lauantai 7. syyskuuta 2013

Medianat 7.9.

Päivitetty 00:20


Esmeralda chihuahuani lemppari nukkuma-asento


07.09.2013 03:01
Peiton alla ja niin lähellä kuin minua! Voi että koirien rakkaus on niin pyyteetöntä ja uskollista! En lue enää kommentteja, koska ne ovat täyttä lokaa ja herjausta.



Näillä sandaaleilla kelpaa kävellä hiekkarannoilla


07.09.2013 03:05
Miamista lahjaksi saamani upeat sandaalit, näillä kelpaa lähteä etelään! Vaikka menisi miten huonosti tahansa, niin meikit, hiustenpidennys, kengät ja vaatteet piristävät. Tuovat edes jotain lohtua tähän raakaan maailmaan......ja keikkaa riittää enemmän kuin koskaan aiemmin! :)



Minä ja Julia Miamissa v.2005, olimme tosi onnellisia


07.09.2013 03:16
Minulla on tuhansittain kuvia, joista kerään hienon omaelämäkertakirjan! Kaikki tuntemani miehet ovat seonneet, toivottavasti löydän nyt sitten ulkomailta prinssini! Ikä on numeroita ja nainen voi olla prinsessa 4-kymppisenäkin jos haluaa, antakaa jokaisen elää omaa elämäänsä kuten haluaa!



Kaunis 1kg täysikasvuinen chihuani


07.09.2013 03:24
Rakastan ainakin tällä hetkellä paljon enemmän koiria kuin miehiä. Taistelun heistä kuukauden juristini kanssa ja sain ne vihdoin takaisin, eikä halvaksi tullut! Mutta oli sen arvoista!



Exäni, monimuljonääri Udi ja minä Miamissa


07.09.2013 03:29
En muuten tuossakaan mikään tikkulaiha ollut, ruumiinrakenteeni on sellainen ettei minusta koskaan tule tikkulaiha. Nämä kuvat tulevat myös kirjaani.



Komea, rikas ja karismaattinen Udi Miamissa


07.09.2013 03:33
Meillä oli rakkaus suhde, jollaista monet ihmiset eivät saa ehkä koskaan kokea. Olisi ollut parempi jos olisin kokenut vain luonnollisen kuoleman malariassa, sillä näiden muistojen kanssa ei pysty elämään.


Uusi kuva minusta ennen keikkaa, tulee myös kirjaani


07.09.2013 03:42
Keräilen kuvia eri vuosilta jotka kerään tulevaan kirjaani. Tässä Jenkeistä hankkimani mekko, jota ajattelin käyttää seuraavissa häissäni :)



Malediiveilla otettu kalenterikuva minusta


07.09.2013 03:47
Olimme ensin kuukauden Julian kanssa Dubaissa ja sitten lensimme Malediiveille lomailemaan. Otimme itse kalenterikuvat. Kuuluisan naispuolisen jenkki pornotähden mukaan olin seksikkäin nainen Suomessa Anne-Mari Bergin jälkeen! :) MTV3 haastattelu.



Cancunissa, Meksikossa illalliselle menossa


07.09.2013 03:55
Kuten näkyy, käytin jo 25v. voimakkaita meikkejä. Laitan vielä iltapukukuvani.



Olin Iltalehden Iltatyttö finaalissa


07.09.2013 03:59
Muistaakseni 24 vuotiaana, olin juuri mennyt kihloihin ja hyvin onnellinen. Pekonen on kuvannut minua paljon vuosien varrella.



Johanna iltapukuillalliselle menossa Cancunissa


07.09.2013 04:04
Aivan ihana paikka, vitivalkoista hiekkaa ja turkoosia vettä!!!!! Ja ulkomailla miehet arvostavat naisellisia naisia, koska heillä on hyvä itsetunto! Siksi uskon minulle sopivan ulkomaalainen mies.



edit. 20:00

Eilisen Big Brother -päivitys on Facebookissa saanut jatkoa.

Johanna Mia Mari Tukiainen 20 tuntia sitten via iOS Voi elämä tuon julkkis BB:n kanssa, apua......!!!!! Kuka kehtaa tuon jälkeen enää haukkua mua bimboblondiksi kun tuo koko talo on täynnä bimboja, miespuolisia sellaisia myös!!!! Mitä hemmettiä se ylimieliselle Frederikille kuuluu, halusiko Marianne silikonit vai ei!!!!! Voi jumankauta tän maan kanssa, meneekö tosiaan niin, että jos on pitkä blondi tukka ja silikonit, niin on automaattisesti "tyhmä"? M.on vielä niin nuorikin, musta toi painostaminen on törkeää! Ja tuon Tepon päässä on vaan sahanpuruja! Eikä ole edes mikään komea, hyi v.....
Johanna Mia Mari Tukiainen
Reetu kuvittelee olevansa joku naistenmies vaikka on täysi pelle! Ja mitä toi ennustaja tuolla ylipäätään tekee, se nyt on julkisuudesta ainakin tosi kaukana!! Enkä usko että sen ennustuksetkaan ole mitään muuta kuin rahastusta. 
20 tuntia sitten sovelluksesta mobile
Johanna Mia Mari Tukiainen
Marianne haukkui mua jotenkin julkisuudessa, mutta ymmärrän sen koska suurin osa ihmisistä on saanut musta täysin väärän käsityksen median perusteella. Ja psyko "Johtaja JV" laittoi nuorelle tytölle vaan lisää vettä myllyyn. Ja isäni on muuten väärässä melkein joka asiassa jota nyt paasaa, en minä jatkuvasti arvostele ja hauku muita paitsi syystä, jota tapahtuu harvoin. Esim. tottakai mä vien laittomasti kirjoitetun kirjan oikeuteen ja teen varkaista rikosilmoitukset! Älkää sekaantuko ihmiset asioihin joista ette tiedä mitään
20 tuntia sitten sovelluksesta mobile
Johanna Mia Mari TukiainenNo mä katsoin nyt vaan tämän yhden jakson eikä sen perusteella Marianne mikään ruudinkeksijä ole.....mutta ei noi muutkaan kyllä! 20 tuntia sitten sovelluksesta mobile
Johanna Mia Mari TukiainenMarianne on ainoa nätti tyttö talossa. Ai se arvostelu siltä, kun sitä verrattiin muhun: "no mulla ei ole väkivaltataustaa eikä päihdeongelmaa." En tunne ketään yli 3-kymppistä julkkista jolla ei olisi jonkun sortin päihdeongelma Suomessa. Ja väkivaltarikollinen en edelleenkään ole, en ole koskaan kuullut että joku joutuisi shampanjalasin heitosta vankilaan......tosin kuristamisesta vankilan ymmärrän. Tosin jos Arto joutuisi sinne, se nauttisi vaan ilmaisista ruuista ja katosta pään päällä, Länsman pitäisi sulkea johonkin vanhanajan linnan torniin ilman sähköjä ja lämmitystä. Siinä jos missä on paha ihminen. Koen enää koirat ystäväkseni,en ketään muuta. Ainoa vaihtoehto on ulkomaille muutto, muuten kuolen. 19 tuntia sitten sovelluksesta mobile ·

Edit 20:50

Tänään on tosiaan keikka Riihimäellä, Ravintola Papillonissa. Tietojen mukaan keikkahenkilökuntaan kuuluu tällä hetkellä Tuksun lisäksi keikkamanageri Jarna sekä pari huojuvaa homoa haaremihousuissa.

Jos joku tahtoisi kertoa keikkatunelmia paikan päältä Paskon flaskalle, niin og.joe.pasko@gmail.com taikka anonyymi.kyttaajatar@gmail.com inboxeihin voi laittaa treffipyyntöä, Riihimäen ulkopuolellakin päästäisiin mukavasti keikkatunnelmiin.

Illan showtunnelmia odotellessa Pasko-flaska nostattaa keikkatunnelmaa pienellä vintage-otoksella, PoliisiTV:n keikkaraportti helmikuulta 2012.



Edit 22:20

Keikkapaikalle on päätynyt Jarna, Jani ja pantterimekkoinen Suvi, pantterityttö esittelee kyselijöille pilluaan, joku yleisöstä oli jo lähellä oksentaa. Ravintolan puolesta on lähtetetty kaksi autoa hakemaan Dolls-seurue, ensimmäinen auto pääsi Papilloniin jo yhdeksän aikaan mutta päätähteä edelleen odotellaan. Dolls-tanssijoille on jo kieltäydytty anniskelemasta.

Showtime Papillonin mukaan kello 23, mutta pantteri-Dolls tarjoaa jo alkupaloja. Liput 13 euroa, asiakaspaikkoja 60.

Edit 22:45

Facebook hetki sitten.

Edit 00:20

Tuksukin on päässyt keikkapaikalle puolenyön aikaan (ravintolan kyyti on ollut Jollaksessa jo kelo 19 lähtien), ennen keikkaa on kuitenkin aikaa ladata parit päivitykset SeiskaLiveen.

Kohta alkaa keikka, aito Louis Vuittonin laukku


08.09.2013 00:03
Pinkki laukku on harvinainen kausiluontoinen tuote, ja musta laukkuni on St.Barthsilta! Uudet esiintymisvaatteeni Miamista Julian tuomana.



Juontajani Jani ja Petri valmistautumassa keikalle


08.09.2013 00:08
Bäkkärillä komeat Jani Lampinen ja Petri Penna valmistautumassa illan juontoja varten. 7.9.2013 Riihimäki



Isabella alentamassa Johannan kenkiä keikalle


08.09.2013 00:13
Strutsin sulista tehty makeat korkokengät, Julian tuomat Miamista.

Pieni päivitys: Illan keikka Riihimäellä



Illan keikka meni loistavasti. Perus dolls-meininkiä. Koko porukka soossissa, Jarna juonsi mikkiin, joka ei ollut päällä ja ilmeisesti kruunasi iltansa lentämällä ulos baarista. Penna oli oma itsensä, upeasti laihtuneena veti showta. Tunkki tietty oli... no Tunkki. Riisu ruhoaan ja kiusoitteli yleisöä rintsikoihin verhotuilla utareillaan. Maitotuotteita ei käsittääkseni tällä keikalla käytetty, kerma ei siis vispattuna tai muutenkaan virranut pitkin tanssijan jumalaista vartaloa. Kahdessa erässä saapui porukka paikalle.

Yhdellä autolla toimitettiin team jurriset paikalle, ravintoloitsijan toimesta luonnollisesti. Tunkkia kai odoteltiin useampi tunti Jollaksessa, samalla kun Jarja ja muut pölvästit lämmitteli yleisöä. Mukana oli yllätyksellinen leopardinainen, joka pyynnöstä näytti pilluaan. Jarna on myös ymmärtänyt ilmanvaihdon tärkeyden ja huhujen mukaan esiintyi kommandona.

Tuksula.com:sta käsittääkseni löytyy tämän leopardinaisen kuva. Joku suoraan ammattilainen, joka oli onnistunut riitaantumaan jonkun pöytäseurueen kanssa. Ihan törkeessä kuosissa tietenkin. Huhujen mukaan ollut panohimmissa, kun kyyti tuli ja sai hameen päälleen vasta autossa. Toivottavasti tämä kaveri jatkaa uraansa flaskassa. Toivoa on Jarnaakin sekopäisempiin edesottamuksiin. Sääli vain, että näillä ammattilaisilla tuo glamourinkesto tyypillisesti rajoittuu yhteen keikkaan ja seuraavan päivän moraaliseen ja konkreettiseen krapulaan. Sen jälkeen legenda elää internetissä ja hetken mielijohde palaa kummittelemaan vuosien jälkeenkin.

Oma lukunsa tietenkin Pennat ja muut Anna-sofiat, jotka kilahtaa, jankuttamalla jankuttaa omaa tyhmyyttään ja katuu virhettään... seuraavaan keikkaan asti.

Terveisiä noin nelikymppiselle "Joe Paskolle", joka olit keikalla. Toivottavasti onnisti ja sait seuralaisen. Itsehän en Riihimäessä siis ollut. 

16 kommenttia:

  1. Mistäköhän Johanna on saanut kiskottua rahat koirien takaisin saamiseen? Ei kai nuo uristit sille ilmaiseksi töitä tee? Mites sitten käy jos, eikun kun, koirat pitää taas huostaanottaa? Kumma kun Johanna ei nyt sitten edes noita vanhoja kuvia läpikäydessään mieti, että missä meni pieleen, ei vahingossakaan sorru minkään asteiseen itsetutkiskeluun. Ai niin, aina kaikkien muiden syy. Udikin on taas kummallisesti ihan Unelmien Prinssi taas. Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YleInsä ihmiset katsovat vanhoja valokuvia kaiholla, mutta myös tietyllä kriittisyydellä. Miten sitä oli vielä nuori ja naiivi, elämä edessä jne. Samalla voi tehdä juuri sitä inventaariota, mitä on tullut elettyä ja koettua. Miltä elämä nykyhetkellä näyttää. Kun se ulkomaille takaisin palaten muuttaminen ei tee aikakoneen tavoin nuorennusleikkausta.

      Oikeastaan Seiska voisi jopa sponssata Miamin matkan Tuksulle. Lävähtäisi silmille ja tajuntaan realiteettina (mikäli ei liian soosissa) se kaikkien miesten sekoaminen ja ne unelmien prinssit. Tosin maijami olisi sitten Ruotsin ohella sen jälkeen paska paikka... Keksittäisiin uusi kohde. Vaikka ne rikkaat arabimiähet.

      Mitenkäs illan keikka on edennyt? Nukkuuko flaska ja banaanityöläinen jo vai miten?

      Poista
    2. Paljon Onnea Paskolle, jatka samaan malliin!

      Poista
    3. Ei Johanna ole koiria takaisin saanut... Elää taas vain mielikuvitusmaailmassaan. Ainoa koira mikä sillä tällä hetkellä on, on se uusi yorkki Madeleine, joka on hankittu joltain pentutehtailijalta ja toivon mukaan huostaanotetaan poisn Tunkilta pikimmiten.

      Poista
  2. Tuossa ylemmässä kuvassa jossa Tuksutin on "Udin" kanssa on ihan selvä heijastus kuvan kuvaajasta. Aika pelottavasti näkyy paljasta ihoa...

    VastaaPoista
  3. Kaiken teknologian keskellä diplomikostmetologi ja lähes laudaturin yo-psykologi nappaa kännykällä kuvia näytöstä tai kirjasta, jossa on lähes kymmenen vuotta vanhoja kuvia ja elää näissä hetkissä edelleen. Soittakaa nyt joku valkotakit paikalle!

    VastaaPoista
  4. Voisiko näille kuvadumppauksille perustaa vaikka blogin nimeltä paejosko? Kansa vaatii analyysiä ja tilannekatsauksia.

    VastaaPoista
  5. Riihimäen liveseurannalle valtaisa peukku.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kannatti valvoa! Onneksi kotona neljän seinän sisällä rauhassa koiran kuorsausta kuunnellessa.

    Vai on joku ominut identiteettiSI? Pilluahan sillä luulisi irtoavan, mikäli daami on tarpeeksi marinoitu, ettei huomaa sujuvaa verbaalista lahjakkuutta myös puheessa?

    Nyt voi mennä rauhallisin mielin nukkumaan. Keikka ohi ja jälipelien tuloksia sitten aamusella lukiessa.

    VastaaPoista
  7. Hienosti kopioitu rapsa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki palaute on suoraan ihanaa, mutta kerros nyt mistä tämä rapsa siis on kopioitu? Olettaisin, että kävit myös Hymyssä tätä ilosanomaa levittämässä ja paljastit kaikelle kansalle, että olen vähän muunnellut Tuksulan sisältöä? Minulla ei ole Tuksulaan tunnuksia, olen siellä kerran vieraillut. Hienosti kopioitu rapsa on ihan itse kirjoittamani, sen perusteella mitä minulle kerrottiin tapahtumista. Minulla ei ole mitään käsitystä miten tapahtumien kulku on Tuksulassa runoiltu. Toivottavasti paremmin.

      Poista
  8. Onko Joe Paskolla tietoa joko Jolene on saanut lähdöt Jollaksen kodistaMME?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Padre on käsittääkseni huamenna Jollaksessa. Käsittääkseni Tunkki ei ole tervetulut Jollakseen ja käsittääkseni se sieltä lähtee viimeistään, kun iskähh tulee kultakellonsa kanssa paikalle.

      Poista