perjantai 27. syyskuuta 2013

Medianat 27.9.

Metropoli kirjoitteli uutisen eilisillan Facebook-päivityksistä:
Johanna Tukiainen on raivoissaan keskiviikkona saamastaan 45 päivän ehdottomasta vankeustuomiosta, joka laskettuna yhteen aiemmin tuomittujen 60 päivän kanssa nostaa Tukiaiselle langetetun vankeuden 105 päivään.
Tukiainen on nyt kirjoittanut Facebook-sivulleen keksineensä miksi hänelle langetettu tuomio oli hänen mielestään niin kamala. Tukiaisen mukaan hänen ex-keikkamyyjänsä on maksanut rahaa käräjäoikeuden henkilöille, jotta tuomiosta tulisi ”mahdollisimman kova.” Tukiainen toisti kyseessä olevan noitavaino häntä vastaan.
Metropolin tavoittaman Tukiaisen ex-managerin mukaan Tukiaisen väitös on surullista kuultavaa.

Tästä eilisillan raivoamisesta siis kyse.


Aamuyöllä kuuden aikaan on ollut vaikeuksia nukkua, kun isä lähettelee tekstiviestejä:

Johanna Mia Mari Tukiainen
Eihän tässä saa nukuttua kun oma isä lähettelee ihan psykoottisia tekstareita koko yön!! Hyi, tää alkaa oikeasti olla pelottavaa. Toivottavasti se ei kohta hyppää tuolta sohvan takaa niinkuin Twin Peaks leffassa Laura Palmerin isä! Kauheaa, miten ihmisen persoona voi sirpaloitua tai muuttua???? No aloin lukemaan Amnesty Internationalin lehtiä kun autan vankeja rahallisesti ympäri maailmaa (ironista kyllä.) Täällä on ihan järjettömän mielenkiintoinen reportaasi mielipidevangeista, joihin kuuluu ns.imago vangit. Heitä on joka maassa ympäri maailmaa. Erikannen teksti menee:" Yksi sanoi rohkeasti ääneen,mitä ajatteli, ja hänestä tuli sellainen. Toinen tanssi torilla ja kärsi vuosia sellaisena. Kolmas syntyi sellaiseksi. Heidän on itse lähes mahdotonta vaikuttaa elämänsä kulkuun juuri nyt." Jutun mukaan ihmisiä passitetaan linnaan vain heidän nimensä, imagonsa jne.mukaan joten päättäjät täällä eivät ole puolueettomia. Keksitään joku syy jonka varjolla joku saa kärsiä, vaikka se todellinen manipuloija ja rikollinen pääsee vapaaksi. Olen hirveän pettynyt Suomeen, luulin aina tätä oikeusvaltioksi. Ja miten sellaista loanheitto roskaa on edes laillista julkaista, mitä kirjoitettiin lähinnä minusta mutta myös muista ihmisistä ympärilläni????? Kun kaikki siinä kirjassa on valetta paitsi nimeni. Nyt ihan oikeasti, opiskelen juristiksi joka keskittyy ihmisoikeuksiin!!!! Hermot meni!!!!


Johanna Mia Mari Tukiainen Siis tässä on lueteltu vakavia ihmisoikeusakticusteja ja esim.löytyy: israelilainen ydinfyysikko Mordechai Vanunu vangittiin 1986 Roomassa koska hän oli puhunut brittilehdistön kanssa. Hän sai 18 vuoden vankeustuomion ja vapautumisensa jälkeen vielä 3kk koska oli tekemisissä lehdistön kanssa! Siis se 3kk on pienempi tuomio kuin mulle ehdotetaan: 105 päivää!!!!! Tämähän on mennyt ihan absurdiksi!!!! Tässä painaa nyt mun nimi ja identiteetti, ei se mitä olen tehnyt! Voi kamalaa!!!! 

Johanna Mia Mari Tukiainen Koko lehden mukaan jonka nyt luin, koko Facebook sekä nettien keskustelupalstat syyllistyvät törkeisiin ihmisoikeusrikkomuksiin. Samaten levittelemällä törkykuvia ihmisestä, joka ei edes vetänyt koko keikkaa (siis minä kun tuli valomerkki ja tarina on pitkä. Sananvapaudelle tulisi laittaa joku ehdoton raja tässä maassa!!!! Eivät julkisuuden henkilötkään voi olla vain kuin jotain eläimiä ja vapaata riistaa! Tämä on poliisivaltio, haluaisin vain, että poliisit keskittyisivät paremmin vakaviin kunnianloukkauksiin ja sellainen nimenomaan musta kirjoitettu törkykirja. Media on pilannut maineeni ja kunniani niin, että minun on enää mahdotonta asua omassa maassani puhumattakaan että löytäisin fiksun miehen täältä. Jokainen mieheni on ollut älykäs tähän asti paitsi Arto. Mutta kiero hän on, siitä ei pääse mihinkään. Hmmm.......mulla ajatukset raksuttaa kokoajan. Mitä pitäisi nyt tilanteessani tehdä......isä sekosi jo, se kuuluu Amnestyn mukaan juuri kiusaamiseen että sekoitetaan perheenjäsenet mukaan. Juristini lukee tällä hetkellä törkykirjaa.Jos jollain on kopio tätä Amnesty Internationalin lehteä, josta löytyisi tämä erikannen teksti, niin Johannan näkemyksiä puoltavat mielipiteet kys. lehdestä olisivat mukavia tuohon kommenttiosioon. Lehdessä tuskin sanotaan Johanna Tukiaisen saaneen 105 vuorokautta vankeutta nimensä ja imagonsa mukaan koska Suomi on poliisivaltio ja kun kaikki siinä kirjassa on valetta, mutta saattaahan Amnesty yllättää ja tukea oman maan naista.


Helsingin Sanomien kolumnisti Riku Jokinen peräänkuuluttaa Tukiaisen riepottelun lopettamista. "Samaa vitsiä" pyöritetään jo viidettä vuotta ja Jokinen tahtoo ilmeisesti Tukiaisesta kertovien juttujen loppuvan - kirjoittamalla itse artikkelin Tukiaisesta.

Tuksu itse on artikkelin luettuaan mitä todennäköisimmin lähinnä innoissaan siitä, kuinka tätä on verrattu mm. Olavi Virtaan ja Timo K. Mukkaan.


Johanna Tukiaisen riepottelu saisi jo loppua

 0
Hello Kitty -verkkareihin pukeutunut nainen kertoo juoneensa kaksi lasia valkoviiniä.
Nainen sössöttää elämäntilannettaan mikrofoniin lahtelaisessa baarissa. Sitten hän siirtyy ketkuttamaan itseään biljardipöydän päälle. Taustanauhan päälle nainen tavoittelee hennolla äänellään Ami Aspelundin Apinamies-laulua.
Tällä viikolla viihdesivusto Stara.fi julkaisi taas uuden videon tanssija Johanna Tukiaisesta.
"Monien huulilla lienee videon katsomisen jälkeen kysymys siitä, milloin Johanna Tukiainen saadaan hoitoon", Stara.fi pohtii videon yhteydessä.
Viime kuussa Stara.fi päätteli, että Tukiaisesta uutisoiminen alkaa muistuttaa sosiaalipornoa. Tämä ei estä julkaisemasta uusia videoita. Milloin ne ovat "hämmentäviä", milloin "järkyttäviä".
Videoita kommentoivien ihmisten kylmyyttä voisi puolestaan luonnehtia "hätkähdyttäväksi".
"Voi jestas mikä kalkkuna", "Miten toi biljardipöytä kestää", "Hyi helevetti. . . öööööök!!!", aikuiset ihmiset kommentoivat omalla nimellään ja naamallaan.
Tukiaisen ympärillä pyörivä spektaakkeli tuo mieleen syöksykierteeseen ajautuneen Olavi Virran herjaamisen laulavaksi lihapullaksi ja sydänsairaan kirjailijan Timo K. Mukan leimaamisen pedofiiliksi. Mukan kuoleman jälkeen säädetyn Lex Hymyn (1974) on tarkoitus suojata ihmisen yksityisyyttä.
Tukiaisen riepottelua oikeutetaan sillä, että tanssija on itse aikoinaan tunkenut julkisuuteen ja aikoo siellä myös pysyä. Suuri osa lehdistä uutisoi Tukiaisesta nykyään pidättyväisesti. Sen sijaan Seiska julkaisee "vip-videoita", joilla Tukiainen muun muassa esittelee "meloneitaan" ja koskettelee alapäätään.
Hävyttömyydessään vertaistaan hakee Tukiaisesta päivittäin uutisoivan Hymyn jeesustelu.
"Viime viikonloppuna Lahdessa heitetty show pistää kysymään, missä on ravintoloitsijan vastuu esiintyjistään", Hymy heristelee.
Poliisia, sairaanhoitopiiriä ja ties ketä huudetaan apuun, mutta mitä tekevät viihdelehdet itse? Tukiaisen samppanjaa ja jalokiviä tulvivien puheiden ja keikkapaikkoina toimineiden räkälöiden rinnastaminen saattoi vielä 2008 olla jonkun mielestä oivaltava huomio. Mutta Seiska, Hymy, Stara.fi ja muut sen sellaiset: Osoittaa pitkälle jalostunutta koulukiusaajuutta, että samaa "vitsiä" pyöritetään jo viidettä vuotta.

9 kommenttia:

 1. Kommentoin HS:n tuota Jokisen kolumnia ilmeisesti hiukan liian negatiiviseen sävyyn, koska kommenttiani ei koskaan julkaistu. Joku sen on kuitenkin lukenut, koska Jokisen valtava omakuva (?) poistettiin melko nopeasti tekstin alusta. Kysyin nimittäin kirjoittajalta kuka tämä heppu tässä isossa mustavalkoisessa kuvassa on kun kuvatekstiä ei löydy eikä tekstistä löytynyt asiayhteyttä kuvaan/Tukiaiseen.

  Aika kevyttä purtavaa oli tämän Jokisen teksti.

  Edelleenkin odotan sitä päivää, että joku varteenotettava (HS, Eeva, MeNaiset, Uusi Suomi, jne.) ottaisi Tunkin haastateltavakseen ja selvittäisi puhuuko Tunkki totta vai palturia. Ymmärrän, että sitä kiemurtelua olisi vaikeaa katsoa tuntematta myötähäpeää, mutta ei kait se saisi estää hyvää journalistia toimimasta? Samassa haastattelussa voisi myös ehkä selvittää Tunkin viljelemien syytteiden todenperäisyyden (mm. Arton ja muiden Tunkin kanssa napit vastakkain joutuneiden miesten pedofiliat, varkaude, naisten hakkaamiset, jne.). Mutta taidan joutua odottamaan sitä päivää aika pitkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommentti. Tukiaisen perässä ei tosiaankaan edes tarvitse paparazzina juosta, kun neiti itse syytää itsestään jatkuvalla syötöllä tekstiä, kuvia ja videoita pitkin nettiä. Tukiaisella on edelleen kova pyrky esille ja julkisuuteen. Mielestäni tarvitaan kriittisempääkin keskustelua, koska aina löytyy näitä asioista tietämättömiä, jotka jopa uskovat Tukiaisen vouhotuksia, ainakin jonkin aikaa. Itse suosin tätä Joen blogia mm. siksi, koska en halua että Tukiainen itse tai jokin lehtikään saa rahaa siitä, että Tukiainen on aiheena. Minusta olisi hyvä, jos Tukiaisen ns. ura julkkiksena kuivuisi viimeinkin kasaan. Paluu maan pinnalle tekisi hyvää, ja olisi jo korkea aika tulla jokin stoppi ja siitä seuraava mahdollinen mietinnän paikka Johannalle. Tukiainen on kaukana puhtaasta pulmusesta. Hän ei ole kertaakaan suostunut ottamaan mitään vastuuta tekemisistään, päin vastoin aina ja kaikessa syyttelee muita, herjaa ja panettelee minkä kerkeää. Tukiainen ei millään suostu tajuamaan, että itseasiassa häntähän on kohdeltu varsin lempeästi ja pitkäpinnaisesti, kun hän itse syytää törkeitä herjoja ja valheita, joista voisi kai helpostikin tulla lisää syytteitä. Kuten nyt vaikka tuo Tukiaisen väite siitä, että Länsman olisi muka lahjonut oikeuden. Ja siihen päälle monet muut solvaamiset ja mustamaalaamiset, niistä poikisi herkästi lisää tuomioita, ja vaikka lehtijuttujakin, jos Johannaa oikeasti muka vallan riepoteltaisiin. On helppoa jeesustella, jos ei tiedä tai pysty jostain syystä käsittämään, mitä kaikkea Tukiainen on tehnyt ja tekee yhä. Tukiainen ei ole mikään uhri.

   Poista

 2. Tosta vankilakeikasta tulee antti tuurin talvisota elokuvaa vastaava spektaakkeli. 105 kunnian päivää... Talvisota, RUKin kurssit ja Tunkin Tuomio. Kaikka kansakunnan keskeiset asiat kestää 105 päivää. Ainoo ero on se, että tällä kertaa tunkki, tai tankki, tuhoaa itseitsensä juomalla molotovin cocktailit..

  VastaaPoista
 3. 7-liveen on tullut videoita. Vankila pelottaa joka päivä enemmän!!

  VastaaPoista
 4. Käy niiiin sääliksi tuksun juristia /juristeja. Vaatii pokkaa jaksaa kuunnella sen harhaisia salaliittoteorioita. En tiedä maksaako se niille, ei se kai ilmaista oikeusapua saa.

  Niin ja edellä kirjoittaneelle kommenttina, että miten mikään lehti saisi 'totuuden' tuksusta kaivettua - hänhän elää omassa harhaisessa todellisuudessa, johon uskoo. Ja eikös faktat ole kaikilla jo tiedossa (teot, tuomiot jne)? Vaikea keksiä mitä joku Me Naiset löytäisi tuksusta uutta, jota ei olisi jo jostain muualta kuultu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veronmaksajat kustantavat Johannan juristin.

   Poista
 5. Jotenkin vielä tuon Jokisen vuodatuksen ymmärtäisi alkoholistin ahdistelun ja kiusaamisen näkökulmasta, jos

  1) Tuksu olisi edes jollain saralla ollut lahjakas kuten Mukka ja suuri legenda Olavi Virta. Nämä miehet olivat arkoja ja häpesivät heikkouksiaan liikaakin. Mukkakin oli oikeasti alunperin vakavasti sairas, tosin Hymy-lehden jutut oli törkyisiä tuohon aikaan, on nykyisin varsin kesy. Tavalliset ihmiset arvosti näitä taiteilijoita. Miehillä ei ollut epärealistista kuvaa itsestään, eivätkä he puhuneet toisista järkyttäviä juttuja.

  2) Tuksu ei käyttäisi mediaa jatkuvasti solvaamalla kaikkia kohtaamiaan ihmisiä, keksimällä todella herjaavia väitteitä jopa omasta perheestään ja tuntemattomista ihmisistä (lahjontaväitteet, mielisairausväitteet, prostituutioväitteet, sutenööriväitteet jne jne)

  3) Tuksu ei olisi yleensäkään ilkeä ja pahantahtoinen ihminen

  4) Tuksu ei olisi pahoinpitelijä, eläinten kaltoinkohtelija ja toisia hyväksikäyttävä pummi

  5) Tuksu ei haluaisi itse roikkua julkisuudesssa hinnalla millä hyvänsä ja munata itseään eikä kukaan voi sitä estää eli kukaan ei ole rikkonut Tuksun yksityisyyttä kuin Tuksu itse esim. levittelemällä haarojaan julkisesti sekä perheensä yksityisasioita.

  Eli ilmeisesti tää Jokinen ei ole oikein asioista perillä ja niistä syistä miksi Tuksua oikeasti vihataan ja inhotaan. Läski ja viina ja itsensä munaaminen ei ole niin ihmeellinen asia Suomessa että sen takia nyt ketään ilkuttaisiin pelkästään. Tuksun pirullisen ilkeä ja väkivaltainen käytös ja jutut, ylimielinen ja toisia väheksyvä asenne ja persoonallisuus yhdistettynä tuhkimosatuihin ja disneyunelmiin rikkaista miehistä ja todellisuuden kieltäminen sen rinnalla on se mikä tuohon läskiin viinaan jne yhdistettynä tekee Tuksusta ja hänen vaihtuvasta hovistaan aivan ylivertaisen friikkisirkuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemmetin hyvin kiteytetty. Allekirjoitan!

   Poista
  2. Juuri näin!! Ja ehkä se suurin kansaa kismittävä piirre Tukserissa on sen ylimielisyys. Kun katselee miten se kohtelee niitä harvoja fanejaan, keikkayleisöään, jopa niitä vaihtuvia "ystäviään"... aika poikkeuksellisen epäasiallista ja epäammattimaista jos kuitenkin showbusineksessä haluaa menestyä edes välttävästi.

   Poista