perjantai 27. syyskuuta 2013

FC 26.9.

Sama kuin eilen, ilman sen suurempia lajitteluja, aikajärjestystä tai logiikkaa, päivän Face-poiminnat.


Johanna Mia Mari Tukiainen
EN KUULU MIHINKÄÄN VANKILAAN, EN EDES PÄIVÄKSI KUTEN NAISPUOLINEN JURISTINI ÄSKEN SANOI!!!!!! MIKÄ TÄTÄ MAATA VAIVAA????? LUULIN AINA ETTÄ SUOMI ON OIKEUSVALTIO!!!! Miten pienellä lasilla heittämisestä voi saada 105 vrk ehdotonta vankeutta, mutta Arton lukuisista kuristamisista (jotka olivat tapon yrityksiä ja osan vielä nauhoitinkin!!!!) syytteet hylätään täysin??????!!!!! HYVÄ SUOMI, OIKEA KUNNON OIKEUSVALTIO!!!! TODELLISET RIKOLLISET JUOKSEVAT VAPAALLA JALALLA SAMAAN AIKAAN KUN JOTAIN VÄÄRÄÄN AVIOLIITTOON JOUTUNUTTA NAISTA PIINATAAN KUIN NOITAVAINOISSA!!!!!??????

*** *** Just näin! Monia "oikeita" rikoksia on poliiseilla selvittämättä mutta niitä ne ei vain jostain kumman syystä jaksa ratkoa. Vaan pitää keskittyä näihin pieniin rikkeisiin... 

Johanna Mia Mari Tukiainen Aivan! Muhun ja Juliaan koskeneet pahoinpitelyt (joissa mukana oli myös Janne J** S**) ovat edelleen selvittämättä, MINUT pahoinpidellään ja sen jälkeen MINÄ saan tuomion!!!!! Hei HALOO, MISSÄ on OIKEUS????? Samoin Jollaksen kodin murto edelleen selvittämättä, joka oli todella törkeä murto plus Jumalan häpäisy.

*** *** Puhuttii just eilen työkavereiden kesken että kyseisiä shamppanjalasilla/tuopilla on ehkä joskus joku asiakas saattanu toista asiakasta heittää/lyödä (olen ollut baarialalla 10vuotta)... maksimissaan sakot siitä on tullut, ei ehdotonta vankeutta... ihmeellistä että tämä kyseinen tapaus on saanut tälläisen tuomion, en käsitä... 

Johanna Mia Mari Tukiainen Tässä ei ole edes ehdotettu mulle viimeisimmässä oikeudenkäynnissä yhdyskuntapalvelua, johon olen täysin kykeneväinen!!!! Mitä hemmettiä täällä tapahtuu.....????

*** *** mitä se arto on oikee loruillu siellä niille? eikö se saa mitään? 

Johanna Mia Mari Tukiainen ARTO ON KURISTANUT LUKUSIA NAISIA VUOSIKAUSIEN AJAN EIKÄ KUKAAN NAINEN OLE USKALTANUT TEHDÄ SIITÄ ROTASTA RIKOSILMOITUSTA "KOSTON" PELOSSA!!!!!!! VOI V.......!!!!! JOS EDES YKSI NAINEN OLISI TEHNYT SIITÄ KUNNON ILMOITUKSET, NIIN EN ITSE OLISI TÄLLAISESSA KUSESSA NYT!!!!!!! Arto tietty kiisti kaiken ja valehteli kaiken. Ihan pokkana, kuten juuri psykopaatti tekeekin. Julia oli vielä todistamassa oikeudessa mun kuristamisestani, plus mulla oli ääninauhat, mutta ei auttanut. Tämä tarkoittaa sitä, että käräjäoikeuden sisällä päättäjissä on näätiä!!!! Täähän on ihan absurdia koko juttu!!!!!

*** *** onhan noita videoita nähty, missä se hullu käy sun päälle.. mutta onhan se nyt paras juttu, jos se selviää kaikesta ilman mitään??? voi vittu.. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Tässä on nyt jotain hämärää.......jos ex-keikkamyyjäni M** *** H**lta, joka oli törkykirjani takana, on vaikka mennyt lahjomaan tietyt henkilöt käräjäoikeudesta niin silloin tuollainen voi vaikka rapsahtaakin!!!!!! Siis joo, nyt mä sen tajusin!!!! Artolla ei ole penniäkään rahaa, M** *** on mennyt maksamaan käräjäoikeuteen jotta saan mahdollisimman kovan tuomion!!!! Koska eihän tässä muuten ole mitään järkeä, ikivanha rattijuopumus syytteeni ei liity mitenkään tähän tuomioon!!!!

*** *** Nooh paha saa aina palkkansa että eiköhän se artokin pian saa mitä tilaa? 

Johanna Mia Mari Tukiainen Ei Arto osaa puhua ja se on muutenkin täysi narri. NYT MÄ SEN TAJUSIN!!!!! M** *** LAHJOI JOTKUT NÄÄDÄT KÄRÄJISTÄ, JOTTA SAAN KAMALAN TUOMION!!!!! TÄÄ ON TÄYSI NOITAVAINO!!!!

Julia Tukiainen Täysin absurdia koko touhu!!!!! Mä olen itse selvinnyt sakoilla pahemmasta, nyt on kyllä kyse ajojahdista!!!!! Nyt ne juristit asialle ja äkkiä

Johanna Mia Mari Tukiainen C** P**, olet piilonäätä.......Miksi et uskalla edes omalla nimelläsi kirjoittaa täällä, oletko niin hemmetin raukkamainen???? ja kommenttisi "paljastuskirjaan" olivat täysin naurettavia!!!! Paljon Metropaska ja *** maksoivat sulle siitä hyvästä?

Jarna Leskelä Ei se mitään ulle tulee näistä kesän touhuista kanssa tuomioita niin mennään sit yhdessä 


Johanna Mia Mari Tukiainen --> Julia Tukiainen
Tehkää nyt hyvät ihmiset tälle asialle jotain, ei näin rasisitista voi tää touhu olla, että nimen perusteella lätkäistään kauheat vankeustuomiot!!!! Tuon tuomion kanssa mun olisi pitänyt hakata Arto teho-osasto kuntoon ja loputkin hampaat katki!!!! TÄÄ EI VOI OLLA TOTTA!!!!Johanna Mia Mari Tukiainen
Kannatan Jori A Kopponen BB kisan voittoon, koska hän pelasti minut yhden kerran poliisiauton takakontista kun olin käsiraudoissa, siinä vasta olikin oikea taikatemppu!!!!! Kannatan Jorin voittoon myös, koska hänellä on hieno huumorintaju, söpön näköinen mies, saanut itse huumetuomioita mutta selvinnyt niistä ehdollisella, ja käynyt siinä mielessä samanlaisia vastoinkäymisiä läpi kuin minä! Lisäksi Kopponen on savolainen sukunimi, ainakin tietääkseni. Ja Jori puolusti mua avoimesti BB talossa, mikä oli hieno rohkea teko!


(Johanna kommentoi Tuomas Enbusken seinällä kuvaan, jossa mies poseeraa poliisin koppalakki päässään)
Johanna Mia Mari Tukiainen Heii, oot pölllinyt DOLLS ryhmäni poliisihatun, ihmettelin jo mihin sekin katosi!!!! 


Johanna Mia Mari Tukiainen NIINKÖ????? ai että te olette sitten oman maanne naisten puolella ja tuette oikeudenmukaisuutta! Täällä taas "lähimmäisen rakkauden kerho" riehuu ja rehottaa, sillä aikaa kun pomo matkustelee ympäri maailmaa 


Johanna Mia Mari Tukiainen jakoi käyttäjän *•• ???d ?? ls?? ••* kuvan. 
I´m going to sleep now. Please Lord, send me love and bless our family!!!! Take the hate away from my father and little sister, let them STAY STRONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Give me special powers in my life situation! Don´t ever let me go, don´t ever abandon me. Dont let me die, please Dear God!!!!! Chande my sentence, not to prison! And please, except send me love, chamnge my prison sentence!!!! Im begging you. Amen, Johanna


Johanna Mia Mari Tukiainen Tuo kuva ja teksti ovat ihania ja vain YKSI tykkää noista!!! Tää ei ole totta! Sekä ennustajani että juristini sanoivat, että mun kannattaa muuttaa koko tästä maasa pois ja oikeassahan he ovat. Painoa ei tartte edes kauheasti pudottaa, hiustenpidennys takaisin, kynnet kuntoon, rusketusta pintaan ja se on siinä. Onneksi mulla on tosi vahva kielitaito.


(fanisivustolta
"AVOIN KIRJE OMASTA MIELESTÄÄN "MANAGERILLENI" TUIJA JÄRVISELLE! " )

Johanna Mia Mari Tukiainen no toi kirjoitukseni ei ainakaan mitenkään epätoivoinen ollut, kyllä mä kirjoittaa osaan, jos haluan. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Korjaan Elisa kirjoituksesi vaikka puolustatkin mua. En ole "sairas", sairaita ovat ne ihmiset jotka vetävät lokaan muita ja kiusaavat muita ihmisiä tässä maassa. 


(fanisivustolta)
Johanna Mia Mari Tukiainen Lukekaa FB seinäni kommentit koskien kyseessä olevaa absurdia ja sairasta tuomiota. Ja mielellään tää "fanisivustoni" jättäisi näiden juttujen julkaisun kokonaan, *** *** ihan suoraan sanottuna, NYT VITTU JOTAIN ROTIA TÄHÄN HOMMAAN!!!!! 


Johanna Mia Mari Tukiainen jakoi käyttäjän Interesting Things kuvan. 
Ihan sairaan makea hotelli, tuonne pitää päästä joskus, varmaan Dubaista!!! :) Siellä on niin ihmeellisiä asioita että pää menee muutenkin pyörryksiin!!! <3


Johanna Mia Mari Tukiainen jakoi käyttäjän Luxury Experiences kuvan. 
California Style!!!! And my style!!!!

7 kommenttia:

 1. Kiitos näistä fc pläjäyksistä, en oo the suurimman kaveri ja näätäpalstoilta tylsä lukee eriksee joka päivityst, lisää kiitos ! :)

  VastaaPoista
 2. Täytyy sanoa että Mansikki on todella sekaisin. Uskoisin että vuoden sisään paukkuu valkotakkien hoitola.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoden sisään ajatellaan Mansikin olleen syksyllä 2013 vielä ihan hyvässä kunnossa. Niin se menee aina, vuodesta toiseen. Syksyllä 2012 näytti vielä ihan hyvältä kun vertaa nykyiseen, vaikka silloinkin oltiin "jo melkein pohjalla".

   Poista
 3. Ystävällismielinen homoseksuaali27. syyskuuta 2013 klo 16.19

  Huh, melkoinen Lontoon kielioppipläjäys tuo rukous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumala on suopeampi kun sille puhuu virheetöntä amerikan engalantia.

   Poista
  2. Jumala tunnetusti on amerikkalainen, ymmärtää vain englantia ja lukee rukoukset Facebookista.

   Poista