sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Massiivinen media 1.9.

Johannan isä on kirjoittanut aamuyön tunteina Facebook-seinälleen kirjeen tyttärelleen.
Rakas tyttäreni Johanna. Olet 35-vuotias ja ajautunut kauas uskosta. Käytökselläsi vahingoitat lähimmäisiäsi ja itseäsi. Siskosi Julian vakava sairaus ei ole leikin asia, etkä tunnu tätä ymmärtävän. Et vaikka kerta toisensa jälkeen olet ollut osallisena tapahtumissa, joiden johdosta siskosi on joutunut sairaalaan ja median riepoteltavaksi. Viimeisien vuosien aikana elämänhallintasi on kadonnut kokonaan ja olet teoillasi tuonnut häpeää koko perheellesi. Nyt olisi jo korkea aika lopettaa menneessä eläminen ja unohtaa katkeruus, jota sisälläsi kannat. Et ole enää lapsi, vaan aikuinen nainen ja sen olisi jo suotavaa alkaa näkymään käytöksessäsi.
Et voi loputtomasti syyttää muita asioista, joista olet itse vastuussa. Et voi jatkaa valheellista elämääsi loputtomasti, tämä sinun olisi hyvä ymmärtää. Muiden syytteleminen omista hairahduksistasi ei puhdista sinun mainettasi, eikä auta sinua löytämään nöyryyttä, kuten on ollut teemana lukuisissa vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen opetuksissa. Jumala ei rakasta sitä, joka synnissä elää. Olen huolissani sinusta ja toivon, että saisit tehtyä täyskäännöksen elämässäsi, ettei sielusi joudu ikuiseen kadotukseen.

Raamattu sanoo:

"Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niin kuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että saisit elää kauan ja menestyisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa." ja "Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaisia Herraa totellen, sillä se on oikein."

'Kunnioita isääsi ja äitiäsi' on ensimmäinen käsky, johon liittyy lupaus: 'jotta menestyisit ja eläisit kauan maan päällä'."

Ala Johanna elämään omaa elämääsi ja yritä ymmärtää, että teoillasi olet satuttanut ihmisiä. Tie anteeksiantoon pitää lähteä sinusta itsestäsi, et voi vain olettaa, että tekosi unohtuu. Kun palaan Suomeen, keskustelen kanssasi jatkosta Jollaksen kodissamme, jota olet kerta toisensa jälkeen käyttänyt haureuden tyysijana. Viinin kyllästämänä olet viennyt mukanasi myös siskosi Julian pahoille teille ja nyt vuosien jälkeen Julian terveydentila on mikä on. Toivon, että mietit näitä asioita vakavissasi ja ymmärrät, että elämä ei voi jatkua näin. En tule enää jatkossa sallimaan tuollaista toimintaa kodissani.

Toivon, että alat vakavissasi etsimään toista asuntoa, siltä varalta, että emme pääse yhteisymmärrykseen jatkosta. Päihteiden käytön pitää loppua, samoin kuin lain rikkominen ja ihmisten herjaaminen ja syytteleminen.

Kaikella rakkaudella isäsi. Ymmärrä, että olen huolissani sekä terveydestäsi, ä sielustasi.
Hymy uutisoi ylläolevasta kirjeestä myös lyhyesti nettisivuillaan.

Johannan reaktiota isän tunteikkaaseen avautumiseen odotellaan. Isä ja tytär eivät ole Facebookissa kavereita keskenään ja julkaisu näkyy vain kavereille, mutta kirje kiertää jo useita keskustelufoorumeita joten eiköhän se kohteensa tavoita ennen pitkää.

Foorumeilla liikkuu myöskin raskaita huhuja Jollaksen osakkeen haltuunotosta. Naapurit olisivat kyllästyneet jatkuviin kotibileisiin, roskaamiseen, rottaposteihin, poliisien ja ambulanssin vierailuihin ja yleensä ottaen kaikkeen mikä liittyy siskosten arkeen.


Suomi24:ään on rekisteröity havaintoja Koomasta ja Mamma-Muratista:
Äitykkä on nyt Jollaksessa,oli jullen kanssa bussissa,,,,teki mieli kysyä ,että mitä tykkäät tyttärien touhuista,,,mutta en sit kysynyt ,kun olis julle voinut monottaa,,,taisivat mennä laajiksen kirppikselle,on se kooma tosiaan nimensä ansainnut,hitaat liikkeet.....puhuivat siinä bussissa,ettei voi vuokralaista ottaa ,kun Jonskun koira haukkuu niin paljon......semmosta kuultu ja paljon muutakin,kooma puhui aika kovalla äänellä.... 

8 kommenttia:

  1. Isän kirje on täyttä asiaa. Mitä luulet Pasko kuoleeko Duksu ennemmin kun koskaan lopettaa juomista ja myöntää virheitään?

    VastaaPoista
  2. Eikös isäNI ollut itse mukana näissä pillerindiilausjutuissa, vai muistelenko ihan omiani? Yliannos jumalaa taitaa tehdä aika tekopyhäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 23.5.2013 isäNI sai 20 päiväsakkoa lääkerikkomuksesta, olivat Julian kanssa tuoneet lääkkeitä maahan. Julia sai samalla kerralla rapsut myös lääkkeiden varastamisesta (16 euron arvosta reseptilääkkeitä Yliopiston Apteekista), Julialle yhteensä 30 päiväsakkoa. Tämä Julian ja isän pillerinpyöritys on tapahtunut samoihin aikoihin kun siskokset tulivat Thaimaasta (alkuvuodesta 2012) ja Johanna hehkutteli helppoja Diapameja Facebook-sivuillaan.

      Joen päivitys keissistä: http://joepasko.blogspot.fi/2013/05/case-markku-ja-julia.html

      Poista
  3. Vihdoin! Tätä onkin odotettu, hyvä,että perhe pakottaa Johannan ottamaan vastuuta teoistaan.

    Mitä luulette? Itsemurhauhkaus nro ken tietää, vai raitistuminen?

    VastaaPoista
  4. No jo on aikakin että edes isukille alkaa tuo touhu riittämään. Mistä nimitys Mamma-Muratti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riku Raitalan 500 -elokuvasta, Julia näytteli kyseisessä kulttiklassikossa Myrkkymurattia, nimestä tuli sittemmin kiertoilmaus Tukiaisten ei-julkisuudenhenkilö-vanhemmille.

      https://www.youtube.com/watch?v=6JsNlmM8fIE

      Poista
  5. Riku Raitala on oman sanojensa mukaan leikannut kaikki Tukiaisten kohtaukset pois..? Tukiaiset olivat vieneet kuvauspalkkiot ja kahden päivän sijasta olleet kuvauspaikalla vain 2 tuntia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Harmillisesti nuo kohtaukset on taidettu poistaa Youtubestakin. Ihan eeppistä matskua, Johanna ei suostunut ottamaan kenkiä pois ja kameramiehen huohotus peitti osan repliikeistä.

      Kuvauspalkkio-tilitys löytyy vielä. Laiha lohtu kylläkin.
      https://www.youtube.com/watch?v=AtG1pMLruN8

      Poista