maanantai 2. syyskuuta 2013

Massiivinen media 2.9.

Hiljainen päivä Tunkki-rintamalla kello 16 mennessä. Päivän pääuutinen: ei mitään uutisoitavaa.

ToosaTV:n uusin jakso oli mainiota katsottavaa, toimitus suosittelee.
ToosaTV:n kohublondit Johanna ja Juulia ovat kokeneet ilmeisen vararikon.
Glamourelämä on kallista ja kaikenmaailman sairaudetkin, kuten ''ajankäsitteen narkoleptinen suuntautuminen'' haittaavat työntekoa.
Glamourprinsessat ovat päättäneet kääntyä ammattiauttajien pariin, Ylen Kukkaron Herraksi -ohjelmasta kenties löytyy ainakin muutamat alushousut.
 
Iltalehti uutisoi pari viikkoa sitten syksyn Julkkis-BB:stä.
Suomen ensimmäinen Julkkis Big Brother alkaa tiistaina 3.9. Subilla. Kaksituntinen kello 21 alkava suora lähetys esittelee juontaja Mari Sainion johdolla taloon astelevat julkkikset. BB-tunnelmaan virittäydytään jo kello 19 alkavassa Julkkis Big Brother Extrassa.
Iltalehti julkaisee muutaman nimen, joiden uskotaan astuvan Julkkis Big Brotheriin. Kiinnostavin tieto varmaankin on, että Johanna Tukianen suurella todennäköisyydellä vierailee talossa ja viettää siellä tiettävästi viikon.

On siis teoriassa mahdollista, että Tunkki olisi jossain suljetussa tilassa odottamassa huomista Big Brotherin alkua. Viikon vierailu BB-talossa olisi myös virkavallan etu: ensi viikon tiistaina koittavaa Tukiainen-Länsman oikeudenkäyntiä ajatellen ainakin tiedettäisiin Tukiaisen sijainti kellon ympäri.


edit. 1

Seiskan tietojen mukaan Tukiainen ei olisi menossa BB-taloon.
Johanna Tukiainen huomenna BB-taloon?!
Viihdeuutiset 02.09.2013 16:28
Kohutanssija Johanna Tukiainen on odotettu kilpailija huomenna (3.9.) alkavaan Julkkis Big Brother -ohjelmaan. Kisassa 10 julkkista taistelee BB 2013 -voittajan tittelistä sekä palkintorahoista haluamalleen hyväntekeväisyyskohteelle.
Seiskan saamien tietojen mukaan Johanna Tukiainen ei ole kuitenkaan menossa BB-taloon - katsojien pettymykseksi. Johannalla on myös syyskuun aikana ainakin neljä sovittua keikkaa, joita ei ole peruttu. BB-talon tilanne kuitenkin elää ohjelman aikana, joten talossa saatetaan nähdä yllätysvieraita kesken kauden.

edit. 2 - Albertinkadulla on herätty uuteen päivään.

Keikkamanagerikin osallistuu kyydin hankintaan.

"13pv ensi viikolla sitten Kuusankosken Baanalle"... kiireinen ilta tiedossa, kun flaskan päiväkirja uutisoi Il Trenon keikasta samalle illalle.
Nimi: Johanna Tukiainen22.07.13 12:33 am
UUTTA ALUSTAVAA TIETOA KEIKOISTA JA HUOMISISTA SUURISTA RAPUJUHLISTAMME!!!! 

NYT ON VARATTU: 
- 13.9.2013 RAVINTOLA IL TRENO, MELLUNMÄKI 
- 5.12.2013 RAVINTOLA POHJANPOIKA, JAKOMÄKI 
Välimatka Il Trenon ja House Baanan välillä on 123 kilometriä. Baana on avoinna 02:00 ja Il Treno 03:00 saakka.

edit 3 - Flaskan päiväkirjassa on taas asiaa.
Nimi: Johanna Tukiainen02.09.13 10:39 pm
AVOIN KIRJE ISÄLLENI VASTINEENA NAAMAKIRJA KIRJOITUKSEEN JA SIITÄ HYMYN YMS. ALA-ARVOISEN MEDIAN IMUROIMAAN TEKSTIIN: 

Rakas isä, olen aina sinua sekä äitiä kunnioittanut, se ei pidä paikkaansa, ettenkö omia vanhempiani enkä saamaani lapsuutta ja nuoruutta kunnioittaisi. Nyt menit kuitenkin liian pitkälle, joulun solvaukset sinulta vielä kestin koska tiedän että olet psyykkisesti sairas. 
Minä en ole alastonkuviasi ympäriinsä levitellyt, sinä olet itse niitä levitellyt eri naisille netissä ja se ei todellakaan ole minun vastuullani. Varoitin sinua jo jouluna siitä, että kyseessä ovat ns. näädät, mutta et nähtävästi minua uskonut. Et ole "heittämässä" minua Jollaksesta ulos minkään muun kuin sinun ja äidin taloudellisten ongelmien takia johon ITSE olette ajaneet itsenne. Itse olette velat itsellenne aiheuttaneet, ja kuten itse totesi "35 vuotiaana" minun pitää ottaa vastuu omasta elämästäni, joten minulle ei myöskään kuulu teidän velat, jotka ovat osittain sinun pelivelkojasi!!!! 
Ettäs kehtaat mennä minua julkisesti arvostelemaan, minä kyllä annan takaisin, mutta satakertaisesti. Jos mielestäsi uskovainen ei saa tanssia vähissä vaatteissa tai juoda alkoholia (itse olet entinen alkoholisti joka syyllistää muita) niin sovitaan sitten, etten ole enäää uskovainen!!!!! Voin ihan hyvin olla ateisti, heillä näyttää muutenkin menevän paljon paremmin kuin ristiin jo valmiiksi naulituilla uskovaisilla. 
Ettäs kehtaat kirjoittaa minulle tuollaista sanalla sanoen PASKAA, kun itse olet kaikkea muuta kuin joku pyhimys!!!!! En olisi ikinä uskonut omasta isästäni, kärsit varmaan 60-kympin kriisistä mutta minunkin hermoillani on rajani ja RAJAT MENIVÄT NYT!!!!!!! 

Johanna Tukiainen

1 kommentti:

  1. Kyllä on kovapäinen tytär. Rajat tällaiselle olisi pitänyt asettaa jo varhain, nyt voi olla liian myöhäistä. Huh. :(

    VastaaPoista