tiistai 3. syyskuuta 2013

Massiivinen media 3.9


Metropoli uutisoi samana päivänä:
Tiuhaan median palstamillimetrejä täyttävä ja virkavallan voimavaroja testaava Johanna Tukiainen jatkaa jälleen avointa solvauslinjaansa. Tällä kertaa hyökkäys on suunnattu hänen omia vanhempiaan kohtaan. Johanna arvostelee uusimmassa blogi-kirjoituksessaan erityisesti isäänsä, joka on Johannan mukaan on entinen alkoholisti, peliongelmallinen ja psyykkisesti sairas.

Johannan blogikirjoituksen perusteella isä Tukiainen on ajamassa tyttäriään pois Jollaksen asunnosta.

Villeimpien huhujen mukaan Johanna ja Julia nähtäisiin tänään alkavassa Suomen ensimmäisessä Julkkis Big Brotherissa. Onko näin, selviää tänään illalla.


Myöhemmin päivällä Metropoli uutisoi lisää, lähinnä referoiden Markun kirjettä:
Uutisoimme aiemmin tänään Johanna Tukiaisen arvostelleen kovin sanoin isäänsä Markku Tukiaista. Blogissaan hän muun muassa kertoo isänsä olevan entinen alkoholisti, peliongelmallinen ja psyykkisesti sairas. Blogikirjoituksen jälkeen isä Markku päätti ottaa julkisesti kantaa tyttärensä tekemisiin, ja ruotii Johannan tilaa pitkällä kirjoituksella omassa, avoimessa Facebook-profiilissaan


Iltalehti uutisoi tänään alkavan Julkkis-BB:n osallistujakaartia ja mainitsi Tukiaisenkin ohimennen:
Iltalehti kertoi kuukausi sitten, että Johanna Tukiainen tekisi noin viikon vierailun taloon. Johanna Tukiaisen isä on ollut Facebook-sivullaan huolissaan tyttärensä risaisesta julkisuudesta ja toivoo, ettei häntä otettaisi keikoille nykykunnossa.


Iltalehti uutisoi toisenkin kerran BB:stä ja painottamalla painotti ettei Johanna Tukiaista nähdä lähetyksessä:
Julkkis-BB:n asukkaat astelevat BB-taloon tänään kello 21 alkavassa suorassa lähetyksessä. Nyt käynnissä on Julkkis Big Brother Extra. Ohjelman käsikirjoittaja Joni Soila paljasti ohjelmassa hetki sitten, että kohujulkkis Johanna Tukiaista ei tulla näkemään talossa. Soilan mukaan myöskään kukaan aiemmilla BB-kausilla talossa ollut ei tule mukaan tälle kaudelle. 


Facebookissa hehkuteltiin koirien palautumista ja kiiteltiin palkattua juristia.


Johanna antoi Seiskallekin haastattelua.

Johanna Tukiainen: Mä rakastan mun vanhempia!
Viihdeuutiset 03.09.2013 16:05 
Perheriidoista huolimatta Johanna Tukiainen puhuu hellyydellä vanhemmistaan.- Mä rakastan meidän äitiä, mä rakastan meidän isää. Meidän isä kuvittelee, että olisin jotenkin kiittämätön ja en arvosta sitä, että miten kauniin ja hienon lapsuuden ja nuoruuden mä oon saanut. Kaikki meidän perheen neljä lasta on saanut aivan ihanan elämän. Ollaan saatu paljon ulkomaanmatkoja ja meitä on hemmoteltu ja muuta... En tiedä tuliko heille sitten sellainen olo, että 35-vuotias on aika vanha, eikä tässä iässä enää vanhempien kotona asuta. Mutta mä nyt yritän selittää tässä itselleni mun isäni käyttäytymistä, sillä se on niin törkeetä, ettei siihen ole enää oo oikeestaan mitään selittelyitä. 
- Mutta en mä voi enää sanoa mitään muuta meidän isälle ja äidille, kuin että, toivottavasti avioliitto pysyy kasassa ja mä toivon heille rakkautta ja siunausta elämään. Mä rakastan mun vanhempia, mutta tää teko, mitä mun isä teki oli väärin.


9 kommenttia:

 1. Ihan oikeesti riipaisevaa. Käy sääliksi Johannan vanhempia. :(

  VastaaPoista
 2. Huh, ihan kyyneleet nousi silmiin. Tuosta viestistä välittyy läheisten tuska ja epätoivo siitä, kun ei mitään voi tehdä. Voimia heille!

  VastaaPoista
 3. Isä on oikeassa ja hienoa että tuli esiin! Vielä kun saisi Seiskan ymmärtämään.

  VastaaPoista
 4. Toivoisin, että Seiska sanoisi sopimuksensa irti Johannan kanssa ja ravintolat peruisivat keikat. Voi vaan miettiä miten pahalta perheestä on tuntunut katsella ja kokea tuota menoa.

  VastaaPoista
 5. Johannan elämästä kertova paljastuskirja ja muut julkiset totuudet sai monet avaamaan silmänsä missä mennään. Kiitos kuuluu myös heille jotka sen mahdollisti. Joskus se seinä on vaan tultava vastaan hyvässä tai pahassa.Ehkä senkin varjolla isä nyt uskalsi puuttua vanhampana asiaan.

  VastaaPoista
 6. Mutta eikö se isä ole itsekin vähän outo? Siis en ole lukenut paljastuskirjaa, mutta jotenkin olen saanut käsityksen, että isä olisi myöskin jotenkin mielenterveysongelmainen tai muuten vähän outo? Nämä viestit on järkevän ihmisen viestejä, lukuunottamatta sitä, että ne on kirjoitettu julkisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kooma naisen tiellä pitää3. syyskuuta 2013 klo 16.45

   Masennuskin on mielenterveysongelma eikä se tyhmennä ketään. Outokin voi olla ilman harhoja.

   Poista
  2. Kooma naisen tiellä pitää3. syyskuuta 2013 klo 16.49

   Kyllä tämä Markun teksti melkein pistää tällaisen paatuneen ateistinkin polvilleen rukoilemaan Tuksun perheen puolesta. Kirjoitin vahingossa ensin "perseen puolesta". Miksipä ei, kyllähän se Tuksun persekin niitä rukouksia tarvitsee.

   Poista
  3. No onhan tuo Livets Ord-meininki kohtuullisen sekopäistä ihan kaikkien uskontojenkin skaalassa. Käsittääkseni Markku on harjoittanut uskontoaan jo niin kauan, että hänen pitäisi oppien mukaan olla valaistunut, Jeesuksen tasolla ja pystyä ihmetekoihin. Tämähän tuossa kultissa on päämääränä maallisen rikkauden lisäksi.

   Poista