tiistai 10. syyskuuta 2013

Pasko-flaska sai terveisiä junasta

Huomenna kello 9 tiedossa kuuntelunauha-show. Johanna on valmistautunut aamun keikkaan jo keväällä 2012:


Tugentti 666 lähetti tteffipostiini kuvaa junasta. Artturi has left Ivalo.




30 kommenttia:

  1. Tuksun viimeinen toive, että Arto uskoisi ja jättäisi tulematta oikeuteen :)

    VastaaPoista
  2. http://tutkinta.blogspot.fi/

    Joe, emme mitenkään halua mainostaa omaa blogiamme täällä, koska niin ei saa kuulemma tehdä joidenkin lukijoittesi kommenteista päätellen, mutta tällä kertaa kirjoituksemme käsittelee myös sinua, jotan siksi tuo linkki. Pyydämme anteeksi.

    VastaaPoista
  3. Mainostakaa niin paljon kuin haluatte. Mainostanhan minäkin teitä aina kun muistan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joe, voisit wikipeedioida sanan 'sarkasmi' jotta ymmärrät Hutkivien vuolaan pahoittelun täyden syvyyden. Muista myös olla tarkka siitä ettet vahingossakaan pidä lukemastasi.

      Poista
  4. "Hey Joe, where are you goin' with that cam in your hand? Hey Joe, we said, where are you goin' with that mic in your hand? 'Oh, I'm goin' down to photoshoot that old Tuksu, you know they caught her beating around that Arto (Läns)man'..."

    VastaaPoista
  5. Kumma kun kuuntelunauhoista ei ollut mitään apua tänään oikeudessa.

    VastaaPoista
  6. Oliko kuuntelunauhoja edes olemassa? Tai siis oliko ne Tuksulla oikeudessa?

    VastaaPoista
  7. En käsitä, miten jotain todisteita aletaan purkamaan vasta yöllä ennen oikeuden istuntoa. Todisteethan pitäisi olla jo juristilla monta viikkoa etukäteen, jos sellainen olisi olemassa.

    VastaaPoista
  8. Niinpä, ja miten helevetissä ne edes laski sen hitaammanpuoleisen siskoksen sinne todistamaan kun se ei kerran ole edes ollut paikalla,vaan kuullut jutusta puhelimessa Kviiniltä?
    Toivottavasti oikeus ei laske sen todistusten varaan pätkääkään vaan antaa Kviinille tuomion joka kirpaisee kovemman kerran.

    VastaaPoista
  9. Herää Joe Pasko!!!! Päivitystä ollaan odoteltu koko eilinen!!

    VastaaPoista
  10. Amen! Joe, Joe!! Päivitystä kehiin ja pian. Kai siellä salissa joku näätäagentti oli kuulolla. Ja jos ei kuningattaren FC laulanut yöllä.

    VastaaPoista
  11. Komppaan edellisiä. Päivitystä tilanteeseen Joe!

    VastaaPoista
  12. Jotain tärkeetä paskaa Tunkista, kiitos!

    VastaaPoista
  13. Missä Tuksu punkkaa nykyään, eikös se heitetty pihalle Jollaksesta?

    VastaaPoista
  14. Onko herra Pasko hengissä????!!! :O

    VastaaPoista
  15. Ehkä Jollaksen ex-kuningatar on saanut selville mitä Paskolassa kirjoitellaan. Nyt on ajojahti käynnissä. Rottapostit postiteltu ja kenkiä varastettu. Tai.... Jos kansainvälinen kumitissimme on ottanut Hra Paskon panttivangiksi?! se toisi ainakin pikantin lisän pitenevään syytelistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa Tunkki on vietellyt ja hurmannut Hesuksemme? :o Viaton ja puhtoinen Hesuksemme on syvällä glamour-elämän pyörteissä, kerrassaan mennyttä miestä, eikä meidän noubadien seura enää kelpaa? :' S

      Poista
    2. Samaa olen pohdiskellut tässä päivityksiä odotellessani. On todella tainnut käydä niin, että Joe-poika on niin Tunkin lumoissa, että ei edes muista enää meitä, omia fanejaan. :'(

      Poista
  16. Miekii alan epäillä, että Tuksu on löytäny Paskon, ja estää kaikin voimin Paskon pääsyn median pariin. Luultavasti myös kiristää Paskolta poskesta purren salasanoja blogiin voidakseen tehdä päivityksen, jossa kerrotaan oikea totuus eikä mitään loan heittoa (johon todellakaan ei Tuksu eikä Julle ole antanut julkaisulupaa).

    VastaaPoista
  17. hei oikeesti.. mäkin alan jo huolestua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku kuitenkin hyväksyy eli päästää julki näitä meidän kommentteja. Joe-parka viimeisillä voimillaan, sipuliverkko glamouristi päässään? Vai tunnollinen Nuukis?

      Poista
  18. Heii, oon huolissani:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta!:( Mut jos sieltä tulee oikeen jymy pamaus jota pitää nakuttaa ja nakuttaa??

      Poista
  19. Tuksun ois pitäny tänään esiintyä lieksassa mut prinsessaa ei vissiin oo saatu kiinni. En kehdannut mennä kattoo paikan päälle. Club simossa vai onko se nykyään viihdemaailma simppa.. totesin kyl et tuksu seiskan blogin mukaan menos nukkuu puol kuudelt ja lieksaan hesast päälle 600km.... että ei mahtane keritä..

    VastaaPoista
  20. Mistä toi Lieksa -olettama tulee?? Eihän se sitä oo hehkuttanu mitenkään Diaryssään, ja kaikki keikathan pitäs kait olla siellä... Huomasin kyllä Simpan seinällä maininnan, mutta jäi epäselväks, että oliko se läppää, koska en huomannut Tukiaista aiemmin siellä mainostetun.

    Joe, nyt kun heität uuden blogikirjoituksen, siellä on paree olla messevää faktaa Tuksun viime päivien liikkeistä, sillä me ollaan odotettu kieli pitkällä niin, että kohta alkaa olla kuolalammikko kainaloihin saakka! Päivitystä, ennen kuin hukutaan!

    VastaaPoista
  21. Eikös näitä päivityksiä luvattu tulevan nyt päivittäin kun pikkuapulainen tuli Paskolle avuksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä... Ja se joka suodattaa nää viestitkin lävitse ni vois vaivaantua edes jonkinlaisen "odotelkaa rauhassa, Pasko on Tuksulla panttivankina"- tyylisen viestin laittaa meille vankkumattomille faneille :/

      Poista
    2. En oo fb:ssä mut sieltä näin linkkejä että ois ollu tulossa.

      Poista
    3. Kuka olis tulossa..?

      Poista
  22. Niillä on saletisti Tutkijoiden kanssa joku veto miten pian epätoivoset haaskalinnut ylittää sadan kommentin rajan tähän päivitykseen. Siellä vaan nauravat partaansa mokomat..!!

    VastaaPoista