sunnuntai 22. syyskuuta 2013

21.9.2013 Dolls-kiertue Lahdessa

Nimi: JohannaTukiainen04.09.13 7:05 pm
KEIKKAA PUKKAA ENEMMÄN KUIN KOSKAAN,MINUSTA ON PÄÄASIA ETTÄ IHMINEN TEKEE TYÖKSEEN SITÄ MITÄ HALUAA TEHDÄ JA MISTÄ NAUTTII!!!! 

- 20.9.2013 TORELLO, TIKKURILA 
- 21.9.2013 RAVINTOLA RENKOMÄKI 
Torellon keikka Tikkurilassa oli yllättäin täysin keksitty esiintyminen, kuten muutama muukin flaskan päiväkirjaan viime aikoina päätynyt keikka. Lauantaina sen sijaan oli Dolls-koreografiat kuumana ja Lahti haltioissaan.

MC Keikkamanageri Jarna saapui Lahden Renkomäkeen hyvissä ajoin lauantai-iltana, shown olisi pitänyt alkaa kello 23:00 mutta Johannaa odoteltiin taksiin Helsingissä vielä 23:30. Kello 00:30 Johanna päivitteli kännykällä videoituja YouTube-videoita SeiskaLiveensä, yleisö sai luvan odottaa. Keikka saatiin käyntiin juuri ennen valomerkkiä, Johanna kiipesi lavalle ja lämmitteli yleisöä kertomalla vitsin. Baariin tuli valomerkki ensimmäisten lauseiden aikana.

Keikan jälkeen huoriteltiin ja pilkattiin faneja ja taviksia, ihmeteltiin mistä saadaan kyyti Nurmijärvelle, Jarna kuulutteli Facebookissa että nyt ollaan seuraa (eli ilmaista kyytiä ja viinaa) vaikka (kello 2:30).

Todella hienon videon on joku paikalla olleista kuvannut. Kiitokset korkeakulttuurielämyksen jakamisesta., kyllä tämä kertoo kaiken olennaisen artistin entouragesta

16 kommenttia:

 1. Onkko toi ihan tieto että "Johannaa odoteltiin taksiin Jollaksessa vielä 23:30"? Onko Tunkki siis palannut Jollashoviin vai miksi taksi sitä siellä odotteli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Informanttini ei jostain syystä päivystä maanantain vastaisina öinä puoliltaöin, Jollaksesta tämä puhui mutta eiköhän kyseessä ole väärinkäsitys. Itsekin olin ikään kuin unohtanut Johannan olleen häädetty Jollaksesta joten siksi Jollas-maininta päätyi keikkatiivistelmään asti.

   Korjasin epäselvemmäksi doksiani, kiitos kun kommentoit. :)

   Poista
 2. Onko siltä hampaat pudonneet, vai miksi tuolleen sössöttää? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sen kumihuulet ovat lerpsahtaneet? Tarttis lisää täytettä.

   Poista
 3. Voi eiiiiii! En kestä tuollasta erotiikan määrää! Oksennan ja ripuloin tätä henkistä krapulaa varmaan viikon. Niin oli suuren maailman meininkiä, että hirvittää.

  VastaaPoista
 4. Erotiikkiä ja klamuuria kerrassaan!

  VastaaPoista
 5. En oikein osaa päättää, että myötähävettääkö mua kuitenkin Jolenen esiintymistä enemmän tuo katsojakunta. Tarjonta näyttäis kuitenki vastaavan kysyntää näissä Jossun keikoissa -__-

  VastaaPoista
 6. Ei tämän alemmaksi oikeastaan voi enää vajota. Ote elämään on pahasti lipsumassa. Näen työssäni hänen kaltaisiaan sekakäyttäjiä, ihan sama habitus ja jutut. Viihdearvoa ei tässä enää juurikaan ole.

  VastaaPoista
 7. Ihan hyvä keikka, melkein samaa tasoa kun cheek:in jäähällikeikat viikonloppuna.Ei voi kun ihastella neidon rautaista ammattitaitoa.

  VastaaPoista
 8. Ihan hyvä keikka vähän samaa tasoa kun cheek:in jäähälli keikat. Ei voi kun ihastella Tunkin rautaista ammittitaitoa ja tinkimätöntä työmoraalia.

  VastaaPoista
 9. Mulle tuli kyllä jo sääli tuota Jossua... Jonkun pitäs saaha se katkasuun pikku hiljaa. Oon muuten menossa tässä ens viikolla pariks päiväks Albertinkadulle (ihan hotelliin, en Tuksulle kylään ;), ja pidän silmät auki. Infoan jos jotain infottavaa ilmenee.

  VastaaPoista
 10. Kaks lasii valkkaria 8:0 ?? Sanoisin että kaks pulloo...

  VastaaPoista
 11. http://deejoosep.wordpress.com/2012/08/30/tuksustan/

  VastaaPoista
 12. Kiitos joepasko. Törmäsin blogiisi sattumalta ja nautin suuresti! Ennen jouduin lukemaan tuksun omia sekavia sepustuksia, nyt saan perusteellisen infopaketin! Tänx!!!

  VastaaPoista
 13. Mihin ne kaikki 'upeet esiintymisasut' ja 'glamour' on jääny? Luulis että kapakoitsijat vaatisi rahat takaisin kun esiintyjä tulee verkkareissa ja umpituubassa...

  VastaaPoista
 14. Ikävää katsoa ,kun sairasta ihmistä käytetään hyväksi

  VastaaPoista