maanantai 9. syyskuuta 2013

Copyright watch 2013

Hymyn voorumilla nimimerkki Escort (® / ) kirjoitti seuraavasti: 


"Joen viimeisin blogi on suoraan kaikkia lainauksia täynnä jotka jo tiedämme/osaamme lukaista.
Keikkarapsa on suoraan Tuksulasta kopioitu, hiukan muunneltuna. Voisit laittaa lähteesi. Rapsassa on myös virheitä sinulla, suorastaan väärinkäsityksiä. Olen pettynyt.
+ Kuva joka pantterista kiertää on Tuksulasta kopioitu (ei alapääkuva).
-PS. En lähtenyt Joen föliin :p "
Johon Joe Paskona ®  vastasin seuraavasti:
Arvostan palautettasi, nyt kun sen huomasin. En tiedä miten tämä asiaan vaikuttaa, mutta en ole Tuksulassa. Kerran olen kyseisessä paikassa vieraillut ja loin reippaasti tunnukset nimellä "Joe Pasko". Ensimäinen visiittini kesti 1,5h. Siitä tuo puolituntia meni keksiä miten tunnukset saa poistettua. Lopulta selvisi, että pitää mailia laittaa adminille, että ne katoaa kokonaan, kitos vielä öisen chatin osallistujille tiedoista. Aloittelin silloin blogiani ja erehdyinn klo 1.00 tms sanomaan 15 henkilön chatissä, että "kirjoitin muuten tuollaisen blogin". Vastaukseksi sain napakan "Ei tämä ole mikään omien blogien mainostamispaikka" ja reipasta komppaamista muutamalta nimimerkiltä. Aistin välittömästi, että mä muuten tunnen nää kaverit entuudestaan ja päätös ottaa hatkat syntyi nopeammin, kuin Julia potkasee lavalta naamaan.

Miksikö en ole Tuksulassa? No juuri tästä syystä. Näätämaailman tekijänoikeuksia valvotaan tiukemmin, kuin Päivi Räsänen paheksuu perseseksiä. Kun en ole siellä, en voi kopioida, eikä kenenkään tarvitse hyperventiloida, että "MINÄ KERROIN TÄMÄN ASIAN LUOTTAMUKSELLISESTI VAIN TUHANNELLE PARHAALLE KAVERILLENI" ja "KUVANKIN OTIN OMALLA KAMERALLANI, NYT SE ON TON SAATANAN PASKON SUORAAN PASKASSA BLOGISSA, VOIS HANKKIA JOTAIN OMIA KUVIA". Miten olen osannut hiukan muunneltuna kopioida Tuksulan kirjoitukset, en osaa vastata. Pahoittelen silti aiheuttamaani, mahdollisesti jykevääkin mielipahaa. Lähteeni, ei kuulu sinulle, eikä kenellekään muullekaan. Jos olisin jostain jotain tekstiä copypasteroinut, olisin sen kyllä maininnut. Kuten olen monesti tehnyt jos olen johonkin viitannut tai siteerannut toisten tekemisiä.

Sanot, että viimeisin blogi on suoraan kaikkia lainauksia täynnä, jotka jo tiedätte ja osaatte lukaista? No mitä sitten? En tietenkään voi olettaa, että olisit lukenut tiedotteeni liittyen tähän asiaan, mutta ennalta jo kerroin toisessa kirjoituksessa, että baaninvoimalla assistenttini jatkossa päivittelee noin suunilleen päivittäin tapahtumat. Ehkä alamme jatkossa keksimään FC-sitaatteja ja perustamme Paskomakasiinin, jonka kuvankaappaukset ilmestyy vain blogissaNI? On vain tietty määrä sisältöä, mitä mihinkään laittaa ja siihen on kovin hankala vaikuttaa. Se, että sinä tiedät ja olet ne osannut lukea, on tietenkin hirmu ikävää. Ei kai kenenkään pitäisi joutua kahteen kertaan lukemaan asioita. Et ilemisesti ole blogini kohderyhmää, vaan pikemminkin valistunut Tuksufani, joka saa tietonsa paremmista lähteistä. Tämä on tietenkin surullista ja taas jää miljoonat tulematta, kun blogiNI kuihtuu ja lukijat katoaa.

Henkilökohtaisesti minulle on aivan sama, mitä joku Skull and Bones henkinen salaseura internetin syövereissä kollektiivisesti tuntee. Olen kuullut huhua, että blogistani on sitaatteja myös täällä mainitsemassasi Tuksulassa, mikä on ihan kiva. Kirjoittamisen ilon lisäksi on ihan kiva, että Tunkin perseilyistä leviää käsitys mahdollisimman monelle ja jos joku blogistani naurut tai muita tuntemuksia saa, niin sehän on suoraan fantastista. En ole koskaan ymmärtänyt logiikkaa siinä, kuinka ihmiset narisee vuodesta toiseen miten ikävää on, kuin "Sian" tekemisistä ei kukaan tiedä ja sitten kirjoitellaan "salaa" oman porukan kesken miten tyhmä ja lihava se on. Siksi minusta on kiva, että joku on rahojaan ja vaivojaan laittanut kiinni esimerkiksi Tuksulaan, mistä mahdollisimman moni sitten tosiaan voi käydä katsomassa Tunkin tekemisten kattavan kirjon. Suoraan arvostan panostusta, joka Tuksulaan on pistetty ja toivon, että jatkossakin panostavat, saavat entistä enemmän kävijöitä ja uusia näätiä riveihinsä. 
InboxiiNI ilmestyneen viestin perusteella asia on otettu Tuksula.com:ssa käsittelyyn, eli aiheesta keskustellaan. Pörröhäntä (® / ) on asiasta jakanut oman käsityksensä, joka on seuraava:
"Pasko muuten puhuu muunneltua totuutta tuossa yllä.Meitä oli chatissa paikalla n. viisi jäsentä, ei viisitoista, kun hän pöllähti viime talvena paikalle. Ainoastaan yksi jäsen totesi Paskolle, ettei täällä ole ollut tapana mainostaa omia sivujaan.Tuo on nyt muuttunut muutamaksi. Mitään muuta asiaa hänellä ei ollut, kuin laittaa joka väliin joepasko.comSe alkoi oikeasti ärsyttämään. Pasko ei myöskään osaa lukea, sillä chatista lähtiessään hän nimesi minut mainostamisensa kieltäneeksi jäseneksi, vaikka minä olin ihan hiljaa."

En tiedä mitä tarkoittaa Tuksuaanisesti noin viisi jäsentä, mutta myönnettäköön, että tuo noin viisi on varmaan lähempänä, kuin hatusta vetämäni 15. Tarkoitin ylipäätään viestiä, että kello oli monta ja paikalla oli vähän ihmisiä.

On kuitenkin mielestäni melko hupsua puhua ihmisten lukutaidosta, kun itse kirjoittaa: "Ainoastaan yksi jäsen totesi Paskolle, ettei täällä ole ollut tapana mainostaa omia sivujaan. Tuo on nyt muuttunut muutamaksi." kommenttina väittämääni: "Vastaukseksi sain napakan (huom, yksikkö, ei monikko, ei tullut napakoita vastauksia, vaan saan vastauksena napakan) "Ei tämä ole mikään omien blogien mainostamispaikka ja reipasta komppaamista muutamalta nimimerkiltä.". En kai ole missään väittänyt, että sain muutamilta kommentteja tai muutaman kommentin? Väitin saaneeni napakan vastauksen (huom yksikkö, lähtöisin yhdeltä nimimerkiltä), jota seurasi toverillista komppaamista? Olet toki tervetullut plagioivan blogini kommenttiosioon selventämään tätä luetunymmärtämisen mysteeriä.

Pörröhännän lukutaitoa sen enempää arvostelematta, epäilen, että myös hän on saanut koulunsa rehtorilta koskettavan puhelun esseestään, jonka aiheena oli kateus. Olisit Pörröhäntä® arvostellut laskutaitoaNI, kun sen osoitit riittävän huonosti edes yhteenlaskuun. On aina omanlaisensa aivopieru tilittää toisten taidoista samalla, kun oma kirjoitus on lähtöisin Julia Tukiaisen apple mäkistä. Tietenkin vain oma mielipiteeni ja tästä(kin) voidaan toki olla uristien välityksellä jatkossa kiihkeästi erimieltä.

Kyllä se Pasko muuten osaa lukea. Muistan epämääräisesti, että joku oivaltaja suoraan alkoi kyselemään, että et kai sä nyt sen tai tän takia lähde pois täältä ja ajattelin mielessäni "idiootti" ja totesin "joo, just sen takia". Muistelen Dännynneeni, käyttäneeni kansainvälisesti tunnettua isoa D:tä ( :D) korostaakseni dramaattista vihaani juuri nimimerkki Pörröhäntää kohtaan. Suosittelen, että tutustut wikipedian artikkeliin aiheesta sarkasmi ja otat välittömästi yhteyttä treffipostiini, jos konsepti ei aukea. Mielelläni tarjoan muutaman lisäesimerkin ja käyn kanssasi läpi tätä asiaa laajemminkin, jos siis tarvetta ilmenee.

En ihan ymmärrä miten voin samaan aikaan vain "mainostaa blogiani" ja mitään muuta asiaa minulla ei ollut ja kuitenkin joka paikkaan laittaa joepasko.com (joka ei käsittääkseni johda yhtään mihinkään). Toki jos yhden kirjoituksen otannalla pelataan, niin on ihan totta, että spämmäsin joepasko.com osoitetta joka paikkaan ja se tietenkin ärsyttää enemmän kuin herpes huulessa. Minusta tilanne kuitenkin meni niin, että sanoin kirjoittaneeni tuollaisen blogin, sain käytöksestäNI palautetta, poistuin chatistä ja aloin etsimään miten tunnuksen saa poistettua, (kun siis aistin voimassa sellaita värähtelyä, että tää on muuten sama porukka, kuin eräässä FC-ryhmässä). Hetken kaivelin, en löytäny ja sen jälkeen rantauduin chattiin kyselemään kohteliaasti ohjeita nimimerkin poistoon.

Alkuun sain joepasko.com henkisiin kysymyksiini vastauksena ihmettelyä miksi haluan kokonaan poistaa nimimerkkini, pelkäänkö, että jää jälki käynnistäni ja blaa blaa blaa. Lopulta joku ystävällisesti kertoi, että pitää lähestyä adminiä maililla. Sen jälkeen mahdollisesti juuri Pörröhäntä ® alkoi pohdiskelemaan onko juuri hänen vikansa, että menen pois ja silloin tosiaan totesin tyyliin ":D joo, just silleen" tms.

Tätä kirjoittaessa nimimerkki Rouva Näätä (® /  Hymyn voorumilla kirjoitti seuraavasti:
"Pasko vois puhua totta
Viime talvena Tuksulaan tullessasi chatissa oli n. 5 jäsentä paikalla, ei 15.
Joka väliin työnsit joepasko.com linkkiä, muuta et osannut sanoa.
Sulle kerrottiin, ettei Tuksulassa ole tapana mainostaa omia sivujaan, vedit kasvikset kärsääsi ja kysyit, miten sieltä pääsee pois. Se sulle neuvottiin.
Syytit vielä mainostesi kieltämisestä jäsentä, joka oli ollut hiljaa keskustelun ajan, ainoastaan toivotti sinut tervetulleeksi.
Lukihäiriö ei siis ole pelkästään Jarnan ominaisuus.

Huvittavaa, että sä muuten tunnet nää tyypit:)
Anteeksi nyt, mutta en todellakaan usko, että samoissa piireissä liikutaan."
En tiedä onko nimimerkki Rouva Näätä Tuksulan upeasti laihtunut Pörröhäntä, mutta minun, Jarnan ja Pörröhännän lukihäiriö tulikin tuossa edellä mielestäni kattavasti käsiteltyä. Samoin kuin tuo mainostenkieltämisesta syytteleminen. Sanoin kieltämättä katoottisen lukihäiriöni vallassa "Aistin välittömästi, että mä muuten tunnen nää kaverit entuudestaan", en kuitenkaan tarkoittanut, että olen suoraan bestis ja yhdessä jaetaan kokemuksia suolihuuhtelusta. Tarkoitin, että epäilin samaksi porukkaksi, kuin eräässä FC-ryhmässä ja myöhemin epäilykseni on osoittautunut oikeaksi. Saat toki anteeksi ja voin varmistaa epäilyksesi, että emme liiku samoissa piireissä. Kirjoituksestasi päätellen voimme molemmat suoraan paremmin, kun ei jatkossakaan liikuta. Se on sitä Feng Tsuita se, kaikki voittaa.

En oikeastaan ylipäätään tajua miten ihmiset jaksaa tälläisestä asiasta narista. Toki ihan yhtä suuri mysteeri on miten jaksan kirjoittaa tätä skeidaa blogiini. Ehkä se on sitten se vittuilemisesta käteen jäävä ilo, joka näin motivoi törkeää plagioijaa toimimaan. Edelleenkään minulla ei ole jaloon Tuksulaan tunnuksia, en tiedä miten siellä on keikkaa käsitelty, eikä edes kiinnosta. Toivottavasti se "alkuperäinen" kuvaus kuitenkin on ollut parempi kuin omani. Kirjoitin omani sen perusteella, mitä minulle suoraan juoruttiin keikalta. Jos tästä nyt jollekin tuli pahamieli, niin lupaan tarjota kaakaon essolla ja ottaa osaa elämäntuskaan kaikilla muillakin osa-alueilla.

Aikuiset ihmiset narisee, kun nyt se pasko sitten kopioi ne samat FC-kommentit, mitä on luettavissa noin kahdestakymmenstä paikasta. Ihan se vaan kato kehtaa vittu sinne blogiinsa ne laittaa, vaikka ne löytyy muualtakin ja voi kyynel. Suoraan sujahti paketillinen kissanhiekkaa sieraimeen, mitenköhän saan nukuttua.

Minusta on suorastaan kiva, että näätäilyä tapahtuu monilla foorumeilla, Tuksula epäilemättä on yksi niistä aktiivisemmista. Ihan arvostan panostusta ja toivon, että jatkossakin jäsenmäärä kasvaa ja keskustelu käy vilkkaana. Ei se minulta ole pois, vaikka ihmiset lukisi useampaakin foorumia, blogia, paikkaa tai vaikka soittelis Tunkin super salaiseen prepaidiin doksin toivossa. En tosin myöskään tiedä mitä hyötyisin siitä, että alkaisin kopioimaan jonkun Tuksulalle sielunsa verivalalla myyneen käyttäjän keikkaraportteja paskaan blogiini.

En tosin myöskään ole koskaan ymmärtänyt sitä prosenttitunkkaamista, mitä joissain piireissä esiintyy. Hymyn foorumia pidetään aidsin synnyinsijana ja tää meidän mesta, se on sitä oikeeta aatelia. Täällä kerran yks Heikki kerto, miten se näki Tunkin pikkuhousut HOLD THE PRESS, tää on nyt kovaa doksia, ette nyt saatana sit vuoda tätä asiaa mihinkään! Meitä on täällä vaan x tuhatta parasta kaveria ja oishan se nyt suoraan vammasta, jos joku skenen ulkopuolinenkin sais tän kovan faktan käsiinsä ilman, että se liittyy ainakin supportiksi.

Epilemättä asian käsittely jatkuu ja saan perääni ainakin kolme nimimerkkiä, joita en siis oikeasti tunne ja kohta on uristillani satoja sivuja tulostettuna kunnianloukkauksiaNI.

Loppuun vielä lista muista blogeista ja foorumeista, joissa Tunkkia tietääkseni käsitellään:

Tuksula.com vaatii rekisteröitymisen, ymmärtääkseni sinne ilmestyy hirmu kivasti doksia. Löytyy kattavasti Tunkin FC-jauhamiset ja käsittääkseni ajoittain myös aktiiviset näädät ja/tai Tunkin tututkin käy kertoilemassa kokemuksistaan.

Laupealla lahnalla on hyvinkin legendaarinen blogi osoitteessa laupis.blogspot.fi kirjoittelee nasevasti Tunkille tai Tunkista. Käsittääkseni suosittu, yksi vanhimmistä aiheeseen vihkiytyneistä joka tapauksessa.

Tutkinta.blogspot.fi on ihan hauska mielestäni, suoraan suosittelen, että käytte kaikki sitä lukemassa. Monesti kovastikin oivaltavia kirjoitelmia.

FC:ssä on sitten salaperäinen Kooman Salakapakka, jossa on jäseniä monta ja osalla ihan oikeat yhteydet Tunkin sisimpään. En tiedä miten sinne nykyään pääsee, mutta siellä luultavasti on netin kattavin kokoelma Tuksuaanista doksia.

Lemmikkifoorumilla (joku tuollainen se oli, en jaksa kaivaa linkkiä, laittakaa ihmeessä kommenttiosioon linkki, niin päivitän), murobbs:ssä, Suomi24:ssä ja Hymyssä on ainakin omat lankansa Tunkin tekemisten ruotimiseen.

Pusuja ja haleja kaikille tasapuolisesti. Paitsi tietenkin Rouva Näädälle, joka liikkuu ihan eri suunnassa kuin minä. Tätä mahdollisesti elämäni ihmisuhdetta tai oikeammin sen puutetta jään nyt katkerana pohtimaan keskenäni.

30 kommenttia:

  1. Joe, sullahan nähtävästi meni nyt isompi herne nenuun? Voitko palata siihen mitä osaat, nää sun nykyiset postaukset on aika puisevia (tää viimeisin 2.2?) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö. Mitään herneitä ole mihinkään mennyt :) mistä? Siitä, että joku innostuu puolustamaan "Tuksula.com sisältöä"? Etenkin kun en edelleenkään ole lukenut tätä plagioduksi väitetty kirjoitusta. Höpsö. Ihan 0.0 tässä ollaan liikenteessä ja harmittaa edelleen 0.0. Ei ole mitään angstia Tuksula.com:a, sen enempää kuin yksittäisiä käyttäjiäkään kohtaan. On tietenkin ikävää, jos joku lukee tuon niin, että olen ihan maanisena, katoottisena tai 2.2 ollut julistamassa Jihadia.

      Minun näkökulmastani joku tuli kertomaan käsityksensä siitä mistä ja mitä olen copy pastorina tuottanut. Sen jälkeen hän tai joku toinen otti vielä asiakseen tulla kertomaan miten narrasin aikaisemmista tapahtumista. Vastasin vain siihen, ilman sen kummempia raivoja. Mielestäni pörröhäntä ei ollut liikenteessä parhaalla mahdollisella argumentilla ja siihen ihan itseäni viihdyttääkseni tartuin. Sen jälkeen ilmestyi hän tai joku toinen vielä Hymyyn julistamaan evankeliumia.

      En nyt näe tässä mitään sen kummepia herneiden väärään osoitteeseen sijoittumista, toivottavasti sitä ei ole tapahtunut Tuksulan käyttäjien keskuudessakaan. Mitäs minä siitä hyötyisin, että joku mielensä pahoittaa, kun en itsekään ole käärmeissäni. En teidä edustaako nämä kantaaottaneet Tuksula.comin johtoporrasta, luulen, että ovat vain innokkaita keskustelijoita palstalta. En tiedä mikä motivoi keskustelun aloittajaa. Saattaa olla, että hän on sen alkuperäiseksi kokemansa kirjoituksen tuottaja ja siksi lähti hakemaan oikeutta tai kertomaan ihmisille miten olen hänen tekstiään kohdellut kaltoin. En tiedä asiasta enempää kuin olen tässä kirjoittanut.

      Ihan käsi raamatulla (johon en usko) voin vannoa, että toivon kaikkea hyvää Tuksulalle, pörröhännälle ja kaikille muillekin Tunkin puuhista kiinnostuneille ihmisille pitkin internettejä. Mitä taas tulee nykyisiin postauksiin, niin en tiedä mitä tarkoitat.

      Olen viimeksi lisännyt pienen pätkän tekstiä tuosta keikasta, tämä kirjoitus, joka on koettu plagiaatiksi. Sitä edeltävä postaus on tiistailta 3.9. En ollut silloinkaan jurrissa, kiukkuinen tai mitään muutakaan. En ikinä tiedä miten näitä tekstejä luetaan. Toiset tykkää, toiset ei. Ihan samalla fiiliksellä tuota sontaa kirjoittelen kuitenkin aina. Kiitos tsempistä, sitä samaa myös sinulle.

      Poista
  2. Saaha sitä kirjottaa mistå kirjottaa. Kansa päättää lukeeko vai ei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Ne lukee, jotka haluaa, toivottavasti jotain jää käteen. Ei tämä Tuksun sekoiluista naksutteleminen ole ihan niin vakavaa, että kenenkään kannattaa mielensä pahoittaa.

      Poista
  3. Mite lie sunnuntain kämpän tyhjemnykset menneet? Olin jo selvänä lähdössä paikalle katsomaan 535km suunta tätä tapahtumaa, harmi vain kaverini oli jo alkoholia kerinnyt maistella eikä voinut enää liikkua mihkää kauemmax sen jälkee. En oo löytänny ketää kukaan ois kirjotellu asiasta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yhtään Tunkkia tunnen, niin Tunkki on edelleen Tunkki. Se on lähinnä keskittynyt solvaamaan faijaansa ja esittämään uhria. Pakannut lähinnä itsensä likaisten lakanoiden väliin. Markku ei kuitenkaan käsittääkseni ole Jollaksessa ja on tulossa tänään tms. Silloin kai se selviää lähteekö Tunkki kompostista ja minkälaisilla tunnelmilla ollaan. Jos Markku pysyy sanojensa takana, niin kaikke me siitä saamme kuulla. Tunkki luukuttaa internetin täyteen karmaa ja ajojahtia.

      Poista
  4. No höh, ihme nillitystä. Siis Tuksulassa. Onneksi mä voin lukea Tuksulaa ja Joe Paskoa ihan sulassa sovussa keskenäni. En ole huomannut, että Tuksulassa olis noin tiukkapipoista jengiä, mut näköjään kaikenlaiseen törmää. Olisin jotenkin kuvitellut, että olisit sopinut sinne kuin nenä päähän, siellähän on sun blogille oma ketjukin.

    t. JoePaskoONidolini (samalla nimimerkillä Tuksulassa, joten jos joku alkaa mulle nideilemään, niin tiedän että johtuu nimimerkin osittain huonosta julkisuuskuvasta :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä usko, että on olemassa mitään Pasko vastaan Tuksula.com. Ainakaan toivottavasti. Olen tosiaan ollut siellä kerran ja visiittini kesti (noin) 1.5h. Ei minulla sitä paikkaa vastaan ole mitään. Käsittääkseni ihan lepposaa jutustelua ja doksia piisaa. Siellä vaan on ainakin osittain samaa porukkaa kuin eräässä FC-ryhmässä ja sen suhteen on jo aikaisemmin käynyt ilmi, että en ole yhteensopiva. Eikä sekään ole mitenkään erityisesti muiden kuin minun vika. Sellasta henkilökemia juttua.

      Se, että en ole koko flaskassa, piti olla lähinnä minulle itselleni sellainen "eipähän ainakaan tule narinaa kopioinnista" suoja. Logiikka kai on se, että jos en ole noissa paikoissa, "ei kukaan" voi väittää, että kopsailisin dokseja tai vuotaisin salaisuuksia.

      Kuten sanottua, minusta on ihan nastaa, että ihmiset rupattelee Tunkin hassutteluista ja viihtyy keskenään. Tuksula on varmasti ihan nasta paikka ja toivottavasti on sitä jatkossakin. Jos siellä joku tykkää kirjoituksistani, niin sehän on vaan kiva se. Ei minua häiritse, jos joku jotain sepustuksiani sinne laittelee, toivottavasti aiheuttaa satunnaisesti naureskelua. Naureskelua joko kirjoitukselle, Tunkille tai minulle.

      Poista
    2. Ite oon yhdessä, oikeesti kahdessa, sukujuurien paikkaa kunnioittavassa FC ryhmässä. Yksi jasen postasi ihan hyviä valokuvia sinne, jotka oli kaivellut ympäri nettiä. Sinänsä hienoo, että oli vaivaa nähnyt, kun ne oli nyt yhdessä paikassa. Se taas ei muutamille sopinut, kun oli luvatta niitä netistä kopsannut ja ylläpitäjät poistivat kaikki työllä ja vaivalla kopioidut vanhat valokuvat. Sotahan siitä syntyi ja kaveri perusti oman samoja asioita käsittelevän ryhmän, jossa on hyvin pitkälti sitten samoja jäseniä. Omia valokuvia saa kopioida sinne, mutta ei netistä ???? Ei oikein tuommoinen tiukkapipoinen seriffi toiminta minun mieleen ja en kyllä siksi ymmärrä tuksula vs pasko juttuakaan. Paskon juttuja alusta asti lukenut, mutta kooman salakapakka ja tuksula on lähinnä punaniskojen sisäsiittolaisuuden aikaansaannoksia ja jos jonkun varpaille astuu, niin sen kyllä tuntee nahoissaan. Aiemminkin sanonut, että jos joku kopioi minun kirjoituksia lähdettä mainitsematta, niin oon siitä ylpeä, että olen saavuttanut jotain monien iloksi. Meitä vaan on joka junaan ja asemallekkin jää jokunen. Jotkut vaan ei ole olleet älyjonossa ensimmäisenä, niin on jääneet huonommille eväille. Ketään loukkaamatta, jos tietäisitte reiskoissa ammatin, niin hämmästyisitte, että vittuako minä täällä teen, kun minun pitäisi olla sivistynyt arvostettu ammattilainen. Ehkä siinä on se minun pako ammatin tuomasta vastuusta ja saan työasiat sopivasti pois mielestä. Toivon ihan oikeesti, että näitä ei tarviis lukea ja Joe Pasko sais sen arvostuksen mika sille kuuluu. Teksti on viihdyttävää ja mukaan tempaavaa ja ei ole omanegon kohottamiseksi kirjoitettu. Siks Paskoa arvostan....kaljan tarjoon jos tavataan..ja ehkä toisenkin. Terv. Reiskoissa, joka on aina ollut samalla nikillä.

      Poista
    3. Taidan laittaa blogin minäkin oman ammatin suhteesta tuksuun ihan doksien ja omien kokemusten muodossa, mutta kiinostaisiko se ketään ? Ehkä minulla olisi aika hyviä totuuksia muutamista jutuista. Ajan bussia, mutta en linja-autoa. Siinä vihje ratkaistavaksi. :D

      Poista
    4. Laitan vielä muutaman doksin tähän. Menneiltä vuosilta ja saan kyllä päivän ja vuoden etsittyä. Tuksu on on sidottu koneessa vöillä ja nippusiteillä kiinni, kun ei pysynyt turistiluokassa. Julle taas kärysi busineksesta varastamansa skumppa pullon vääsinkäsityksestä, ja vasta kun ilmoitettiin välilaskun maksavan 25.00, julle otti rauhoittavia ja nukkui ja heräsi miamissaa. Näitä sitten löytyy muutaman sivun verran.

      Poista
    5. Tuo lasku olisi maksanut 25.000 dollaria, eikä 25.00 sorry kermaliköörin näppäily virhe....sama,

      Poista
  5. Empä arvannut minäkään, että Tuksulassa tuommosia ollaan! Jätän koko homman väliin siis. Ja eikun mailia laittamaan että saa poistettua tunnukset... Kiitti vinkistä! En ois varmasti osannu poistuu sieltä ilman vinkkiäsi!
    Ja onhan tämä blogi parasta ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Tuksulassa olla kai minkäänlaisia. Yhdestä kolmeen käyttäjää katsoi aiheelliseksi puuttua kokemaansa vääryyteen ja pitää huolen, että lopetan valehtelun. Ei sieltä mikään Markku Tuksula ole lähettyänyt uristiaan asialle. Älä nyt hassu mitään tunnuksia poistele.

      Poista
  6. Häätö köynnissä, poliisit paikalla, pääsetkö Pasco eturiviin kuvailemaan?

    VastaaPoista
  7. Käsittääkseni Tuksulassa on ylläpito puuttunut tähän turhanpäiväiseen vastakkainasetteluun ja poistanutkin jo ko. asiaan liittyviä viestejä. Voinemme siis kaikki palata itse asiaan ja jatkaa näätäilyämme :) Joe on mielestäNI edelleen näätäilyn (kahvi)kermaa ja isäNI on kanssani samaa mieltä olipa hän joukkopsykoosissa tai tiputtanut loputkin ruuvit päästään.

    VastaaPoista
  8. Ihmiset nyt vaan on tommosii. Siis aina jotkut ihmiset. Minä kun olin mukana perustamassa pieneen kylään erään valtakunnallisen järjestön paikallisjaostoa, niin varsinainen puuhamies sai kiukkuisen puhelun että mitä te meette tommosta tänne perustelemaan, ei teitä tänne tarvita, kun täällä on jo tämä meidän porukka. Kyseessä siis ihan toisen järjestön paikallinen osasto, joiden läsnäolosta emme olleet olleet edes tietoisia. Sen verran hissuksiin olleet? Samalla asialla toki oltiin, mutta oli mahdotonta nähdä tilanteessa mitään kilpailuasetelmaa. Paremminkin yhteistyö olisi voinut olla hieno juttu - ellei heidän tervetulotoivotuksensa olisi ollut tuollainen. Kyseessä siis vielä hyväntekeväisyys ja maailmanparantelu-henkinen toiminta. Ja me perkeleet tultiin niiden apajille! Semmosta se on. "Meidän ajama maailmanrauha-pulunkesytys-yhdistys/Tunkkitiedotus on ainoa oikea ja muut painukoot kettuun!" Sä oot Pasko ihan paras, huolimatta osittain huonosta julkisuuskuvasta, tai kenties juuri sen takia!

    VastaaPoista
  9. Älä nyt moisesta välitä. Mä tuun ensi maanantaina sun ikkunan alle laulamaan lööppijulkkista, sen lupaan <3 Aina, teit mitä tahansa, joku itkupilli alkaa päteä kun ei osaa sanoa mitään älykästä oikeissa kohdissa ja kastematokin juoksee pihalla karkuun pelkästään siksi ettei voi sietää tommosia sateellakaan. Tollasissa päissä ei edes täit viihdy.

    Sä saat mut repeämään nauruun ja luen näitä sun juttuja aina kun kaipaan viihdykettä. Nillittäjiä riittää aina. Mä olen sairaalloisen mustis sun kyvylle tuottaa tekstiä näin ammattilaiskirjoittajana, jatka samaan malliin äläkä ulisijoista välitä mitään!

    T. Ainoa kaveriSI Cassie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä ole mistään kenellekään kiukkunen tms. Alkuperäinen kirjoittajakin on tilanteen suhteen käsittääkseni melko zen. Inboxiini kajahti aikaisemmin tämän oivaltajan kirjoitus aiheesta. No hard feelings, puolin tai toisin, kuten huomaat:

      "Olen tyytyväinen sain heppulin kihisemään :P Mahtavaa !
      Hymyn kommenttini oli minulta ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen.
      Minä itse arvostan Tuksulaa, koska tänne se tieto tulee suoraan esim. oikeudesta, keikalta yms. (odotan tiistaita).
      Minä tykkäsin myös aiemmin lukea Joe Paskon blogia mutten taida tykätä lukea enään. Luen (ehkä) mutten tykkää sisällöstä."

      Ikävästi tästä kuitenkin seurasi se, että hän ehkä lukee blogiani, mutta ei jatkossa tykkää sisällöstä. Kurjaahan tuollainen on, että lukee paskaa sisältöä, ehkä.

      Edelleen mua kaivelee ainoastaan, kun en tiedä mitä mä olen plagioinut. Arvostan jos joku hurauttaa kommentteihin tai maililla mulle sen alkuperäisenä pidetyn tekstin. Ihan niin paljon ei mielenkiintoa riitä, että rekisteröisin itseni sinne lukeakseni yhden kirjoituksen.

      Poista
    2. Kihisetkö sinä muka? Mitä, miten? Tsirihahha. Tuo lukeva mutta ei tykkäävä on hyvä varoittava esimerkki meille kaikille Tunkkia vahtaaville, että joskus seura voi myös tehdä kaltaisekseen.

      Poista
    3. Minusta se on varoittava esimerkki siitä, miltä näyttää kun joku kirjoittaa Julia Tukiaisen sanelusta apple mäkillä. Saattaa olla rumasti sanottu, mutta onhan tuo nyt mahdollisesti typerintä mitä olen vuonna 2013 kuullut kenenkään suusta.

      Poista
  10. Hyvä Joe,
    älä välitä noista jonnin joutavista!
    Miun mielestä oot ihan huippu ja joka kerta saan hyvät naurut kun luen siun tekstejä!
    Jatka samaan malliin, hyvällä maulla tottakai! ;)

    Terkuin, Jenni

    VastaaPoista
  11. Hyvää doksia! Asiaa.

    VastaaPoista
  12. Hyvä Joe!
    Ja kyllä, Tuksulassa on sinulle oma ketjunsa, johon kopioidaan kaikki blogi pläjäyksesi ja niitä hehkutetaan, ja ihan sattumalta joku aika sitten huomasin, että Tuksulan nettikaupassa myydään mukiakin sinun tekstilläsi: http://tuksula.spreadshirt.fi/mukit-C267586 Liekö sinulta tuohon pyydetty lupaa ja paljonko saat provikkaa?
    Meinaan noiden valossa tuntuu aika hassulta nillittää sinulle, että joku keikkakirjoitus nyt on vähän samantapainen kuin jollain toisella jossain muualla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä saa mukista mitään provikkaa, enkä kaipaile. Ihan kiva jos joku on kokenut jonkun onelinerini mukiin laittamisen arvoiseksi. Toivottavasti ylipäätään menee tuota Tuksulan tavaraa kaupaksi. Ihan se jotain maksaa tuollaista sivustoa pyörittää ja aikaa kuluu ihmisiltä. Varmaan menee jokainen euro oikeaan osoitteeseen jos jotain saavat myytyä.

      Poista
    2. Näin jalo herrasmies edelleenkin on Hesus Pascos! Ottakaa mallia Puksulalaiset!

      Poista
  13. Sä oot aina mulle ykkönen! Märi mii Tsou! <3 Terkuin harras fariseukseSI Haikki.

    VastaaPoista
  14. Ainakin Lemmikkipalstojen Päivän Peilissä käydään erittäin aktiivista keskustelua ja ketju roikkuu yleensä ensimmäisellä sivulla glamuuristi otsikoituna. http://www.lemmikkipalstat.net/cgi-bin/palsta/forumdisplay.cgi?ohje=aiheet&forum=P%E4iv%E4n+Peili&number=20

    PS. Olet siellä idoliMME!

    VastaaPoista
  15. En luve muuta ko Paskoo. Kertojanlahjat on erinomaiset, kiitokset.

    VastaaPoista
  16. Olin poissa maisemista pari viikkoa ja melkin 3. maailmansota alkanut sillä aikaa. Mitä ne Tädit siellä Tuksulassa kitisee? Itse kaapivat netistä kaiken mikä vähänkään viittaa Tuksuun - saavat jopa pisteitäkin ja ylennyksiä aktiivisuudestaan ja uutteruudestaan. Pikkiriikkisen kaksinaamaisia Täti-immeisiä siellä suunnalla. Siitä ilosta että siellä saa pyöriskellä täytyy/saa? käsitykseni mukaan vielä maksaakin?
    Loistava kirjoittaja olet idolini - monet naurut nauranut blogiasi lukiessani ja yhtä monesti olen näytön puhdistanut kahvipärskeistä. Lisää tätä! Me like!!!

    VastaaPoista