keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Massiivinen media 4.9.

Päivitetty 23:55

SeiskaLiveen on parina päivänä tullut taas täytettä.

Johanna kampaajalla Mechelininkadulla


Käyttäjältä Johanna Tukiainen  JULKKIS02.09.2013 22:51
Muistutan nyt ilman meikkejä lähinnä Vappu Pimiää!

Mechelininkadulla 31.8.2013 kampaamolla


Käyttäjältä Johanna Tukiainen  JULKKIS02.09.2013 23:30
Vappu Pimeä tukka, pidän tätä pari päivää ja sitten otan heti uuden hiustenpidennykseni!!

1 päivä, 10 tuntia sitten | Johanna Tukiainen
Gåså, miksi ihmeessä esitit jotain hemmetin "ystävää" kotonamme Jollaksessa???? Ja yhtäkkiä et tee työksesi mitään muuta kuin hauku mua! Uskon Jarnan tuntevan sut paremmin kuin mä.


Lyhyellä tukalla juuri blondattuna Mechelininkadulla


02.09.2013 23:47
Kiitos ihana Joel upeasta uudesta tukasta ja pidennys poistettu! Blondina pysyn ainakin toistaiseksi.

1 päivä, 13 tuntia sitten | Livekäyttäjä2378
Uusi tukka ja vanhan alkoholistin punoittava naama


1 päivä, 11 tuntia sitten | Johanna Tukiainen
Voi vittu lehmät, painukaa jorpakkoon!!!!!! Pidän tätä "Vappu Pimiä" tyyliä vain hetken, mutta mitä tahansa teen niin jokatapauksessa haukutaan!!!!!


1 päivä, 11 tuntia sitten | Johanna Tukiainen
Iho punoittaa stressin takia. Vähemmästäkin!!!! Perslävit koulukiusaajat (tai pikemminkin joku hemmetin noitavaino!!!!)
Uusi makea kotini Stadin keskustassa


03.09.2013 00:03
Olen tottunut asumaan 10v Helsingin keskustassa joten muutan mielelläni sinne takaisin, uusi kotini.1 päivä, 11 tuntia sitten | Johanna Tukiainen
Miksi vitussa olette noin ilkeitä???? Kirjoitin jo totuuksia dollsdancers.fi päiväkirjaani ja totuudet siellä jatkuvat. Sitäpaitsi aina on olemassa ulkomaat, mutta ei Stadin keskustaankaan tuosta vaan pääse asumaan.
1 päivä, 11 tuntia sitten | Johanna Tukiainen
Tiedoksi vaan että jokatoinen avioliitto päättyy nykyisin eroon. Ei kaikki ole niin kultaista miltä näyttää, esimerkkinä Kimi Räikkönen joka käytti Virossa samoja huoria kuin ex-mieheni, pettäminen oli aina tiedossa......
1 päivä, 11 tuntia sitten | Johanna Tukiainen
Te ulkokultaiset fariseukset, sen kyllä tietää mihin te joudutte kuoltuanne.
16 tuntia, 25 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
Niin joo......keikkaa riittää enemmän kuin koskaan ennen! Ihan kuin ravintoloitsijat kuuntelisivat himouskovaisen hörinöitä! Ja tuo talo ei tosiaankaan ole Albertinkatu jos on mitään Stadin tuntemusta!

Koirieni pelastus Viikistä, huhaheijaaa......


03.09.2013 20:53
Nyt mulla on miniatyyri yorkshiren terrieri (täysikasvuinen ja painaa 1700 grammaa) oikea nassunaama! Koiria on tällä hetkellä 4, kaksi yorkkia ja yksi oravan kokoinen chihuahua.


Koiriani pelastamassa laitoksesta


03.09.2013 21:04
Mikä ihmeen synti se on, jos koirani juoksivat vapaana 2 kertaa pihallamme!???? En ole koskaan pahoinpidellyt yhtäkään eläintä, Arto yritti yhden kerran tappaa Nassun mutta otin siitä nilkistä heti eron!


Oikeus on tapahtunut, sain koirani takaisin!


03.09.2013 21:15
Ymmärrän, jos koirat otetaan huostaan jos he ovat kidutettuja, rääkättyjä, aliravittuja, pahoinpideltyjä jne. mutta minun koirani on hyvin rakastettuja ja kasvatettuja!


Miniatyyri yorkkini Madeleine kampaamolla


03.09.2013 21:23
En halua jättää pikkuruisia koiriani pitkäksi aikaa yksin kotiin, joten rakkaani oli mukanani kampaamossa myös kun pidennykseni poistettiin.

16 tuntia, 35 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
Sain juuri koirani takaisin, en ole koskaan heitä kohdellut huonosti enkä rääkännyt!!!! Suutun jos niin edes väitetään, koska se on täyttä valetta!!!!! Rakastan eläimiä yli kaiken!!!

Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi


03.09.2013 21:48
Älä koskaan luovuta, tee sitä työtä josta nautit, usko rohkeasti unelmiisi, meillä on vain yksi elämä!!!!!

"Johtaja" Joni Virtasen aiheuttama vamma


03.09.2013 22:30
Romani Virtanen löi tuntematonta miestä näin pahasti päähän!

14 tuntia, 16 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
Ei toi mun tekoja poista, halusin vaan laittaa tänne todistusaineistoa miten noi muut hullut saa riehua täällä ilman seurauksia. Ihan fiksu, vanhempi mies oli kyseessä.
14 tuntia, 14 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
Ai kamala, kiitos nauruista joita noista Länkisäären kanaverkko kuvista saan, sehän vielä hymyilee niissä saamarin psykopaatti!

Joni Virtasen aiheuttama paha vamma päähän


03.09.2013 22:54
Tästä tuskin kuitenkaan tulee Virtaselle samanlaista vankeustuomion uhkaa kuin mulle......kun kyseessä ei ole"tuksu" vaan ihan vaan väkivaltainen romani.Sokos hotellin aulassa, makea pinkkivalkoinen sisustus


03.09.2013 23:06
Ystävieni kanssa viettämässä iltaa Helsingin keskustassa, jossa olen tottunut viettämään enemmän aikaa kuin kyyläävien naapureiden silmätikkuna lähiössä.

:D :D :D - voi voi, taidat olla oikein ylpeä siitä että sinut on heitetty kämpästä ulos :D :D :D... Onneksi kohta alkaa LEIDIT LANDELLA ja saamme ihastella sitä Tukiaisten perheen pärjäävintä, kauneinta ja karismaattisinta tytärtä - JASMINEA!
13 tuntia, 45 minuuttia sitten | Johanna Tukiainen
Kyllä, panettelevassa Jasminassa sitä vasta oikeaa karismaa löytyy!!!! Dddddddd.......ainakin tyrkkyyttä ja tekopyhyyttä jos ei muuta. Mitenköhän se Jassu pääsi kyseiseen ohjelmaan, ettei vaan olisi ollut mun nimen kautta......?Sain kunnian esiintyä Monroena Seiskalle!!!!!


03.09.2013 23:25
Kiitos Seiska että sain esiintyä legendaarisena Marilyn Monroena, vaikka olisitte voineet valita rooliin ihan kenet tahansa! Se oli aivan upeaa!!!!!Uusi hovikampaajani Joel Tokoin kaa iltaa viettämässä


03.09.2013 23:34
Makeassa italialaisessa illanviettopaikassa, Joel poisti mun hiustenpidennyksen hienosti ja laittoi upean värin.Oho, taas meitä herjataan!!!!!!

03.09.2013 23:39
Tää on nyt isäni mielestä ihan hirveä synti koska kaveeraan homojen kanssa!!!!! Kuka hemmetti täällä tuomitsee ihmiset helvettiin???edit. klo 20:05

Alkuillasta ehdittiin päivittämään myös flaskan päiväkirjaa.

Nimi: JohannaTukiainen

04.09.13 7:05 pm


KEIKKAA PUKKAA ENEMMÄN KUIN KOSKAAN,MINUSTA ON PÄÄASIA ETTÄ IHMINEN TEKEE TYÖKSEEN SITÄ MITÄ HALUAA TEHDÄ JA MISTÄ NAUTTII!!!! 


- 20.9.2013 TORELLO, TIKKURILA 

- 21.9.2013 RAVINTOLA RENKOMÄKI 

- 5.10.2013 Bar NO NAME, IKAALINEN (JA SAMALLA MENEN KYLLÄ IKAALISTEN KYLPYLÄÄN KANSSA, RAKASTAN KYLPYLÖITÄ!  


Isäni Markku ei ole koskaan halunnut tulla julkisuuteen, ei myöskään muu perheeni lukuunottamatta Juliaa, joka onneksi ei ole joutunut kärsimään samanlaisesta loanheitosta ja kiusaamisesta kuin minä. 

Käsittääkseni isäni on tällä hetkellä sairastunut psykoosiin, ei hän muuten antaisi kyseisiä kummallisia ja ilkeitä kommentteja omasta esikoistyttärestään. 


Hänen psyykensä on aina ollut heikko, ja uskon, että meistä kirjoitettu törkykirja jota mainostetaan "paljastuskirjana" laittoi hänet sekaisin, samoin perhettämme jatkuvasti kiusaavat törkykirjeet ja valokuvat. Ainoastaan minä ja isämme olemme lukeneet kyseisen kirjan juridisia toimenpiteitä varten. 

Jos isäni ei niihin kykene, niin minä alan sotimaan yksin juristini kanssa kyseistä tuotantoyhtiötä sekä kirjaan kommentoimia ihmisiä vastaan. 


Vanhanen voitti oikeudessa Susan Ruususen "paljastuskirjan" jostain seksijutuista ja uuniperunoista, ja tässä puhun nyt sellaisesta kirjasta joka ei enempää voisi olla törkeää kunnianloukkausta. 


MIKSI IHMEESSÄ SIIHEN PITI SEKOITTAA PERHEENJÄSENENI?????????????? 

Minä en ole vastuussa kirjasta, vaan päästään sairas ja äärimmäisen vihamielinen Mia Oksanen Halsualta joka on entinen keikkamyyjäni, sekä Metrotuotanto yhtiö ja Marko Haapahuhta, jotka jaksavat heittää lokaa niskaani niin paljon kuin ehtivät. 


Isälleni Markulle tiedoksi, minä en ole menossa mihinkään "kadotukseen", enkä koe tekemilläni keikoilla tekeväni mitään helvettiin johtavaa syntiä. En ole koskaan kokenut tekeväni syntiä tanssimalla, itseasiassa tunnen virolaisia striptease tanssijoita jotka ovat uskovaisia ja tienaavat rahat köyhälle perheelleen ja lapsilleen kun ovat yksinhuoltajaäitejä. 


Vetoat tekstissäsi, että minua ei saa tilata enää keikoille. Saanko kysyä, miksi ihmeessä????????? En halua elää muiden ihmisten verorahojen kustannuksella, tekemättä mitään sosiaalipummina. Koulujen käynnistä olen jo saanut ihan tarpeekseni. Etkö ymmärrä, että julkisuus ja esim. Seiska Liven päivittäminen on minun työtäni??? 


En ole huora, en elää "siveetöntä" elämää, jos nyt seksiin tullaan, niin harrastin seksiä viimeksi noin vuosi sitten, että se siitä "siveettömyydestä." 

Tiedätkö, että monet köyhät opiskelijatytöt myyvät oikeasti itseään rahoittaakseen opintonsa? Nyt loppui se tekopyhyys! 


Sain koirani nyt vihdoin takaisin pätevän juristini kautta, millä ihmeellä maksaisin juristin palkkion plus olisin maksanut kaikkien koirien hoitomaksut jotka menivät runsaasti yli 1000e, ellen tekisi keikkoja? Eikö kukaan muista, että esim. Mika Häkkisen nykyinen "siveellinen" tyttöystävä Marketa on entinen rohkea striptease tanssija?????????? 


Minua on herjattu, haukuttu ja poljettu tässä maassa ihan maahan asti. Miksi pitää vielä lyödä lyötyä, kysyn tätä myös medialta? Luulin, että noitavainot ja roviolla poltot ovat ohitse ja kuuluvat primitiiviseen yhteiskuntaan, mutta tehän itse harrastatte sitä tänä päivänä tekemällä minulle kiusaa, perättömiä ilmiantoja jne???????? Ettekö enää muista, mitä Jeesus sanoi kun naista oltiin kivittämässä (yksi kivittämässä olleista fariseuksista oli myös maannut naisen kanssa.) Jeesus sanoi: "Se heittäkööt ensimmäisen kiven, joka ei ole koskaan mitään syntiä tehnyt." 


Olen kuullut, että osa ns. näädistä on himouskovaisia ja lestadiolaisia jotka nimenomaan lyövät muita ihmisiä Raamatulla päähän. Minä en usko esim. siihen, että jokaikinen ihminen joka ei usko Jeesukseen, päätyy helvetin lieskoihin. 

Millainen rakastava Jumala sallisi sellaista???? 


En myöskään usko, että esim. kaikki homot päätyvät automaattisesti helvettiin. 

Minä en ole vastuussa Julian sairaudesta, olen sitä hirveästi murehtinut ja itkenyt, mutta kaikkein törkeintä on alkaa SYYTTÄMÄÄN SIITÄ MINUA!!!!! Julia on myös ihan itse oikein kerjännyt että haluaa keikoille mukaan ja nauttii niistä, on luvannut olla "sikailematta" jne. hän täyttää kohta 30v, joten eiköhän hän osaa ihan itse päättää mitä tekee. Minun mielestäni hänen koulunsa pitäisi olla nyt pääasia, ja ehdotin hänelle, ettei hän tee keikkaa, vaikka on mielestäni loistava esiintyjä ja hyvin kaunis sekä karismaattinen nainen. 


Myönnän,että jotkut keikkani ovat menneet ns. överiksi, mutta toisaalta esim. keikalla jossa olin Anna-Sofian kanssa, maassa ryömi kuulemma koko keikan ajan joku noin 6-kymppinen hyvin lihava nainen, jolla oli 80-luvun permanentti päässään. Hän kuvasi maasta käsin alhaalta ylöspäin koko keikan, jossa mahani näyttää kuin Aku Ankalta. Tämä Sofia sitten ilmoitti minulle kyseisestä kuvaajasta vasta jälkikäteen,vaikka hänen työhönsä kuului se, että hänen olisi heti pitänyt varoittaa minua kyseisestä kuvaajasta. Ulkomailla kyseisissä showesityksissä, mitä teen, on ehdoton kuvauskielto. 


Onnistuneet ja kauniit keikat jotka olet tehnyt (ja niitä on sadoittain) ei näy missään, kukaan ei laita niitä YouTubeen. Mutta annas olla kun siellä on yksi möhläys joukossa, niin koko kansa pällistelee videoita netistä. Se jos mikä on raukkamaista ja säälittävää! 

Siskoni Jasmine joka "ei missään tapauksessa halunnut julkisuuteen" on nyt myös menossa suomalaiseen Reality TV sarjaan, voi tätä ihmisten tekoyhyyttä..... 


Kampaajani Joel kysyi hyvän kysymyksen eilen. "Missä vanhempasi olivat silloin, kun romahdit vuonna 2008 ja Kanerva skandaali puhkesi?" Vastaus: Eivät missään. Äidistäni ei kuulunut mitään, sain yksin taistella 3 juristin kanssa Hymyä vastaan, ja uskollinen kirjanpitäjäni alkoi auttamaan minua ja otti minut asumaan luokseen. Että sellaista...... 


Sain erittäin hyvän lapsuuden ja nuoruuden vanhemmiltani, olen siitä hyvin kiitollinen. Äitini osti meille aina kauneimmat ja parhaimmat vaatteet päälle, vanhempamme matkustelivat paljon ja sain nähdä maailmaa, olin lapsesta asti "pikkuprinsessa" joka pukeutui romanttisiin 1800 luvun vaatteisiin (Fanny ja Alexander liike Helsingissä.) Minulla oli lierihattuja, pitsikäsineitä, pitkät hiukset kiharrettuna jne. Keräilin posliininukkeja ja minulla oli oma "salakerhoni" johon kuului 7 jäsentä. Puppe Pupu oli kerhon kuningas, jota piti aina kätellä kun kerhooni astui. Vikke marsu oli myös kuninkaallisessa asemassa. Tulen kirjoittamaan näistä kaikista asioista tulevassa omaelämäkertakirjassani, josta tulee hyvin suloinen ja kaunis, ei mitään sontaa kuten nykyisessä, täysin valheellisessa pokkarissa, joilla ei ollut varaa edes värillisiin kuviin. 


Jos joudun vankilaan, joudun sinne syyttömänä. Nämäkin rahat, jotka nyt menivät koirieni pelastamiseen ja juristipalkkioihin, olisin voinut antaa Punaiselle Ristille ja Amnesty Internationalille, joita tuen. 


Tarvitsisimme kokonaan uuden oikeudenkäynnin, sillä minulla ja Julialla ei ollut mitään avustajaa kyseisessä keississä ja vastassa oli Heikki Lampela. 

Nummelan juhannusjuhlissa Julian pahoinpiteli erittäin törkeällä tavalla (mm. vapaudenriisto ilmastointiteipeillä, kova kuristaminen, uhkaus tappamisesta jne.) ex-Hunks tanssija Janne Johannes Särmäkari. Olen sanonut tämän jo monta kertaa. Julialla on enemmän voimaa kuin minulla, en ikinä pystyisi raahaamaan häntä pitkin asfaltteja niin että polvet aukesivat verille ja hänen puolet hiuksistaan revittiin juurineen pois päästä. Kenenköhän täällä sinne vankilaan oikein pitäisi mennä.......????????? 


Ai vitsi kun mulla vielä voimat riittäisi, niin lukisin itseni ihmisoikeusjuristiksi. Olen pikalukija ja uskon, että voisin pärjätäkin siellä, lisäksi saisin hyvät lähtöpisteet YO papereistani. Tai sitten olisi hyvä, jos mieheni olisi juristi, tajuaisi ainakin jotain asioista. 


Tarvitsen uusia hyvännäköisiä, luotettavia ja rohkeita avustajia keikoilleni, ottakaa yhteyttä: johanna@dollsdancers.fi, treffitarjoukset myös sinne!  


Seuratkaa Seiska Live sivujani, sinne tulee nyt kokoajan uusia videoita ja kuvia!  Pidän lyhyttä tukkaa vain hiusteni rauhoittamiseksi, otan ehdottomasti ihan kohta taas uuden pidennyksen. Ihoni ei punoita "alkoholin" takia, vaan stressin. Jos olen kovan paineen alla, ihoni alkaa hilseilemään ja punoittamaan, tai sitten saan herpeksen huuleen. Meikkaan aina keikoilleni, siksi tykkään olla vapaa-ajalla välillä kokonaan ilman meikkiä. Se myös rauhoittaa ihoa. Julia tekee minulle ihania kasvohoitoja. Pikkuveljeni Joelin kanssa meillä on myös oikein hyvät välit. Johanna Tukiainen


Klo 23 tietämillä ilmestyi vielä kuvapostaus Facebookiin.

9 kommenttia:

 1. Tää ei ole enää todelllista..!

  Kämppä menee alta, riidoissa vanhempien kanssa, asiat päin helvettiä ja kuvista päätellen kohta terveys myös!

  Ja tämä aikuispissis ei kun vetäytyy aina vain syvemmälle luomaansa glamöörtanssija-artisti fantasiaan...

  Uskomatonta!

  VastaaPoista
 2. Siis mitä tähän voi kukaan enää sanoa ei tuolla ihmisellä ole MITäÄN toivoa , kuinka joku voi kääntää päässään kaikki asiat ihan kuinka lystää. Hymy pilasi elämäni ja isälläni psykoosi. Herramunjee! No onneksi on Penna joka ei isän kirjestä piittaa vaan palaa keikoille

  VastaaPoista
 3. Miten joku voikin olla noin sairas. Ihan puistattaa.

  VastaaPoista
 4. Nyt oli päikyssä minusta poikkeuksellisen selvää tunkkia! Siis ihan harhoissahan se elelee edelleen, mutta teksti oli yllättävän sujuvaa ja käsittämättömiä ylös-alas-ylös-arton-kanssa-huulipunaa -lauserakenteita ei tullut vastaan yhtään :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akka on siis kirjoitellut niitä kerrankin vähän vähemmän kännissä. Se tila on tuskin pitkään kestänyt...

   Poista
  2. Tuo GlamöörDolls-blogin kirjoitus ei tasan ole Tuksun sormista. Korkeintaan sanellut pääkohdat jollekin ihq-Joelille joka on sitten vääntänyt niistä rönsyilevän blogauksen.

   En usko että Tuksun henkiset kyvyt yltävät enää nykyään noin pitkän ja melkeinkasassapysyvän tekstin kirjoittamiseen.

   Poista
 5. Onkohan ihan selvinpäin ollut kuitenkaan... Ettei vain olisi saanut narsismilleen tukea jostakin wauhdikkaasta, jota mahtoi tarttua mukaan nakuajelulla man... Mannisten kanssa? Taas tuli todistusaineistoa Joen väitteen tueksi, että saattaisi tuo diagnoosi napsahtaa tälle naiselle jo siällä aulassa...

  VastaaPoista
 6. Johannalla on siis Yo-kirjoitusten lisäksi paperit psykologiasta ja rennonletkeesti isällään hän diagnisoi kosmetologin varmuudella psykoosin. Sillä eihän nyt kukaan mielisairasta YO-kosmetologi-tanssija-esikoistytärtään ala netissä herjaamaan, eihän?

  VastaaPoista
 7. Montako vuotta Johanna kuvittelee noiden sen ylioppilaskirjoitusten lähtöpisteiden olevan voimassa?

  VastaaPoista