torstai 5. syyskuuta 2013

Medianat 5.9.

Muokattu klo 22:50

Hilma isokokoisempi yorkki koirapuistossa


05.09.2013 02:59
Pitkän laitosajan jälkeen vein koko koiralaumani juoksemaan innokkaana koirapuistoon illalla, jossa he tapasivat mm. villakoiran.


Kaunis miniatyyri yorkkini Madeleine


05.09.2013 03:05
Painaa vain alle kilon, ja on täysikasvuinen. Jokaisella koirillani on oma luonne. Esmeralda on itsetietoinen ja haluaa kaiken huomion. Madde on ujo tyttö. Nassu on kiltti, mutta karkaileva. Hilma on läheisyydenkipeä mutta vilkas.


Rakkaat karvaiset lapseni untenmailla


05.09.2013 03:23
Esmeralda chihuahua on hieman mustis muista tytöistä ja haluaa etusijan nukkumapaikan vierestäni. Rakastan koiriani ihan uskomattoman paljon, en ikinä kohtelisi heitä kaltoin!


Usko, toivo, rakkaus taulu Julialta


05.09.2013 03:29
Lukekaa kirjallista blogiani: www.dollsdancers.fi kohdasta "päiväkirja." Ihme kommentteja siellä tyrkkytalossa taas sataa, mitä se Claudia Eve tai joku Teppo menee arvostelemaan että "toivottavasti Mariannesta ei tule uusi Tuksu." Kummatkaan eivät vaikuta miltään järjen jättiläiseltä, Kalliokin ihan nätti nuori nainen vaikka onkin mua arvostellut.


Rakas esikoiskoirani uros Nassu 3v.


05.09.2013 03:37
Hankin Nassun jälkeen lisää koiria sillä uskoin Arton sanaan pastorin edessä, että hän on kanssani loppuelämän ja pitää huolta yhdessä kanssani kaikesta. Arto kävi yhden kerran Nasuun pentuna kiinni väkivaltaisesti ja se oli mulle tarpeeksi.


Facebookissa on aamukuudelta tiedotettu jo tulevasta showesintymisestä:


MTV3:n sivuilla kerrotaan illan starttijakson vieraista:

Enbuske ja Linnanahde palaavat ruutuun – tässä starttijakson vieraat

Enbuske & Linnanahde Crew palaa torstaina ruutuun! Katso, ketkä saapuvat syksyn ensimmäisen jakson vieraiksi.
Enbuske & Linnanahde Crew jatkuu jälleen torstaina 5. syyskuuta Maikkarilla.
Ensimmäisessä jaksossa nähdään vieraana hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen.
Lisäksi vieraaksi saapuu uuden suunnan urallaan ottanut Tauski, jonka kanssa studioon tulee pornotähtenäkin tunnettu Jamina.
Starttijaksossa nähdään myös Nokian käyttöliittymämuotoilun operaatioista vastannut Juhani Risku sekä Salil eka salil vika -räppäri Musta Barbaari.
Enbuske & Linnanahde Crew käsittelee tänäkin syksynä herkullisia ajankohtaisia aiheita ja tuo ruutuun puhuttavimmat vieraat.

Suora talkshow Enbuske & Linnanahde Crew 5.9. alkaen torstaisin klo 22.35.Mm. Twitterissäkin asiaa on tiedusteltu.
Tähän väliin lainaus flaskan päiväkirjasta, eilisen päivityksestä:
KEIKKAA PUKKAA ENEMMÄN KUIN KOSKAAN,MINUSTA ON PÄÄASIA ETTÄ IHMINEN TEKEE TYÖKSEEN SITÄ MITÄ HALUAA TEHDÄ JA MISTÄ NAUTTII!!!! 
Keikkaa pukkaa, tarvittaessa esiinnytään vaikka väkisin. Keikkatarjoukset johanna@dollsdancers.fi.Edit. klo 21:20
Flaskan päiväkirjassa uutta kannanottoa.
Nimi: Johanna Tukiainen05.09.13 8:57 pm
LISÄÄ KEIKKOJA BUUKATTU, SEKÄ KORJAUS 7.9 KEIKKAAN, JOKA ONKIN RIIHIMÄELLÄ! 

-TULEVA 7.9 KEIKKA ONKIN PAPILLON RAVINTOLASSA RIIHIMÄELLÄ, EIKÄ LAHDESSA! 
- 12.10.2013 RAVINTOLA MIAMI, HELSINGIN TÖYRYNUMMELLA 
En esiinnykään tänään Tuomas Enbusken showssa, sillä minulla oli vakavampia asioita hoidettavana ja ilmoitin heille liian myöhään tulostani ohjelmaan. Olen kuitenkin lähiviikkojen aikana tulossa sinne vieraaksi, joka yksin tai Julian kanssa. 
Kiitos tuhannesti juristilleni, joka pelasti koirani laitoksesta, ja mahdollisesta uudelleen sijoittamisesta tai lopetusuhalta! He ovat nuoria, terveitä koiria, enkä voi uskoa, miten Suomessa on edes lakia, jonka mukaan sellaisia koiria voidaan lopettaa! Mitä tulee Viljo yorkkiini, hänellä oli valmiiksi luustovika kun hänet myytiin minulle. Häntä ei ole koskaan lopetettu, vaan hänellä on hyvä lapsikoti Espoossa. Hankin alunperin paljon koiria, koska meidän piti pysyä naimisissa Arton kanssa kunnes kuolema meidät erottaa. Eihän kukaan nyt huvikseen naimisiin mene. Arto petti minua koko avioliittomme ajan, juuri päinvastoin kuin "paljastuskirjassa" kirjoitetaan. Koko "kirja" vilisee törkeitä valeita ja kunnianloukkauksia. Arto uhkasi yhden kerran vetää veitsellä Nassun kurkun auki, mutta minä laitoin pentuni toppatakkini alle ja lähdin itkien karkuun Angelin erämaassa. Kyyneleet jäätyivät poskilleni. Hän ei olisi luovuttanut koiraani, ellen olisi itse laittanut veitsiä ranteilleni ja uhannut että tapan itseni jos hän tappaa koirani. 
Uskon vielä löytäväni hyvän ja rakastavan miehen sekä saavani lapsia, mutta uskon että se tapahtuu ulkomailla. Tottakai myös suomalaiset miehet voivat lähettää minulle treffipyyntöjä, kun minut tapaa ja juttelee kanssani, ymmärtää, että olen kaikkea muuta kuin "väkivaltainen narsisti." Sellaisia tosin tästä maasta löytyy liikaakin. 
Joudun ostamaan kaiken takaisin jonka Juha Immonen multa varasti, koruja, t-paitoja ja aurinkolaseja myöten. Minut on petetty monta kertaa, mutta onneksi minulta löytyy myös ihania ystäviä. Seiska Liven sivuillani on päivittäin materiaalia elämästäni, kuvia ja videoita. En ole jaksanut laittautua viime aikoina, mutta kyllä se tästä kun aloitan taas solariumin ja otan uuden hiustenpidennyksen. Jos jollain on vielä jäljellä Make Up Storen "Comet" barbie pinkki High Light väriä, niin olisi ihanaa jos voisitte lähettää tuotteen minulle, maksan siitä kunnolla ja se piristää minua ihan hirveästi! 

Johanna Tukiainen 

Siellä sitä on Kampissa, Elmo Sports&Grill -baarissa naksuteltu blogia, kun Jollaksesta on nettiyhteys katkaistu. Käykäähän katsomassa onko Tukiainen vielä paikalla,  kuva otettu hetki sitten.edit. 22:15"Vakavampiakin asioita hoidettavana".... Niin. Istua Elmossa ja päivittää Facebookia:Johanna Mia Mari Tukiainen
Hahahaha, tänään aamulla Esmis kirjaimellisesti potkaisi Madeleleinen pois sängystäni! :) Ja vahti koko aamun, että mun pikku yorkki ei tule takaisin, mähän kirjoitin myös Seiska Liven sivuilleni, että Esmeraldalla on luonnetta vaikka muille jakaa. edit. 22:50

Juliakin on samaa mieltä. Julian seinälle postattu hieman ennen kymmentä:


Rapujuhlien DJ:täkin on muistettu.


Keikkaa pukkaa. Klo 21-22:00 välillä Ravintola Mummolan seinältä:

6 kommenttia:

 1. "Arto uhkasi yhden kerran vetää veitsellä Nassun kurkun auki, mutta minä laitoin pentuni toppatakkini alle ja lähdin itkien karkuun Angelin erämaassa. Kyyneleet jäätyivät poskilleni. Hän ei olisi luovuttanut koiraani, ellen olisi itse laittanut veitsiä ranteilleni ja uhannut että tapan itseni jos hän tappaa koirani."

  Ensin Nassutin oli Tunkin takin alla ja se juoksi karkuun ja sit yhtäkkiä se olikin Artolla, what?
  Ja veitsiäkin oli ensin yksi, sitten ne olikin veitsiÄ.
  Ja sit vielä kiinnostais voiko Tuksu todella olla niin notkea, että saa laitettua veitset yhtäaikaa molemmille ranteilleNI?

  Eihän toi jumalauta pysy jutuissaan mukana ees kahden lauseen vertaa ilman että puhuu ittensä pussiin!

  VastaaPoista
 2. Siis nytkö se vainoaa ravintoloita kerjäämällä keikkoja niiden Facebook-sivuilla? Voiko myötähäpeään kuolla?

  VastaaPoista
 3. Maddellakin on paino tipahtanut roimasti sitten edellisen päivityksen. Voi koira parkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, terävä huomio. 3.9. Madeleinen mainittiin painavan 1700 grammaa, kaksi päivää myöhemmin alle kilon. Ei tähän yhtälöön tarvita edes 15 vuoden takaisia matematiikan Laudatureita laskemaan missä kohtaa Tukiaisen paskanjauhanta alkaa.

   Poista
 4. Eiks noi kuvat koirista oo Markon kämpiltä? Vessa olis samassa paikassa ku kuuluisilla uhkailuvideoilla.

  -Adora

  VastaaPoista
 5. Taulu on kyllä huikeaa askartelua taas!

  VastaaPoista