiten tietää mutta ehdottaisin, että huomenna otat Julian ja Nassun tassuista paperille jäljennökset. Sitten kuvaat isoilla kameroilla sellasen vaihtoehtoisen teorian illan kulusta. Pistät kerta heitolla kateellisille seiskan blogin moderoijille ja köyhille suomalaisille luun kurkkuun.
"katsokaa nyt, tässä on siskoni 25 kiloa laihtunut jalka. Seuraavaan diaan olen yhdistänyt skannatun kuvan seiskasta ja pari suosikki kuvaani Miamista. Katsotaanpa nyt kun näitä vertaa vierekkäin, niin ei varmaan tarvitse enempää tilanteen kulkua aukasta. Vaivaan teitä fanini enää hetken niin pääsette arvoisat valamiehet ajoissa lounaalle. En haluaisi tungehtia mutta onko teillä herra puheenjohtaja tiliotetta mukana? Ai ei vai? No treffipyynnöt ja mahdollisen halukkuutesi toimia keikkakuskina otan vastaan yritykseni emailiin johanna@dollsdancers.fi.
Jaahas, vaistoni kertoo, että oikeuslaitoksessakin on muutama näätä duunissa ja vaikka en mielelläni nimiä mainitsekaan, niin ilmeisesti syyttäjä ei vielä ole ymmärtänyt täysin tapahtumienkulkua. Seuraava dia Jollaksen ekonimisti ystäväni (Raimo nostaa oikeussalissa käden pystyyn) mukaan aukottomasti todistaa, että naarmut aiheutui, joko Julian Kung-fu-ote-potkusta tai Nassun raapaisusta. Isäni Markku Tukiainen on samaa mieltä ja sanoikin mielestäni hyvin: dogs and diabetics don't like reindeer men and saamelainen is worst mental rapists ever.
En haluaisi haaskata tuomioistuimen aikaa enempää jutulla, jolle henkilökohtainen Uristinikin nauroi mutta katsokaa nyt näitä kuvia! Onko tässä mielestänne lihava nainen vai rinnakas, aavistuksen pyöreä skandinaavinen blondi? Sitähän minäkin, ei tippaakaan yli 65 kiloa ja kyllähän te nyt uskotte kun uskovainen nainen sanoo, että en edes osaa lyödä. Kysykää vaikka Annikki Länsmanilta.
Tässä vaiheessa Julia mittaa verensokerinsa ja tarkastaa, ettei taskumattiin vahingossakaan ole sujahtanu antabusta. Pikku huikan jälkeen työnnetään rullatuolissa Juha lavalle. Ilmastointiteipillä pakarasta otsan kautta toiseen pakaraan teipattuna, kaula esillä. 
Haluaisin, että näädäksi tietämäni, ilmeisesti Metropolin palkkaama ja istuma-asennosta päätellen hyvin todennäköisesti homoseksuaali syyttäjäkin nyt katsoo. Ettei tarvitse tätäkin toistaa, kun blogianihan te ette ilmeisesti lue. Tämähän on auliisti koekaniiniksi suostuneelle rakastajalleni täysin vaaratonta. Olen näet poistanut oikeasta kädestä usein käyttämäni rakennekynnet ja kuten nyt näette, ei näillä saa kaulaan haavoja. Katsokaa nyt, vaikka kuinka hinkkaan, niin ei sieltä mitään verta tule ja jos syyttäjä ei pikkuhiljaa kiinnitä huomiota, niin kihlattuni kaulaan tulee kiusallinen palovamma ja sitä narinaa ei jaksa kukaan kuunnella. Mehän yritämme hankkia lasta ja vaikka kuinka olen kärsivällinen, niin olisi pikkuhiljaa ihan kiva saada vähän munaakin ja voin vakuuttaa, että Isäni on täysin samaa mieltä.
Olettaisin, että olen nyt aukottomasti esittänyt kaikkein todennäköisimmän tapahtumienkulun. Varmaksihan en voi mitään sanoa kun olin edellisenä päivänä nauttinut lasillisen viiniä ja thaimaantuliaisillani on muistia heikentävä vaikutus. Enkä minä sitä Artoa koko aikaa kytännyt. Kyllä minä luotan kun patologinen valehtelija sanoo, että rakastaa ja tässä sitä taas ollaan. Jouduin taas heräämään ennen ilta kahdeksaa ja tiedättekö miten kypsä matka Jollaksen kodistamme on ruoholahteen? Itseasiassa nyt kun näitä asioita selvitellään, niin katsotaan samalla nämä koirat läpi, niin ei tartte näätien vittuilla facebookissa. 
Julia lataa Siwan muovikassista sikaripunkkien lähes kaljuksi raiskaaman Bonzon ja loput elossa olevat koirat näytille. Nassu tietty välittömästi aloittaa pakomatkan, eikä keikalla kuuroutuneena kuule kun Isämme Markku koittaa komentaa, että mene nyt vitun piski siihen Johannan viereen tai siis ei sinne nassu, ei sinne, Johanna on tuolla edessä, tuo iso nainen käsiraudoissa. No Julia kerran herättyään pystyy maagisen kuusi minuuttia keskittymään ja tajuaa, että koko keissi meinaa mennä totaalisesti reisille jos Nassu karkaa kriittisessä vaiheessa ja potkasee sen verran, että tajuaa ottaa uuden kurssin.
Katsokaa nyt näitä Jaloja eläimiä. Revittyjen farkkujeni taskusta kaivamani Esmeralda voi aivan hyvin. Se nukkui liikkumatta koko viikon allani ja voin vakuuttaa, että Hississä se haukahti. Saattoi se tosin olla myös Julian röyhtäys. En minä voi vaikuttaa siskoni alkoholinkäyttöön ja viimeksi kun yritin, niin tehollehan se joutui. Onneksi oli sentään merinäköala sairaalassa."
Sanoisin, että jos tolla kaavalla vedät Jossu keissin, niin Saltevo voi istua tuon käsittelyn jossain Lounge baarissa ja ne heittää vielä taxi-matkaan fyrkat. En ihmettelisi vaikka käräjätuomari purskahtaisi itkuun ja laittas vielä lounassetelin omasta lompakostaan, kun taas on täysin aiheettomasti ahdisteltu.
Mikä ihmeen ajojahti täällä on meneillään, kuten kuuluisa kirjailija Sofi Oksanen puolusti sekä minua että siskoani Juliaa julkisesti, että hän ei ymmmärrä miksi kansan viha kohdistuu kahteen harmittomaan blondiin kun esim. Arkadianmäellä ne oikean pahantekijät istuvat. Mitä ne muut kommentit sitten ovat, osa viittaa ehkä tyhmyyteen, mutta olen jo aiemmin kirjoittanut että minut pitää henkilökohtaisesti tavata, niin todellakin huomaa, että olen kaikkea muuta kuin “bimboblondi.”
Kerros nyt Johanna alkoko särkemään päätä kun vahingossa olit rehellinen? Ethän sinä mikään blondi ole, vaan perheen ainoa brunette.
Koiristamme, käytän heitä säännöllisesti tarkastuksessa eläinlääkärissä, pidän huolta vaihtelevasta ja terveellisestä ruokavaliosta (ostan paljon ruokaa myös suoraan eläinlääkäreiltä),he syövät päivittäin dental stickejä tai vastaavia luita jotka tekevät hyvää hampaille, heidän ei tarvitse jäädä yksin itkemään kotiin niinkuin monet koirat joutuvat viettämään kaikki päivät useita tunteja yksin kotona kun heidän isäntänsä käyvät töissä, sillä minulla ei ole normaalia päiväduunia. Olen huomannut että koirani nauttivat siitä, että on seuraa, minun ja siskoni lisäksi heillä on myös seuraa toisistaan. Ainoastaan yorkkini Hilma ja chihuahuani Esmeralda ovat hieman mustasukkaisia toisistaan, Esmeralda on hyvin kiintynyt minuun ja haluaisi kaiken huomion itselleen. Hän nukkuu aina peiton alla kanssani, kilon kokoinen suloisuus, ihan kuin orava nukkuisi kainalossani, hahaha…
No kai se Johanna käyttää kun kunnan puolesta kerran kuukaudessa tulee näätien soittamana eläinlääkäri kotikäynnille.Olisit niillä aikasemmilla reissuilla syöttänyt ne sikaripunkki-antibiotit Bonzolle. Kyllähän Johanna väkisinkin tietää miten perso Julia on etenkin nillle mistä tulee ripuli. Ylipäätään kaikelle mikä kiiltää. 

Vähän tietty väkisinkin tulee mieleen onko hamsterisi, siis kirjanpitäjäsi pentti myös eläinten terveydenhuollosta vastuussa, kun Bonzolla on sikaripunkkeja, jotka on mahdollista saada vain pentuna emolta. Tiedän, että tämä on haastava konsepti kaltaisellesi eläinten ystävälle mutta rautalangasta väännettynä: Bonzohan on ollut pentu vuosia sitten. Idiootti. 

Eikä todellakaan tartte jäädä päivisin yksin kotiin, kun kumpikaan isännistä ei ole koskaan ollut edes kesäduunissa. En itsekään olisi osannut keksiä krooniselle työnvälttelylle noin napsakkaa perustelua. Katso nyt kuitenkin Johanna varmuudenvuoksi illalla sinne peiton alle, ettei siellä oikeasti ole tuoksuusi kiintynyt orava. ulkona on näet kovat pakkaset ja jos julia on sohvaa grillatessaan jättänyt oven auki, niin sieltä on saattanut tulla vaikka mitä yllätyksiä peittosi alle. Joku jyrsijä on voinnut pakkasta paetessaan erehtyä suunnasta.
Ohessa kuva Esmeraldasta kun olen juuri pessyt hänet ja hänellä on ihana aamutakki päällään, tietysti lempparivärissäni! 
Meistä oli mm. valitettu, että puemme koirillemme asuja. Nyt ihan oikeasti jotain rotia tähän hommaan!!!! Varsinkin Suomessa talvipakkasilla, lyhytkarvainen chihuahua paleltuu nopeasti, kyllä siinä ihan toppatakki on paikallaan! Jokainen koiranomistaja tietää tämän! Ja jos eläinten vaatteet olisivat “kidutusta” niin miksi sitten erittäin monet eläinkaupat kaikkia erilaisia koirien vaatteita edes myisivät….???? Tässä oli nyt vaan yksi pointti, en jaksa kirjoittaa enempää. Minun ei tarvitse tässä nyt yhtään enempää puolustautua.
No herran jumala, säädä ihmeessä termostaatteja jos sisällä on paljonkin pakkasta ja chihuahuasi palelee. Kuvat joissa toppaat suosikkiväreihin koirasi, on aina otettu sisältä. Johanna ei koirat ole mitään leikkikaluja. Ei JumalaNI tarkoittanut niitä sinun hello shitty leikkeihin rekvisiitaksi. Samalla logiikalla voisit moottorisahalla Julian paloiteltuasi sanoa, että jotain rotia siihen narinaan. Ei kai husqvarnaa k-raudassa myytäs jos niitä murhamiehet ostelis. Vika ei ole siis eläinkaupassa vaan aavistuksen urpossa koiranomistajassa. Äläkä tuhaan katsele ympärillesi, puhun sinusta.

Ei minun tarvitse tässä yhtään enempää puolustautua... niin vähän olen hämilläni, kun en ymmärrä kuka sinulta tuon monologin oikein tilasi alunperin?
Keikoillemme otamme yleensä vain pari koiraa, osa on hoidossa. Ja keikoillani pidän yleisesti ottaen aina koirani hotellihuoneessa, johon olen laittanut ravintolan raideriin, että huoneessa pitää olla koiranruokaa ja luita. Heillä on siellä oikein hyvät oltavat.
Jaahas, vaikkei tarvitse enempää puolustautua, niin lisää tulee. Siis sehän on sekä kymmenien hotellisiivoajien, että näätien tiedossa, että koirasi on pitkiä aikoja heitteillejätettynä hotellihuoneessa. Ihan jo siitä, että käyntisi jälkeen paskaa on pitkin lattioita.

Yritätkö nyt sanoa, että tämä pitäisi ymmärtää niin, että jos ylipäätään pääset keikkapaikalle, niin olet välittömästi ihan mieletön sankari kun joku muu huolehtii, että koirasi ei kuole nälkään sillä aikaa kun isännät on ihan hirveessä kännissä sekoilemassa "töissä"?  
Nyt on pari kertaa tapahtunut niin, että ravintoloitsijat ovat halunneet meidät suoraan ravintolaan jonne olemme joutuneet ottamaan koirat mukaan bäkkärille. Mutta backstagemme on myös yleisesti ottaen aina siisti ja ennenkaikkea rauhallinen koska kyllähän minä tiedän, etteivät koirat pidä kovasta melusta. Tämä keskustelu loppuu minun osaltani tähän tästä aiheesta. Eläinlääkärit ovat antaneet todistuksen, että kaikki koiramme ovat suorastaan hemmoteltuja ja erittäin hyvin hoidettuja. Tässä maassa on paljon kärsiviä ihmisiä, joiden auttamiseen pitäisi kiinnittää huomiota!!!
Ilemisesti sait jostain kammo sykäyksen energiaa kun monologi suomen parhaiten hoidetuista koirista jatkuu yhä vaan ja edelleen....

No siis todellakin, tiedän itsekin satoja ravintoloita, joissa on itseasiassa takahuoneessa koirakoossa maailmanpyörä ja karuselli valmiina. Tiedän pari MacDonaldsia jossa menee rasvakeittimen päällä vuoristorata. Yleensähän noissa on jo ovella Peltorin mittatilaus korvatulpat ja kellonsoiton päässä päivystää hovimestari. Ja onhan ne yleisesti ottaen varsin siistejä, ainakin siitä päätellen, että teistä Julian kanssa on huikeat määrät glamoureja kuvia, suoraan studio takahuoneesta.

Tiedät, että koirat ei pidä melusta mutta silti Julia huojuu lavalla minuutin koira sylissään ja sinä otat asian suhteen lähinnä työnjohtajan roolin. Sen sijaan, että jompi kumpi teistä tampioista olis alkanut siirtämään niitä koiria takaisin täysihoitolaan, ennen kuin yleisöstä alettiin asiasta keuhkoamaan. Toki edellisen kerran kun asiasta tilitit, niin ravintoloitsijan vastuullahan koirientaivaaseen jätetyt muruset oli.

No voi sitä elämisen sietämätönta vaikeutta. Raportoit noista kerran viikossa tapahtuvista keikoista joskus jopa kolme kuukautta etukäteen ja nyt sitten tilität, että Arton tai ravintoloitsijan vika kun on jouduttu rahtaamaan koirat keikalle. Ne vaati suoraan ravintolaan. Miten se on tapahtunut? Laitoit raideriin skumpat, pamit, Julialle purulelun ja koirille erittäin hyviä ruokia, ettei ne kuole nälkään. Onko sieltä sitten tullut takaisin "raideri ok, tule kuitenkin suoraan ravintolaamme" vai mitä minä en taas ymmärrä?
Meidän koiramme saavat parempaa hoitoa ja huolenpitoa kuin monet ihmiset Suomessa. Että se siitä. (Ja todellakin olen vähäosaisten auttaja, tuen mm. Hurstin työtä, Punaista Ristiä, Amnesty Internationalia jne.)
Tarkoitat auttamisella hurstin osalta ilmeisti sitä kun Arto pääsi kanssasi ilmaiseksi naimisiin. Amnesty internationalille sietääkin vähän lahjoittaa, kun väkisinkin jossain vaiheessa lomaromanssiesi uhrit alkaa hakea apua traumoihinsa.

7 kommenttia:

  1. Wow, vaikuttavaa tekstiä. Kiitos! Lisää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos aamun huutonaurusta <3

    VastaaPoista
  3. 12 päivää maniaa jälellä, nyt pitäs pyrkiä kyllä kahen pläjäyksen päivävauhtiin ku tiedossa on taas parin kuukauden täyshiljasuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt joudun diakonissalle tuottamaan pettymyksen. Ihan 12 päivää ei maniaa riitä. Tilasin näet simsin asuntosäästöistäni ja aionkin jatkossa pelata sitä kaiken ajan mitä asuntoremonteiltani kerkeän. Juuri kävin hakemassa ruolahden k-raudasta homeenpeittolistat ja sain loistavat ohjeet seksiriippuvaiselta isältäni listansahaamiseen. Kohta alkaa dekoreeraaminen ja kylmän kanan voimin laihduttaminen.

      En sitten tiedä mitä keskiviikkoinen nettiseksikumppanini tykkää kun kaikki tarmo menee pelejä pelatessa ja remontoidessa. Arvostan kuitenkin, että rantauduit blogiini.

      Poista
    2. Pieni korjaus, mielikuvitus diakonissalle tietenkin. Toivottavasti ei vaan tullut sellainen tunne, että alkaa näätiminen ulottumaan "elämääsi". Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan, kun varsin digitaalistahan se tietenkin näin vuonna 2013 on.

      Poista
  4. Teethän piakkoin pläjäyksen myös suohirviön ja johtajan draamasta, sitä on taas riittänyt aina kiinni jäädystä paskanpuhumisesta toisten selkään puukottamiseen ja edes sun taas heitettyihin kunnianloukkaus syytteisiin yms. Ihan kuin virkavallalla ei olisi parempaa tekemistä kuin tutkia miten hintit jauhaa paskaa toisistaan. (totta puhuen saisivat heittää selvittämään nämä kaksi välejään 10 metrin kuoppaan hedelmäveitsien kanssa ja Jossu sinne sekaan myös...)
    Kuten myös että suohirviö ei enää haluakaan olla julkisuuden henkilö.
    Jatka samaan malliin päivän piristykseksi! :)

    VastaaPoista
  5. Uuh ihan somelainen muija Tukiainen Uuh. Mahtavaa tekstiä. Musta tuli heti fani. Jään odottamaan uusinta postausta. Iihana...

    VastaaPoista