tiistai 3. syyskuuta 2013

Faijan pelivelat ja vitun Kimi Räikkönen

Ihan alkuun pieni tiedote Paskon flaskan toimintaan liittyen. Laiskana blogittelijana olen rekrytoinnut banaanipalkalla assistentin. Tarkoituksena on kerätä yhteen postaukseen suunilleen päivittäin Tunkkiin liittyvä uutisointi massiivisessa mediassa ja tietenkin tämän iloisen ydinporukan sekopäiset FC-postaukset. Muualtakin nuo toki löytyy hirmu kätevästi. Hymyn foorumilta, Tuksula.com, monet muut foorumit ja tietty salaperäinen Kooman Salakapakka FC:ssä tarjoaa ihan saman sisällön. Ihan siksi vain ajattelin tähän ryhtyä tai oikeastaan tuon orjani pakottaa, että jos joku muu jotain blogia pitelee tai ei syystä tai toisesta halua foorumeille liittyä tai niitä selailla, niin täältä ne sitten olisi "kätevästi" löydettävissä.

Sitten asiaan. Tunkilla on kaikkien aikojen kesä menossa. Nyt näädäksi on paljastunut isäni, joka ennen oli lähes kaikessa täysin samaa mieltä kuin Tunkki ja Sauli Niinistö. Ei liene kenellekään yllätys, että tämäkin tarina alkaa oikeastaan viime joulusta.

Silloinhan Jasminella hirtti kiinni, kun Tunkki oli ihan joulun kunniaksi käynyt Juliaan käsiksi ja pappa oli sitten joutunut pistämään Jullen kanssa Tunkin tatamiin. Johanna tietenkin näki asian niin, että Pappa kuristi ja hakkas Johannan. Ei kuitenkaan tehnyt rikosilmoitusta, tyytyi vain raportoimaan tapahtumat FC:ssä. Jasmine kuitenkin julkaisi tästä ja varmaan muistakin syistä FC:ssä pitkät pätkät Tunkin elintavoista, koirien koulutuksesta, glamoureista ajoista, äidin huorittelusta ja yleisesti Tunkin tavoista.

Joulun jälkeen Tunkki ei Jasminelle "alentunut" kommentoimaan, vaan rekrytoi Diabeetikon hoitamaan paskanheiton. Paskaa lensi ja lopputuloksena syntyi mahdollisesti mailmanhistorian erikoisin dialogi kahden aikuisen välillä. Diabeetikko totesi, että Jasmine on matkinut vaalean tukkansa, silikoni-implantit ja Miamin matkat Tunkilta ja Dilleltä ja ylipäätään vanhemmat rakastaa Jullea enemmän kuin "pikku ämmä jasminea". Dialogin kohokohta oli luultavasti se, kun Julle täräytti, että maksaa vuokraa enemmän kuin tienaa.

Syystä tai toisesta Iskällä on ilmeisesti tullut mitta täyteen ja perheen sisäiseen viestintään on valjastettu FC. Ensin Padre pisteli seinälleen kirjoituksen 1.9.2013 klo 3:04:
Rakas tyttäreni Johanna. Olet 35-vuotias ja ajautunut kauas uskosta. Käytökselläsi vahingoitat lähimmäisiäsi ja itseäsi. Siskosi Julian vakava sairaus ei ole leikin asia, etkä tunnu tätä ymmärtävän. Et vaikka kerta toisensa jälkeen olet ollut osallisena tapahtumissa, joiden johdosta siskosi on joutunut sairaalaan ja median riepoteltavaksi. Viimeisien vuosien aikana elämänhallintasi on kadonnut kokonaan ja olet teoillasi tuonnut häpeää koko perheellesi. Nyt olisi jo korkea aika lopettaa menneessä eläminen ja unohtaa katkeruus, jota sisälläsi kannat. Et ole enää lapsi, vaan aikuinen nainen ja sen olisi jo suotavaa alkaa näkymään käytöksessäsi.

Et voi loputtomasti syyttää muita asioista, joista olet itse vastuussa. Et voi jatkaa valheellista elämääsi loputtomasti, tämä sinun olisi hyvä ymmärtää. Muiden syytteleminen omista hairahduksistasi ei puhdista sinun mainettasi, eikä auta sinua löytämään nöyryyttä, kuten on ollut teemana lukuisissa vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen opetuksissa. Jumala ei rakasta sitä, joka synnissä elää. Olen huolissani sinusta ja toivon, että saisit tehtyä täyskäännöksen elämässäsi, ettei sielusi joudu ikuiseen kadotukseen.

Raamattu sanoo:

"Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niin kuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että saisit elää kauan ja menestyisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa." ja "Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaisia Herraa totellen, sillä se on oikein."

'Kunnioita isääsi ja äitiäsi' on ensimmäinen käsky, johon liittyy lupaus: 'jotta menestyisit ja eläisit kauan maan päällä'."

Ala Johanna elämään omaa elämääsi ja yritä ymmärtää, että teoillasi olet satuttanut ihmisiä. Tie anteeksiantoon pitää lähteä sinusta itsestäsi, et voi vain olettaa, että tekosi unohtuu. Kun palaan Suomeen, keskustelen kanssasi jatkosta Jollaksen kodissamme, jota olet kerta toisensa jälkeen käyttänyt haureuden tyysijana. Viinin kyllästämänä olet viennyt mukanasi myös siskosi Julian pahoille teille ja nyt vuosien jälkeen Julian terveydentila on mikä on. Toivon, että mietit näitä asioita vakavissasi ja ymmärrät, että elämä ei voi jatkua näin. En tule enää jatkossa sallimaan tuollaista toimintaa kodissani.

Toivon, että alat vakavissasi etsimään toista asuntoa, siltä varalta, että emme pääse yhteisymmärrykseen jatkosta. Päihteiden käytön pitää loppua, samoin kuin lain rikkominen ja ihmisten herjaaminen ja syytteleminen.

Kaikella rakkaudella isäsi. Ymmärrä, että olen huolissani sekä terveydestäsi, ä sielustasi.
Samaan aikaan Tunkki lauloi karaokea Kapteenin kajuutassa, kerjäsi ilmaisia tuoppeja ja pillitti puhelimeensa, kun äiti ja iskä soitteli vuoronperään ja tilitti elämäntuskaa. Seuraavana päivänä Tunkista ei kuulunut mitään, mutta Julle tarttui taas pulloon ja sammui himaansa. En tiedä, mutta epäilen, että kaikkia kolmea uristia ja luultavasti myös ruotsalaista mediakonsulttia on konsultoitu, koska seuraavana päivänä Tunkki tuli takaisin hyvin levänneenä ja mitta valmiiksi täynnä. Ei tietenkään faijalle, joka siitä kirjoitti, vaan Jasminelle.

Jonkun mielestä yhdeksän kuukautta on varsin pitkä viive antaa palautetta, mutta onhan se parempi myöhään, kuin ei koskaan. Tunkillahan on dolls-muisti, eli se muistaa vaan mitä siitä on sanottu, ei ikinä mitä se itse on tehnyt tai sanonut. Tässä vaiheessa siis tyydyttiin haukkumaan vaan sisko, sillä pitäähän vähän psyykeongelmien kanssa painivaan faijaan jonkinlaista kunnioitusta yrittää säilyttää. Ainakin se kävi välittömästi selväksi, että Tunkki oli isukin kirjeen lukenut, ymmärtänyt ja ottanut opikseen. Tätä se faija just tarkoitti ja... no isäni on täysin samaa mieltä.

Tuttua Tunkkia. Sitä on närästänyt ihan simona, munuaisaltaat on tuntunut ohimossa saakka ja kun kerran sitä vituttaa, niin pakkohan sen on joku haukkua. Arto alkaa vissiin oleman niin last season, että Jasmine ansaitsee palautetta ihan kaikesta mahdollisesta. Viesti tosin sisälsi myös kuluttajapalautetta ja pakko sanoa, että en minäkään kyllä Jasminelta leijonanharjaa ottaisi, jos referenssinä on Tunkin kuukausia pesemättömänä ollut, kuollutta eläintä muistuttava revohka. Taattua tunkkia tuokin "minä muutin jo silloin ja silloin", vaikka 35-vuotiaana on saamassa lähtöjä mutsin ja faijan nurkista. Ei näitä juttuja kannata edes yrittää ymmärtää. Menee ihan suoraan meikkipussiin tämä logiikka. Eniten sitä varmaan vituttaa, kun Jasminella itseasiassa menee ihan kivasti. Paiskii hommia, on mukana tv-sarjassa, tekee mallinhommia jne. Sitä elämää, mitä tunkki elää 20 kaljan ja kymmenen pamin jälkeen, joka päivä.

Sitten korjataan median valheita Immosesta ja eräästä tuntemattomasta salolaisesta mieshenkilöstä:


Kun on korjattu median valheet, Tunkki luultavasti saa Urbanilta tekstiviestin ja siinä nimenomaan painotettiin, että kyllä sen pitää vähän Markkuakin solvata ja kyllä niistä senkin psyykkisistä ja monista muistakin ongelmista olis hyvä kirjottaa firman keikkakalenteriin. Ihan aiheestakin laittaa vähän palautetta hyvässä hengessä, kun mediakin imuroi tekstit:
AVOIN KIRJE ISÄLLENI VASTINEENA NAAMAKIRJA KIRJOITUKSEEN JA SIITÄ HYMYN YMS. ALA-ARVOISEN MEDIAN IMUROIMAAN TEKSTIIN:

Rakas isä, olen aina sinua sekä äitiä kunnioittanut, se ei pidä paikkaansa, ettenkö omia vanhempiani enkä saamaani lapsuutta ja nuoruutta kunnioittaisi.
Nyt menit kuitenkin liian pitkälle, joulun solvaukset sinulta vielä kestin koska tiedän että olet psyykkisesti sairas.

Minä en ole alastonkuviasi ympäriinsä levitellyt, sinä olet itse niitä levitellyt eri naisille netissä ja se ei todellakaan ole minun vastuullani. Varoitin sinua jo jouluna siitä, että kyseessä ovat ns. näädät, mutta et nähtävästi minua uskonut. Et ole "heittämässä" minua Jollaksesta ulos minkään muun kuin sinun ja äidin taloudellisten ongelmien takia johon ITSE olette ajaneet itsenne. Itse olette velat itsellenne aiheuttaneet, ja kuten itse totesi "35 vuotiaana" minun pitää ottaa vastuu omasta elämästäni, joten minulle ei myöskään kuulu teidän velat, jotka ovat osittain sinun pelivelkojasi!!!!

Ettäs kehtaat mennä minua julkisesti arvostelemaan, minä kyllä annan takaisin, mutta satakertaisesti. Jos mielestäsi uskovainen ei saa tanssia vähissä vaatteissa tai juoda alkoholia (itse olet entinen alkoholisti joka syyllistää muita) niin sovitaan sitten, etten ole enäää uskovainen!!!!! Voin ihan hyvin olla ateisti, heillä näyttää muutenkin menevän paljon paremmin kuin ristiin jo valmiiksi naulituilla uskovaisilla.

Ettäs kehtaat kirjoittaa minulle tuollaista sanalla sanoen PASKAA, kun itse olet kaikkea muuta kuin joku pyhimys!!!!!
En olisi ikinä uskonut omasta isästäni, kärsit varmaan 60-kympin kriisistä mutta minunkin hermoillani on rajani ja RAJAT MENIVÄT NYT!!!!!!! 
Tässä vaiheessa näädät varmaan ihmettelee miten ihmeessä Tunkilta meni rajat, kun yleensä se varsin sivistyneesti hoitaa asioitaan. Tosi harvoin tulee haukuttua, mutta ilmeisesti Padren teksti ja median imuroiminen ja Markkuun rekisteröityminen/leimautuminen oli Tunkille liikaa. Kun Tunkki lähtee asioita puimaan, niin silloin katsojat tarvitsee turvavöitä.

Tunkki paukuttaa taas ihan täysillä faktaa tiskiin. Vanhemmat häätää sitä vuittoniin upeasta jollaksen kodista, koska niillä on velkoja. Ei tietenkään sen takia, että naapurit on ihan suoraan kypsiä Tunkilta tuleviin rottiin, solvauksiin, ainaiseen dokaamiseen, öisiin ovikellonsoitteluihin, viinan pummaamiseen, ahdisteluun, uhkailuun ja yleiseen glamouriin. Tai siihen, että aina kun tunkki on kilometrin säteellä Juliasta, Julialla laukee katoottinen kohtaus ja tarttetaan ambulanssia. Tai siitä, että se nyt yleisesti ottaen on vaan kohdellu vanhempiaan huonommin kuin koiriaan, jos se ylipäätään edes on mahdollista. Siinä Tunkki kyllä on oikeassa, että ei sille kuulu papan pelivelat, mutta miten se tähän asiaan liittyy, on epäselvää luultavasti myös Tunkille. Tunkki kuitenkin ainakin omasta mielestään maksaa vuokraa asumisestaan ja siksi onkin vähän outoa, että Tunkin mielestä se heitetään himastaan ulos, koska vanhemmat tarttee rahaa.

Tunkki ei jää lepäämään laakereille, vaan esittelee seuraavaksi Seiskan livessä uuden kotinsa, johon Tunkki siis ihan mielellään muuttaa, koska se on tottunut asumaan Helsingin keskustassa 10 vuotta. Seiskan Liveen vähän kuvaa jostain kerrostalosta. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä Tunkilla on tuon talon kanssa yhtä paljon tekemistä, kuin Paavo Väyrysellä on kokemusta mäkihypystä.Tunkkilla on selvästi hyvä flow päällä, koska tämän postauksen kommenteissa se yhtäkkiä muistaa, että Kimi Räikkönenkin on käynyt huorissa, itseasiassa kuin sattumalta ihan samoissa huorissa kuin ex-mieheNI Mika. Joku paakku sillä on taas päässä lähteny liikkeelle, koska se myös muistaa, että pettäminen oli aina tiedossa. Vaikka aikaisemmin se sai paskahalvauksen firman päiväkirjassa ja joutui esiintymään Juliana, että kaikki likasetkin yksityiskohdat selvis. Ei Tunkkina taas tietty muista mainita sitä sen romanssia ex-juutalaisen Udin kanssa, joka kuoli ihosyöpään ja sittemin nousi kuolleesta Tunkkia tapaamaan.


Seuraavaksi tulee taas palautetta pelivelkaiselta ja psyykkisesti häiriintyneeltä iskältä, joka luultavasti ei enää olekaan maailman paras iskäääääähhh.

Markku Tukiainen9 tuntia sitten lähellä paikkaa Helsinki, Southern Finland
Ihmiset ihmettelee miksi olen nyt julkisesti puuttunut tyttäreni tekemisiin. Ei tämä mukavalta tunnu, mutta kaikkea muuta on yritetty. En minä Johannalle pahaa halua, mutta mitä muutakaan tässä voi tehdä, kun tyttären itsetuhoinen elämä on jo nyt johtamassa vankilaan? Perhe on Johannaa tukenut, olemme yrittäneet Johannaa auttaa ja hänen kanssaan on keskusteltu ihan kahden kesken. On rukoiltu, on yritetty rakkaudella vaikuttaa turmiontiehen, mutta mikään ei auta. Johanna pakenee valheelliseen, kuvittelemaansa todellisuuteen ja löytää elämänsä tilaan syyn aina jostain toisesta. Johanna pakenee pahaa oloaan ja polttaa sillat takanaan.

Ei kukaan ymmärrä miten raskasta on, kun oma tytär elää synnissä ja on alentanut itsensä koko kansan pilkan kohteeksi. Ei se mukavalta tunnu, kun haluaisit aikuista tytärtä auttaa, mutta mitä voit tehdä, kun ihminen itse ei virheitään näe? Alamäki on ollut karmiva, eikä se ylevää ole, kun oma tytär pesee likapyykkinsa julkisesti. Panettelee, solvaa, uhkailee ja pahoinpitelee. Nyt ihmiset näkee, miten raskasta elämä on ollut. Toivottavasti edes tämä saisi Johannan hetkeksi pysähtymään ja tutkimaan elämäänsä. Johanna, ei kai elämäsi voi olla sitä mitä haluat itsellesi?

Johannan elämässä olet joko hänen puolellaan ja kannustat valheeseen tai sitten olet häntä vastaan. En minä voi kuin vedota ihmisiin, toivottavasti löydätte sydämestänne sen verran myötätuntoa, että ette enää tue tätä turmiollista elämää. Vetoan teihin, lopettakaa Johannan tilaaminen keikoille. Itse Johanna on tiensä valinnut ja haikeana on pakko tunnustaa, että oma rohkeuteni ei ole ennen tätä riittänyt puuttumaan asioihin. En voi kuin toivoa, että en ole myöhässä. Kyllä minä olen joutunut tutkimaan sieluani ja olen joutunut kohtaamaan epäonnistumiseni kasvattajana. Olen rukoillut voimia ja anteeksiantoa sekä minulle, että Johannalle.

Johanna epäilemättä näkee tämän hyökkäyksenä, vaikka sydän vereslihalla yritän häntä auttaa. Johanna on tavoilleen uskollisena aloittanut julkisen hyökkäyksen minua kohtaan. Olemme taas saanneet uhkailua osaksemme, Johanna on manipuloinnut ihmisiä ottamaan yhteyttä ja itse lähettelee katkeria ja julmia viestejä perheenjäsenilleen. On luvannut laittaa lisääkin ja uhannut tappaa itsensä, kuten monesti aikaisemminkin. Olen henkisesti varautunut siihen, että lisää tulee ja rukoilen, että valitsemallani tiellä jaksan loppuun asti kulkea. Kiitos kaikille teille, jotka olette kannustavia viestejä laittanut ja puolestamme rukoillut.

Ei tarkoituksenani ole Johannaa loukata, joskus vaan valheelle rakennettu pitää romuttaa, että voi uutta rakentaa. En voi kuin toivoa, että Johanna löytää sisimmästään rohkeutta ja nöyryyttä pysähtyä pohtimaan tilannettaan. En voi kuin rukoillen toivoa, että Johanna löytää takaisin Jumalan armoon.

Johanna: Ole hyvä ja palauta Jollaksen asuntomme avaimet ja hae tavarasi sunnuntaihin mennessä. Jos et niitä nouda, heitämme ne roskalavalle. En ole sinulle vihainen, enkä halua sinulle mitään pahaa, en vain enää voi tukea synkkää matkaasi kohti kadotusta. Toivon kaikesta sydämestäni, että löydät takaisin luoksemme. Tämä on raskainta mitä olen koskaan joutunut tekemään, vielä joskus ymmärrät sen. Kuten itsekin minua loukataksesi sanoit, minulla on omat puutteeni ja ongelmani. Minä tiedän miltä tuntuu päihdeongelmien kanssa elää. Minä pääsin Jeesuksen armosta irti, siksi tiedän, että sinäkin voit raskaan tien voittajana kulkea. Luovuta elämäsi Jeesukselle ja auta itseäsi, ennen kuin on myöhäistä.
Ja taas Media imuroi isukin kirjoitukset : Hymy, Metropoli ja Seiska. Nyt odotellaan, että Tunkki muistaa Keke Rosbergista jotain akuuttia faktaa. Tunkin tuntien lisää tulee. Se repii pelihousunsa ihan huolella. Iskän kirjotus on kerännyt peukutuksia about saman verran, kun tunkki koko facebook historiassaan. Olettaen tietenkin, että ei lasketa Tunkin peukutuksia omiin juttuihinsa, eikä peukutuksia Julian tunnuksilla Tunkin toimesta.

Edit klo 16:19:

Seiska on saanut Tunkin kiinni:
Kohutanssija Johanna Tukiainen on saanut kuulla rankkaa tekstiä Markku-isältään, joka on viimeisimmässä julkisessa Facebook-kirjoituksessaan pyytänyt Johannaa muuttamaan pois Jollaksen-kodista. Markku myös pyysi tytärtään hakemaan tavaransa pois sunnuntaihin (8.9.) mennessä, tai muutoin ne heitetään roskalavalle. Seiska tavoitti Johannan puhelimitse.

- Mun isä yrittää tehdä kaikkensa, jotta hän saisi pelastettua oman avioliittonsa. On törkeetä ja röyhkeää, että oma tytär sotketaan avioliitto-ongelmiin. Itse en ole tuonut hänen sekoilujaan julkisuuteen, niin ihmettelen nyt hirveän paljon isän toimintaa. Meijän äiti jo yhden kerran varoitti isää hänen siitä yhdestä kirjoituksesta, että jos sitä ei ole netistä poistettu iltaan mennessä, hän ottaa avioeron. Mutta katsotaan nyt miten tässä edetään, sillä ovathan he olleet yli 45 vuotta naimisissa, että kyllähän siinä painaa aika paljon se historia, Johanna pohtii. 
- Muuton kanssa minulla ei ole mitään ongelmaa. Olen maksanut kovaa vuokraa vanhemmille Jollaksen-asunnosta melkein kaksi vuotta. Mutta Suomen lain mukaan, muuttoon pitäisi antaa aikaa kahdesta viikosta kuukauteen, että nyt meidän isä ei näytä tietävän myöskään lakia. Sanoisin, että hän on mennyt pikkasen sekaisin. 
Johanna päivittikin jo kuvan kera Seiskan JulkkisLive-kanavalleen, että on löytänyt uuden asunnon Helsingin keskustasta.
- Sain sen ystäväni kautta, Johanna kertoo.
Vähän epäselvää on, miten Tunkin etenemiset liittyy vanhempien avioliittoon. Tai miten Seiskalle kuuluu mihin suuntaan vanhempien yli 45-vuotta kestänyt avioliitto etenee. Ylipäätään millä ihmeen logiikalla vanhempien avioliitto-ongelmat liittyy Tunkin Jollaksessa asumiseen? Pikemminkin luulen, että jos Tunkista jollain keinolla päästäis eroon, niin niiden liitto vois suorastaan huomattavasti paremmin ja ihan hyvä syyhän se olis heittää 35-vuotias sekakäyttäjä "lapsuudenkodistaan".

Tietenkin voisi ajatella, että Tunkilta vähän tuossa lipsahti vahingossa ripaus totuutta "mun isä yrittää tehdä kaikkensa, jotta hän saisi pelastettua oman avioliittonsa" ja sitten tämä kaikkensa on heittää Tunkki Jollaksesta pois? Onko äiti siis iskästä mustasukkanen Tunkille? Onko äiti näätä? Vai oisko Johanna vaan niin vittumainen 35-vuotias narsist... teini, että koko perhettä vituttaa kroonisesti? Kun näin todennäköisesti on, niin miten ihmeessä se Tunkin etu on paljastaa, että vanhemmat ei kestä toisiaan, koska Tunkki asuu Jollaksessa. Mitä minä en nyt ymmärrä tässä kuviossa? Niin joo, pitää muistaa kuka tota paskaa Seiskalle suoltaa. Suoraan tulee meikkipussista.

Nyt Isukki on sentään menny "pikkusen sekasin", kun eilen se oli "psyykkisesti sairas", kärsi kuudenkympin kympin kriisistä ja Maken pelivelat ei kuulu Tunkille. Tässähän on tietenkin käynyt niin, että Mansikki on tajunnut, että Iskän vallan inhimillinen kirjoitus on kerännyt kymmeniä jakoja, yli sata peukutusta ja ihmiset aidosti ottaa osaa. Sen verran Tunkilla vielä raksuttaa, että yrittää säälittävästi selittää "isäni on mennyt hieman sekaisin", kun ei mitään muuta keksi. Pakko sen on taas kerran jotain muuta syyttää, ihan niinkuin Markku kirjoituksissaan kuvasi Tunkin tekevän. Tunkki ei tietty paantuneena narsistina tätäkään pikanttia yksityiskohtaa tajua.

Tajus tietty umpinarsistina vetää hihastaan myös äiti-on-tällä-kertaa-paras-kortin, kun iskä on tällä kertaa se paskapää. Tosiasiahan tietenkin on, että Äiti sitä itketti puhelimessa, kun Tunkki oli Kapteenin kajuutassa kerjäämässä ilmasta viinaa ja veti karaokea. Tunkki on myös sen verran lakia lukenut, että kyllä kahdesta neljään viikkoa pitäisi antaa aikaa muuttaa. Sinäänsä toki muutan mielelläni, mutta kyllä nyt on isältäni lipsahtanut. Ihan kun ketään vittuakaan kiinnostais lähteekö Tunkki sieltä tänään, huomenna, sunnuntaina vai kahden viikon päästä. Samalla vaivalla ois voinut kaivaa jonkun yhdyssanavirheen Markun doksista ja tarttua siihen. Ihan yhtä hyvin se olisi toiminut harhautuksena ja saannut ihmiset pohtimaan oisko tälläkin kertaa kaikki muut kuin tunkki vähän sekasin. Juttu kai tässä kaikille muille on se, että pikkusen iskäkin joutu paljastamaan millanan valopää se on, miten se vahingoittaa lähipiiriään ja nyt ei vaan enää kestä, muuta pois ole hyvä.

Sinäänsä ei yllätä, että Johanna on sattunut olemaan kohtuu selvänä ja jotain on pitänyt keksiä, kun Seiskan setä kysyy. Ihan yhtä älyvapaata roskaahan toi tietenkin on, kuin aina Tunkin suusta. Ei yllätä ketään, että Tunkki taas sopivasti käänsi tilanteen päinvastoin, eli isäni on pikkasen sekaisin. Näin ne aina menee. Aina ihmiset kuristaa ja sitten lopulta Tunkki oikeudessa tunnustaa lyöneensä ja tuomitaan. Aina ihmiset varastaa sen omaisuudet, mutta silti näitä "lipsahduksia" käsitellään oikeudessä niin, että Tunkki ihan vahingossa oli varastanut aurinkolasit. Kännyköitä löytyy kaakaopurkeista jne jne jne. Kaikki muut kuin se itse on narsisti ja sitä se on jauhanut vuosikaudet. Kerran päädyt tutkale, niin se solvaa vuosikaudet, roikkuu kiinni ja ahdistelee. Ihan älyvapaata toimintaa.

Ihan yhtä älyvapaata touhua kuin kaikki muukin sen elämässä. Jengi menee nauramaan ja huutelemaan "ruma huora" sille kulmakunnan räkälään, niin Tunkki tietty ymmärtää, että ravintola myi ennätyksen, show oli erittäin suosittu. Jos se sattuu tulemaan sinne oikeana päivänä ja saa vähän rahaa meikipusiinsa siitä, että koko bändi on kaatuillu lavalla (samalla kun fani näyttää keskisormea ikkunasta), niin silloin "keikka meni erittäin hyvin". Tunkin kyllä pitäisi ehdottomasti harkita uraa markkinoinnissa. Jos Tunkki ottais hoitaakseen Somalian turismista vastaavan ministeriön, niin luultavasti Seiskaan ilmestyis mainos: "AIDS on afrikan suosituin sairaus".

Edit 16:54:

Nyt se sitten jo rakastaa sen vanhempia Seiskan Livessä:
Perheriidoista huolimatta Johanna Tukiainen puhuu hellyydellä vanhemmistaan. 
- Mä rakastan meidän äitiä, mä rakastan meidän isää. Meidän isä kuvittelee, että olisin jotenkin kiittämätön ja en arvosta sitä, että miten kauniin ja hienon lapsuuden ja nuoruuden mä oon saanut. Kaikki meidän perheen neljä lasta on saanut aivan ihanan elämän. Ollaan saatu paljon ulkomaanmatkoja ja meitä on hemmoteltu ja muuta... En tiedä tuliko heille sitten sellainen olo, että 35-vuotias on aika vanha, eikä tässä iässä enää vanhempien kotona asuta. Mutta mä nyt yritän selittää tässä itselleni mun isäni käyttäytymistä, sillä se on niin törkeetä, ettei siihen ole enää oo oikeestaan mitään selittelyitä. 
- Mutta en mä voi enää sanoa mitään muuta meidän isälle ja äidille, kuin että, toivottavasti avioliitto pysyy kasassa ja mä toivon heille rakkautta ja siunausta elämään. Mä rakastan mun vanhempia, mutta tää teko, mitä mun isä teki oli väärin.
Näin rakkaudestakin tuli narsistille valuuttaa. Niin, on erittäin kuvaavaa ja oikeastaan Tunkki itse tuossa tiivistää hirmu kivasti muutamaan sanaan oman vammansa. Se yrittää selittää itselleen. Tuhannet ihmiset on tähän mennessä ymmärtänyt yhdellä lukukerralla Markun tekstistä mistä on kyse. Tunkki sen sijaan tietää, että jotain tässä pitää selittää, kyllä mä tän vielä käännän silleen, että Isäni onkin vähän sekaisin. Sellasta mahdollisuutta ei yksinkertasesti ole olemassakaan, että lukee mitä sille on kirjotettu ja miettii vähän silleen, että näin se mun isäni musta ajattelee. Toisaalta miten Markku oikeasti niin vois ajatella, kuin on sanonut. Tunkki sentään levytti kesähitin ja rakkausbiisin.

Ihan mielelläänhän Seiska tota skeidaa netissä julkasee ja jokainen Juliaa älykkäämpi ihminen tajuaa miten kuutamolla Tunkki oikeasti on. Suurin osa ihmisistä ihan spontaanisti tajuaa miten häiriinyttä on tuo miten Tunkki reagoi isänsä sanoihin. Jos joku vielä miettii onko Tunkki narsisti, niin en usko että se mielipide tulee koskaan muuttumaan. Minä olen ihan 100% varma, että Tunkilta puuttuu joku osa normaalista aivotoiminnasta. Ei se pysty tuntemaan empatiaa, se vaan jäljittelee tunteita ja käyttää ihmisiä hyväkseen. Se vaan pelaa päättymätöntä peliä. Se on ihan kajahtanut.

Ensin se tietää, että pelivelkojen takia sitä ollaan heittämässä pihalle. Sitten sen käskettin suksia vuittoniin, koska iskä koittaa pelastaa avioliittonsa ja nyt uusin arvelu on, että iskä ja äiti saatto miettiä, että kyllä 35-vuotias vois pikkuhiljaa muuttaa himastaan. Ja siis ihan validi arvelu, kun lukee mitä sen faija siitä kirjoitti. Ei tartte paljon rivienvälistä lukea, että palaset loksahtaa paikalleen. Siis just totahan ne sille yritti sanoa, nyt tajusin itsekin, kylläpä nolottaa, kun oon yksinkertainen.

Jos tämä episodi jostain kertoo, niin eniten siitä miten paljon Tunkki pystyy itseään kusettamaan. Kukaan edes etäisesti normaali ihminen ei edes keksis tollasta sontaa. Saati, että pystys sanomaan ääneen. Tietty sitähän se on, kun elää vuodessa 2008 ja Miamin aurinko paistaa ympärivuoden. Ei taas tajua pölvästi, että 99% ihmisistä kyllä tajuaa missä mennään. Tosin sehän riittää, että Tunkki kusettaa itseään, Jarna komppaa ja Köpä on sitä mieltä, että sehän puhuu ku kruuneberi. Silleen se show jatkuu.

Ei ole pelkoa, että tämä show loppuu. Tunkki vielä dyykkaa kauppojen roskiksia kulahtenssa verkkareissa ja silti kuvittelee, että näin se Britney Spearskin tekee, jos mä niin sanon. Tunkki on jo nyt sillä tasolla, että se oikeasti lokittaa ilmasia juomia, varastelee, pumma kyytejä ja silti sen mielestä elämä on suorastaan ihanaa. ei kaikki pääse tollaseen kämppään muuttamaan. Ei ole mitään huolta siitä, että Tunkki mihinkään katoaa. Se roikkuu tossa aistiharhassaan loputtomasti. Ei se tietenkään mitään vuokraa pysty maksamaan, kun ei tiedä mikä on puhelinlasku ja sen toiessa keskustanasunnossa ei ole sähköjä, mutta siitä tulee sitten taas uusi uhrikertomus, kun Tunkki häädetään siitäkin kämpästä. Vuokraisäntä oli varmaan kateellinen.

Eikä tämäkään saaga tähän pääty. Ei Tunkki pysty naamaansa pitämään kiinni. Ei sille riitä, että se voi kusettaa itselleen iskän olevan vähän sekaisin, pitävän Tunkkia pikkusen vanhana asumaan kotona tai haluavan pelastaa avioliittonsa. Ei se ihmisistä päästä irti. Perheen piina jatkuu ja Tunkki 100% varmuudella vetää kilarit jos siltä ei pyydetä anteeksi. Jos sitä ei jumaloida. Jos sen upeasti naimisissa olleet vanhemmat ei jatka sen palvomista.

26 kommenttia:

 1. Sulla on nyt nuo iskän jutut tuplana tuossa, on vähän vaikea lukea.

  VastaaPoista
 2. Ei tuo edes tiedä kuka on Keke Rosberg, mutta Raul Schumacherista saattaa jotain irrotakin, kun sehän bylsi Jordania mikä Johannan logiikan mukaan koskettaa häntä niin läheisesti, että sille omistetaan oma luku tulevassa kovakantisessa, kauniilla kuvilla somistetussa kuuluisan ammattikirjailijan kanssa tehdyssä omaelämänkertakirjassa, jonka Johanna kirjoittaa itse.

  VastaaPoista
 3. Vieläkin on tuo toinen ishkän juttu tuplana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ttu... mä niin hallitsen nää tietokoneet. Copypastori on kuitenkin melkosta koodaamista. Ei, en ole kännissä.

   Poista
  2. Sääli! Kyllä tuosta kannattaisi edes kännin hauskuus saada :)

   Poista
 4. Hyvä että orjuutit itsellesi assistentin, ja jatkossa faktaa tulee entistäkin enemmän(?), nähkääs minä olen niitä jotka eivät noita muita Tunkkiin liittyviä foorumeita lue. Edes Seiskaa enkä Hymyä lue, ja miksi pitäisikään? Aion siis jatkossakin suosia ainoastaan tätä Joe Paskon meediaa Tunkki-sivistykseni kehtona. Kiitokset siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarkoitus olisi, että "joka päivä" tulisi kooste median noteerauksista ja tiedossa olevat FC-oksennukset. Banaanipalkalla noita päivitellään, eli varsinaisesti en voi tai halua luvata, että tulee ihan joka päivä ja kaikki doksit. Tietty kivasti voi kaikki auttaa, jos käytte uutiskoosteiden kommentteihin sujauttamassa vinkit dokseista, joita puuttuu.

   Muutos ei lisää Hesus Kristoksen avuttomien kirjoitusten määrää. Ne riippuu säästä, mielialasta, muusta "elämästä", fiiliksestä, tunkin sekoilusta ja Pekka Himasesta.

   Poista
  2. Toivon todellakin, että myös isäsi on samaa mieltä!

   PS. Kiitos, JP. Kirjoituksesi ovat ihan parhautta. Edelleen jännityksellä odotan sitä Big Bängiä 666 666:n saavuttamisesta. Siitä on jo nääs tovi...

   Poista
 5. Joe, mä haluun treffeille sun kaa!

  VastaaPoista
 6. Mites olisi viikoittainen katsaus Tuksu-uutisiin? Siis ihan vaan tiivis uutistyylinen paketti tämän katastrofin etenemisestä. Meno on välillä niin hurjaa ja tuksuaaniset selitykset vaihtelee päivittäin. Päivittäisestä raportoinnista tulee aikamoista silppua, mutta viikon aikana niihin saisi vähän perspektiiviä.
  Tuollaisista vähän laajemmista yhteenvedoista olisi helpompi tsekata, että mitäs kirjeenvaihtoa se Tuksu pitikään silloin syyskuun ekalla viikolla isänsä kanssa, eikä tarttisi näätiä tapahtumien kulkua useammista teksteistä. Hymyt ja muut pitää päivittäin ajan hermolla, mutta juuri laajemmat yhteenvedot puuttuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikottaista tiivistelmää mietin itsekin, mutta ainakin tässä vaiheessa Tunkki tuottaa mediasisältöä niin paljon että jo päivässä ehtii tapahtua hurjan paljon. Viikkokatsauksesta tulisi joko todella pitkä tai sitten jotain materiaalia jäisi julkaisematta - oikein koskaan ei tiedä miten jokin satunnainen nippelitieto Tukiaisesta osoittautuukin parin kuukauden viiveellä erilaiseksi.

   Tuksun touhuillehan on kyllä pyhitetty lukuisia foorumeita mutta niiden ongelma on mm. eräänlainen pirstaleisuus, toisinaan on puuduttavaa selata sivukaupalla keskustelua vain huomatakseen että Tunkista ei ole siltä päivältä mitään doksia. Kai ajatus tähän banaanikauppaan lähti vähän siitäkin että kun oikein kukaan ei tee tuollaisia "Tuksu tänään" -koontia ilman suurempia jorinoita, kaikkien saataville, niin tehdään sitten itse. Tai mistä minä tiedän mitä se Joe tällä minun rekrytoimisellani oikein on ajanut takaa, flaskan toimintasuunnitelmaa ei ole ainakaan minun nähtävilleni suotu ja allekirjoittaneen koeaikaa ei ole sidottu mihinkään työehtosopimukseen.

   Palkkaa tästä ei heru ja banaanitkin on tuollainen kosmeettinen illuusio joten katsotaan nyt mitä tästä tulee. Aika luontainen työnjako kai on että minä kasailen noita päiväkatsauksia ja Joe-poika hoitaa blogikirjoittelun kun Sinisen kirjan kirjoittamiseltaan ehtii.

   Poista
 7. Tunkkihan vois vedota issshän seniiliyteen. Kärsii kuitenkin jo 60-kympin (600 vuotta) kriisistä.

  VastaaPoista
 8. Paras kirjoituksesi tähän mennessä!

  VastaaPoista
 9. Ylemmän anonyymin kommenttiin liittyen: Jordan ei itseasiassa koskaan harrastanut seksiä Raul Schumacherin kanssa, vaikka vierailikin hänen luonaan. (Referenssini: Jordanin elämänkertakirja.)

  VastaaPoista
 10. Karpo jää maaliviivoille kun isi julle ja mammamuraatti vierailevat TUNKILLA ON ASIAA sarjassa FC n kautta ja mopsin 4G linjoilla..

  Suomenprinsessa suoraa linnaa livena..

  Joe
  kiitos taas kerran

  VastaaPoista
 11. Täyttä paskoa taas ja asian ytimessä! Ei mitään viikkoraporttia pelkästään, kuten ehdotettiin. Tämä on liian koukuttavaa olla kuusi päivää puutteessa...

  VastaaPoista
 12. Kiitos mahtavasta blogista! =)
  Kertokaa epätietoiselle, miks ihmees täl rinsrenssalla on avaimet sinne Albertinkadulle? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on moni ihmetellyt tässä vuosien aikana - on epäilty että Tuksulla olisi Sika-Mikaan joku kiristyskeino, tai sitten S-M on vaan niin hyväsydäminen. Ihmettelen minäkin.

   Poista
 13. Kiitos taas mahtavasta kirjoituksesta. Voisitko vielä kaikkitietävänä valaista, miten tähän legendaariseen Kooman Salakapakkaan pääsee liittymään? Eli ketä pitää lahjoa ja millä tapaa?

  VastaaPoista
 14. Tietääkö arbon joe pasko, että monta koiraa tuksulla ollut. Nytten taas kuvaillut vissiin jarnan/hänen/isabellan koiraa.. kommenteissa näkyy kyllä et viljosta puhuttavan, mutta mikä on koira, jonka väitetään kuolleen kun jonpi kumpi kaatui päälle jollaksen eteisessä kun koira oli laukussa. Seiskan päiväkirjassa kommentti missä uusi yorkin kuva...

  VastaaPoista
 15. Entäs Tunkin päiväkirjan 31.8. avautumiset, ne on nyt kokonaan käsittelemättä; ei tainnut tulla maanantain paljastuksia päätoimittajista tai muutakaan luvattua, mutta uhrina oltiin taas ja lujaa?

  VastaaPoista
 16. Vai on Tunkki maksanut kovaa vuokraa Jollashovista. Miten veikkaan, ettei verottaja ole tietoinen tästä. Onko muuten Suomen verottajalla Pappa-Muratin verotustietoja? Olisi kiva tarkistaa, onko siellä mitään pääomatuloja. Epäilen. Voistko tarkistaa Oi suurri Jos Pasko? Sen saa selville puhelimitse verottajalta, kaikko verotiedot on julkisia.

  VastaaPoista
 17. Eikös Tuksun mamma vastikään täyttänyt 60 vuotta ja pappakin potee kuudenkympin (kympin) kriisiä, ja silti ollaan oltu naimisissa jo 45 vuotta. 60-45=15. Aikamoista nuorena naimista.

  VastaaPoista
 18. Pisti yksi lause silmiin. Vanhemmat kustantaneet ulkomaan matkoja. Ei siis ole meikkipussissa riittänyt ruplia miamin matkoihin. Minun veikkaus on, että äippä on hommannut ensin luottokortin tuksulle. Kortti vingutettu yli ja äippämaksanut. Taas miamiin ja sitten lasku taas äipälle. Kun viimein on kortti sahattu justeerilla poikki, niin ei ole tuksulla asiaa jenkkeihin, kun siellä ei ilman luottokorttia oikein pysty olekskelemaan. Tietysti pystyy, mutta hankalaa se on, kun joutuu etsimään hotellia joka majoittaa käteisellä ( Helpoiten pääsee jos menee hotelliin noin 10 aikaan illalla ja antaa vähän tippiä )Kyllä vanhempien velat taitaa olla suurimmaksi osaksi Tuksun ja Kooman aiheuttamia ja takaisin piti maksaa, kun Dolssit esiintyy Las Vegasissa. On taidettu kusettaa vanhempia ensin ja sitten tuli muiden vuoro. Nyt kusetettavat loppuu ....

  VastaaPoista