keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Perheen toisen taparikollisen ehdollinen tuomio

Tästä ilmeisesti ei ole dokseja levinnyt, mutta 19.3.2013 Julia tuomittiin Hämeenlinnan käräjäoikeudessa  40 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle. Ehdollisen koeaika päättyy 19.3.2015. Diaari R12/1320.

Kyseessä siis tapaus, jonka poliisi-tv dokumentoi isoilla kameroilla. Julia potkaisi lavalta yleisössä ollutta miestä päähän.

6 kommenttia:

 1. kappas vaan. tiedäks tästä mitään: diaarinumero 13/7885

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän. Helsingin käräjäoikeudessa tuolla diaarilla on tuomio liikennerikkomuksesta. Vastaajana Biström Gunnel. Ei liity Julia Tukiaiseen millään tavalla, vaikka näin on joku interneteissä väittänyt. Lähde: Helsingin käräjäoikeuden kanslia, tänään klo 11:15.

   Poista
 2. Asia selvä. Antakaamme sen siis olla. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Minulle ei ole koskaan selvinnyt, oliko tuossa filmissä oleva tekotukkablondi Johanna vai Julia. Noh, Julia ilmeisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin tunki Jullen autoon ja sen jälkeen Tunkki piipittää kännykkää kännykää mä otin kiinni jadijadijadi ja sitten sekin talutetiin autoon.

   Poista
  2. Kiitos selvennyksestä, tarkemmin katsoen siinä järjestyksessähän se meni. Olikohan tuossa filmillä tarkoituksellisesti muutettu "asiakkaiden" äänet? Mielestäni Johanna ei noin kovasti kimitä. Myös nekkuunsa saaneen pojan ääni kuulostaa oudon korkealta.

   Poista